!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θα κάνετε το εμβόλιο;

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.

Θα κάνετε το νέο εμβόλιο;

1. Σίγουρα ναι.
43
39%
2. Μάλλον ναι.
25
23%
3. Μάλλον όχι
15
14%
4. Σίγουρα όχι
27
25%

Σύνολο ψήφων: 110

ethereal

Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

isuldar έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:42
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην κάνεις το εμβόλιο από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμο
Αν νοσήσεις από τον ιό θεωρείς ότι πρέπει να σε περιθάλψει το εθνικό σύστημα υγείας;
Γιατί επιμένεις να εμβολιάσεις αυτούς που έως τώρα θέλεις να τιμωρήσεις;
isuldar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

Cecily Anne έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:49
Χουργιατς έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08 Εννοείται. Θα πάρω και ένα ντεπονάκι για τις παρενέργειες :102:
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην κάνεις το εμβόλιο από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμο
Αν νοσήσεις από τον ιό θεωρείς ότι πρέπει να σε περιθάλψει το εθνικό σύστημα υγείας;
Αν δεν είναι υποχρεωτικό εμβόλιο, σαφώς, εφόσον πληρώνει το ταμείο του.
Να γιατί λοιπόν το εμβόλιο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό τουλάχιστον σε συγκεκριμένες ομάδες
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

isuldar έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:59
Cecily Anne έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:49

Αν δεν είναι υποχρεωτικό εμβόλιο, σαφώς, εφόσον πληρώνει το ταμείο του.
Να γιατί λοιπόν το εμβόλιο θα πρέπει να είναι υποχρεωτικό τουλάχιστον σε συγκεκριμένες ομάδες
Εφόσον γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο, θα το κάνει υποχρεωτικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
isuldar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από isuldar »

Cecily Anne έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 02:01
Εφόσον γίνει υποχρεωτικό το εμβόλιο, θα το κάνει υποχρεωτικά.
Ας τοποθετηθεί καλύτερα και ο ίδιος
Χουργιατς
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:38
hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:32
Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08
Και γιατί να το κάνουν οι άλλοι, αφού θα σκεφτούν ότι θα το κάνεις εσύ, οπότε δε χρειάζεται να το κάνουν αυτοί;
Ότι θα το κάνουν ελάχιστοι, όπως έλεγα από την αρχή, το έχεις αναρωτηθεί;
Αναλογιστεί θες να πεις.
Όχι, αναρωτηθεί θέλω να πω. Δεν είναι δική σου θέση να το αναλογιστείς, είναι του κράτους και των φορέων.

Αν αναρωτιέσαι πόσοι θα το κάνουν σε ρωτάω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Χουργιατς έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08 Εννοείται. Θα πάρω και ένα ντεπονάκι για τις παρενέργειες :102:
Καλύτερα ασπιρίνη τυπε :g030:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 02:40
Καλύτερα ασπιρίνη τυπε :g030:
Εκτός αν έχει έλλειψη G6PD, οπότε καλά σαράντα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

NewModelArmy έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:47
Uppercut έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:17 Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνω. Δε νομίζω να πάθω και κάτι αν το κάνω, αλλά ένα εμβόλιο που έιναι τεσταρισμένο λίγους μήνες δεν έχει την ασφάλεια των κανονικών και δεν φοβάμαι τον κόβιντ ώστε να πω ότι αξίζει τον κόπο.
Θα το κανεις για να βοηθησεις στο να επανελθει η κοινωνια στην κανονικοτητα μια ωρα αρχυτερα.Αν ολοι ακολουθησουν την ιδια λογικη με τη δικη σου δεν τελειωνουμε ουτε σε 5 χρονια.
Όχι, δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω στον εαυτό μου για το καλό της κοινωνίας, όπως δεν θα σου πω κι εγώ. Αφενός, η βίαιη απομάκρυνση απ' την κανονικότητα είναι κατά βάση θέμα πολιτικής και της εμμονής σ' ένα λοκντάουν που, όπως έχουν αναφέρει αμέτρητοι ειδικοί, δεν δουλεύει. Αφετέρου, με αυτήν την προσέγγιση να είναι αυτή που είναι, όποιος κινδυνεύει ή θεωρεί ότι κινδυνεύει από τον Sars-Cov-2 κάνει το εμβόλιο κι είναι ασφαλής (από τον ιό γιατί από τις πιθανές επιπτώσεις του εμβολίου δεν ξέρουμε), όσοι δεν το θεωρούμε δεν το κάνουμε και δεν είμαστε, γούστο μας καπέλο μας και πάμε παρακάτω.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Uppercut έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:17 Δεν βρίσκω κανέναν λόγο να το κάνω. Δε νομίζω να πάθω και κάτι αν το κάνω, αλλά ένα εμβόλιο που έιναι τεσταρισμένο λίγους μήνες δεν έχει την ασφάλεια των κανονικών και δεν φοβάμαι τον κόβιντ ώστε να πω ότι αξίζει τον κόπο.
Θα το κανεις για να βοηθησεις στο να επανελθει η κοινωνια στην κανονικοτητα μια ωρα αρχυτερα.Αν ολοι ακολουθησουν την ιδια λογικη με τη δικη σου δεν τελειωνουμε ουτε σε 5 χρονια.
Κανονικοτητα ναι.Αν ομως αρχισουν σε 2 χρονια να βλεπουν τα ραδικια αναποδα ενας ενας οι πρωτοι εθελοντες θα σου στελνει ο χουργιατς σελφι με κωλοδαχτυλα απο το υπογειο και εσυ θα κοιτας το ρολοι ιδρωμενος.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 04:00
Κανονικοτητα ναι.Αν ομως αρχισουν σε 2 χρονια να βλεπουν τα ραδικια αναποδα ενας ενας οι πρωτοι εθελοντες θα σου στελνει ο χουργιατς σελφι με κωλοδαχτυλα απο το υπογειο και εσυ θα κοιτας το ρολοι ιδρωμενος.
Αμα πεθαίνεις, πάλι καλά. Το χειρότερο θα είναι να σου αφήσει κανένα μόνιμο κουσούρι στον εγκέφαλο, στα νεφρά, καμια παράλυση... https://www.neurocenter.gr/guillain-barre.html
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Ένας ιός ενεργοποιεί τον οργανισμό, να παραγει αντισώματα ειδικά για τον ιό
Εδώ γίνεται επικτητα μέσω εμβολιων που περιεχουν τον ίδιο τον ιό η εξασθενημένα προιοντα του ιου, ώστε να γίνει η ανοσία χωρίς να βλαφτει ο οργανισμός από τον ιό το συγκεκριμένο
Θέλει ένα κάποιο διάστημα για τυχόν πσρενεργειες

Μου τη δίνει το :υποχρεωτικό:
Όταν από την στιγμή που πρεπει να επαναλαμβάνεται ο τέτανος, δεν είναι υποχρεωτικό. Ο τέτανος είναι πολυ πιο επικυνδινος και τα κυτταρα ανοσιας τα μνημονικα εξασθενούν και για αυτό τρεχουμε για αντιτετανικο ορο γιατί ουτε καν θυμόμαστε ποτε εμβολιαστηκαμε

Αυτός ο πανικος και το υποχρεωτικό δεν μου αρεσει
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Θα ρωτήσω τον πνευματικό μου πρώτα. Οτι πει αυτός.
bluerose

mao mao έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 11:14 Θα ρωτήσω τον πνευματικό μου πρώτα. Οτι πει αυτός.
Κι αν σου πει κάντο;
Δηλαδή εσυ δε ξερεις;
Εγώ σου λέω να κάνουν αντισώματα, όλοι έχουμε
Να σου πω και το άλλο; Όλοι θα κολλήσουμε
Όταν συμβαίνει αυτό τι πρεπει;
Ψυχραιμία πρεπει
Εδώ ένας έφυγε για τα κυπαρίσσια, και μια μπήκε νοσοκομείο

Ψυχραιμία σημαίνει όταν έρθει η ώρα μας θα παμε
Αν δεν έρθει δε θα παμε

Τι άλλο να σου πω, δεοντολογικά(γιατί τελείωσα νοσηλευτική εδώ και πολλα χρονια αλλά δεν την άσκησα δεν δουλεψα δλδ) ο πανικος είναι ο χειρότερος
Ο φόβος ανεβάζει τη πιεση πχ
Κι ο φόβος αν το θες θεολογικά δεν είναι του Θεου
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bluerose την 14 Νοέμ 2020, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Δεν ξέρω πια. Νομίζω ότι είναι σωστή η άποψη ότι πρέπει να υπάρχουν αρκετές δοκιμές και να περάσουν χρόνια ώστε να γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητα και τις παρενέργειες όπως γίνεται με όλα τα φάρμακα.
Από την άλλη γνωρίζω ότι κάποιοι πειραματίζονται πάνω μας, είναι ολόκληρη μπίζνα, οι επιστήμες που έχουμε και όσοι τις ασκούν, πάρα πολλοί από αυτούς, στερούνται ηθικής. Και "πασα τε επιστήμη, χωριζομένη δικαιοσύνης καί τής άλλης αρετής, πανουργία τις, καί ού σοφία φαίνεται".
bluerose

Οχι, οι περισσοτεροι γιατροί είναι ηθικοι
Σε αναλογία με άλλους κλάδους, έχουν υψηλότερο δείκτη ηθικής
Εξαιρέσεις υπάρχουν σ όλα τα επαγγέλματα
Κι ο υδραυλικός ένας μου είπε 25 κι άλλος 50
Να αλλάξει ένα πραγμα που σκουριάσε
Ε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις