!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κλέφτης κυδωνιών

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Έπρεπε να έχω καραμπίνα;

Έπρεπε να έχω καραμπίνα και να τον έχω σκοτώσει.
6
22%
Έπρεπε να έχω καραμπίνα και τον τον πετύχω στα πόδια.
1
4%
Έπρεπε να έχω καραμπίνα και να τον ακινητοποιήσω μέχρι να έρθουν οι μπάτσοι.
4
15%
Σιγά μην έπρεπε να βγάλω καραμπίνα για 20 κιλά κωλοκυδώνια ετησίως, τι άλλο θα διαβάσουμε στο πχόρουμ Θεέ μου
7
26%
Άλλο
9
33%

Σύνολο ψήφων: 27

Άβαταρ μέλους
esu

Re: Κλέφτης κυδωνιών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από esu »

Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:19
Καραμελίτσα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:10
Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:07

'Γω ξέρω τι θα κάνω. Θα τον κάνω ρεζίλι στο χωριό. Το θέμα μας όμως είναι: δικαιολογείται η ένοπλη βία σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν δικαιολογείται ή δικαιολογείται μόνο αν δεν μας αρέσει το χρώμα κι ο σεξουλικός προσανατολισμός του δράστη;

Η δική μου άποψη είναι ότι δεν δικαιολογείται ποτέ και περιμένω να δω ξεκάθαρες απαντήσεις κι από άλλους.
Ε, καλά προφανώς δε δικαιλογείται. Αν κανείς το δικαιολογεί θέλει να καλέσεις ψυχίατρο.
esu έγραψε: 24 Οκτ 2020, 00:20
Prepon έγραψε: 24 Οκτ 2020, 00:17

Ε πες μας ντε και ποια είναι η απάντηση.

Δεδομένο : τους πιάνουν συνεχώς τους ίδιους και τους ίδιους και τους αφήνουν συνεχώς ελεύθερους
Η απάντηση είναι να κυκλοφοράμε με την καραμπίνα μας παραμάσχαλα.
Green Dragon έγραψε: 06 Οκτ 2020, 09:57
Ακόμα και ο Τζήμερος κάποιες φορές έχει δίκιο.

:+1:

Θα σταματήσουν ποτέ οι νόμοι στην Ελλάδα να προστατεύουν τους κλέφτες και τους απατεώνες;
Βαριέμαι να ψάχνω και πιο παλιά, αν βάλεις την λέξη "καραμπίνα" στην αναζήτηση θα δεις ότι είμαστε γεμάτοι
Αν βαλεις στην αναζητηση μια λέξη, θα μπερδευτείς και θα μπερδέψεις την ειρωνία με την άποψη.
Nandros έγραψε: 09 Ιουν 2024, 15:48 Αυτή την στιγμή το Ισραήλ μειώνει το πλήθος των ισλαμιστών. Κάτι καλό είναι αυτό.
.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

enaon έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:23 τα μπερδεύεις νομίζω λίγο. Δεν ειναι τόσο η αίσθηση της απώλειας του υλικού αγαθού που ενοχλεί. Αυτό που ενοχλεί, πολύ λιγότερο όταν έχεις ένα κήπο και σου πάρουν ένα καρπό απο ένα δέντρο, και πολύ περισσότερο όταν έχεις διαμέρισμα και σου πάρουν κάτι απο εκεί, ειναι η αίσθηση παραβίασης του χώρου ασφάλειάς σου.
σωστό
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βλήμα »

enaon έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:23 τα μπερδεύεις νομίζω λίγο. Δεν ειναι τόσο η αίσθηση της απώλειας του υλικού αγαθού που ενοχλεί. Αυτό που ενοχλεί, πολύ λιγότερο όταν έχεις ένα κήπο και σου πάρουν ένα καρπό απο ένα δέντρο, και πολύ περισσότερο όταν έχεις διαμέρισμα και σου πάρουν κάτι απο εκεί, ειναι η αίσθηση παραβίασης του χώρου ασφάλειάς σου.
Στο κτήμα είχε μπει κι ο 18χρονος που πυροβολήθηκε.
Θυμάμαι και μια είδηση για την Γέρα της Λέσβου, που κάποιος νόμιζε ότι μπήκανε πρόσφυγες ή μετανάστες για να του κλέψουν από το χωράφι του και τελικά πυροβόλησε έναν φίλο του κι όλοι λέγανε "ο καημένος που τα μπέρδεψε". Κρίμα ήταν το θύμα αλλά ο θύτης πήρε ό,τι του άξιζε. Και με τον Ζακ όλοι λένε "μπήκε να κλέψει, καλά να πάθει που σκοτώθηκε". Τέτοιες ειδήσεις και τέτοιες απόψεις προκύπτουν συνέχεια.
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Yochanan έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:31 Δεν ξέρεις αν ο συγκεκριμένος είναι ο κλέφτης και μπήκε όντως για να πάρει τα κυδωνια. Μπορεί να ήθελε απλώς να τα βλέπει απο κοντά. Ξέρεις πόσοι τετοιοι κυκλοφορουν εκει έξω;; Κυδωνοβλεψίες....
eaeistodiaolo papara :smt005: :smt005:
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

βλήμαμας λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει αλλά μόλις σκέφτηκα
ότι θα ήταν ωραίος τίτλος για βιβλίο (σου)
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Θα σκοτωθούν 2 άνθρωποι για κυδώνια που δεν τρώει κανένας. Να ήταν μπανάνες το καταλαβαίνω
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:10 Στον κτήμα μου έχω τρία δέντρα με κυδώνια. Ένας μπάσταρδος γείτονας έρχεται και μου τα ρημάζει. Δεν παίρνει ένα- δυο κιλά να φκιάξει γλυκό, αλλά παίρνει τα πάντα από τρία αρκετά καρποφόρα δέντρα. Απ' ότι ξέρω δεν έχει κάποια ανάγκη, βγάζει περισσότερα από εμένα, απλά το κάνει για την χαρά του τζάμπα. Κυδώνι είχα να δω τρία χρόνια. Σήμερα τον πέτυχα να μπαίνει από την περίφραξη σιγά- σιγά και (προφανώς, όχι αρκετά) προσεκτικά και τον άρχισα στα καντήλια και του είπα ότι τώρα που τον είδα αν μου ξαναλείψουν κυδώνια θα τον δώσω στους μπάτσους. Δεν θα τους φώναζα ποτέ εννοείται, αλλά του το είπα μπας και σταματήσει.

Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα προς όσους δικαιολογούν αυτούς που πυροβολούν τους εισβολείς στους κήπους: τι έπρεπε να κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Ξέρω πώς έπραξα, και παρομοίως θα ξαναέπραττα, αλλά θέλω να δω τις δικές σας τοποθετήσεις.
Βάλε μια κάμερα και αν κάνουν το λάθος να ξαναπατήσουν πας με το υλικό στην αστυνομία.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Βάλε μια ταμπέλα "Ψεκασμένα με λανέιτ". Σοβαρή πιθανότητα να ψαρώσει
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

esu έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:27 Αν βαλεις στην αναζητηση μια λέξη, θα μπερδευτείς και θα μπερδέψεις την ειρωνία με την άποψη.
Αν το είπες ειρωνικά, συγνώμη. Θες να το αφαιρέσω ή να το έχω να υπάρχει μαζί με την απάντησή σου; Για να το αφαιρέσω όμως, πρέπει να διευκρινίσεις καθαρά ότι το είπες ειρωνικά.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:32 Θα σκοτωθούν 2 άνθρωποι για κυδώνια που δεν τρώει κανένας. Να ήταν μπανάνες το καταλαβαίνω
Κλασεις ανώτερα τα κυδώνια από τις άθλιες μπανάνες.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Maspoli έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:34
Υδράργυρος έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:32 Θα σκοτωθούν 2 άνθρωποι για κυδώνια που δεν τρώει κανένας. Να ήταν μπανάνες το καταλαβαίνω
Τύπε έχεις θέμα :alright:
Γιατί το κάνεις στον εαυτό σου αυτο;
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

Μα με τα κυδώνια δεν θα κλάσεις. Στουμπώνουν.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Υδράργυρος έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:35
Τύπε έχεις θέμα :alright:
Γιατί το κάνεις στον εαυτό σου αυτο;
Δεν ξέρεις να τρως.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Βλήμα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 13:10 Στον κτήμα μου έχω τρία δέντρα με κυδώνια. Ένας μπάσταρδος γείτονας έρχεται και μου τα ρημάζει. Δεν παίρνει ένα- δυο κιλά να φκιάξει γλυκό, αλλά παίρνει τα πάντα από τρία αρκετά καρποφόρα δέντρα. Απ' ότι ξέρω δεν έχει κάποια ανάγκη, βγάζει περισσότερα από εμένα, απλά το κάνει για την χαρά του τζάμπα. Κυδώνι είχα να δω τρία χρόνια. Σήμερα τον πέτυχα να μπαίνει από την περίφραξη σιγά- σιγά και (προφανώς, όχι αρκετά) προσεκτικά και τον άρχισα στα καντήλια και του είπα ότι τώρα που τον είδα αν μου ξαναλείψουν κυδώνια θα τον δώσω στους μπάτσους. Δεν θα τους φώναζα ποτέ εννοείται, αλλά του το είπα μπας και σταματήσει.

Θέλω να απευθύνω ένα ερώτημα προς όσους δικαιολογούν αυτούς που πυροβολούν τους εισβολείς στους κήπους: τι έπρεπε να κάνω εγώ σε αυτή την περίπτωση; Ξέρω πώς έπραξα, και παρομοίως θα ξαναέπραττα, αλλά θέλω να δω τις δικές σας τοποθετήσεις.
Αν αναφέρεσαι στον ηλικιωμένο που σκότωσε τον γύφτο, σου θυμίζω ότι δεν μπήκε απλά στον κήπο του αλλά μέσα στο σπίτι σου και άσκησε βία κιόλας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Βλήμα

νύχτα έγραψε: 11 Νοέμ 2020, 14:31 βλήμαμας λυπάμαι γι αυτό που συμβαίνει αλλά μόλις σκέφτηκα
ότι θα ήταν ωραίος τίτλος για βιβλίο (σου)
Μη λυπάσαι, δεν είναι τίποτα φοβερό, πιο πολύ με εκνευρίζει η πλεονεξία του τύπου παρά μου χαλάει την καθημερινότητα.
Για προβληματισμό το χρησιμοποίησα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”