Εγώ θα του έριχνα στα πόδια πάντως και σίγουρα δεν θα ήταν ηρωισμός, ο ηρωισμός περιλαμβάνει ρίσκο για τον ήρωα. Επίσης, τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:22Τι λες ρε ψυχοπαθη;Belisarius έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:54 Καλά έκανε ο Τούρκος και πυροβόλησε τον δικό μας που πήγε να κατεβάσει τη σημαία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάμε πόλεμο
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Πάμε πόλεμο
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Δεν είπα ότι είναι ήρωας. Τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος κατά τη δική σου αντίληψη. Για τους Τούρκους είναι (και δυστυχώς από ότι φαίνεται θα παραμείνει).Green Dragon έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 08:36Εγώ θα του έριχνα στα πόδια πάντως και σίγουρα δεν θα ήταν ηρωισμός, ο ηρωισμός περιλαμβάνει ρίσκο για τον ήρωα. Επίσης, τα κατεχόμενα δεν είναι τουρκικό έδαφος.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
- Dwarven Blacksmith
Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 00:22Τι λες ρε ψυχοπαθη;Belisarius έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:54 Καλά έκανε ο Τούρκος και πυροβόλησε τον δικό μας που πήγε να κατεβάσει τη σημαία.
- Λόρδος Ταντρίδης
- Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης
Όχι , δεν θα το χειροκροτούσα , αν σκοτώσεις κάποιον άοπλο με ένα τσιγάρο στο στόμα επειδή πήγε εν καιρό ειρήνης να σου κατεβάσει την σημαία είναι έγκλημα . Τον κατεβάζεις με κάποιον τρόπο και τον χτυπάς , τον φυλακίζεις , οτιδήποτε αλλά δεν τον σκοτώνεις . Αν ήμασταν σε επίσημο πόλεμο ή αν κρατούσε όπλο , προφανώς και δικαιολογείται η πράξη , αλλά στις συγκεκριμένες συνθήκες ο Τούρκος είναι δολοφόνος και τίποτα άλλο .Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:25Αν Έλληνας πυροβολούσε και σκότωνε στον ΈΒρο έναν τούρκο εθνικιστή που μπήκε στον φράκτη και κατέβαζε την ελληνική σημαία, θα τον είχατε κάνει ήρωα ή όχι;Πάρταλος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:22Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:14
Πόσο άχρηστες μπορεί να είναι η ΕΥΠ και η αντίστοιχη Κυπριακή οργάνωση για να ανασαίνει ακόμα αυτό το καθίκι ;![]()
- Belisarius
Γιατί αυτό που πάει να κάνει είναι ιδιαίτερα συμβολικό. Θυμίζω επίσης το περιστατικό με τις σημαιούλες στο πάτωμα για τον ορισμό τις θέσης που θα στέκονταν ο κάθε ηγέτης. Ο Τσίπρας, στάθηκε πάνω της και πάτησε (ενδεχομένως και εγώ να έκανα το ίδιο πριν σχολιαστεί, δεν τον ψέγω) ενώ ο Τούρκος της σήκωσε, (νομίζω τη φίλησε;) και την κράτησε. Θυμίζω και το λεβέντη που τώρα είναι και υφυπουργός ή αναπληρωτής που μας έκανε μάθημα για το δημοκρατικό δικαίωμα να καις τη σημαία. Η σημαία δεν είναι πανί. Η σημαία είναι η ενσάρκωση του κράτους και του έθνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 10:40Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
Στην Ελλάδα έχουμε γίνει πολύ χαλαρούληδες με τα εθνικά μεθυσμένοι από τις ευρωπαϊκές "Σειρήνες" και ίσως από την επικράτηση της αριστερής ιδεολογίας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά στη γειτονιά που ζούμε και τώρα φαίνεται.
Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
Όχι ο Τσίπρας σε αυτό μην τον αδικείς. Ο μαλάκας ο Καραμανλής ήταν .Επίσης ο λεβέντης επίσης νδουλης ο φελλός ο ΒαρβιτσιώτηςBelisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43Γιατί αυτό που πάει να κάνει είναι ιδιαίτερα συμβολικό. Θυμίζω επίσης το περιστατικό με τις σημαιούλες στο πάτωμα για τον ορισμό τις θέσης που θα στέκονταν ο κάθε ηγέτης. Ο Τσίπρας, στάθηκε πάνω της και πάτησε (ενδεχομένως και εγώ να έκανα το ίδιο πριν σχολιαστεί, δεν τον ψέγω) ενώ ο Τούρκος της σήκωσε, (νομίζω τη φίλησε;) και την κράτησε. Θυμίζω και το λεβέντη που τώρα είναι και υφυπουργός ή αναπληρωτής που μας έκανε μάθημα για το δημοκρατικό δικαίωμα να καις τη σημαία. Η σημαία δεν είναι πανί. Η σημαία είναι η ενσάρκωση του κράτους και του έθνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 10:40Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31
Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
Στην Ελλάδα έχουμε γίνει πολύ χαλαρούληδες με τα εθνικά μεθυσμένοι από τις ευρωπαϊκές "Σειρήνες" και ίσως από την επικράτηση της αριστερής ιδεολογίας. Δεν είναι έτσι τα πράγματα, ειδικά στη γειτονιά που ζούμε και τώρα φαίνεται.
Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- Dwarven Blacksmith
Η σημαία είναι είναι ένα σύμβολο, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Το πως αντιμετωπίζεις μια παράνομη πράξη είναι κι αυτό ένα σύμβολο για τις αξίες που αντιπροσωπεύεις. Οπότε δεν θα συμφωνήσω ότι του έκανε καλά.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43Γιατί αυτό που πάει να κάνει είναι ιδιαίτερα συμβολικό. Θυμίζω επίσης το περιστατικό με τις σημαιούλες στο πάτωμα για τον ορισμό τις θέσης που θα στέκονταν ο κάθε ηγέτης. Ο Τσίπρας, στάθηκε πάνω της και πάτησε (ενδεχομένως και εγώ να έκανα το ίδιο πριν σχολιαστεί, δεν τον ψέγω) ενώ ο Τούρκος της σήκωσε, (νομίζω τη φίλησε;) και την κράτησε. Θυμίζω και το λεβέντη που τώρα είναι και υφυπουργός ή αναπληρωτής που μας έκανε μάθημα για το δημοκρατικό δικαίωμα να καις τη σημαία. Η σημαία δεν είναι πανί. Η σημαία είναι η ενσάρκωση του κράτους και του έθνους.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 10:40Γιατί να μην περιμένεις να κατέβει για να τον συλλάβεις και να την ξανανεβασεις; Κι εγώ αντικαπνιστής είμαι αλλά όχι κι έτσι.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 01:31
Κατάλαβα. Εσύ θα βλέπεις τον Τούρκο να κατεβάζει τη σημαία σου με τσιγαράκι στο στόμα και θα κάθεσαι να τον κοιτάς.
- Belisarius
Ωραία δε θυμόμουν καλά. Αλλά είπα ότι πριν γίνει ο ντόρος ώστε να το επεξεργαστώ στο κεφάλι μου και εγώ το ίδιο θα έκανα. Δεν το κατηγορώ.hades έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:53 Όχι ο Τσίπρας σε αυτό μην τον αδικείς. Ο μαλάκας ο Καραμανλής ήταν .Επίσης ο λεβέντης επίσης νδουλης ο φελλός ο Βαρβιτσιώτης
- Belisarius
Εξαρτάται και από την περίσταση. Άλλο να κατεβάσει τη σημαία ένας μόνιμος κάτοικος της χώρας σε περιστατικό που εμπλέκεται αστυνομία και άλλο κάποιος που εν ώρα σοβαρού επεισοδίου διεθνικού με εμπλοκή* στρατού, περνάει τα (ψεύδο-)σύνορα και με όλες τις κάμερες να αναμεταδίδουν σε παγκόσμια προβολή να ανεβαίνει το στύλο με άνεση και τσιγαράκι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:54 Η σημαία είναι είναι ένα σύμβολο, αλλά υπάρχουν κι άλλα. Το πως αντιμετωπίζεις μια παράνομη πράξη είναι κι αυτό ένα σύμβολο για τις αξίες που αντιπροσωπεύεις. Οπότε δεν θα συμφωνήσω ότι του έκανε καλά.
- Belisarius
Και κάτι ακόμα τώρα που τσέκαρα το βίντεο για επιβεβαίωση.
Του φωνάζουν "έβγα γιατί θα σου ρίξουν". Τελικά τον πυροβολούν πολλοί ταυτόχρονα.
Δεν βρέθηκε ένας τρελός, έριξε και τον κάλυψε το τουρκικό κράτος. Ήταν η αναμενόμενη αντίδραση.
Του φωνάζουν "έβγα γιατί θα σου ρίξουν". Τελικά τον πυροβολούν πολλοί ταυτόχρονα.
Δεν βρέθηκε ένας τρελός, έριξε και τον κάλυψε το τουρκικό κράτος. Ήταν η αναμενόμενη αντίδραση.
για 10 ατομα εχει βγει διεθνες ενταλμα ... ο Ερντογαν ομως φωτογραφιζεται με ατομο που κυνηγα η Interpol ... και αυτο γινεται γιατι υπαρχει ατιμωρησια
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Αστοχο παραδειγμα τελειως.Δημοκρατικός έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:25Αν Έλληνας πυροβολούσε και σκότωνε στον ΈΒρο έναν τούρκο εθνικιστή που μπήκε στον φράκτη και κατέβαζε την ελληνική σημαία, θα τον είχατε κάνει ήρωα ή όχι;Πάρταλος έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 20:22Λόρδος Ταντρίδης έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 17:14
Πόσο άχρηστες μπορεί να είναι η ΕΥΠ και η αντίστοιχη Κυπριακή οργάνωση για να ανασαίνει ακόμα αυτό το καθίκι ;![]()
Η Β.Κυπρος ειναι κατεχομενη απο παρανομες δυναμεις.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Who is The 4th man
- Μέλη που αποχώρησαν
μόνο εγώ γνωρίζω ποιός είναι, γνωριζόμαστε από παλιά χωρίς καθόλου πμ,Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:17 Ο πιθηκας δεν γουσταρει Κινα. Ο Διαδοχος λατρευει Τουρκια και Κινα.
.
μόνο διαισθητικά...δεν είναι αυτός πού ξέρατε,μόνο ένα μέρος τού παλιού εαυτού του
Αυτομπαναρισμενος επ αόριστον
- Dwarven Blacksmith
War changes a man. Even a meme war.Who is The 4th man έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 17:21μόνο εγώ γνωρίζω ποιός είναι, γνωριζόμαστε από παλιά χωρίς καθόλου πμ,Αρίστος έγραψε: 16 Νοέμ 2020, 21:17 Ο πιθηκας δεν γουσταρει Κινα. Ο Διαδοχος λατρευει Τουρκια και Κινα.
.
μόνο διαισθητικά...δεν είναι αυτός πού ξέρατε,μόνο ένα μέρος τού παλιού εαυτού του
Ε και άμα έκαναν, τι θα άλλαζε δηλαδή; Ό,τι άλλαξε και με τους μοναχούς στο Θιβέτ που αυτοπυρπολούνταν σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την κινεζική κατοχή υποθέτω.Belisarius έγραψε: 19 Νοέμ 2020, 13:43Ας δούμε και το αποτέλεσμα. Καταδικάστηκε το ψευδοκράτος και οι Τούρκοι ή δε ξανατολμήσαν να κάνουν πορεία οι μοτοσικλετιστές Κύπριοι και να ξαναπατήσουν στη πράσινη ζώνη;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 71 Απαντήσεις
- 2435 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia