Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:18Το αμιγώς ερωτικό στοιχείο δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που λες.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:14
Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεται ο ένας τον άλλον ερωτικά, το μη φυσιολογικό είναι το αντίθετο δεδομένου ότι υπάρχει συμπάθεια, θαυμασμός, κατανόηση, επικοινωνία κτλ. Γι αυτό η φιλία είναι κυρίως αντρική υπόθεση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: οι γυναίκες θέλουν φιλίες με άνδρες ενω οι άνδρες μόνο σεξ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εγώ προσωπικά , μπορώ να δω οποιαδήποτε γυναίκα σαν φίλη. Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα , αν είναι ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. ΤΟ τι γίνεται στο κεφάλι μου δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Νομίζεις.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:43Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:18Το αμιγώς ερωτικό στοιχείο δεν έχει καμμία σχέση με αυτά που λες.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:14
Είναι απολύτως φυσιολογικό να σκέφτεται ο ένας τον άλλον ερωτικά, το μη φυσιολογικό είναι το αντίθετο δεδομένου ότι υπάρχει συμπάθεια, θαυμασμός, κατανόηση, επικοινωνία κτλ. Γι αυτό η φιλία είναι κυρίως αντρική υπόθεση.
![]()
Αυτό ακριβώς θεωρώ έρωτα. Την αχίλλειο πτέρνα της συγκροτημένης σκέψης.
Τα υπόλοιπα είναι συντροφικότητα, δηλαδή ο ερωτικός ευφημισμός της φιλίας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αυτό, αυτό ακριβώς δεν λέγεται φιλία, μπορείς φυσικά να το πεις και να νομίζεις ότι είναι έτσι, δεν ενοχλεί κανέναν το γίνεται στο κεφάλι σου πράγματι.enterprise-psi έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:44 Εγώ προσωπικά , μπορώ να δω οποιαδήποτε γυναίκα σαν φίλη. Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα , αν είναι ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. ΤΟ τι γίνεται στο κεφάλι μου δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν.
(:
.
.
Άρα οι γυναίκες των φίλων σας είναι φίλες σας και δε σκέφτεστε το σεξ μαζί τους όσο ωραίες και να είναι;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Αν και ήταν αναπόφευκτο χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:49Νομίζεις.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:43Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.
![]()
Αυτό ακριβώς θεωρώ έρωτα. Την αχίλλειο πτέρνα της συγκροτημένης σκέψης.![]()
(:
.
.
Ότι μπορούμε δεν κάνουμε.
.
.
Κι εγώ χαίρομαι που κατάλαβες ότι είναι μάλλον χλωμό να δω ερωτικά έναν φίλο.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:53Αν και ήταν αναπόφευκτο χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:49Νομίζεις.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:43
Βρήκα τα κενά ασφαλείας στην κατά τα άλλα εξαιρετικά συγκροτημένη σκέψη σου, χωρίς να προσπαθήσω καν. Η παραπάνω πρόταση σου όχι μόνον δεν ισχύει αλλά κρύβει όσο ένα έξτρα κλήαρ τζάμι την αχίλλειο πτέρνα του μυαλού σου.
![]()
Αυτό ακριβώς θεωρώ έρωτα. Την αχίλλειο πτέρνα της συγκροτημένης σκέψης.![]()
(:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.ΓΑΛΗ έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:55Κι εγώ χαίρομαι που κατάλαβες ότι είναι μάλλον χλωμό να δω ερωτικά έναν φίλο.
Υπάρχει η φιλία της μάνας με την κόρη αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι ακριβώς φιλία διότι υπάρχει συγγένεια.
.
.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Γαλη έτσι είναι, σε κάποια θέματα ο άνδρας είναι πολύπλοκος, και πολυμήχανος , και πανέξυπνος και ξέρω γω τι. Με γυναίκες είναι απλά τα πράγματα. Ο άνδρας όταν βλέπει όμορφη γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα μπει το πέος στον κόλπο
Μετά έρχονται οι άλλες σκέψεις, είσαι παντρεμένος, είναι φίλη κλπ κλπ.
Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ
Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach
Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ
Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
μόνο στο πάνω, εννοείς?enterprise-psi έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 12:44 Εγώ προσωπικά , μπορώ να δω οποιαδήποτε γυναίκα σαν φίλη. Ταυτόχρονα όμως, μπορώ να φανταστώ και άλλα πράγματα , αν είναι ωραία. Αλλά μέχρι εκεί. ΤΟ τι γίνεται στο κεφάλι μου δεν νομίζω να ενοχλεί κανέναν.
Ας μη μιλάμε τότε για φιλία αλλά για μη συγγενική συντροφικότητα. Για να μη βάζουμε γνωστούς και φίλους στον ίδιο κουβά. Και ναι, πιστεύω ότι οι γυναίκες που νοιώθουν αμιγώς φιλικά αισθήματα για κάποιους είναι περισσότερες από τους αντίστοιχους άντρες. Το πως το διαχειρίζονται αυτό άντρες και γυναίκες, είναι καθαρά προσωπικό ζήτημα.sys3x έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 13:02Χλωμό το δέχομαι, όχι κίτρινο όμως. Σε κάθε περίπτωση σου υπενθυμίζω πως επειδή ακριβώς δεν εξαρτάται αποκλειστικά από σένα η όλη φάση αυτός ο φίλος που λες δεν είναι ακριβώς φίλος και αυτό το πράγμα γενικά δεν λέγεται φιλία ακριβώς, η φιλία είναι κάτι πιο συγκεκριμένο και αφορά κυρίως τους άντρες.
Υπάρχει η φιλία της μάνας με την κόρη αλλά ούτε κι αυτό δεν είναι ακριβώς φιλία διότι υπάρχει συγγένεια.
Αν κρατιούνται οι επιθυμητές ισορροπίες, όλα καλά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Επιτέλους.enterprise-psi έγραψε: 16 Ιούλ 2018, 13:03 Γαλη έτσι είναι, σε κάποια θέματα ο άνδρας είναι πολύπλοκος, και πολυμήχανος , και πανέξυπνος και ξέρω γω τι. Με γυναίκες είναι απλά τα πράγματα. Ο άνδρας όταν βλέπει όμορφη γυναίκα το πρώτο πράγμα που σκέφτεται είναι πως θα μπει το πέος στον κόλπο![]()
Και όποιος ισχυρίζεται το αντίθετο σε μια γυναίκα, λέει ψέματα, με σκοπό το σεξ![]()
Και μάλιστα είναι κλασικό tactical approach![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Επικοινωνία:
Εδω τα λέει όλα
Στο ζζζζζζ δάκρυσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 81 Απαντήσεις
- 2020 Προβολές
-