!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάμε πόλεμο

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Πάμε πόλεμο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31
Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:22
Belisarius έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:54 Καλά έκανε ο Τούρκος και πυροβόλησε τον δικό μας που πήγε να κατεβάσει τη σημαία.
Τι λες ρε ψυχοπαθη;
Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
Εγώ θα του έριχνα στα πόδια πάντως και σίγουρα δεν θα ήταν ηρωισμός, ο ηρωισμός περιλαμβάνει ρίσκο για τον ήρωα. Επίσης, τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Green Dragon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 08:36

Τι λες ρε ψυχοπαθη;
Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
Εγώ θα του έριχνα στα πόδια πάντως και σίγουρα δεν θα ήταν ηρωισμός, ο ηρωισμός περιλαμβάνει ρίσκο για τον ήρωα. Επίσης, τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος.
Δεν είπα ότι είναι ήρωας. Τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος κατά τη δική σου αντίληψη. Για τους Τούρκους είναι (και δυστυχώς από ότι φαίνεται θα παραμείνει).
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Belisarius έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:54 Καλά έκανε ο Τούρκος και πυροβόλησε τον δικό μας που πήγε να κατεβάσει τη σημαία.
Τι λες ρε ψυχοπαθη;
Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:25
Πάρταλος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:22
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:14

Πόσο άχρηστες μπορεί να είναι η ΕΥΠ και η αντίστοιχη Κυπριακή οργάνωση για να ανασαίνει ακόμα αυτό το καθίκι ;
:+1:
Αν Έλληνας πυροβολούσε και σκότωνε στον ΈΒρο έναν τούρκο εθνικιστή που μπήκε στον φράκτη και κατέβαζε την ελληνική σημαία, θα τον είχατε κάνει ήρωα ή όχι;
Όχι , δεν θα το χειροκροτούσα , αν σκοτώσεις κάποιον άοπλο με ένα τσιγάρο στο στόμα επειδή πήγε εν καιρό ειρήνης να σου κατεβάσει την σημαία είναι έγκλημα . Τον κατεβάζεις με κάποιον τρόπο και τον χτυπάς , τον φυλακίζεις , οτιδήποτε αλλά δεν τον σκοτώνεις . Αν ήμασταν σε επίσημο πόλεμο ή αν κρατούσε όπλο , προφανώς και δικαιολογείται η πράξη , αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες ο Τούρκος είναι δολοφόνος και τίποτα άλλο .
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 10:40

Τι λες ρε ψυχοπαθη;
Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.
Γιατί αυτό που πάει να κάνει είναι ιδιαίτερα συμβολικό. Θυμίζω επίσης το περιστατικό με τις σημαιούλες στο πάτωμα για τον ορισμό τις θέσης που θα στέκονταν ο κάθε ηγέτης. Ο Τσίπρας, στάθηκε πάνω της και πάτησε (ενδεχομένως και εγώ να έκανα το ίδιο πριν σχολιαστεί, δεν τον ψέγω) ενώ ο Τούρκος της σήκωσε, (νομίζω τη φίλησε;) και την κράτησε. Θυμίζω και το λεβέντη που τώρα είναι και υφυπουργός ή αναπληρωτής που μας έκανε μάθημα για το δημοκρατικό δικαίωμα να καις τη σημαία. Η σημαία δεν είναι πανί. Η σημαία είναι η ενσάρκωση του κράτους και του έθνους.

Στην Ελλάδα έχουμε γίνει πολύ χαλαρούληδες με τα εθνικά μεθυσμένοι από τις ευρωπαϊκές "Σειρήνες" και ίσως από την επικράτηση της αριστερής ιδεολογίας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά στη γειτονιά που ζούμε και τώρα φαίνεται.

Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43
Γιατί αυτό που πάει να κάνει είναι ιδιαίτερα συμβολικό. Θυμίζω επίσης το περιστατικό με τις σημαιούλες στο πάτωμα για τον ορισμό τις θέσης που θα στέκονταν ο κάθε ηγέτης. Ο Τσίπρας, στάθηκε πάνω της και πάτησε (ενδεχομένως και εγώ να έκανα το ίδιο πριν σχολιαστεί, δεν τον ψέγω) ενώ ο Τούρκος της σήκωσε, (νομίζω τη φίλησε;) και την κράτησε. Θυμίζω και το λεβέντη που τώρα είναι και υφυπουργός ή αναπληρωτής που μας έκανε μάθημα για το δημοκρατικό δικαίωμα να καις τη σημαία. Η σημαία δεν είναι πανί. Η σημαία είναι η ενσάρκωση του κράτους και του έθνους.

Στην Ελλάδα έχουμε γίνει πολύ χαλαρούληδες με τα εθνικά μεθυσμένοι από τις ευρωπαϊκές "Σειρήνες" και ίσως από την επικράτηση της αριστερής ιδεολογίας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά στη γειτονιά που ζούμε και τώρα φαίνεται.

Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
Όχι ο Τσίπρας σε αυτό μην τον αδικείς. Ο μαλάκας ο Καραμανλής ήταν .Επίσης ο λεβέντης επίσης νδουλης ο φελλός ο Βαρβιτσιώτης
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43

Η σημαία είναι είναι ένα σύμβολο, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Το πως αντιμετωπίζεις μια παράνομη πράξη είναι κι αυτό ένα σύμβολο για τις αξίες που αντιπροσωπεύεις. Οπότε δεν θα συμφωνήσω ότι του έκανε καλά.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

hades έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:53 Όχι ο Τσίπρας σε αυτό μην τον αδικείς. Ο μαλάκας ο Καραμανλής ήταν .Επίσης ο λεβέντης επίσης νδουλης ο φελλός ο Βαρβιτσιώτης
Ωραία δε θυμόμουν καλά. Αλλά είπα ότι πριν γίνει ο ντόρος ώστε να το επεξεργαστώ στο κεφάλι μου και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν το κατηγορώ.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:54 Η σημαία είναι είναι ένα σύμβολο, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Το πως αντιμετωπίζεις μια παράνομη πράξη είναι κι αυτό ένα σύμβολο για τις αξίες που αντιπροσωπεύεις. Οπότε δεν θα συμφωνήσω ότι του έκανε καλά.
Εξαρτάται και από την περίσταση. Άλλο να κατεβάσει τη σημαία ένας μόνιμος κάτοικος της χώρας σε περιστατικό που εμπλέκεται αστυνομία και άλλο κάποιος που εν ώρα σοβαρού επεισοδίου διεθνικού με εμπλοκή* στρατού, περνάει τα (ψεύδο-)σύνορα και με όλες τις κάμερες να αναμεταδίδουν σε παγκόσμια προβολή να ανεβαίνει το στύλο με άνεση και τσιγαράκι.
Άβαταρ μέλους
Belisarius

Και κάτι ακόμα τώρα που τσέκαρα το βίντεο για επιβεβαίωση.
Του φωνάζουν "έβγα γιατί θα σου ρίξουν". Τελικά τον πυροβολούν πολλοί ταυτόχρονα.
Δεν βρέθηκε ένας τρελός, έριξε και τον κάλυψε το τουρκικό κράτος. Ήταν η αναμενόμενη αντίδραση.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

για 10 ατομα εχει βγει διεθνες ενταλμα ... ο Ερντογαν ομως φωτογραφιζεται με ατομο που κυνηγα η Interpol ... και αυτο γινεται γιατι υπαρχει ατιμωρησια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:25
Πάρταλος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:22
Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:14

Πόσο άχρηστες μπορεί να είναι η ΕΥΠ και η αντίστοιχη Κυπριακή οργάνωση για να ανασαίνει ακόμα αυτό το καθίκι ;
:+1:
Αν Έλληνας πυροβολούσε και σκότωνε στον ΈΒρο έναν τούρκο εθνικιστή που μπήκε στον φράκτη και κατέβαζε την ελληνική σημαία, θα τον είχατε κάνει ήρωα ή όχι;
Αστοχο παραδειγμα τελειως.
Η Β.Κυπρος ειναι κατεχομενη απο παρανομες δυναμεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Who is The 4th man
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Who is The 4th man »

Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:17 Ο πιθηκας δεν γουσταρει Κινα. Ο Διαδοχος λατρευει Τουρκια και Κινα.

.
μόνο εγώ γνωρίζω ποιός είναι, γνωριζόμαστε από παλιά χωρίς καθόλου πμ,
μόνο διαισθητικά...δεν είναι αυτός πού ξέρατε,μόνο ένα μέρος τού παλιού εαυτού του
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Who is The 4th man έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 17:21
Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:17 Ο πιθηκας δεν γουσταρει Κινα. Ο Διαδοχος λατρευει Τουρκια και Κινα.

.
μόνο εγώ γνωρίζω ποιός είναι, γνωριζόμαστε από παλιά χωρίς καθόλου πμ,
μόνο διαισθητικά...δεν είναι αυτός πού ξέρατε,μόνο ένα μέρος τού παλιού εαυτού του
War changes a man. Even a meme war.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
Ε και άμα έκαναν, τι θα άλλαζε δηλαδή; Ό,τι άλλαξε και με τους μοναχούς στο Θιβέτ που αυτοπυρπολούνταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινεζική κατοχή υποθέτω.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”