dudehellegennes έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 23:10 Δεν μπορώ να το ξέρω 100%, αλλά όσες φορές έχω κολλήσει γρίπη...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
εγω δουλευω κανονικα οπως και στην προηγουμενη καραντινα
αλλα τωρα φοβαμαι περισσοτερο μην κολλησω σε σχεση με την πρωτη καραντινα επειδη μεσα στο σπιτι εχω 2 ανθρωπους μεγαλης ηλικιας και αν κολλησουν τα πραγματα θαναι ασχημα
φυσικα φοραω μασκα παντου αλλα το πραγμα εχει εξαπλωθει πολυ και δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε γλιτωσει η μασκα
αλλα τωρα φοβαμαι περισσοτερο μην κολλησω σε σχεση με την πρωτη καραντινα επειδη μεσα στο σπιτι εχω 2 ανθρωπους μεγαλης ηλικιας και αν κολλησουν τα πραγματα θαναι ασχημα
φυσικα φοραω μασκα παντου αλλα το πραγμα εχει εξαπλωθει πολυ και δεν ειναι σιγουρο οτι θα σε γλιτωσει η μασκα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Πρέπει να σε ζητήσω από τον πατέρα σου; Πως το έχετε το έθιμο εσείς εκεί κάτω;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Sid Vicious
Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Έλεος ρε τύπε. Η πιο αντιπαθητική ήταν εκεί μέσα. Είναι καλή για πανελίστρια, αλλά όχι για μοντέλο.Sid Vicious έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:28 Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:34Έλεος ρε τύπε. Η πιο αντιπαθητική ήταν εκεί μέσα. Είναι καλή για πανελίστρια, αλλά όχι για μοντέλο.Sid Vicious έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:28 Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.
Στα πλαισια της ενδοκαραντικης σκληραγωγησης εντασσεται η παρακολουθηση gntm?
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ξανάρχισε η αλλεργία στα μάτια.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Όχι ρε δικέ μου, δεν έχει σχέση με σκληραγώγηση. Αν τα πράγματα ήταν όπως είναι, αλλά χωρίς λοκντάουν, πάλι θα το έβλεπα όποτε ήμουν σπίτι.Bazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:39Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:34Έλεος ρε τύπε. Η πιο αντιπαθητική ήταν εκεί μέσα. Είναι καλή για πανελίστρια, αλλά όχι για μοντέλο.Sid Vicious έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:28 Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.![]()
Αλλά δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός να λέω ότι δεν το βλέπω.
Dein Herz, meine Gier
Να σε ρωτήσω κάτι; τι διαφορετικό έκανες προ καραντίνας που τώρα δεν μπορείς να κάνεις;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Μήπως να βλέπεις και συ gntm, δικιά μου;
Dein Herz, meine Gier
- Sid Vicious
Με έδωσες ιδέα για το τέλειο πάνελ, Ρασελ, Κατερίνα(μαστερ σεφ), Ραμόνα και ΖενεβιεβFeindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:34Έλεος ρε τύπε. Η πιο αντιπαθητική ήταν εκεί μέσα. Είναι καλή για πανελίστρια, αλλά όχι για μοντέλο.Sid Vicious έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:28 Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.
- Sid Vicious
Το ένα δεν αναιρεί το άλλο, Σκληραγωγηση με Στυλ που θα λέγαν και οι Von ThronsthalBazoomba έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:39Feindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:34Έλεος ρε τύπε. Η πιο αντιπαθητική ήταν εκεί μέσα. Είναι καλή για πανελίστρια, αλλά όχι για μοντέλο.Sid Vicious έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 16:28 Έλεος διώξαν την Ρασελ από το gntm. Την μόνη ατομαρα που υπήρχε μέσα σε αυτό το συνονθύλευμα βαρετών και ανουσιων τύπων. Σταματάω να παρακολουθώ την εκπομπή μετά από αυτό.![]()
Μην το λες, τελικα μπορει ο Σιντ να εχει δικιο, αν την εννοησουμε ως εκθεση σε βλαπτικο υλικοFeindflug έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 17:14Όχι ρε δικέ μου, δεν έχει σχέση με σκληραγώγηση. Αν τα πράγματα ήταν όπως είναι, αλλά χωρίς λοκντάουν, πάλι θα το έβλεπα όποτε ήμουν σπίτι.
Αλλά δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός να λέω ότι δεν το βλέπω.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Τι διαφορετικό κάναμε; Ίσως θα μπορούσα π.χ. να πάω και να δω ζωντανά την 7χρονη ανιψιά μου να χορεύει, αντί να κοιμάμαι με αυτή την ουράνια εικόνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση