!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Niki
Phorum.gr user: Niki

Re: Όταν η Ρωσική πρεσβεία ασχολείται με άρθρο μου...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Niki »

Συγχαρητήρια Αρίστο αλλά μην ξεχνάς. :wave:
Όλοι οι Ρωσόφιλοι φιλοτραμπικοί ,πουλάνε κρέμες από το Άγιο όρος της Μονής Πούτιν.
Να διαλέξεις τις καλύτερες.
Όχι αυτές τις μάπες που πουλάει ο Βελόπουλος ,ο Τράγκας και ο Λιακόπουλος.
Εσύ να διαλέξεις τις θαυματουργές. :a108:
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Μην ξεχνας και τα νανογιλεκα που πουλανε οι γερμανοφιλοι. :lol:

.
isuldar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

kameron έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:00 Το επόμενο βήμα θα είναι να σε παρακολουθεί η CIA όπως τον Ρουμελιώτη. :lol:

Πρόσεξε όμως διαφορά, η αμερικανική Πρεσβεία κάνει παιχνίδι με ό,τι κυκλοφορεί στα μήντια και η ρωσική μαζί σου, τι πρέπει να συμπεράνουμε για την ισχύ των μεν και των δε; :p2:
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=2 ... B9#p296089
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα ακομη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα εχει ξαναβρει με τη Ρωσια.

Σ' ευχαριστω παντως που το ανεβασες, ετσι για να φαινεται οτι δεν ευλογαω τα γενια κανενος. :D

.
isuldar

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:41 Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα ακομη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα εχει ξαναβρει με τη Ρωσια.

Σ' ευχαριστω παντως που το ανεβασες, ετσι για να φαινεται οτι δεν ευλογαω τα γενια κανενος. :D

.
Αυτό που ανέβασα θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι την καρατόμηση του Ρώσου πρέσβη.
Φαντάσου Έλληνας πρέσβης να έκανε retweet σε άρθρο κάποιου που έχει γράψει ανάλογα πράγματα για την Ελλάδα
Θα το έπαιζαν τα κανάλια επί βδομάδες
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).

Αυτο δεν ειναι αντικειμενικοτητα;

Η περιμενεις στρατευμενες αποψεις;

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:41 Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα ακομη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα εχει ξαναβρει με τη Ρωσια.

.
Σύνηθες φαινόμενο της λαικιστικής πολιτικής σχολής να τα "βρίσκει" με τη Ρωσία όταν είναι αντιπολίτευση και να τα χαλάει όταν είναι κυβέρνηση. :D
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Τη Ρωσια την υποστηριζω σε καποια ζητηματα (πιχι αντισταση στην Παγκοσμιοποιηση, κυματοθραυστης του Ισλαμ) και παραλληλα την κριτικαρω οπου νομιζω οτι θιγει τα συμφεροντα της χωρας μου (χρηματοδοτηση Ακουγιου στην Τουρκια και αλλα).

Την υποστηριζω για τη σταση της στη Λιβυη αλλα οχι στην Αρμενια.

Οποιος με διαβαζει καλο ειναι να ξεχασει τι σημαινει ασπρο μαυρο, προσπαθω να γραφω πιο συνθετα πραγματα.

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αρίστος την 17 Νοέμ 2020, 20:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
isuldar

Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:50 Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).

.
Εντάξει μωρέ πήγαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, έκαψαν το Μάτι με 102 νεκρούς αλλά τώρα ολα μελι γαλα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

isuldar έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:01
Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:50 Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).

.
Εντάξει μωρέ πήγαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, έκαψαν το Μάτι με 102 νεκρούς αλλά τώρα ολα μελι γαλα
Μπηκε ο σπορος ομως της αριστερας, οποτε το προσημο ειναι θετικο.
Μετα απο 17ωρη μαχη με το ΚΑΥΛΙ του Σοιμπλε, τελικα μπηκαν τα σπορια εκει που επρεπε.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

isuldar έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:01

.

Παραπληροφορεις και θα σου συνιστουσα να ξαναδιαβασεις τι εγραψα. Ειπα πως ΑΝ οι τρεις ταυτοχρονες φωτιες ηταν εργο εμπρηστων υπαρχουν 3 σεναρια υποπτων, δεν κατανομασα καποιον συγκεκριμενα.

Και τι εννοεις μελι γαλα; Τα εχω βρει εγω με τη Ρωσια επειδη εγραψα ενα αρθρο για την προσφορα της πριν δυο αιωνες;

.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Ιsuldar μηπως θες να με κατηγορησεις και για ρωσοφιλη προπαγανδα; :lol:

.
run
Phorum.gr user: ran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από run »

να εισαι καλα αριστο μπραβο.
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”