τυπε βαζεις και μασκα ομορφιας με αλοη πριν τον υπνο η μπα?Λεγεών έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:07Κάτσε ρε φίλε, να μην πούμε και εμείς τα δικά μας;Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:05 ρε σεις, το νήμα ήτανε για κυρίες που έκαναν raid στα χοντος, όχι για μετροσέξουαλ
Έχει κανείς άλλος ξηροδερμία; Εγώ χρησιμοποιώ μια της Avene για το πρόσωπο, και έχω και ένα άλλο που δεν θυμάμαι για να σταματώ λίγο την αραίωση.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτοξάκια και καραντίνα
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
Re: Μποτοξάκια και καραντίνα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Κι όσο μεγαλώνουν μεγαλώνουν και τα πακέταEKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:32Όπως εννοείς χαρές ή πακέτα; να σου πω κ για τα δυο δηλαδή, είναι μικρά καθημερινά πράγματα, ένα χαμόγελο κ οτι γίνεσαι κ εσύ παιδί παίζοντας με το παιδί σου, οι οικογενειακές στιγμές κτλ. Κ τα πακέτα ιδια φαση είναι, σου ανεβάζει έναν πυρετό κ ρίχνει μια επική ρουκέτα στο σαλόνι![]()
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Να φτιαξεις μαγια βρε ακαματαCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:21 Δεν ξέρω ρε αγάπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν βγήκα να πάω να πάρω μαγιά και αύριο δε θα βρίσκω σαν την άλλη φορά.
- Cecily Anne
Όχι εντάξει , βρήκα !!!perseus έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 11:13Να φτιαξεις μαγια βρε ακαματαCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:21 Δεν ξέρω ρε αγάπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν βγήκα να πάω να πάρω μαγιά και αύριο δε θα βρίσκω σαν την άλλη φορά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν απολογήθηκες.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:39απολογήθηκα ήδηGherschaagk έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:35Δλδ δε μπορείς να πατήσεις πάνω στους συντονιστές και να με βρεις εκεί;Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:24
γιατί το nick σου είναι σαν το όνομα του Σβαρτσενέγκερ: είτε πρέπει να του γουγλήσεις ή να το κάνεις λάθος, και βαριόμανε να ψάχνω. Παρδόν![]()
έχεις λύση στον γρίφο;
![]()
Τέλος πάντων, θα απαντήσω αν και θα έπρεπε να την κάνω απ' το νήμα και να μην ξαναμπώ.![]()
![]()
Μπορώ να πω το εξής. Το να περνάς μια τόσο άσχημη κατάσταση σα να βρίσκεσαι κλεισμένος σε ίδρυμα προφανώς δεν βοηθάει. Θα είναι ο πιο δύσκολος χειμώνας της ενήλικης ζωής μου και έχω παιδί να φροντίσω για να μην πάθει κι αυτό τίποτα. Η απομόνωση είναι ζόρικη. Χθες βγήκαμε για περπάτημα και ενώ έστειλα μνμ είχα ξεχάσει να πάρω ταυτότητα μαζί. Να πάει στο διάλο δλδ. Όσο για τις κυρίες που βγήκαν παγανιά μάλλον το έκαναν με το σκεπτικό πως θα αργήσουν να το ξανακάνουν και μάλλον έχουν δίκιο άσχετα αν το online shopping δεν έχει σταματήσει. Εγώ πάντως πριν από λίγες μέρες αγόρασα στον μικρό σακίδιο εκδρομικό για να έχει όταν θα ξαναπάμε βόλτα ή εκδρομή ή διακοπές. Περιττή αγορά; Ναι. Χάρηκε; Εννοείται. Κάπως έτσι κι εγώ αντί να περιμένω να μπει Μάιος για να τρίψω φτέρνες τις τρίβω κάθε 3 εβδομάδες περίπου άσχετα αν τα πέλματα δεν τα βλέπει κανείς.
Σε κάλυψα;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:56 Κάπως έτσι κι εγώ αντί να περιμένω να μπει Μάιος για να τρίψω φτέρνες τις τρίβω κάθε 3 εβδομάδες περίπου άσχετα αν τα πέλματα δεν τα βλέπει κανείς.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
What ρε what?Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:01Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 09:56 Κάπως έτσι κι εγώ αντί να περιμένω να μπει Μάιος για να τρίψω φτέρνες τις τρίβω κάθε 3 εβδομάδες περίπου άσχετα αν τα πέλματα δεν τα βλέπει κανείς.
![]()
Τι έγραψα πάλι;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Εγώ επισκέφθηκα τον πακιστανό μου εχθές και με εννέα ευρουλάκια (το ένα τιπ) με σενιάρισε για τις επόμενες δύο εβδ.
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:06 Εγώ επισκέφθηκα τον πακιστανό μου εχθές και με εννέα ευρουλάκια (το ένα τιπ) με σενιάρισε για τις επόμενες δύο εβδ.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν κατάλαβα καλά, μας λες με έμμεσο τρόπο πως τίποτε απ' αυτά δεν έχουν σημασία γιατί θα πεθάνουμε όλοι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:07ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:06 Εγώ επισκέφθηκα τον πακιστανό μου εχθές και με εννέα ευρουλάκια (το ένα τιπ) με σενιάρισε για τις επόμενες δύο εβδ.![]()
Βασικά σκέφτομαι πως έπρεπε να πάω τις γόβες για αλλαγή καρφιού γιατί ακούγονται πολύ, αλλά εννοείται πως δεν είναι σημαντικό οπότε δεν τρέχει κάτι.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Είναι σημαντικό για τον αποκάτω γείτονα.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:10Αν κατάλαβα καλά, μας λες με έμμεσο τρόπο πως τίποτε απ' αυτά δεν έχουν σημασία γιατί θα πεθάνουμε όλοι;Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:07ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:06 Εγώ επισκέφθηκα τον πακιστανό μου εχθές και με εννέα ευρουλάκια (το ένα τιπ) με σενιάρισε για τις επόμενες δύο εβδ.![]()
Βασικά σκέφτομαι πως έπρεπε να πάω τις γόβες για αλλαγή καρφιού γιατί ακούγονται πολύ, αλλά εννοείται πως δεν είναι σημαντικό οπότε δεν τρέχει κάτι.
και δε λέω αυτό. ειδικά για τον σύντροφο πόντικα...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν γυρνάω μέσα στο σπίτι με τις γόβες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:12Είναι σημαντικό για τον αποκάτω γείτονα.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:10Αν κατάλαβα καλά, μας λες με έμμεσο τρόπο πως τίποτε απ' αυτά δεν έχουν σημασία γιατί θα πεθάνουμε όλοι;
και δε λέω αυτό. ειδικά για τον σύντροφο πόντικα...![]()
Ο σύντροφος πόντικας έχει τοποθετηθεί προ πολλού για τον αγαπημένο του Πακιστανό.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στο κουρείο του, αρκεί να μην προκαλεί.Gherschaagk έγραψε: 08 Νοέμ 2020, 10:15 Ο σύντροφος πόντικας έχει τοποθετηθεί προ πολλού για τον αγαπημένο του Πακιστανό.
Δεν έχω πρόβλημα , έχω και φίλους πακιστανούς. Βασικά δεν έχω, αλλά έχω φίλους πασόκους.
- Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
- Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης
Είναι και το ινσταγκραμ, είναι πιο δουλεμένες οι σελφιζ εσωτερικού χώρου της καραντίνας