!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Adidas

Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:34
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:32
Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:30

:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
είναι ο Λαγούτης άσχημος; επίσης έδωσα τόσοους κοινωνικούς χαρακτηρισμούς και έμεινες στην εμφάνιση; :-?
σου λέω δεν έχω δει καν τον βαντονο :-? :-?
ΟΚ , σε πιστεύω. Δεν είναι ότι πας τον πούμα γαμιώντας από την μέρα που μπήκε και πήγες και άλλαξες και νικ , διαφωνείτε πολιτικά.
δεν είπα αυτό, είπα τον βαντονο δεν τον εχω δει ποτε, εχουμε διαφωνησει μονο στα πολιτικα, εχουμε κανει χαβαλε στο πακυ και σου ειπα μου τον θυμισε η εξιστοριση εμπειριων, σιγα μην κατσω να φανταστω οντως εμφανισεις (περα απο ενας νεαρος να μου θυμιζει εναν νεαρο)

τον πουμα οντως τον εχω κατακοροιδεψει αλλα θα αρκουσε το οτι φλερταρει με φορουμιτισσα (αλλη απο ναιδα) και οτι του εκανε κοπλιμαν η ναιδα και θελω να της σπασω τα νευρα

δεν χρειαζεται να ειναι καπως οπτικως δηλαδη συγκεκριμενα

επισης και τον κομετ τον παω γαμιωντας 5 χρονια, ποτε δεν τον ειδα, ποτε δεν τον ζηλεψα, ορεξη για πειραγμα εχω

τι κομπλεξ εχεις με την εμφανιση ρε; :-? :-? :-? :-?
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Σου βάζουν λόγια νομίζω. :011:

https://streamable.com/hxw34l
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:39
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:32

είναι ο Λαγούτης άσχημος; επίσης έδωσα τόσοους κοινωνικούς χαρακτηρισμούς και έμεινες στην εμφάνιση; :-?
σου λέω δεν έχω δει καν τον βαντονο :-? :-?
ΟΚ , σε πιστεύω. Δεν είναι ότι πας τον πούμα γαμιώντας από την μέρα που μπήκε και πήγες και άλλαξες και νικ , διαφωνείτε πολιτικά.
δεν είπα αυτό, είπα τον βαντονο δεν τον εχω δει ποτε, εχουμε διαφωνησει μονο στα πολιτικα, εχουμε κανει χαβαλε στο πακυ και σου ειπα μου τον θυμισε η εξιστοριση εμπειριων, σιγα μην κατσω να φανταστω οντως εμφανισεις (περα απο ενας νεαρος να μου θυμιζει εναν νεαρο)

τον πουμα οντως τον εχω κατακοροιδεψει αλλα θα αρκουσε το οτι φλερταρει με φορουμιτισσα (αλλη απο ναιδα) και οτι του εκανε κοπλιμαν η ναιδα και θελω να της σπασω τα νευρα

επισης και τον κομετ τον παω γαμιωντας 5 χρονια, ποτε δεν τον ειδα, ποτε δεν τον ζηλεψα, ορεξη για πειραγμα εχω

Μας έπεισες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Adidas

Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:44
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:39

Μας έπεισες.
δεν χρειάζεται, μπορεί ο καθένας να συμπεράνει ό,τι θέλει
εγώ έβγαλα ήδη τα συμπεράσματα μου αλλά[...]

είναι προφανές ότι κολλάς στην εμφάνιση

να με κατηγορήσει κάποιος για πλακιτσα που φτανει την εμπάθεια γενικα προς ολα τα μελη, το δέχομαι πολύ ευχαρίστως, έχω γράψει 3 φορές ότι ο κ πούμα ψάχνεται χιχιχι

το να με κατηγορείς ότι θα λοιδωρήσω κάποιον επειδή μοιάζει εξωτερικώς στον Λαγούτη και τον Πασσά είναι λίγο γελοίο
ότι ο ενας λεει κριντζ ιστοριες απο γκομενες λεω και ο αλλος μοιαζει με μοντερνο θειο
τιποτα παραπανω, τιποτα λιγοτερο
εχω σταλκαρει απο τον σκεπτικό, μέχρι τον πηζονα μποτ και απο ερμη για γκουρμεδοποστ μεχρι μελη που εχουν αποχωρησει και ξερω οτι απλα μπαινουν σαν επισκεπτες
και εσυ μου φτιαξες και πενταδα ομορφων που στοχοποιω
και η ανοησια εχει τα ορια της

υγ
με τον πουμα δεν εχω τιποτα, μουσικαρες ανεβαζει, συμπαθεστατος ειναι, παιχνιδι παιζω με τις φορουμιτισσες και σιγουρα αν δεν ειχα ορεξη για χαβαλε, δεν θα αλλαζα ονομα λολ, να ναι καλα ο ανθρωπος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 10 Νοέμ 2020, 21:13, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Αντίντας ο φουλ κομπλεξικός και ψυχάκιας.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Adidas

cecily anne

από προηγούμενο ποστ μου αφαιρέθηκε ένα τμήμα που ανεξάρτητα ότι παραβιάζει πιθανώς κανονισμό***, είναι και ανήθικο, διότι

ναι μεν έγραψα την ειλικρινή μου αλληλουχία σκέψεων και όχι κάτι γενικά και αόριστα να σε σπιλώσω (δλδ ότι εγω ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οτι κολλάς στην εμφάνιση, που κολλούσε με το σκεπτικό μου, δεν θα ανεφερα πχ οτι ακουσα οτι εισαι ψηλή, ή οδηγεις χαλια ή εχεις κλεψει ενα αυτοκολλητο συμμαθητριας - τυχαια ασχετα με το θεμα παραδειγματα ας πουμε)

ΑΛΛΑ

δεν παύει να ανεφερα πραγμα που αφορα ιδιωτικη μου συζητηση και ουτε αφορα ολους, ουτε εσενα, ουτε εχεις τροπο/νοημα να το καταρριψεις αααν σε ενδιαφερε να το καταρριψεις, ουτε καν ειναι αντικειμενικο γεγονος αλλα εντυπωση τριτων

ως εκ τουτου (παρολο οτι ενιωσα οτι δεχτηκα αδικη επιθεση και ειλικρινα αν εγραφες οτι ο αντιντας ζηλευει αλλα αγορακια και θελει ολα τα κοριτσακια, θα εσκαγα πραγματικα στα γελια, αλλα εν προκειμενω ουτε κοιταξα φατσες ουτε εχω δει τον βαντονο και αισθανθηκα αδικημενος) ειμαι και γω φαουλ με την σειρα μου

κακως γραφω ενω περναω στρεσαρισμενη περιοδο, και με αφορμη αυτο ζητω και απο αλλα μελη συγνωμη αν τα επρηξα, και δεν ξανασυμμετεχω σε αντιπαραθεσεις ή εμμεση κριτικη μελων

καλα να περνατε ολοι

*** το οτι το διεγραψα δεν σημαινει οτι περαν μερικης ηθικης διορθωσης, δεν παυει η τυχον παραβιαση κανονισμου και αρα ποινης

καληνυχτα σε ολους, ομορφους και μη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 10 Νοέμ 2020, 21:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:24

....
Δεν ξέρω τί λες, εγώ δεν έκανα αναφορά, συνεννοοήσου με όποιον στο έσβησε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Adidas

Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:27
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:24

....
Δεν ξέρω τί λες, εγώ δεν έκανα αναφορά, συνεννοοήσου με όποιον στο έσβησε.
σταματα να βιαζεσαι μωρε, δεν εγραψα οτι το εσβησε κανεις, εγω ειπα το εσβησα :-?

εντιτ, σορυ αφαιρεθηκε εννοω το αφαιρεσα, πιο κατω λεω και οτι αν και εγω το αφαιρεσα δεν παυει αν θελει να ασχοληθει και συντονιστης γιατι εμεινε 1 ωρα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 10 Νοέμ 2020, 21:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:24 cecily anne

από προηγούμενο ποστ μου αφαιρέθηκε ένα τμήμα που ανεξάρτητα ότι παραβιάζει πιθανώς κανονισμό***, είναι και ανήθικο, διότι

ναι μεν έγραψα την ειλικρινή μου αλληλουχία σκέψεων και όχι κάτι γενικά και αόριστα να σε σπιλώσω (δλδ ότι εγω ΝΟΜΙΖΩ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ οτι κολλάς στην εμφάνιση, που κολλούσε με το σκεπτικό μου, δεν θα ανεφερα πχ οτι ακουσα οτι εισαι ψηλή, ή οδηγεις χαλια ή εχεις κλεψει ενα αυτοκολλητο συμμαθητριας - τυχαια ασχετα με το θεμα παραδειγματα ας πουμε)

ΑΛΛΑ

δεν παύει να ανεφερα πραγμα που αφορα ιδιωτικη μου συζητηση και ουτε αφορα ολους, ουτε εσενα, ουτε εχεις τροπο/νοημα να το καταρριψεις αααν σε ενδιαφερε να το καταρριψεις, ουτε καν ειναι αντικειμενικο γεγονος αλλα εντυπωση τριτων

ως εκ τουτου (παρολο οτι ενιωσα οτι δεχτηκα αδικη επιθεση και ειλικρινα αν εγραφες οτι ο αντιντας ζηλευει αλλα αγορακια και θελει ολα τα κοριτσακια, θα εσκαγα πραγματικα στα γελια, αλλα εν προκειμενω ουτε κοιταξα φατσες ουτε εχω δει τον βαντονο και αισθανθηκα αδικημενος) ειμαι και γω φαουλ με την σειρα μου

κακως γραφω ενω περναω στρεσαρισμενη περιοδο, και με αφορμη αυτο ζητω και απο αλλα μελη συγνωμη αν τα επρηξα, και δεν ξανασυμμετεχω σε αντιπαραθεσεις ή εμμεση κριτικη μελων

καλα να περνατε ολοι

*** το οτι το διεγραψα δεν σημαινει οτι περαν μερικης ηθικης διορθωσης, δεν παυει η τυχον παραβιαση κανονισμου και αρα ποινης

καληνυχτα σε ολους, ομορφους και μη
Σταμάτα να δικαιολογείσαι ρε δικέ μου!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Δεν μπορώ να διαβάζω πονήματα, δε δίνω πανελλήνιες.
Άβαταρ μέλους
Γενιά της Αμαρτίας
Phorum.gr user: Γενιά των 700

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γενιά της Αμαρτίας »

Πολύ δράμα θα αποχωρήσω από το πχώρουμ
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
the comet the course the tail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από the comet the course the tail »

Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:28 δεν εγραψα οτι το εσβησε κανεις, εγω ειπα το εσβησα :-?

εντιτ, σορυ αφαιρεθηκε εννοω το αφαιρεσα, πιο κατω λεω και οτι αν και εγω το αφαιρεσα
Εικόνα
Adidas

Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:29

τύπε άκου φάση

είχα μόλις κάνει μια κουτσουκέλα στο αίσθημα και οδηγώντας για σπίτι, πέφτω σε μπλόκο οπκε μαζι με τροχαια
εχω γενικως και παιδικη φατσα και καλοσυνατο βλεμα και ευγενεστατος, φλωροντυσιμο και το αμαξι/χαρτια πιο κυριλε πεθαινεις

αλλα ειχα το ενοχο υφος απο την συναισθηματικη κουτσουκελα την προσφατη και δικαιολογήθηκα για κάτι χαζό άσχετο σαν να κρύβω κάτι
μου κανανε ολο το αμαξι φυλλο και φτερο και ελεγχαν τα χαρτια αν ηταν πλαστα :-?
ενω περνουσαν απο διπλα καγκουροαμαξα με φιμε τζαμια ανενοχλητα :-?
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:39

τύπε άκου φάση

είχα μόλις κάνει μια κουτσουκέλα στο αίσθημα και οδηγώντας για σπίτι, πέφτω σε μπλόκο οπκε μαζι με τροχαια
εχω γενικως και παιδικη φατσα και καλοσυνατο βλεμα και ευγενεστατος, φλωροντυσιμο και το αμαξι/χαρτια πιο κυριλε πεθαινεις

αλλα ειχα το ενοχο υφος απο την συναισθηματικη κουτσουκελα την προσφατη και δικαιολογήθηκα για κάτι χαζό άσχετο σαν να κρύβω κάτι
μου κανανε ολο το αμαξι φυλλο και φτερο και ελεγχαν τα χαρτια αν ηταν πλαστα :-?
Οι κουτσουκελες πληρώνονται καρμικα! Τον φόβο μας να έχετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:44
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:39

τύπε άκου φάση

Οι κουτσουκελες πληρώνονται καρμικα! Τον φόβο μας να έχετε.
:lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”