Αναφέρεται στην κόρη του Μίκυ Θεοδωράκη,η οποία λέει δεν έχει να φάει και θέλει να αυτοκτονήσει.Έχει 35 γάτες και 22 σκύλους !! (ή,το αντίστροφο)
https://www.protothema.gr/greece/articl ... ono-menei/
Προφανώς δεν πειράζει και μπράβο της. Ωστόσο η σίτιση 55-60 ζώων, αν γίνεται συστηματικά απαιτεί σοβαρούς πόρους. Δεν μπορείς να λες πεινάω αν ξοδεύεις τόσα χρήματα για να συντηρείς ζώα.stella έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:43 Και τέλος, τι πειράζει πόσα αδέσποτα ταΐζει κάποιος;
Παίζει να είναι και το highlight της μέρας του ή τουλάχιστον ένας λόγος λιγότερος για να τον σιχτιρίζεις.
ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:49
Προφανώς δεν πειράζει και μπράβο της. Ωστόσο η σίτιση 55-60 ζώων, αν γίνεται συστηματικά απαιτεί σοβαρούς πόρους. Δεν μπορείς να λες πεινάω αν ξοδεύεις τόσα χρήματα για να συντηρείς ζώα.
E τότε να της δοθεί επίδομα για 55-60 παιδιά
Απλή λογική.ST48410 έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:49Προφανώς δεν πειράζει και μπράβο της. Ωστόσο η σίτιση 55-60 ζώων, αν γίνεται συστηματικά απαιτεί σοβαρούς πόρους. Δεν μπορείς να λες πεινάω αν ξοδεύεις τόσα χρήματα για να συντηρείς ζώα.stella έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 11:43 Και τέλος, τι πειράζει πόσα αδέσποτα ταΐζει κάποιος;
Παίζει να είναι και το highlight της μέρας του ή τουλάχιστον ένας λόγος λιγότερος για να τον σιχτιρίζεις.
Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι διεθνώς γνωστός ως the greek patriot.
Αστεία πράγματα. Ο Θεοδωράκης είναι ο καλλιτέχνης που έχει στηριχθεί από το κράτος (κακώς κάκιστα κατά τη γνώμη μου αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση) όσο κανένας άλλος, όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Κάθε μια από αυτές τις "προς τιμήν" παραστάσεις που βλέπεις κάθε τόσο στο Ηρώδειο κοστίζει υπέρογκα ποσά. Πληρωμή τεράστιας ορχήστρας, χορωδίας, γνωστών καλλιτεχνών, τεχνικών κλπ κλπ κλπ. Ούτε για πλάκα δεν βγαίνουν τέτοια λεφτά από το όποιο εισιτήριο. Πες μου άλλον Έλληνα καλλιτέχνη για τον οποίο έγιναν τόσο πολλές συναυλίες;Parrot έγραψε: 18 Νοέμ 2020, 12:25Ο Μίκης Θεοδωράκης είναι διεθνώς γνωστός ως the greek patriot.
Σε όλη του τη ζωή έφτιαχνε μουσική για την Ελλάδα και στα τελευταία του,
βγήκε μπροστάρης για την Μακεδονία.
Αυτό δεν πρόκειται να του συγχωρεθεί ποτέ από ένα κράτος που πολεμάει τον "νατιβισμό".
Πρόκειται για σύμβολο πάνω στο οποίο το ανθελληνικό κράτος θα βγάλει όλη του εκδικητικότητα.