Όλα ανάλατα;perseus έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 10:18Ναι γιατι?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Τι καλό μαγειρέψατε σήμερα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Οχι ρε τα πατζαρια - καροτο ειχαν αλατι
Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Ειναι μπαναρισμενος ο Άγις μας?Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό το μήλο τι ποικιλία είναι;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Έναν τον Αλεμάο θυμάμαι και ακόμη έναν τον Φαλκάο,ξανθοί μεν αλλά δεν τους έλεγες και θεικούςstella έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 10:09 Αν εννοείς τους ψηλούς ξανθούς Βραζιλιάνους με το θεϊκό κορμί, ε όχι δε μοιάζει γμτ!!!![]()
Από Αγιά Λάρισας.
Της Έριδος.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:16Αυτό το μήλο τι ποικιλία είναι;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
![]()
με έχετε καλύψει κύριεthe comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:28 άσε που το κουνουπίδι δεν πάει με ψάρια. άντε κάνα μπρόκολο και ιδανικά, χόρτα βραστά.
ή του ΠάρηZarkadaki έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:19Της Έριδος.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:16Αυτό το μήλο τι ποικιλία είναι;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
![]()
Μάλιστα, κατάλαβα.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:16Αυτό το μήλο τι ποικιλία είναι;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
![]()
Ξενέρωσα τώρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
προσπαθω να θυμηθω τωρα ποιο κομματι πουλαει ο κρεοπωλης μου μονο για κιμα γιατι λεει ειναι σκληρο για αλλα (βεβαια ξερει οτι δεν εχω καρβουνο εδω)unholydiver έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:58Πρέπει να βρεις χασάπη που να ξέρει (και λογικά να έχει και το ανάλογο σφαχτάρι μεγάλης ηλικίας?), εγώ τη πήρα από τα mart. Αυτό που έμαθα είναι να μη ξεπερνάει τα 1300γρ άντε 1,5κγ γιατί τότε δεν είναι μόνο το καπάκι (βέβαια εξαρτάται από το βάρος του ζώου). Πάντως τη διαφορά τη κάνει αυτό το στρώμα λιπους, μιλάμε για ζμι όχι αστεία. Κι γω στου χουριό είμαιthe comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:51 αυτή την κοπή την κάνουν στην ελλάδα; αυτό το μέρος του ζώου; για ψήσιμο;είμαι και από χουριό...
![]()
![]()
καπακι νομιζω
θα σκασω τωρα, λες να ναι αυτο που λες να βαζει και αλλο μερος στο καπακι;
λοπόν κατέληξα, δεν ισχύειunholydiver έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:46Τι είναι λοιπόν η picanha; Στην ελληνική «κρεοπωλική διάλεκτο» έχει βαφτιστεί έτσι το «καπάκι» από το μοσχάρι.the comet the course the tail έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 21:42 ωραίο φαίνεται. πώς το ζητάς αυτό στον κρεοπώλη; καπάκι;
να έρθει ο άγης παρακαλώ
Πάρης=Άγις;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:30Μάλιστα, κατάλαβα.Gherschaagk έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:16Αυτό το μήλο τι ποικιλία είναι;Ερμής έγραψε: 10 Νοέμ 2020, 11:10 Αναμένω τη στιγμή που θα ξεμπαναριστεί ο Αγηςμας και θα κοντραριστεί με τον unholydiver
![]()
Ξενέρωσα τώρα.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 504 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 0 Απαντήσεις