Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 19:50
Πράγματι αξίζεις να έχεις μία υπηρεσία streaming.
Αυτο που δεν αξίζει είναι να έχεις πολλές.
Μα προφανώς και δεν έχει νόημα να έχεις 5 υπηρεσίες στρήμινγκ ταυτόχρονα. Εγώ ας πούμε βάζω Amazon Prime μόνο κάθε 12 μήνες, τέλη Νοέμβρη με τέλη Δεκέμβρη, για Black Friday και Χριστούγεννα, βλέπω ό,τι μου αρέσει ή θεωρώ ενδιαφέρον, και τέλος.
Η μοναδική που έχω να τρέχει όλο το χρόνο είναι το Νέτφλιξ, αλλά έχω προφίλ για άλλα 4 άτομα, και δεν μου είναι κόστος.
Επίσης, ναι, πειρατεύω και εγώ στο ακρωτήρι όταν θέλω native 4K και 5.1 ήχο, αλλά αυτά τα κωλοσάιτς που παλεύεις να βρεις λινκ να δουλεύει και παίζουν 480p με κάθε άθλια web players τα σιχαίνομαι.
Το μεγάλο προτέρημα του νετφλιξ είναι οι μικρές βελτιώσεις ποιότητας ζωής που παρέχει.
Προτάσεις ανάλογα με τα γούστα σου, λίστα παρακολούθησης, συνέχιση παρακολούθησης και άλλα.
Σε αυτό είναι που υστερούν οι δωρεάν σελίδες.
Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 19:50
Πράγματι αξίζεις να έχεις μία υπηρεσία streaming.
Αυτο που δεν αξίζει είναι να έχεις πολλές.
Μα προφανώς και δεν έχει νόημα να έχεις 5 υπηρεσίες στρήμινγκ ταυτόχρονα. Εγώ ας πούμε βάζω Amazon Prime μόνο κάθε 12 μήνες, τέλη Νοέμβρη με τέλη Δεκέμβρη, για Black Friday και Χριστούγεννα, βλέπω ό,τι μου αρέσει ή θεωρώ ενδιαφέρον, και τέλος.
Η μοναδική που έχω να τρέχει όλο το χρόνο είναι το Νέτφλιξ, αλλά έχω προφίλ για άλλα 4 άτομα, και δεν μου είναι κόστος.
Επίσης, ναι, πειρατεύω και εγώ στο ακρωτήρι όταν θέλω native 4K και 5.1 ήχο, αλλά αυτά τα κωλοσάιτς που παλεύεις να βρεις λινκ να δουλεύει και παίζουν 480p με κάθε άθλια web players τα σιχαίνομαι.
Στο tainiomania,tenies-online,onlinemovie.one,voody,fregato μια χαρά μπορείς να δεις άνετα όποια ταινία και σειρά θέλεις χωρίς να κολλάνε καθόλου και χωρίς να πληρώσεις ούτε 1 ευρώ.Και δεν υστερεί σε ήχο ή ποιότητα έναντι του Netflix.Το netflix έχει συνδρομή(μικρή μεν αλλα έχει).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Mitharadir την 14 Νοέμ 2020, 01:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
το καλό με το νετφλίξι είναι ότι μπορείς να δεις μια ολόκληρη βαρετή σειρά χωρίς να το καταλάβεις.
τις προάλλες, είχα φιλοξενηθεί σε σπίτι που είχαν, και πριν κοιμηθώ είπα να δοκιμάσω να βάλω μια τυχαία σειρά. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά όταν ξύπνησα το πρωί, μου έγραφε μήνυμα ότι την είχα δει όλη τη σειρά άσχετα με το ότι δεν θυμάμαι τιποτα μετά τα 5 πρώτα λεπτά... Μπράβο νετφλιξ..
Japetus έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 12:47
το καλό με το νετφλίξι είναι ότι μπορείς να δεις μια ολόκληρη βαρετή σειρά χωρίς να το καταλάβεις.
τις προάλλες, είχα φιλοξενηθεί σε σπίτι που είχαν, και πριν κοιμηθώ είπα να δοκιμάσω να βάλω μια τυχαία σειρά. Δεν ξέρω πώς έγινε αλλά όταν ξύπνησα το πρωί, μου έγραφε μήνυμα ότι την είχα δει όλη τη σειρά άσχετα με το ότι δεν θυμάμαι τιποτα μετά τα 5 πρώτα λεπτά... Μπράβο νετφλιξ..
το έπαθα με το umbrella academy. Είδα μια ολόκληρη σεζόν σε λίγες ώρες, και συνειδητοποίησα τι μαλακία είδα, περίπου μια βδομάδα αργότερα, στα μισά της 2ης σεζόν.
Zelda έγραψε: 13 Νοέμ 2020, 12:47
Wat32.com
Εχει σχεδόν τα πάντα
Ναι.Εκτός απο ελληνικούς υπότιτλους που δεν έχει. Για ελληνικούς υπότιτλους είναι τα σάιτ που είπα πιο πάνω(tainiomania,tenies-online,fregato,voody,onlinemovie.one).
Στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος περίπου 160.000 συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στο netflix(απο τα πιο χαμηλά ποσοστά για κράτος παγκοσμίως).Προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζει να βάλει netflix κάποιος που έχει πρόβαση στο ίντερνετ διότι όπως παρέθεσα ήδη υπάρχουν σάιτ για να δεις πάρα πολλές ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους (καθώς και σάιτ για να δεις ταινίες-σειρες με αγγλικούς υπότιτλους αν θες) εντελώς δωρεάν.
Στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος περίπου 160.000 συνδρομητές είναι εγγεγραμμένοι στο netflix(απο τα πιο χαμηλά ποσοστά για κράτος παγκοσμίως).Προσωπικά δεν θεωρώ ότι αξίζει να βάλει netflix κάποιος που έχει πρόβαση στο ίντερνετ διότι όπως παρέθεσα ήδη υπάρχουν σάιτ για να δεις πάρα πολλές ταινίες και σειρές με ελληνικούς υπότιτλους (καθώς και σάιτ για να δεις ταινίες-σειρες με αγγλικούς υπότιτλους αν θες) εντελώς δωρεάν.
Ναι αλλα εχουν αυτα τα site σειρες τιγκα σε μπορντερλαιν παιδικη πορνογραφια, ατελειωτα πλακομουνια, φαντασυ αιμομιξια, κακολντινγκ κ.α. ;
Δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την γνώση να βλέπουν πειρατικά.
Το νετφλιξ οπως και οι υπολοιπες υπηρεσιες streaming προσφερουν με ενα πενιχρο ποσο πρόσβαση σε καλό υλικό.
Αξίζει λοιπόν να προχωρήσει ο κόσμος μπροστά και να αφήσει την ιντερνετικη πειρατεία στο παρελθόν.
Οι δωρεάν εναλλακτικές κρατάνε την τιμή της συνδρομής χαμηλά. Αν εξαφανιστούν, άνετα διπλασιάζεται η συνδρομή. Όχι ότι είναι πολλά αλλά είναι ικανοί να την αυξάνουν κάθε χρόνο ελλείψει δωρεάν εναλλακτικών.
Δεν έχουν όλοι τον χρόνο και την γνώση να βλέπουν πειρατικά.
Το νετφλιξ οπως και οι υπολοιπες υπηρεσιες streaming προσφερουν με ενα πενιχρο ποσο πρόσβαση σε καλό υλικό.
Αξίζει λοιπόν να προχωρήσει ο κόσμος μπροστά και να αφήσει την ιντερνετικη πειρατεία στο παρελθόν.
Αν δεν υπήρχαν οι δωρεαν εναλλακτικές οι συνδρομές του νετφλιξ θα ήταν τριπλάσιες.Τώρα με 10 ευρώ δεν είναι μεγάλο ποσό αλλα υπάρχει πολύς κόσμος παγκοσμίως που ούτε αυτα τα 10 ευρώ μπορεί να διαθέσει.Προσωπικά δεν είμαι τσιγκούνης να φοβάμαι 10 ευρώ αλλα μου φαίνεται ανόητο να πληρώνει κιόλας για ταινίες και σειρές που βλέπει δωρεάν απο το ιντερνετ.
Γάταρος έγραψε: 02 Φεβ 2019, 12:18
Από τότε που έκλεισε το kickass έπαψα ν'ασχολούμαι με κατέβασμα ταινιών οπότε δουλεύω το netflix αν και σκυλοβρομάει πολιτισμικό μαρξισμό. Έχω καταλάβει ότι πολλοί από εδώ βλέπετε netflix οπότε αν θέλετε να κάνετε κάνα review ρίξτε το εδώ.
Δεν ξεκινάς ορθά το νήμα. Εφόσον λες οτι βρωμα πολιτιστικό μαρξισμό και απο την άλλη λες ότι δεν σε ενδιαφέρουν οι ταινίες γιατί πληρώνεις για να το έχεις το netflix;Για να βλέπεις ντοκυμαντέρ;
Namrail έγραψε: 14 Νοέμ 2020, 13:15
Ξεκίνησα τους Βαρβάρους.Δε μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση. Αυτό με τους θεούς του Ολύμπου δε, ψιλομαλακία είναι, το παράτησα μετά το πρωτο επ.
Δείτε γιατί το ελληνικό Netflix ΔΕΝ αξίζει τα λεφτά του.Η συνδρομή στο ελληνικό Netflix είναι περίπου ίδια με τη συνδρομή στο Αμερικανικο ή Βρετανικό.Ομως όπως μπορεί κανείς να δει στο λινκ που παραθέτω το ελληνικό Netflix προσφέρει πρόσβαση μόνο στο 15% των ταινιών/σειρών/ντοκιμαντέρ του Βρετανικού και μόνο στο 13% του Αμερικανικου Netflix.Για μα μην αναφέρω ότι ακόμα και Netflix τριτοκοσμικων κρατών όπως το Ιρανικο,το Φιλλιπινεζικο,το Ινδονησιακο,το Ιρακινό, το Περουβιανό,το Κενυατικο,το Τυνησιακο κτλ προσφέρουν πρόσβαση σε μεγαλύτερο αριθμό ταινιών/σειρών/ντοκιμαντέρ: https://www.finder.com/global-netflix-library-totals