!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
γιατι αντιπαθουκλας επειδη ειναι μιλενιαλ? 
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
επειδή είναι κομμούνι τύπε
- Cecily Anne
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
μουσάτος αντιπαθούκλας ποζερομιλένιαν (vantono) συζητάει για σεξ με μετροσέξουαλ 40άρη χωρισμένο με παιδιά που παίζει το ματάκι του (puma)
το κριντζόμετρο στο φουλ
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:23Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
μουσάτος αντιπαθούκλας ποζερομιλένιαν (vantono) συζητάει για σεξ με μετροσέξουαλ 40άρη χωρισμένο με παιδιά που παίζει το ματάκι του (puma)
το κριντζόμετρο στο φουλΕν τω μεταξύ και οι 2 είναι μέσα στην πεντάδα των πιο εμφανίσιμων του φόρουμ και τυχαία τον ένα τον έχεις παρομοιάσει με το τριχωτό μωρό της μισελέν και τον άλλο σαν αβγοκομμένη κοτόσουπα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:23Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:13
το κριντζόμετρο στο φουλΕν τω μεταξύ και οι 2 είναι μέσα στην πεντάδα των πιο εμφανίσιμων του φόρουμ και τυχαία τον ένα τον έχεις παρομοιάσει με το τριχωτό μωρό της μισελέν και τον άλλο σαν αβγοκομμένη κοτόσουπα.
πότε το έκανα αυτό; τώρα; ο ηθοποιός μια χαρά όμορφος είναι, ο πασσάς οκ αλλά δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση
τι φάση τύπισσα; γιατί ψάχνεις συνεχώς φαντάσματα;
επίσης εννοείς ότι στοχοποίησα τον βαντονο επειδη ειναι εμφανισιμος; σε πληροφορω οτι δεν εχω ιδεα πώς είναι, δεν τον έχω δει ποτέ και έχουμε τσακωθεί σε πολιτικά τόπικ μόνο
- Cecily Anne
Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:29
![]()
πότε το έκανα αυτό; τώρα; ο ηθοποιός μια χαρά όμορφος είναι, ο πασσάς οκ αλλά δεν εστίασα στην εξωτερική εμφάνιση
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
όπου αβάσιμο επιχείρημα, η κοψοχέρα πρώτη
Εκείνο το αυγοκομμενη κοτόσουπα μου χτύπησε νεύρο. Δεν φταιω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μα για άνοιξε το βίντεο να δεις πως είναι κομμένος.
είναι ο Λαγούτης άσχημος; επίσης έδωσα τόσοους κοινωνικούς χαρακτηρισμούς και έμεινες στην εμφάνιση;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:30Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:29
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σου λέω δεν έχω δει καν τον βαντονο
- Eθνικοκοινωνιστης
σαν τον κουλη τυπε?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
ΟΚ , σε πιστεύω. Δεν είναι ότι πας τον πούμα γαμιώντας από την μέρα που μπήκε και πήγες και άλλαξες και νικ , διαφωνείτε πολιτικά.Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:32είναι ο Λαγούτης άσχημος; επίσης έδωσα τόσοους κοινωνικούς χαρακτηρισμούς και έμεινες στην εμφάνιση;Cecily Anne έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:30Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 19:29
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σου λέω δεν έχω δει καν τον βαντονο![]()
![]()
δηλαδή είναι τόσο αποκρουστικός ο πασσάς ξερωγω; ή και να ητανε, θα τον παρομοιαζα με αυτον και θα του εκανα τα μουτρα κρεας; οχι οτι μου θυμισε την ανετίλα που περιγράφει σεξουαλικες ιστοριες του βαντονο
τύπισσα, σόρυ δεν είμαι τόσο ρηχός όσο νομίζεις...
τύπισσα, σόρυ δεν είμαι τόσο ρηχός όσο νομίζεις...
Είναι, είναι καμιά σχέση με τκν super Puma.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-