θα το έπαιζα στοίχημαParis έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 15:34 Κλέφτης δεν υπάρχει ούτε Κυδωνιές .
Μόνο μία αποτυχημένη παραβολή με προπαγανδιστική διάθεση.
καλωσήρθες
θα το έπαιζα στοίχημαParis έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 15:34 Κλέφτης δεν υπάρχει ούτε Κυδωνιές .
Μόνο μία αποτυχημένη παραβολή με προπαγανδιστική διάθεση.
εεε...χμμμ... ωστόσο πάντα θα ανακαλεί το εμβληματικώς προηγηθέν "Κλέφτης ποδηλάτων"νύχτα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:31 βλήμαμας λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει αλλά μόλις σκέφτηκα
ότι θα ήταν ωραίος τίτλος για βιβλίο (σου)
Αχ, πώς μπορώ να σας το αποδείξω; Να τα βγάλω φωτό και να είμαι δίπλα; Μα πάλι θα λέτε ότι βρήκα τρεις άκυρες κυδωνιές και τις φωτογράφισα. Να το πάρω από ντρόουν για να δείτε ότι είναι το δικό μου κτήμα κι ύστερα να σκανάρω τους τίτλους ιδιοκτησίας; Τι να κάνω Θεέ μου.
Δεν θα έβλεπα τίποτα κακό σε αυτό. Το ανακαλεί ήδη.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 22:56εεε...χμμμ... ωστόσο πάντα θα ανακαλεί το εμβληματικώς προηγηθέν "Κλέφτης ποδηλάτων"νύχτα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:31 βλήμαμας λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει αλλά μόλις σκέφτηκα
ότι θα ήταν ωραίος τίτλος για βιβλίο (σου)![]()
Βλήμα έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 00:35 Αχ, πώς μπορώ να σας το αποδείξω; Να τα βγάλω φωτό και να είμαι δίπλα; Μα πάλι θα λέτε ότι βρήκα τρεις άκυρες κυδωνιές και τις φωτογράφισα. Να το πάρω από ντρόουν για να δείτε ότι είναι το δικό μου κτήμα κι ύστερα να σκανάρω τους τίτλους ιδιοκτησίας; Τι να κάνω Θεέ μου.
Οπ, ξέχασα: στ' αρχίδια μου.
την επόμενη φορά που θα επινοήσεις αριστεροδιδακτική ιστοριούλα, φρόντισε να μην δώσεις τίτλο μυθιστορήματοςΒλήμα έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 00:38Δεν θα έβλεπα τίποτα κακό σε αυτό. Το ανακαλεί ήδη.ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 22:56εεε...χμμμ... ωστόσο πάντα θα ανακαλεί το εμβληματικώς προηγηθέν "Κλέφτης ποδηλάτων"![]()
Κάτι μου λέει ότι εσύ είσαι ο μυθομανής.Adidas έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 01:03 την επόμενη φορά που θα επινοήσεις αριστεροδιδακτική ιστοριούλα, φρόντισε να μην δώσεις τίτλο μυθιστορήματος
επίσης έχεις παραδεχτεί ότι είσαι μυθομανής σε άλλα μετά-μεθυσμένα ποστ, οπότε δεν νομίζω ότι διεκδικώ και μετάλλιο φαντασίας
Έχεις πιει;
http://astynomia.gr/index.php?option=oz ... 2328&lang=enaon έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:12δεν υπάρχει η έννοια κλοπής κυδωνιού, γενικά η ιστορία δεν είναι πολύ καλή. Υπάρχει όμως κάτι ενοχλητικό σε αυτό που γράφεις, είναι που κάποιος νιώθει ότι υπάρχει λόγος να το κάνει κρυφά.Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:00 Αν τον σκότωνα θα έλεγες "ρε τον μαλάκα, τον έφαγε τον άνθρωπο για τα κωλοκυδώνια" ή "τα ήθελε ο κώλος του, γιατί να πάει να κλέψει κυδώνια, καλά να πάθει;"
Θα έκανες το σπίτι εμπόλεμη ζώνη με τα παιδιά στα λίγα μέτρα μακριά;ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 22:47Ρε φίλε τι υποπρωτοβάθμιος προβληματισμός είναι αυτός;Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:07 Το θέμα μας όμως είναι: δικαιολογείται η ένοπλη βία σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν δικαιολογείται ή δικαιολογείται μόνο αν δεν μας αρέσει το χρώμα κι ο σεξουλικός προσανατολισμός του δράστη;
Καλά ξηγήθηκες, αφού τον έπιασες στα πράσα, αρκεί να βάλει μυαλό -και μάλιστα αν είχε φιλότιμο θα έπρεπε αυτοβούλως να ζητήσει συγγνώμη και πώς μπορεί να επανορθώσει
Αλλά αν μπουκάρει κανείς στο σπίτι μου με τα παιδάκια μου με ληστρικές ή δεν ξέρω τι προθέσεις και μου κόψει το αίμα και πάθω οιονεί έμφραγμα, εκείνη τη στιγμή με ό,τι μέσον έχω πρόχειρο θα του αλλάξω τον αδόξαστο!![]()
Δεν χρειάζεται. Παραπάνω έδωσα λινκ για υποθέσεις εξιχνίασης κλοπής αγροτικών προϊόντων από την ελληνική αστυνομία.Βλήμα έγραψε: 12 Νοέμ 2020, 00:35Αχ, πώς μπορώ να σας το αποδείξω; Να τα βγάλω φωτό και να είμαι δίπλα; Μα πάλι θα λέτε ότι βρήκα τρεις άκυρες κυδωνιές και τις φωτογράφισα. Να το πάρω από ντρόουν για να δείτε ότι είναι το δικό μου κτήμα κι ύστερα να σκανάρω τους τίτλους ιδιοκτησίας; Τι να κάνω Θεέ μου.
Οπ, ξέχασα: στ' αρχίδια μου.