Ρε τυπε απο τον ψεκασμενοτυπο το περίμενα, απο εσενα οχι
Τι μυθο ρε μαλακες; Εννέα στους δεκα εφηβους πλεον έχουν πλήρη αντιστοίχιση όλων των εμβληματικων αγαλματων με το εκάστοτε διαπραχθεν καμα σουτρα
Ρε δικέ μου, τέτοιες παπαριές λένε οι ανθυποσελέμπριτιζ για να γίνει σούσουρο γύρω από το όνομα τους. Δεν θυμάσαι την ατάκα του Γκλέτσου για το ψάρι στην εκπομπή του Κωστόπουλου;Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:24Ρε τυπε απο τον ψεκασμενοτυπο το περίμενα, απο εσενα οχι
Τι μυθο ρε μαλακες; Εννέα στους δεκα εφηβους πλεον έχουν πλήρη αντιστοίχιση όλων των εμβληματικων αγαλματων με το εκάστοτε διαπραχθεν καμα σουτρα
Εσύ καυλώνεις λόγω περιβάλλοντος; Όχι από μόνο σου όπου κι αν τύχει; κGreen Dragon έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 10:23 Πάντως αυτό με το νεκροταφείο δεν το καταλαβαίνω. Πως γίνεται να φτιάχνεται κάποιος από κάτι τέτοιο χωρίς να είναι ψυχανώμαλος;
Κανείς ρε όπως κι όλους τους άλλους ηθοποιούς. Θα θυμηθείς όποιον ξέρεις αν τον δεις κάπου. ή στο δρόμο ή στην τηλεόραση. Μια χαρά είναι όλοι οι ηθοποιοί και μια χαρά αυτά που κάνουν στην προσωπική τους ζωή. όλοι κάνουμε περίπου τα ίδια. Αν την συζητάει όλη η Ελλάδα σήμερα όπως λες, δεν φταίει η ίδια. Αν θέλει η Ελλάδα αυτή, ας μη συζητάει. Εδώ βλέπεις η αρχικουτσομπόλα ανοίγει νήμα για κάτι που όλοι έχουν κάνει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Αν ήταν πιο ειλικρινής θα του έδινε τη μορφήFeindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:34Ρε δικέ μου, τέτοιες παπαριές λένε οι ανθυποσελέμπριτιζ για να γίνει σούσουρο γύρω από το όνομα τους. Δεν θυμάσαι την ατάκα του Γκλέτσου για το ψάρι στην εκπομπή του Κωστόπουλου;Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:24Ρε τυπε απο τον ψεκασμενοτυπο το περίμενα, απο εσενα οχιFeindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:18
Σωστό, τύπε.
Και κάπως έτσι συζητάει όλη η Ελλάδα για την τύπισσα, από εκεί που ήταν εξαφανισμένη.
Ποιος την θυμόταν την μυτόγκα πιο πριν; Ή μήπως νομίζεις ότι όλα τα sextapes βγαίνουν από κακούς πρώην;
Επίσης, η τύπισσα ήταν έφηβη πριν 25 χρόνια, όχι χθες.
Τύπε μου, δεν διαφωνώ οτι ολοι ψοφανε να κανουν το κομμάτι τους, εδω στο φόρουμ και βλέπεις πώς παει με 20 ατομα κοινό. Και οι καρασελεμπριτις το ιδιο σούσουρο επιδιωκουν αν τους το επιτρέπει πλέον ο ατζεντης τους. Ε και σου λεω τι σούσουρο να κανει, όταν πλεον η γυναικεια νεολαία εχει γίνει ισταγκραμικό brand name εκαστη, με το αυνανιζομενο κοινό απο κατω να μην σοκαρεται πλέον απο τιποτα. Νομίζω οτι απλά της βγήκε, έστω ματαιοδοξα, και το πε,κανένα μοχθηρό σχεδιο.Feindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:34Ρε δικέ μου, τέτοιες παπαριές λένε οι ανθυποσελέμπριτιζ για να γίνει σούσουρο γύρω από το όνομα τους. Δεν θυμάσαι την ατάκα του Γκλέτσου για το ψάρι στην εκπομπή του Κωστόπουλου;Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:24Ρε τυπε απο τον ψεκασμενοτυπο το περίμενα, απο εσενα οχιFeindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:18
Σωστό, τύπε.
Και κάπως έτσι συζητάει όλη η Ελλάδα για την τύπισσα, από εκεί που ήταν εξαφανισμένη.
Ποιος την θυμόταν την μυτόγκα πιο πριν; Ή μήπως νομίζεις ότι όλα τα sextapes βγαίνουν από κακούς πρώην;
Οι 40αρες της εποχής της ρε τυπε, στα 40 ενηλικιώθηκαν. Για την νεα γενια, θα αποφανθουν οι ιστορικοί του μέλλοντος.
Κατω απο ενα αγαλμα ειπε.
Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:47Τύπε μου, δεν διαφωνώ οτι ολοι ψοφανε να κανουν το κομμάτι τους, εδω στο φόρουμ και βλέπεις πώς παει με 20 ατομα κοινό. Και οι καρασελεμπριτις το ιδιο σούσουρο επιδιωκουν αν τους το επιτρέπει πλέον ο ατζεντης τους. Ε και σου λεω τι σούσουρο να κανει, όταν πλεον η γυναικεια νεολαία εχει γίνει ισταγκραμικό brand name εκαστη, με το αυνανιζομενο κοινό απο κατω να μην σοκαρεται πλέον απο τιποτα. Νομίζω οτι απλά της βγήκε, έστω ματαιοδοξα, και το πε,κανένα μοχθηρό σχεδιο.Feindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:34Ρε δικέ μου, τέτοιες παπαριές λένε οι ανθυποσελέμπριτιζ για να γίνει σούσουρο γύρω από το όνομα τους. Δεν θυμάσαι την ατάκα του Γκλέτσου για το ψάρι στην εκπομπή του Κωστόπουλου;Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:24
Μην κρίνεις απο εδω μεσα, εδω τσακωνόμαστε και για την οδύσσεια. Τέλος παντων θελω να σε ρωτησω κατι πιο φλέγον, αλλα χαμηλόφωνα να μην μας ακούσει η Καραμελιτσα: Εγκρίνεις το μωρο γενικοτερα ;![]()
Υγ
Καραμελιτσα σου εχει τύχει ποτέ με την σύντροφο σου παρόμοιο περιστατικό;
Τύποι, πέραν του ότι αυτό που βλέπουμε στις οθόνες μας, είναι αποτέλεσμα πλαστικών χειρουργών, εφέ, μακιγιάζ και λοιπών ταχυδακτυλουργικών, ομολογώ ότι δεν με τρελαίνει η τύπισσα και δεν θα επεδίωκα κάτι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα έχανα την ευκαιρία για σκοράρισμα.Χαοτικός έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:43Κανείς ρε όπως κι όλους τους άλλους ηθοποιούς. Θα θυμηθείς όποιον ξέρεις αν τον δεις κάπου. ή στο δρόμο ή στην τηλεόραση. Μια χαρά είναι όλοι οι ηθοποιοί και μια χαρά αυτά που κάνουν στην προσωπική τους ζωή. όλοι κάνουμε περίπου τα ίδια. Αν την συζητάει όλη η Ελλάδα σήμερα όπως λες, δεν φταίει η ίδια. Αν θέλει η Ελλάδα αυτή, ας μη συζητάει. Εδώ βλέπεις η αρχικουτσομπόλα ανοίγει νήμα για κάτι που όλοι έχουν κάνει με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο. Αν ήταν πιο ειλικρινής θα του έδινε τη μορφήFeindflug έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:34Ρε δικέ μου, τέτοιες παπαριές λένε οι ανθυποσελέμπριτιζ για να γίνει σούσουρο γύρω από το όνομα τους. Δεν θυμάσαι την ατάκα του Γκλέτσου για το ψάρι στην εκπομπή του Κωστόπουλου;Adidas έγραψε: 15 Νοέμ 2020, 13:24
"Είδατε ρε; Γαμιούνται και κάτω από τα αγάλματα. Μακάρι να έβρισκα καμία να γαμήσω και το κάνα και στη χωματερή"
Και δεν είναι μυτόγκα που λες. Καύλα είναι, όπως κι άλλοι είπαν. Δεν τη γαμάς; Σοβαρά τώρα;
ουτε δυαρι