Οποία από τις δύο κάνει καλύτερες πίπες στον ποκοπικοwooded glade έγραψε: 18 Ιαν 2019, 06:14Η Νοτοπούλου όχι ;Αρίστος έγραψε: 18 Ιαν 2019, 05:39 Εγω θεωρω οτι η Αχτσιογλου ειναι η καλυτερη σε προσοντα και δυναμισμο νεα πολιτικος σε ολη την Ευρωπη.
Θα ειναι ΤΙΜΗ για τον Συριζα να αναλαβει τα ηνια του οποτε παραιτηθει ο Τσιπρας.
Κατι που πιστευω ομως οτι θα γινει μετα απο μια πετυχημενη του εικοσαετια.
.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μετα τον Τσιπρα ποιος;
Re: Μετα τον Τσιπρα ποιος;
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Κατέβα, έρχονται κρεμαλες-71 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:01 Εγώ πάντως προσεύχομαι και ανάβω κερί στην εκκλησία για τον Αλέξη όποτε πηγαίνω.Είναι καλός πολιτικός,έχει κοινωνική ευαισθησία και παρακαλώ το Θεό να του δίνει δύναμη να πατήσει χάμω οριστικά και αμετάκλητα το ψυχικά άρρωστο σκουπίδι από το χάρβαρντ.Μια τρίχα να τολμήσουν να του αγγίξουν του Τσίπρα εγώ θα κατέβω στους δρόμους,πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Ραντεβού στους δρόμους λοιπόν...να προσέχεις διπλά μιας και δεν τους γνωρίζεις καλά σε αντίθεση με μένα που είμαι παιδί τους.Lord Brum έγραψε: 18 Ιαν 2019, 16:03Κατέβα, έρχονται κρεμαλες-71 έγραψε: 18 Ιαν 2019, 10:01 Εγώ πάντως προσεύχομαι και ανάβω κερί στην εκκλησία για τον Αλέξη όποτε πηγαίνω.Είναι καλός πολιτικός,έχει κοινωνική ευαισθησία και παρακαλώ το Θεό να του δίνει δύναμη να πατήσει χάμω οριστικά και αμετάκλητα το ψυχικά άρρωστο σκουπίδι από το χάρβαρντ.Μια τρίχα να τολμήσουν να του αγγίξουν του Τσίπρα εγώ θα κατέβω στους δρόμους,πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Δεν ειναι καλη η τυπισα που εφερε αυξηση μισθων μετα απο 8 χρονια, επανεφερε τις συλλογικες συμβασεις και εβαλε προστιμα για την ανασφαλιστη εργασια.
Κανας Γιακουματος σας χρειαζεται στο υπουργειο Εργασιας να μειωσει τους μισθους στον υποκατωτατο.
.
Κανας Γιακουματος σας χρειαζεται στο υπουργειο Εργασιας να μειωσει τους μισθους στον υποκατωτατο.
.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Καλά, αφήστε το, δεν βγαίνει άκρη... Καλύτερα παίχτε τον και σήμερα

Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Highlander
Ο διάδοχος του Τσίπρα λογικά τώρα είναι ακόμη στην παιδική/εφηβική ηλικία.
Ο Αλέξης θα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού σκηνικού για τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμη, και όταν αποσυρθεί θα δώσει τη θέση του σε κάποιον νέο που θα συνεχίσει το έργο του. Δεν υπάρχει πάντως λόγος να μιλάμε σήμερα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του 44χρονου Τσίπρα ο οποίος είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ που εκτόξευσε τα ποσοστά του και είναι γάτα στους πολιτικούς χειρισμούς.
Ο Αλέξης θα βρίσκεται στο επίκεντρο του πολιτικού σκηνικού για τουλάχιστον 30 χρόνια ακόμη, και όταν αποσυρθεί θα δώσει τη θέση του σε κάποιον νέο που θα συνεχίσει το έργο του. Δεν υπάρχει πάντως λόγος να μιλάμε σήμερα για το ποιος θα είναι ο διάδοχος του 44χρονου Τσίπρα ο οποίος είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ που εκτόξευσε τα ποσοστά του και είναι γάτα στους πολιτικούς χειρισμούς.
- Φραγμένος_Τελεστής
- Phorum.gr user: Τυπάρας
Φώφη Γεννηματά στην καλή περίπτωση, Δέσποινα Κουτσούμπα / Μιχαλολιάκος (γιατι ο Εθνικοσοσιαλισμος είναι κίνημα της αριστεράς) στην κακή. Μετά τη συντριπτική ήττα της συμμορίας, η απαξίωσή της θα γιγαντωθεί περισσότερο με τις αποκαλύψεις για τα παραδικαστικά κυκλώματα, τα κονδύλια απ' το μεταναστευτικό, τα σκάνδαλα τύπου Ελ. Βενιζέλος, και τις μαφιόζικες πρακτικές όπως οι εκβιασμοί σε εργαζόμενους του Κεελπνο και τα 8 εκ. σε εκείνη την εταιρεία σεκιούριτι, τις οποίες θα ακολουθήσουν οι φυλακίσεις σε Πολάκη, Παπαγγελόπουλο κτλ. Έτσι στην αξιωματική αντιπολίτευση, είτε θα επιστρέψει το Κιναλ (πολύ ελπιδοφόρα εξέλιξη), είτε ο Έλληνας θα μας αποδείξει και πάλι πόσο μλκας είναι βάζοντας μια νέα συμμορία στη θέση της παλιάς (τότε δεν έχουμε κανένα μέλλον).
-_-
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Στο μυαλο;Highlander έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:13 Ο διάδοχος του Τσίπρα λογικά τώρα είναι ακόμη στην παιδική/εφηβική ηλικία.
Δηλαδη ειναι σαν τον Τσιπρα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- Highlander
λολΦραγμένος_Τελεστής έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:30 Μιχαλολιάκος (γιατι ο Εθνικοσοσιαλισμος είναι κίνημα της αριστεράς)
Νταξ και ο χιτλερ μεγάλο κομμουνι, για την κρυφοσοσιαλιστική ΕΠΕΝ και δικτατορία Παπαδοπουλου δεν το συζητάμε, ούτε για τον φανατικό μαρξιστή φράνκο με τους ακροδεξιούς, φιλοβασιλικούς, αντιδραστικους, φασίστες, θρησκόληπτους, αντικομμουνιστές, φυλετιστές οπαδούς του και τον μανιώδη προστάτη των λενινιστων μουσολινι κλπ
- Highlander
Όχι στο μυαλό, γενικά. Πάω στοίχημα ότι ο διάδοχος του Τσίπρα σήμερα είναι 10-20 ετών, συνεπώς η αναζήτηση του στα σημερινά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς άκαρπη και ανούσια αφού θα μείνει για πολλαααααα χρόνια ακόμη επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:31Στο μυαλο;Highlander έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:13 Ο διάδοχος του Τσίπρα λογικά τώρα είναι ακόμη στην παιδική/εφηβική ηλικία.
Μετά την ψήφιση της προδοτικής συμφωνίας ο τσίπρας θα εκτελεστεί από αγανακτισμένους Έλληνες και ο συριζα θα διαλυθεί από φόβο μπροστά στην εθνική κατακραυγή. Δεν θα υπάρχει σύντομα ούτε συριζα ούτε μαλακαλεξηςHighlander έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:49Όχι στο μυαλό, γενικά. Πάω στοίχημα ότι ο διάδοχος του Τσίπρα σήμερα είναι 10-20 ετών, συνεπώς η αναζήτηση του στα σημερινά στελέχη και βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι εντελώς άκαρπη και ανούσια αφού θα μείνει για πολλαααααα χρόνια ακόμη επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:31Στο μυαλο;Highlander έγραψε: 19 Ιαν 2019, 01:13 Ο διάδοχος του Τσίπρα λογικά τώρα είναι ακόμη στην παιδική/εφηβική ηλικία.
- deCaritaine
- Μέλη που αποχώρησαν
Μετά τον Τσίπρα δεν θα υπάρξει, αν δεν υπάρξει ισχυρή κυβέρνηση ΝΔ και δεν λάβει χώρα εκτεταμένη "απογκιουλενοποίηση" από άκρου εις άκρον της δημόσιας διοίκησης με ξεδόντιασμα και εκδίωξη των φυτευτών ζαίων. Ολες αυτές οι ριψοκίνδυνες παρατάσεις που παίζουν με κίνδυνο απόλυτης εκλογικής συντριβης είναι μόνο και μόνο για να εδραιωθούν στο κράτος και να επανέλθει εν καιρώ στα πράγματα το παρεάκι Τσίπρα-Παππά.
- Obi Wan Iakobi
- Πρετεντέρης
- Phorum.gr user: Φωτιά στα τόπια
Στηριζομεν Τσακαλώ που μιλά καλύτερα ελληνικά από τον Μικραλέξη και είναι παρασάγγας σοβαρότερος.
Ζήτω ο Μπαρτζωκισμός!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 918 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από The Age of Aquarius
-