Σε ένα "ατσαλένιο" καθεστώς θα μπορούμε να γιορτάζουμε 17Ν;Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:09αυτό μόνο ένα κομμουνιστικο κομμα θα μπορουσε να εφαρμόσει με ατσαλένια πειθαρχία
λέμε πως ο κόσμος δεν τηρεί τα μέτρα, αφου η κυβέρνηση παΝΔημίας δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη, είναι τσίρκο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
υγειονομικως άψογαdotcom έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:19Σε ένα "ατσαλένιο" καθεστώς θα μπορούμε να γιορτάζουμε 17Ν;Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:09αυτό μόνο ένα κομμουνιστικο κομμα θα μπορουσε να εφαρμόσει με ατσαλένια πειθαρχία
λέμε πως ο κόσμος δεν τηρεί τα μέτρα, αφου η κυβέρνηση παΝΔημίας δεν εμπνέει καμιά εμπιστοσύνη, είναι τσίρκο
- Sid Vicious
Και ένα φασιστικό κόμμα θα μπορούσε, όπως και ένα εθνικοσοσιαλιστικο ή ακόμη και όπως θα μπορούσε και μια στρατιωτική δικτατορία.Fluffy έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 14:09αυτό μόνο ένα κομμουνιστικο κομμα θα μπορουσε να εφαρμόσει με ατσαλένια πειθαρχία
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Τελικά τι διαπιστώθηκε;Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 10:55Κι αυτός αξιολογική κρίση έκανε σε μμδ, δεν παρουσίασε κάποιο γεγονός:Perastikos123 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 10:50 Λολ ρε
Δεν μπορείς να καταγγείλεις μια αξιολογική κρίση, μόνο σε τίποτα απολυταρχικά καθεστώτα γίνεται αυτό. Μόνο όταν παρουσιάζεται σαν γεγονός υπάρχει πρόβλημα.
απ ότι βλέπεις, υπήρξε πρόβλημα.Χθες, εκ νέου, η εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, παρενέβη διατάσσοντας τη διενέργεια εισαγγελικής έρευνας με αφορμή ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης πρώην στελέχους των ΕΛΤΑ. Σύμφωνα με την ανάρτηση του πρώην εργαζομένου στα ελληνικά ταχυδρομεία, «οι ταχυδρόμοι θα επισκεφθούν από Δευτέρα τους συνταξιούχους στα σπίτια τους για την πληρωμή των συντάξεων και ή θα τους μεταδώσουν τον ιό, ή θα τον κολλήσουν οι ίδιοι για να τον μεταφέρουν σε άλλους συνταξιούχους».
Αμέσως, ο προϊστάμενος της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας έδωσε εντολή για τη διενέργεια ποινικής προκαταρκτικής έρευνας προκειμένου να διαπιστωθεί εάν έχει τελεστεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και αν διαπιστωθεί ότι πράγματι έχει διαπραχθεί να αποδοθούν ποινικές ευθύνες εκεί όπου ανήκουν.
https://www.lawandorder.gr/Article/7284 ... n-eidiseon
Μην παίρνετε ανθρώπους στο λαιμό σας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Sid Vicious
Να πω την αλήθεια γίνεται χαμός από κόσμο έξωEKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 01:32ST48410 έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 01:27 Με αυτά που συμβαίνουν στη Θεσσαλονίκη πρέπει να έχει μειωθεί ο αριθμός των δύσπιστων εκείούτε καν
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
- hellegennes
Θα σε σταματήσω εδώ και τράβα να δεις στο νήμα, γιατί κάτω από το ποστ του ο Γιαννόπουλος έβαλε φωτογραφία. Έχεις και κοντή μνήμη.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 10:11 O Γιαννόπουλος εδώ απλά λέει ότι θα φορά μάσκα βαθμού προστασίας FFP2, όχι ότι θα φοράει μάσκα χωρίς βαλβίδα.
Παρότρυνες τον κόσμο ξανά και ξανά να φοράει μάσκες που η κυβέρνηση και ο ΠΙΣ είπαν ότι προορίζονται μόνο για ιατρικό προσωπικό και το έκανες εν γνώση σου ότι είναι επικίνδυνες για διασπορά.
Σε αντίθεση με σένα, βέβαια, εμένα δεν με νοιάζουν οι μαλακίες που γράφεις στο φόρουμ για να μιλάω για εισαγγελείς. Επίσης σε αντίθεση με σένα, εγώ δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα μεμπτό και είμαι και στην έξω μου ζωή καθόλα νόμιμος, πράγμα που δεν πιστεύω για σένα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Δημοκρατικός
Ψεύτης. Στο συγκεκριμένο νήμα απλά απάντησα σε ποστ άλλου χρήστη και επισήμανα τις τρέχουσες τιμές μασκών επιπέδου προστασίας FFP2 (χωρίς βαλβίδα, με βαλβίδα είναι πολύ ακριβότερες) καθώς επίσης επιδοκίμασα την χρήση τους. Ο τίτλος του νήματος δε, είναι "FFP2 club" και όλα τα μετέπειτα ποστς αφορούν γενικά τις μάσκες επιπέδου προστασίας FFP2.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 16:06Θα σε σταματήσω εδώ και τράβα να δεις στο νήμα, γιατί κάτω από το ποστ του ο Γιαννόπουλος έβαλε φωτογραφία. Έχεις και κοντή μνήμη.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 10:11 O Γιαννόπουλος εδώ απλά λέει ότι θα φορά μάσκα βαθμού προστασίας FFP2, όχι ότι θα φοράει μάσκα χωρίς βαλβίδα.
Παρότρυνες τον κόσμο ξανά και ξανά να φοράει μάσκες που η κυβέρνηση και ο ΠΙΣ είπαν ότι προορίζονται μόνο για ιατρικό προσωπικό και το έκανες εν γνώση σου ότι είναι επικίνδυνες για διασπορά.
Σε αντίθεση με σένα, βέβαια, εμένα δεν με νοιάζουν οι μαλακίες που γράφεις στο φόρουμ για να μιλάω για εισαγγελείς. Επίσης σε αντίθεση με σένα, εγώ δεν έχω γράψει ποτέ τίποτα μεμπτό και είμαι και στην έξω μου ζωή καθόλα νόμιμος, πράγμα που δεν πιστεύω για σένα.
Ποστ σχετικό με μάσκες με βαλβίδα έχω κάνει μόνο 1, στα πλαίσια σάτιρας σε απάντηση ποστ του Στύγιου όπου επίσης σατιρικά έγραψε ότι δεν θα φοράει μάσκα. Σε άλλα ποστς μου, επισημαίνω την επικινδυνότητα μασκών με βαλβίδα, των οποίων φυσικά η χρήση δεν είναι παράνομη σύμφωνα με τον ελληνικό νομο. Γράφεις ψέματα ότι κάνω επανειλημμένα ποστ και προπαγανδίζω υπέρ της χρήσης μασκών με βαλβίδα.
Φυσικά και είναι μεπτή η συνεχής προπαγάνδα κατά και η υπονόμευση της επιβαλλόμενης απο το νόμο καθολικής μασκοφορίας, με κορωνίδα την εξωφρενική χθεσινή δημόσια διασπορά μέσω του διαδικτύου της πληροφορίας ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω της επιβολής καθολικής χρήσης μασκών(!). Το ότι κατά τα λοιπά ισχυρίζεσαι ότι είσαι νόμιμος ή τι πιστεύεις ότι κάνουν κάνουν άλλοι, είναι αδιάφορο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 20 Νοέμ 2020, 16:31, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ποιός κορονοϊός και ποιό lockdown! Πανηγύρι με κλαρίνα στη Μαγνησία (pics)
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/3145546/

https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... s/3145546/
Σιγα το πανηγυρι ουτε 10 ατομα δεν θα ναι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- hellegennes
Εσύ γράφεις ψέματα. Στο νήμα του Γιαννόπουλου, με μια τεράστια φωτογραφία με μάσκα με βαλβίδα, όπου λέει ότι έχει χεσμένους τους υπόλοιπους και τι λέει το κράτος, εσύ λες ότι επικροτείς το νήμα, δεν φέρεις καμμία αντίρρηση και απαντάς θετικά στην προτροπή του να μπεις στο κλαμπ αυτών που φοράνε μάσκα με βαλβίδα.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 16:16Ψεύτης. Στο συγκεκριμένο νήμα απλά απάντησα σε ποστ άλλου χρήστη και επισήμανα τις τρέχουσες τιμές μασκών επιπέδου προστασίας FFP2 (χωρίς βαλβίδα, με βαλβίδα είναι πολύ ακριβότερες) καθώς επίσης επιδοκίμασα την χρήση τους. Ο τίτλος του νήματος δε, είναι "FFP2 club" και όλα τα μετέπειτα ποστς αφορούν γενικά τις μάσκες επιπέδου προστασίας FFP2.hellegennes έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 16:06Θα σε σταματήσω εδώ και τράβα να δεις στο νήμα, γιατί κάτω από το ποστ του ο Γιαννόπουλος έβαλε φωτογραφία. Έχεις και κοντή μνήμη.Δημοκρατικός έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 10:11 O Γιαννόπουλος εδώ απλά λέει ότι θα φορά μάσκα βαθμού προστασίας FFP2, όχι ότι θα φοράει μάσκα χωρίς βαλβίδα.
Ποστ σχετικό με μάσκες με βαλβίδα έχω κάνει μόνο 1, στα πλαίσια σάτιρας σε απάντηση ποστ του Στύγιου όπου επίσης σατιρικά έγραψε ότι δεν θα φοράει μάσκα. Σε άλλα ποστς μου επισημαίνω την επικινδυνότητα μασκών με βαλβίδα, των οποίων φυσικά η χρήση δεν είναι παράνομη σύμφωνα με κανέναν ελληνικό νομο. Γράφεις ψέματα ότι κάνω επανειλημμένα ποστ και προπαγανδίζω υπέρ της χρήσης μασκών με βαλβίδα.
Φυσικά και η είναι μεπτή η συνεχής προπαγάνδα κατά και η υπονόμευση της επιβαλλόμενης απο το νόμο μασκοφορίας, με κορωνίδα την εξωφρενική χθεσινή δημόσια διασπορά μέσω του διαδικτύου της πληροφορίας ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω της επιβολής καθολικής χρήσης μασκών(!). Το ότι κατά τα λοιπά ισχυρίζεσαι ότι είσαι νόμιμος είναι αδιάφορο.
Στην απάντησή σου στον Στύγιο, που δυστυχώς για σένα δεν μπορείς πια να επεξεργαστείς, δεν υπάρχει ίχνος χιούμορ και ούτε χωράει χιούμορ σε νήμα ιατρικού περιεχομένου:
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 9#p1559179
Πουθενά από όσες φορές παρότρυνες να φοράει ο κόσμος FFP2 δεν τόνισες χωρίς βαλβίδα.
Σε αντίθεση, λοιπόν, με εσένα, εγώ δεν κάνω καμμιά προπαγάνδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Δημοκρατικός
Έχεις κάνει κάτι 100αδες εμονικών ποστς όπου διαδίδεις ότι η χρήση μάσκας απο την κοινότητα είναι απο ανούσια έως και επικίνδυνη.
Αποκορύφωμα η χθεσινή δημόσια διασπορά μέσω διαδικτύου της πληροφορίας ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω της επιβολής καθολικής χρήσης μασκών. Πράγμα που πιθανώς εμπίπτει σε αρμοδιότητες εισαγγελέα.
Τέλος ψεύδεσαι ότι κάνω επανειλημμένα ποστ και προπαγανδίζω υπέρ της χρήσης μασκών με βαλβίδα, οι οποίες δεν είναι παράνομες σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο. Το τι συμπεράσματα βγάζεις ή τι θέλεις να τσαμπουνάς, είναι αδιάφορο.
Αποκορύφωμα η χθεσινή δημόσια διασπορά μέσω διαδικτύου της πληροφορίας ότι τα κρούσματα αυξήθηκαν λόγω της επιβολής καθολικής χρήσης μασκών. Πράγμα που πιθανώς εμπίπτει σε αρμοδιότητες εισαγγελέα.
Τέλος ψεύδεσαι ότι κάνω επανειλημμένα ποστ και προπαγανδίζω υπέρ της χρήσης μασκών με βαλβίδα, οι οποίες δεν είναι παράνομες σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο. Το τι συμπεράσματα βγάζεις ή τι θέλεις να τσαμπουνάς, είναι αδιάφορο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
2581k (87812 σύνολο) - 519MΕΘ - 72θ (1419 σύνολο) - 440 εξιτήρια - Επιπλέον 23148 κλινικά + 7982 rapid ag δείγματα.
72 θάνατοι;jimdenin έγραψε: 20 Νοέμ 2020, 17:54 2581k (87812 σύνολο) - 519MΕΘ - 72θ (1419 σύνολο) - 440 εξιτήρια.
Κρίμα. Πολύ κρίμα. Σίγουρα κάποιοι από αυτούς θα ζούσαν κάποια παραπάνω χρόνια αν είχαμε συμπεριφερθεί όλοι λίγο καλύτερα.
Με τον ρυθμό νέων ΜΕΘ και εξιτηρίων ούτε η επίταξη των ιδιωτικών δεν θα μας καλύπτει από βδομάδας.
καποιοι κατηγορουσαν τον αριςβιλλα για υπερβολλες
νομιζω πλεον οι εκτιμησεις του φανταζουν ηπιες
νομιζω πλεον οι εκτιμησεις του φανταζουν ηπιες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση