Απο ο,τι διαβαζω πηραν περιπου 43 χιλιαδες ατομα στην τριτη φαση.hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:43Σημασία έχει και πόσους πήραν, αν πήραν.GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:16 Αρα υποθετουμε οτι για το phase 3 που δεν γραφουν τιποτα,πηραν τους παντες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θα κάνετε το εμβόλιο;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Θα κάνετε το εμβόλιο;
Winter is coming
- Cecily Anne
Στον τρίτο γύρο είναι υποχρεωμένοι να συμπεριλάβουν κάπου έως 2000-3000 εθελοντές. Σκέψου ότι η διαδικασία αυτή παίρνει από 1 έως 4 χρόνια (στην καλύτερη) και γύρω στο 25% των φαρμάκων πάνε στον 4ο γύρο του fda.GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:16 Αρα υποθετουμε οτι για το phase 3 που δεν γραφουν τιποτα,πηραν τους παντες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 14 Νοέμ 2020, 00:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Συζητάμε για το πόσοι απ' αυτούς ήταν μη υγιείς.Lestat έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:48Απο ο,τι διαβαζω πηραν περιπου 43 χιλιαδες ατομα στην τριτη φαση.hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:43Σημασία έχει και πόσους πήραν, αν πήραν.GoBack έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:16 Αρα υποθετουμε οτι για το phase 3 που δεν γραφουν τιποτα,πηραν τους παντες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δεν το βρισκω πουθενα. Γραφει ενα γενικό οτι συμπεριλαμβανει ατομα με HIV και ηπατητιδες.hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:51Συζητάμε για το πόσοι απ' αυτούς ήταν μη υγιείς.Lestat έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 00:48Απο ο,τι διαβαζω πηραν περιπου 43 χιλιαδες ατομα στην τριτη φαση.
Winter is coming
Αφου θα το κάνουν οι άλλοι, γιατί να το κάνω;
Θα υπάρχουν αντισώματα δε θα κολλάνε δλ θα γίνει ανοσία τους
Κι άρα θα μειώνεται η λοίμωξη
- Dwarven Blacksmith
Και γιατί να το κάνουν οι άλλοι, αφού θα σκεφτούν ότι θα το κάνεις εσύ, οπότε δε χρειάζεται να το κάνουν αυτοί;bluerose έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:00 Αφου θα το κάνουν οι άλλοι, γιατί να το κάνω;
Εννοείται. Θα πάρω και ένα ντεπονάκι για τις παρενέργειες 
Ελα ντε, οκ, ας μη το σκεφτόμαστε από τωραDwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08Και γιατί να το κάνουν οι άλλοι, αφού θα σκεφτούν ότι θα το κάνεις εσύ, οπότε δε χρειάζεται να το κάνουν αυτοί;bluerose έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:00 Αφου θα το κάνουν οι άλλοι, γιατί να το κάνω;
Ο Μοσιαλος σήμερα ανέφερε πως μεταξύ των πρώτων που θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.
Νομίζω πως δεν χωράει καν συζήτηση στο αν οι δάσκαλοι και καθηγητές που θα αρνηθούν να το κάνουν θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε αργία άνευ αποδοχών και ασφάλισης έως ότου καταλαγιάσει το πράγμα
Νομίζω πως δεν χωράει καν συζήτηση στο αν οι δάσκαλοι και καθηγητές που θα αρνηθούν να το κάνουν θα πρέπει να τεθούν άμεσα σε αργία άνευ αποδοχών και ασφάλισης έως ότου καταλαγιάσει το πράγμα
- hellegennes
Ότι θα το κάνουν ελάχιστοι, όπως έλεγα από την αρχή, το έχεις αναρωτηθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08Και γιατί να το κάνουν οι άλλοι, αφού θα σκεφτούν ότι θα το κάνεις εσύ, οπότε δε χρειάζεται να το κάνουν αυτοί;bluerose έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:00 Αφου θα το κάνουν οι άλλοι, γιατί να το κάνω;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Παρακατωisuldar έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:30 Ο Μοσιαλος σήμερα ανέφερε πως μεταξύ των πρώτων που θα πρέπει να κάνουν το εμβόλιο θα πρέπει να είναι οι δάσκαλοι και οι καθηγητές.
Ο επόμενος
Αλυσίδα είναι
Ολοι
- Dwarven Blacksmith
Αναλογιστεί θες να πεις.hellegennes έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:32Ότι θα το κάνουν ελάχιστοι, όπως έλεγα από την αρχή, το έχεις αναρωτηθεί;Dwarven Blacksmith έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:08Και γιατί να το κάνουν οι άλλοι, αφού θα σκεφτούν ότι θα το κάνεις εσύ, οπότε δε χρειάζεται να το κάνουν αυτοί;bluerose έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:00 Αφου θα το κάνουν οι άλλοι, γιατί να το κάνω;
Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην κάνεις το εμβόλιο από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμο
Αν νοσήσεις από τον ιό θεωρείς ότι πρέπει να σε περιθάλψει το εθνικό σύστημα υγείας;
- Cecily Anne
Αν δεν είναι υποχρεωτικό εμβόλιο, σαφώς, εφόσον πληρώνει το ταμείο του.isuldar έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 01:42Είναι αναφαίρετο δικαίωμα σου να μην κάνεις το εμβόλιο από την στιγμή που θα είναι διαθέσιμο
Αν νοσήσεις από τον ιό θεωρείς ότι πρέπει να σε περιθάλψει το εθνικό σύστημα υγείας;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 111 Απαντήσεις
- 4704 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Libre arbitre
-
- 39 Απαντήσεις