Βλαπτικό υλικό, τύπε, είναι και το να διαβάζω προτάσεις χωρίς τόνους, αλλά θα ζήσω και με αυτό.Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:42Μην το λες, τελικα μπορει ο Σιντ να εχει δικιο, αν την εννοησουμε ως εκθεση σε βλαπτικο υλικοFeindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:14Όχι ρε δικέ μου, δεν έχει σχέση με σκληραγώγηση. Αν τα πράγματα ήταν όπως είναι, αλλά χωρίς λοκντάουν, πάλι θα το έβλεπα όποτε ήμουν σπίτι.Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:39
![]()
Στα πλαισια της ενδοκαραντικης σκληραγωγησης εντασσεται η παρακολουθηση gntm?
Αλλά δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός να λέω ότι δεν το βλέπω.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Αισθάνομαι ένα συγκρουόμενο χάος.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:53Βλαπτικό υλικό, τύπε, είναι και το να διαβάζω προτάσεις χωρίς τόνους, αλλά θα ζήσω και με αυτό.Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:42Μην το λες, τελικα μπορει ο Σιντ να εχει δικιο, αν την εννοησουμε ως εκθεση σε βλαπτικο υλικοFeindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:14
Όχι ρε δικέ μου, δεν έχει σχέση με σκληραγώγηση. Αν τα πράγματα ήταν όπως είναι, αλλά χωρίς λοκντάουν, πάλι θα το έβλεπα όποτε ήμουν σπίτι.
Αλλά δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός να λέω ότι δεν το βλέπω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Θα αργήσει αρκετά περισσότερο από όσο νομίζεις μάλλον αυτό, έρχεται αλλά δεν είναι εδώ ακόμη.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:22 Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.
Σαφέστατα δεν θα αισθανθούμε ούτε αισθανόμαστε όλοι το ίδιο, σίγουρα όχι καλλίτερα.
Είναι χαοτικό το σύστημα.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ρε συ, πήγα να δω αν παραγγείλω ψώνια πότε θα τα έχω, τρόφιμα, και μου έδωσε 8 μέρες.sys3x έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 20:44Θα αργήσει αρκετά περισσότερο από όσο νομίζεις μάλλον αυτό, έρχεται αλλά δεν είναι εδώ ακόμη.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:22 Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.
Σαφέστατα δεν θα αισθανθούμε ούτε αισθανόμαστε όλοι το ίδιο, σίγουρα όχι καλλίτερα.
Ordem e Progresso.
Θα αντισταθείς στον πειρασμό του delivery, τύπε;Cavaliere έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 20:59Ρε συ, πήγα να δω αν παραγγείλω ψώνια πότε θα τα έχω, τρόφιμα, και μου έδωσε 8 μέρες.sys3x έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 20:44Θα αργήσει αρκετά περισσότερο από όσο νομίζεις μάλλον αυτό, έρχεται αλλά δεν είναι εδώ ακόμη.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 22:22 Βασικά, θα αισθανθούμε καλύτερα στην γκαραντίνα, αν η ψηφιοποίηση της ζωής μας ισχύσει και πρακτικά εκτός από θεωρητικά.

Dein Herz, meine Gier
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Ζω για την καραντίνα!!! Έχω ολοκληρωθεί σαν άνθρωπος!!!
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
-
- Casper -
Αν μου πάρεις και μίνι γουρουνάκι, το βλέπουμε...Awesomatic έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:25![]()
![]()
Πρέπει να σε ζητήσω από τον πατέρα σου; Πως το έχετε το έθιμο εσείς εκεί κάτω;![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μπορούσα να πάω να δω τη μάνα μου.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:15Να σε ρωτήσω κάτι; τι διαφορετικό έκανες προ καραντίνας που τώρα δεν μπορείς να κάνεις;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Nope.
Είναι μόνη της;Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:32Μπορούσα να πάω να δω τη μάνα μου.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:15Να σε ρωτήσω κάτι; τι διαφορετικό έκανες προ καραντίνας που τώρα δεν μπορείς να κάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:32Μπορούσα να πάω να δω τη μάνα μου.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:15Να σε ρωτήσω κάτι; τι διαφορετικό έκανες προ καραντίνας που τώρα δεν μπορείς να κάνεις;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Όχι.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:34Είναι μόνη της;Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:32Μπορούσα να πάω να δω τη μάνα μου.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:15
Να σε ρωτήσω κάτι; τι διαφορετικό έκανες προ καραντίνας που τώρα δεν μπορείς να κάνεις;
Είναι πράγματι δύσκολο συναίσθημα. Μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να την δεις σύντομα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκς.Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 21:42Είναι πράγματι δύσκολο συναίσθημα. Μακάρι να τελειώσουν όλα γρήγορα και να την δεις σύντομα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση