!!! DEVELOPMENT MODE !!!
«Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Re: «Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη»
Σάμπως θα σε καλούσε αυτη για δείπνο, κακομοίρη
Καλά, μην το λες, κάθε πράγμα έχει την ώρα του.πατησιωτης έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:18 Κανένας δεν έκανε την ερώτηση ρε σύ ο γκόμενος που βρήκες ήταν τόσο τσιγκούνης ή άφραγκος που δεν σε πήγε ούτε σε ξενοδοχείο πέμπτης κατηγορίας;
Από εμπΥρία φίλου μου (
kameron έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:13Καλά, μην το λες, κάθε πράγμα έχει την ώρα του.πατησιωτης έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:18 Κανένας δεν έκανε την ερώτηση ρε σύ ο γκόμενος που βρήκες ήταν τόσο τσιγκούνης ή άφραγκος που δεν σε πήγε ούτε σε ξενοδοχείο πέμπτης κατηγορίας;
Από εμπΥρία φίλου μου () στο ένδοξο παρελθόν, εικοσπεντάχρονη επιθυμούσε ξαφνικές, γρήγορες συνευρέσεις σε δημόσιους χώρους και λίγο αργότερα δεύτερο και τρίτο γύρο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Για έξτρα φαντασιακά γούστα, ο φίλος μου (
) προτιμούσε ξενοδοχεία με άμεση γειτνίαση με οίκους ανοχής. Εγγυημένο αποτέλεσμα.
Τύπε, είχες γνωρίσει την κοπελα του φίλου σου στην γυναικα σου ή είχες δυο διαφορετικά κινητά και έξτρα μπουκάλι κολονιας σου στο αμαξι;
Όχι ρε γμτ δεν το έχω ολοκληρώσει, αν και το έχω απωθημένο ένα δρομάκι στην Πλάκα από κάτω αλλά έχει μόνιμα τουρίστεςAdidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:28 Δηλαδή μέχρι και οι μετεφηβικες ηλικίες, τύπου Naida που καίγονται τις μισές αργιες στο φορουμ και τις άλλες μισές αναλυουν με λεπτομερεις την μια έξοδο σε παραθαλάσσια ταβέρνα με χωριάτικη και κολοκυθοκεφτεδες, παλι ενα αγαλματάτο το έχουν ρίξει σιγουρα, το πολυ πολυ μεσα στο αμαξι, ενώ ένας τρελος με καραμπίνα τους απειλουσε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
- Υδράργυρος
Φιλος σου; αστα αυταkameron έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:13Καλά, μην το λες, κάθε πράγμα έχει την ώρα του.πατησιωτης έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:18 Κανένας δεν έκανε την ερώτηση ρε σύ ο γκόμενος που βρήκες ήταν τόσο τσιγκούνης ή άφραγκος που δεν σε πήγε ούτε σε ξενοδοχείο πέμπτης κατηγορίας;
Από εμπΥρία φίλου μου () στο ένδοξο παρελθόν, εικοσπεντάχρονη επιθυμούσε ξαφνικές, γρήγορες συνευρέσεις σε δημόσιους χώρους και λίγο αργότερα δεύτερο και τρίτο γύρο σε ξενοδοχείο ημιδιαμονής. Για έξτρα φαντασιακά γούστα, ο φίλος μου (
) προτιμούσε ξενοδοχεία με άμεση γειτνίαση με οίκους ανοχής. Εγγυημένο αποτέλεσμα.
Πάλι καλά που δεν ήταν με το άγαλμα, γεμίσαμε παραφιλίες.
Κι επίσης, δερματοστιξία...
Κι επίσης, δερματοστιξία...
Με την εν λόγω νομίζω είχαν γνωρισθεί, αλλά πού να θυμάμαι τώρα τέτοιες λεπτομέρειες...Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:18
Τύπε, είχες γνωρίσει την κοπελα του φίλου σου στην γυναικα σου ή είχες δυο διαφορετικά κινητά και έξτρα μπουκάλι κολονιας σου στο αμαξι;
Σε εκκλησία το έχει κάνει κανείς σας;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Δεν καταλαβαίνω τι νόημα έχει η συζήτηση γύρω από μια δήλωση. Οκ, μια ηθοποιός έφαγε μια τσαπού σε δημόσιο χώρο. Και άλλοι το έχουν κάνει, δεν είναι κάτι το σπάνιο.
Έχεις δίκιο, δικέ μου, αλλά για την συγκεκριμένη εκφράστηκα έτσι διότι μου φαίνεται για το είδος γυναίκας που ενώ ξέρει ότι δεν είναι ελκυστική και όμορφη με αντικειμενικούς όρους, επιλέγει να γίνεται προκλητική συζητώντας, δήθεν, χαλαρά για τις πολλές και ποικίλες ερωτικές και σεξουαλικές της εμπειρίες, πολλές από τις οποίες δεν είναι καν πραγματικές, ώστε να δημιουργήσει τον μύθο της σεξουαλικής και μοιραίας γυναικός.Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:06 Εμενα μ αρεσει, και επειδή κάποιος εχει μεγάλη μύτη, ειναι αγενες να λεμε "με την μάπα που χει". Γυφτοι.
Μου την δίνουν πολλοί αυτές οι τύπισσες και οι τύποι.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
υπήρξαν πολλές δηλαδή, το πιάσαμε....juno έλα τώρα να του τις βρέξεις
Στράτωνος δίπλα από εκκλησία Αγ. Γεωργίου, πάνω από το πάρκο Ραγκαβά, τύπισσα;Naida έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:19Όχι ρε γμτ δεν το έχω ολοκληρώσει, αν και το έχω απωθημένο ένα δρομάκι στην Πλάκα από κάτω αλλά έχει μόνιμα τουρίστεςAdidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:28 Δηλαδή μέχρι και οι μετεφηβικες ηλικίες, τύπου Naida που καίγονται τις μισές αργιες στο φορουμ και τις άλλες μισές αναλυουν με λεπτομερεις την μια έξοδο σε παραθαλάσσια ταβέρνα με χωριάτικη και κολοκυθοκεφτεδες, παλι ενα αγαλματάτο το έχουν ρίξει σιγουρα, το πολυ πολυ μεσα στο αμαξι, ενώ ένας τρελος με καραμπίνα τους απειλουσε![]()
Γιατί; Κι εσύ μπορείς μια χαρά, αν αυτό σε πειράζει (είναι το πρώτο που πιθανολογώ και το κάνω πάντα και με συγχωρείς. Ότι κράζουμε αυτό που ζηλεύουμε (ή ντρεπόμαστε και παλεύουμε να το κρύψουμε ή μας αναστατώνει ως ιδέα αν μας έρχεται στο μυαλό) )Feindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:43Έχεις δίκιο, δικέ μου, αλλά για την συγκεκριμένη εκφράστηκα έτσι διότι μου φαίνεται για το είδος γυναίκας που ενώ ξέρει ότι δεν είναι ελκυστική και όμορφη με αντικειμενικούς όρους, επιλέγει να γίνεται προκλητική συζητώντας, δήθεν, χαλαρά για τις πολλές και ποικίλες ερωτικές και σεξουαλικές της εμπειρίες, πολλές από τις οποίες δεν είναι καν πραγματικές, ώστε να δημιουργήσει τον μύθο της σεξουαλικής και μοιραίας γυναικός.Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 14:06 Εμενα μ αρεσει, και επειδή κάποιος εχει μεγάλη μύτη, ειναι αγενες να λεμε "με την μάπα που χει". Γυφτοι.
Μου την δίνουν πολλοί αυτές οι τύπισσες και οι τύποι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Γιάννης
Ο Γέρος κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είχε πρόβλημα, μπορώ να σου πω θα επικροτούσε κιόλας.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:59ουτε δυαρι
κλασσικη μιλφ ασλαμα που θα της εγλυφε την τενοντιτιδα![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 545 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Καπετάν Μιχάλης
-
- 2 Απαντήσεις