!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καλημέρα!!!!
Re: Καλημέρα!!!!
Αναμένοντας έναν περιποιημένο καπουτσίνο με έξτρα κανέλα, καλημέρα σε όλους από τα νότια της Αθήνας!!!
Έφτασεεεεε!stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 09:49 Αναμένοντας έναν περιποιημένο καπουτσίνο με έξτρα κανέλα, καλημέρα σε όλους από τα νότια της Αθήνας!!!

Yippie Kay Yay
Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!
δεν
Spoiler
βαριέσαι
-
the comet the course the tail
θέλω να σε ενημερώσω, ότι έχεις ίσως το πιο μπουμερ άβαταρ. αισθητικά.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:50 Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!
Χαχα νά'σαι καλά!!!the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:02θέλω να σε ενημερώσω, ότι έχεις ίσως το πιο μπουμερ άβαταρ. αισθητικά.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:50 Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!![]()
Έψαχνα το κλασικό μου άβαταρ και δεν το έβρισκα, οπότε έβαλα ό,τι βρήκα!!!
-
κρίμα... δεν τον περίμενα από σένα...stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:05Χαχα νά'σαι καλά!!!the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:02θέλω να σε ενημερώσω, ότι έχεις ίσως το πιο μπουμερ άβαταρ. αισθητικά.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:50 Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!![]()
Έψαχνα το κλασικό μου άβαταρ και δεν το έβρισκα, οπότε έβαλα ό,τι βρήκα!!!![]()
-
κάποιος να της εξηγήσει τι εννοώ με το "μπουμερ" 
ναι ενώ το υπόλοιπο προφίλ της συριζαίας κοψοχέρας, που επί πασοκ θα πήγαινε στον ελευθερουδάκη? το σάββατο για λαθροανάγνωση, κουλτουροπόζα στον καναπέ και δωρεάν γαλλικό, ευωδιάζει νεανικότηταthe comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:02θέλω να σε ενημερώσω, ότι έχεις ίσως το πιο μπουμερ άβαταρ. αισθητικά.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:50 Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!![]()
Κατάλαβα αγόρι μου, δεν χρησιμοποίησες ορολογία πυρηνικής φυσικής.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:06 κάποιος να της εξηγήσει τι εννοώ με το "μπουμερ"![]()
Τι σου έκανα ρε αντιντάκι και πονάς ακόμη;;;Adidas έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:08ναι ενώ το υπόλοιπο προφίλ της συριζαίας κοψοχέρας, που επί πασοκ θα πήγαινε στον ελευθερουδάκη? το σάββατο για λαθροανάγνωση, κουλτουροπόζα στον καναπέ και δωρεάν γαλλικό, ευωδιάζει νεανικότηταthe comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:02θέλω να σε ενημερώσω, ότι έχεις ίσως το πιο μπουμερ άβαταρ. αισθητικά.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:50 Ευχαριστώ, ήπια ήδη έναν, δεν θα σε προσβάλω όμως, έχουμε δύσκολη μέρα μπροστά!!!![]()
Let it go, αγάπη μόνο.
-
μην το παίρνεις κατάκαρδα. απλά έχω γίνει σπασίκλας τον τελευταίο καιρό.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:08Κατάλαβα αγόρι μου, δεν χρησιμοποίησες ορολογία πυρηνικής φυσικής.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:06 κάποιος να της εξηγήσει τι εννοώ με το "μπουμερ"![]()
![]()
-
δεν είναι και ο Χαοτικός ονλάιν να ξεδώσω λίγο. και την πληρώνουν άλλοι. 
Επί 45 λεπτά προσπαθώ να εξηγήσω σε πραγματικό μπούμερ πώς να μπαίνει στο WordPress να ανεβάζει blog posts, οπότε κι εμένα τα νεύρα μου δεν είναι και ιδιαίτερα ελαστικά.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:10μην το παίρνεις κατάκαρδα. απλά έχω γίνει σπασίκλας τον τελευταίο καιρό.stella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:08Κατάλαβα αγόρι μου, δεν χρησιμοποίησες ορολογία πυρηνικής φυσικής.the comet the course the tail έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 12:06 κάποιος να της εξηγήσει τι εννοώ με το "μπουμερ"![]()
![]()
![]()
επίσης προφανέστατα πήγαινα τότε στον Ελευθερουδάκη (ή όποιο βιβλιοπωλείο ήταν Ακαδημίας με τους δύο ορόφους, τον ωραίο καφέ και τον πολύ κόσμο που διάβαζε, δεν θυμάμαι)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 15 Απαντήσεις
- 648 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από tanipteros