!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Απίστευτο άρθρο - θεικά σχόλια
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Υδράργυρος
Re: Απίστευτο άρθρο - θεικά σχόλια
Φασιστοφυλλαδα
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
ναι, βγάλε και τον μίκυ αδικημένο τώρα που ανεχόμαστε τη μιζέρια του αδιαμαρτύρητα δεκαετίες τώρα. Σε κάθε περίπτωση, πάντως στηρίζω να δοθεί υλική και ψυχική υποστήριξη στην κόρη, λόγω των ζωντανώνParrot έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:25Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι διεθνώς γνωστός ως the greek patriot.
Σε όλη του τη ζωή έφτιαχνε μουσική για την Ελλάδα και στα τελευταία του,
βγήκε μπροστάρης για την Μακεδονία.
Αυτό δεν πρόκειται να του συγχωρεθεί ποτέ από ένα κράτος που πολεμάει τον "νατιβισμό".
Πρόκειται για σύμβολο πάνω στο οποίο το ανθελληνικό κράτος θα βγάλει όλη του εκδικητικότητα.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Στο ΠΘ ανέβηκε και την διάβασα,αλλά έτσι κι αλλιώς πρόκειται περί τουιταρίσματος ή ανάρτησης στο φέις από την ίδια.ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:37
Αρχικά διαβάζοντας την όλη ιστορία νόμιζα ότι πρόκειται περί αστείου. Έχει επιβεβαιωθεί;
Θυμάμαι που και παλιότερα είχε γίνει είδηση,με ένα βίντεο που είχε φτιάξει και χόρευε σαν τρελλή,χωρίς λόγο.
Προφανώς έχει θέματα η Μαργαρίτα η Μαργαρώ ψυχολογικά, σαφώς δεν είναι η μόνη που περνά δύσκολα, αλίμονο.
Για τα αδέσποτα, παίζει να συνεννοείται και με κανέναν στο δήμο για το τάισμα, υπάρχουν κονδύλια.
Εργασιακά πάντως είναι διευθύντρια της ορχήστρας του Μίκη, απλά συναυλίες γιοκ εδώ και καιρό και τα έξοδα τρέχουν. Θα δούμε πολλά τέτοια δυστυχώς.
Για τα αδέσποτα, παίζει να συνεννοείται και με κανέναν στο δήμο για το τάισμα, υπάρχουν κονδύλια.
Εργασιακά πάντως είναι διευθύντρια της ορχήστρας του Μίκη, απλά συναυλίες γιοκ εδώ και καιρό και τα έξοδα τρέχουν. Θα δούμε πολλά τέτοια δυστυχώς.
Απαράδεκτο το Πρώτο Φλέμα , όλοι καταλαβαίνουμε τι συμβαίνει.
Χρηματικό πρόβλημα δεν υπάρχει , όποιος το ισχυρίστεί ξεπερνα τα όρια της γελοιότητας.
Χρηματικό πρόβλημα δεν υπάρχει , όποιος το ισχυρίστεί ξεπερνα τα όρια της γελοιότητας.
Μα κανείς δεν θα διαφωνούσε αν κάποιος έκανε έκκληση για βοήθεια του στυλ "παιδιά φροντίζω ένα μεγάλο αριθμό ζώων και υπό τις παρούσες συνθήκες δεν αντέχω οικονομικά. Αν μπορεί κάποιος φιλόζωος ή κάποια οργάνωση να συνδράμει ή να αναλάβει κάποια από αυτά".ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:38 Σε κάθε περίπτωση, πάντως στηρίζω να δοθεί υλική και ψυχική υποστήριξη στην κόρη, λόγω των ζωντανών
Προφανώς αν παίζουν άλλα ζητήματα υγείας όπως, ντροπή στην εφημερίδα και τα sites που τα εκμεταλλεύονται.
Κόρη του Μ. Θεοδωράκη : Δεν έχω να φάω - θα δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου...να πεθάνω
Κραυγή αγωνίας από την κόρη του Μ. Θεοδωράκη
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/26 ... theodoraki

Με δραματικά λόγια περιγράφει η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, την κατάσταση που βιώνει. «Δεν έχω να φάω (Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!)» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB ενώ όπως εξομολογείται σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ημερήσια εφημερίδα «αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω».
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αφού αναφέρει πως ο πατέρας της «υποστηρίζει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη όσο κανείς άλλος»
δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της για τη στάση του υπουργείου Πολιτισμού. «Μας έχουν γραμμένους στα παλιά τους παπούτσια», αναφέρει χαρακτηριστικά.
«Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!» γράφει στην ανάρτηση που ανέβασε χθες συνοδεύοντας την με φωτογραφίες της ίδιας που διαβάζει με μία λάμπα πετρελαίου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso
», ανέφερε, μεταξύ άλλων, πως τον περασμένο Φεβρουάριο λόγω της συμπλήρωσης των 95 χρόνων από τη γέννηση του πατέρα της, είχαν κλείσει 45 συναυλίες οι οποίες λόγω κορονοϊού έγιναν πέντε, με τις τρεις να είναι απλήρωτες.
Σε ερώτηση αν υπήρχαν… προηγούμενα με το υπουργείο Πολιτισμού η ίδια ξεσπαθώνει: «Είναι δυνατόν; Ο πατέρας μου υποστηρίζει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη όσο κανείς άλλος. Μάλιστα η κυρία Μενδώνη
ήρθε τον Σεπτέμβριο στον πατέρα μου μετά από μια σκληρή επιστολή που της είχα στείλει! Διάβασε την επιστολή μου και προφανώς θορυβήθηκε. Και ξέρετε τι είπε στον πατέρα μου; “Μη στενοχωρήσουμε και τη Μαργαρίτα. Θα της κάνουμε και εκείνης συναυλίες”. Λες και εγώ ήμουν κανένα κακομαθημένο παιδί».
Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια έχει στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: μία τον Μάιο, μία τον Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο «και ούτε φωνή ούτε ακρόαση». Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη λέει πως πρότεινε να κάνει μια διαδικτυακή συναυλία «προκειμένου να ζήσουμε και εμείς με κάποιο τρόπο» αλλά δεν βρήκε «καμιά ανταπόκριση»
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8406698129
https://www.efsyn.gr/ellada/koinonia/26 ... theodoraki

Με δραματικά λόγια περιγράφει η κόρη του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, Μαργαρίτα, την κατάσταση που βιώνει. «Δεν έχω να φάω (Περισσότερο τα 22 σκυλάκια και τα 35 γατάκια!)» γράφει στον προσωπικό της λογαριασμό στο FB ενώ όπως εξομολογείται σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ημερήσια εφημερίδα «αν μας κόψουν και το νερό, δεν μου μένει τίποτε άλλο πάρα να δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου και να πεθάνω».
Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη αφού αναφέρει πως ο πατέρας της «υποστηρίζει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη όσο κανείς άλλος»
«Δεν έχω ρεύμα, δεν έχω φως, δεν έχω να μαγειρέψω, μα και τι να μαγειρέψω, χα, χα, χα, δεν έχω πια τίποτα, δεν έχω ψυγείο, μα αυτό έτσι κι αλλιώς είναι τελείως άδειο, δεν έχω ζεστό νερό να πλυθώ. Και πραγματικά κρυώνω!» γράφει στην ανάρτηση που ανέβασε χθες συνοδεύοντας την με φωτογραφίες της ίδιας που διαβάζει με μία λάμπα πετρελαίου.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Espresso
Σε ερώτηση αν υπήρχαν… προηγούμενα με το υπουργείο Πολιτισμού η ίδια ξεσπαθώνει: «Είναι δυνατόν; Ο πατέρας μου υποστηρίζει την κυβέρνηση και τον Μητσοτάκη όσο κανείς άλλος. Μάλιστα η κυρία Μενδώνη
Επίσης, όπως αναφέρει η ίδια έχει στείλει τρεις επιστολές μέχρι σήμερα: μία τον Μάιο, μία τον Σεπτέμβριο και μία τον Οκτώβριο «και ούτε φωνή ούτε ακρόαση». Η Μαργαρίτα Θεοδωράκη λέει πως πρότεινε να κάνει μια διαδικτυακή συναυλία «προκειμένου να ζήσουμε και εμείς με κάποιο τρόπο» αλλά δεν βρήκε «καμιά ανταπόκριση»
https://www.facebook.com/permalink.php? ... 8406698129
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 18 Νοέμ 2020, 13:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Re: Κόρη του Μ. Θεοδωράκη : Δεν έχω να φάω - θα δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου...να πεθάνω
Προτείνω να κλειδωθεί το νήμα , μάλλον καλύτερα να διαγραφεί.
Εσπρέσσο και πρώτο θέμα είναι γνωστοί βόθροι , δεν χρειάζεται να τους αναπαράγουμε.
Εσπρέσσο και πρώτο θέμα είναι γνωστοί βόθροι , δεν χρειάζεται να τους αναπαράγουμε.
Re: Κόρη του Μ. Θεοδωράκη : Δεν έχω να φάω - θα δέσω μια θηλιά στο λαιμό μου...να πεθάνω
συγνώμη δεν το είχα δει
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
δεν έχω να φάω = δεν έχω να ταίσω τα 60 ζωντανά μου που φροντίζω για χόμπυ. Εδώ άλλοι δεν έχουν να περασουν κτεο τα 5 αυτοκίνητά τους...
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Συνεχείς εκκλήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού(;) και το πρόβλημα δεν λύνεται, ούτε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Αλλά είπαμε, στα πλαίσια που πολεμάται ο νατιβισμός και η ελληνική παράδοση, πρέπει κάθε σύμβολο που τα αντιπροσωπεύει
να χτυπηθούν. Πόσο μάλλον αν αυτά τα σύμβολα είναι εν ζωή, όπως η κόρη του Μίκη και ο ίδιος.
Αλλά είπαμε, στα πλαίσια που πολεμάται ο νατιβισμός και η ελληνική παράδοση, πρέπει κάθε σύμβολο που τα αντιπροσωπεύει
να χτυπηθούν. Πόσο μάλλον αν αυτά τα σύμβολα είναι εν ζωή, όπως η κόρη του Μίκη και ο ίδιος.
Η κόρη του Μικη σύμβολο ;Parrot έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 13:10 Συνεχείς εκκλήσεις στο Υπουργείο Πολιτισμού(;) και το πρόβλημα δεν λύνεται, ούτε με πρωτοβουλία του πρωθυπουργού.
Γιατί ;
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Parrot έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 13:10 Αλλά είπαμε, στα πλαίσια που πολεμάται ο νατιβισμός και η ελληνική παράδοση, πρέπει κάθε σύμβολο που τα αντιπροσωπεύει
να χτυπηθούν. Πόσο μάλλον αν αυτά τα σύμβολα είναι εν ζωή,

- Eθνικοκοινωνιστης
ο πατερας εγινε κομματι του τσιρκου της κουλαινας γιατηνμακεδονιαμας 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 18 Απαντήσεις
- 1114 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος