Όλοι οι Ρωσόφιλοι φιλοτραμπικοί ,πουλάνε κρέμες από το Άγιο όρος της Μονής Πούτιν.
Να διαλέξεις τις καλύτερες.
Όχι αυτές τις μάπες που πουλάει ο Βελόπουλος ,ο Τράγκας και ο Λιακόπουλος.
Εσύ να διαλέξεις τις θαυματουργές.
https://elefthero.net/viewtopic.php?f=2 ... B9#p296089kameron έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 17:00 Το επόμενο βήμα θα είναι να σε παρακολουθεί η CIA όπως τον Ρουμελιώτη.![]()
Πρόσεξε όμως διαφορά, η αμερικανική Πρεσβεία κάνει παιχνίδι με ό,τι κυκλοφορεί στα μήντια και η ρωσική μαζί σου, τι πρέπει να συμπεράνουμε για την ισχύ των μεν και των δε;![]()
Αυτό που ανέβασα θα μπορούσε να προκαλέσει μέχρι την καρατόμηση του Ρώσου πρέσβη.Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:41 Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα ακομη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα εχει ξαναβρει με τη Ρωσια.
Σ' ευχαριστω παντως που το ανεβασες, ετσι για να φαινεται οτι δεν ευλογαω τα γενια κανενος.![]()
.
Σύνηθες φαινόμενο της λαικιστικής πολιτικής σχολής να τα "βρίσκει" με τη Ρωσία όταν είναι αντιπολίτευση και να τα χαλάει όταν είναι κυβέρνηση.Αρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:41 Περσινα ξυνα σταφυλια. Τωρα ακομη και ο ΣΥΡΙΖΑ τα εχει ξαναβρει με τη Ρωσια.
Σ' ευχαριστω παντως που το ανεβασες, ετσι για να φαινεται οτι δεν ευλογαω τα γενια κανενος.![]()
.
Εντάξει μωρέ πήγαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, έκαψαν το Μάτι με 102 νεκρούς αλλά τώρα ολα μελι γαλαΑρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:50 Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).
Αυτο δεν ειναι αντικειμενικοτητα;
Η περιμενεις στρατευμενες αποψεις;
.
Μπηκε ο σπορος ομως της αριστερας, οποτε το προσημο ειναι θετικο.isuldar έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:01Εντάξει μωρέ πήγαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, έκαψαν το Μάτι με 102 νεκρούς αλλά τώρα ολα μελι γαλαΑρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:50 Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).
.
isuldar έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 20:01Εντάξει μωρέ πήγαν να αποσταθεροποιήσουν την χώρα, έκαψαν το Μάτι με 102 νεκρούς αλλά τώρα ολα μελι γαλαΑρίστος έγραψε: 17 Νοέμ 2020, 19:50 Φανταζομαι πως σαν φιλελευθερος δημοκρατης δεχεσαι οτι μπορω να εχω την ελευθερια να κριτικαρω τη Ρωσια οπου το κρινω σκοπιμο (την εχω επικρινει και για την χρηματοδοτηση του Ακουγιου στον Ερντογαν) αλλα και να της αποδιδω τα καλα που εκανε σε αλλες περιπτωσεις (πιχι ελληνικη επανασταση και οχι μονο).
.