Υδράργυρος έγραψε: 18 Ιαν 2019, 08:34
Καλη ιδεα η αχτσιογλου. Για την ιστορια εχει μειωθει η ανασφαλιστη εργασια. Οι εργοδοτες φοβουνται πια. Πανε οι εποχες πασοκονδ που ειχανε βυσματα οι εργοδοτες και δεν τους αγγιζε κανεις στην επιθεωρηση εργασιας. Αυτη ειναι η μειωση της ανεργιας. Δεν ειναι νεες θεσεις εργασιας. Ειναι θεσεις ανασφαλιστων που πλεον δηλωνονται
Όταν γράφεις «για την ιστορία» εννοείς όπως την αντιλαμβάνονται στο τοκουμέντο και το ερτ όμπεν;
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 18 Ιαν 2019, 09:21
Νούμερο επιθεωρήσεως και αυτη. Δες το θρυλικό βίντεο «αυτό μόνο, τίποτε άλλο» και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται
Πολύ καλό το συγκεκριμένο βιντεο, πρεπει να διδάσκεται πως πρέπει να μιλάνε σε προεκλογικές. Στανταρ ολοι την ψηφισαν μονοκούκι.
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Νούμερο επιθεωρήσεως και αυτη. Δες το θρυλικό βίντεο «αυτό μόνο, τίποτε άλλο» και θα καταλάβεις περί τίνος πρόκειται
Πολύ καλό το συγκεκριμένο βιντεο, πρεπει να διδάσκεται πως πρέπει να μιλάνε σε προεκλογικές. Στανταρ ολοι την ψηφισαν μονοκούκι.
Εγώ πάντως προσεύχομαι και ανάβω κερί στην εκκλησία για τον Αλέξη όποτε πηγαίνω.Είναι καλός πολιτικός,έχει κοινωνική ευαισθησία και παρακαλώ το Θεό να του δίνει δύναμη να πατήσει χάμω οριστικά και αμετάκλητα το ψυχικά άρρωστο σκουπίδι από το χάρβαρντ.Μια τρίχα να τολμήσουν να του αγγίξουν του Τσίπρα εγώ θα κατέβω στους δρόμους,πράγμα που δεν έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου.
Το σήκωσε;
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας». Stephen Hawking
Το σήκωσε;
Ο Άδωνιδ είπε ότι η αριστερή παρένθεση υπήρξε πραγματικότητα.