Καλή δύναμη σε όλους, περαστικά.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Re: Πως αισθάνεστε στην καραντίνα;
Οφθαλμός αντί οφθαλμού. Εδώ μιλάμε για θρασύτατα καριόλια όχι για ανθρώπους.
Άσε μας ρε Νταλάρα με τα καριόλια. Πολύ βολικό αυτό και έτσι θέλουν να γίνεται, αλλά δεν θα τους περάσει. Εξάλλου δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχει δημόσιο συμφέρον και παγκόσμιο μην πω και συμπαντικό μην πω, για την εξουδετέρωσή τους.
Σιγά τώρα, στενοχωρήθηκα εγώ για τα καριόλια που υφίσταμαι δεκαετίες τώρα, τα πλούσια (που βρήκαν τα λεφτά;) και με έπιασε ψυχολογικό πατατράκ και τύψεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 09 Νοέμ 2020, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
περαστικα καβ.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους απο εσενα, ειναι ξεκαθαρο οτι κανεις λαθος. δεν σε ενοχλει κανεις, ειναι ολα στο μυαλο σου, πιο πιθανο εσυ να κανεις τη ζωη πατινι στους γυρω σου με τις ψεκασμενιες σου.Antares έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:03Άσε μας ρε Νταλάρα με τα καριόλια. Πολύ βολικό αυτό και έτσι θέλουν να γίνεται, αλλά δεν θα τους περάσει. Εξάλλου δεν είμαι μόνο εγώ. Υπάρχει δημόσιο συμφέρον και παγκόσμιο μην πω και συμπαντικό μην πω, για την εξουδετέρωσή τους.
- Καραμελίτσα
Χμμμ, άλλο ένα μποτ που προσπαθεί να μας πείσει για την ύπαρξη του κορωνοϊού.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
Z
Ευχαριστώ, ο μικρός δεν εξετάστηκε. Σπίτι.Παίζουμε, ζωγραφίζουμε, βλέπουμε βίντεο, τρώμε, κάνει κηπουρική με τη μαμά του...Gherschaagk έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 09:45
Ώπα, περαστικά ρε συ.
Είστε και οι 2 άρρωστοι, τον μικρό ποιος τον φροντίζει; Είναι και ο ίδιος φορέας;
Ordem e Progresso.
Grazie, man, 12η μέρα, σήμερα πρωί-πρωί πήρε και ο ντοτόρε τηλ να δει τι κάνουμε, του λέω, έχω σαλτάρει, μου λέει υπομονή. Ευτυχώς που δεν είμαστε στην παλιά γειτονιά, αλλά στο χωριό.Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:15περαστικα καβ.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
Ordem e Progresso.
stella έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 10:57Καλή δύναμη σε όλους, περαστικά.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
Ordem e Progresso.
aLiCat έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 10:11Ασφαλώς και δεν είναι για μαλακίες. Καλή σας ανάρρωση εύχομαι.Cavaliere έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:08 Είναι η 11η μέρα που είμαι φορέας του κορωναϊού. Ελαφρά ως βαριά συμπτώματα, η σύζυγός μου βαρύτερα. Εννοείται με διάγνωση τεστ θετική. Φυλαχτείτε, δεν είναι για μαλακίες. Χωρίς πανικό, δεν αμφιβάλλει κανείς πως αν δεν έχεις θέματα το περνάς μάλλον κυριλέ, αλλά η μετάδοση είναι σχετικά εύκολη.
![]()
Ordem e Progresso.
Σας ευχαριστούμε όλους για τις ευχές αναρρώσεως. Στείλτε και κανένα καλό ουίσκι, τσίπουρα, μεζέδες. Δεν βγαίνει αλλιώς η γκαραντίνα.
Ordem e Progresso.
Ελπίζω να έχουν υλικό σε βίντεο από "επιχειρήσεις" έξω από τα σπίτια. Αλλά και τα άλλα μπορούν να αποδειχθούν. Απλά είναι στο χέρι των ανθρώπων, των πολιτών, των ιδιοκτητών των χωρών, να δράσουν γιατί οι ηγεσίες είναι πουλημένες, η αστυνομία δεν κάνει τίποτα ή μάλλον συμμετέχει, ο στρατός κάθεται στα αυγά του.Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:18
απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους απο εσενα, ειναι ξεκαθαρο οτι κανεις λαθος. δεν σε ενοχλει κανεις, ειναι ολα στο μυαλο σου, πιο πιθανο εσυ να κανεις τη ζωη πατινι στους γυρω σου με τις ψεκασμενιες σου.
Αλλά μην μου ξαναπείς για τον εαυτό μας. Άσε μας με τα καρόλια πια. Έχουν βρει την υγειά τους και τα λεφτά τους με τέτοια, έτσι την βρίσκουν.
- hellegennes
Δεν είναι σχέδιο, είναι αυτό που συμβαίνει με την γρίπη. Η συντριπτική πλειονότητα δεν νοσηλεύεται. Αλλιώς θα είχαμε χοντρό πρόβλημα. Θα θέλαμε 1000 ΜΕΘ μόνο για την γρίπη.GoBack έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 03:17 Υποθετω οτι το σχεδιο των ψεκ ειναι να μην περιθαλπτονται οσοι νοσουν απο κοβιντ και γενικα η φαση να ειναι if he dies he dies.Ας με διαψευσει καποιος αν δεν το σκεφτονται ετσι αλλα δεν νομιζω οτι βγαινει καπως αλλιως.Ισως ντρεπονται να το πουν ξεκαθαρα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. η ουσια ειναι οτι δεν σου φταιει κανεις. εκτος ισως απο τον εαυτο σου. κοιτα να περνας εσυ καλα, και ασε τους αλλους να κανουν το ιδιο, κανεις δεν θελει το κακο σου.Antares έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:38Ελπίζω να έχουν υλικό σε βίντεο από "επιχειρήσεις" έξω από τα σπίτια. Αλλά και τα άλλα μπορούν να αποδειχθούν. Απλά είναι στο χέρι των ανθρώπων, των πολιτών, των ιδιοκτητών των χωρών, να δράσουν γιατί οι ηγεσίες είναι πουλημένες, η αστυνομία δεν κάνει τίποτα ή μάλλον συμμετέχει, ο στρατός κάθεται στα αυγά του.Ασέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:18
απο οτι εχω διαβασει κατα καιρους απο εσενα, ειναι ξεκαθαρο οτι κανεις λαθος. δεν σε ενοχλει κανεις, ειναι ολα στο μυαλο σου, πιο πιθανο εσυ να κανεις τη ζωη πατινι στους γυρω σου με τις ψεκασμενιες σου.
Αλλά μην μου ξαναπείς για τον εαυτό μας. Άσε μας με τα καρόλια πια. Έχουν βρει την υγειά τους και τα λεφτά τους με τέτοια, έτσι την βρίσκουν.
Ωχ μωρέ. Τα καριολάκια. Εμείς τους φταίμε. Μην κουράζεσαι. Είμαι ενημερωμένη εφ΄ όλης της ύληςΑσέβαστος έγραψε: 09 Νοέμ 2020, 11:56 δεν βγαζουν νοημα αυτα που λες. η ουσια ειναι οτι δεν σου φταιει κανεις. εκτος ισως απο τον εαυτο σου. κοιτα να περνας εσυ καλα, και ασε τους αλλους να κανουν το ιδιο, κανεις δεν θελει το κακο σου.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 09 Νοέμ 2020, 12:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση