και δημιουργείται το ερώτημα: τι ΔΙΑΟΛΟ τι θέλουν την κούρα τελευταία στιγμή για τις 3 βδομάδες που θα βλέπουν μόνο 4 τοίχους; Οι πηγές μου δεν έχουν απάντηση
#naida
#don't speak
#Cecily anne
γιατί το nick σου είναι σαν το όνομα του Σβαρτσενέγκερ: είτε πρέπει να του γουγλήσεις ή να το κάνεις λάθος, και βαριόμανε να ψάχνω. Παρδόν
Ας το πω έτσι. Στα λύματα παρατηρήθηκε δεκαπλασιασμός της κερατίνης την περίοδο του προηγούμενου λοκντάουν.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:19 Τα κανάλια λένε για τις ουρές στα κομμωτήρια, που είναι εν μέρει κατανοητό, ωστόσο μαθαίνω απο έγκυρες διασταυρωμένες πηγές ότι απο τότε που ανακοινώθηκε η καραντίνα ότι γίνεται τις πουτάνας στα κέντρα αισθητικής, απο κυρίες κάθε ηλικίας που έτρεξανα να προλάβουν να κάνουν απο μακιγιάζ μέχρι μπότοξ και υαλοθεραπεία(έτσι δε λέγεται; Κάπως έτσι τέλος πάντων) όπως επίσης έχει γίνει σκοτωμός τα hondos.
και δημιουργείται το ερώτημα: τι ΔΙΑΟΛΟ τι θέλουν την κούρα τελευταία στιγμή για τις 3 βδομάδες που θα βλέπουν μόνο 4 τοίχους; Οι πηγές μου δεν έχουν απάντηση![]()
![]()
#naida
#don't speak
#Cecily anne
4 τοίχους στα 4. Απάντησα.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:19
και δημιουργείται το ερώτημα: τι ΔΙΑΟΛΟ τι θέλουν την κούρα τελευταία στιγμή για τις 3 βδομάδες που θα βλέπουν μόνο 4 τοίχους;
δηλαδή μου λες ότι σοβατίζονται στο παρα πέντε για να περάσουν 3 βδομάδες πάθους με του σύζυγο; Απίθανο μου φαίνεται, αλλά μπορεί να είναι απλά κάποιο μπουμερικό αντανακλαστικό που έχω. Κάτσε να ρωτήξουμε τον ΑΙΝΕΙΑΝ06
μπορεί να στέλνουν sms για σωματική άσκηση. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με σύζυγο.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:29δηλαδή μου λες ότι σοβατίζονται στο παρα πέντε για να περάσουν 3 βδομάδες πάθους με του σύζυγο; Απίθανο μου φαίνεται, αλλά μπορεί να είναι απλά κάποιο μπουμερικό αντανακλαστικό που έχω. Κάτσε να ρωτήξουμε τον ΑΙΝΕΙΑΝ06
Δλδ δε μπορείς να πατήσεις πάνω στους συντονιστές και να με βρεις εκεί;Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:24γιατί το nick σου είναι σαν το όνομα του Σβαρτσενέγκερ: είτε πρέπει να του γουγλήσεις ή να το κάνεις λάθος, και βαριόμανε να ψάχνω. Παρδόν![]()
έχεις λύση στον γρίφο;
Δεν ξέρω, δεν ξέρω. Άντε, να πούμε για τις νεότερες. Με τις γριές που έκαναν raid στα χοντος τι παίζει; Κάποιο boy toy?mao mao έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:33μπορεί να στέλνουν sms για σωματική άσκηση. Δεν έχει να κάνει απαραίτητα με σύζυγο.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:29δηλαδή μου λες ότι σοβατίζονται στο παρα πέντε για να περάσουν 3 βδομάδες πάθους με του σύζυγο; Απίθανο μου φαίνεται, αλλά μπορεί να είναι απλά κάποιο μπουμερικό αντανακλαστικό που έχω. Κάτσε να ρωτήξουμε τον ΑΙΝΕΙΑΝ06
απολογήθηκα ήδηGherschaagk έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:35Δλδ δε μπορείς να πατήσεις πάνω στους συντονιστές και να με βρεις εκεί;Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:24γιατί το nick σου είναι σαν το όνομα του Σβαρτσενέγκερ: είτε πρέπει να του γουγλήσεις ή να το κάνεις λάθος, και βαριόμανε να ψάχνω. Παρδόν![]()
έχεις λύση στον γρίφο;
![]()
Τέλος πάντων, θα απαντήσω αν και θα έπρεπε να την κάνω απ' το νήμα και να μην ξαναμπώ.
Παρομοίως. Γνωστή υπάλληλος στα χοντος χτες ήταν στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμού απο την προσέλευση. Άλλη άκρη, σε κέντρο αισθητικής, δουλεύει εκτάκτως και Σάββατο πρωί για να βγουν τα ραντεβούNaida έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:41 Που να ξέρω τι φτιάχνουν ρε φίλε. Λυσσαξαν. Πήγε κάποιος από τη δουλειά να πάρει αντισηπτικά σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών και του λέω θα μου πάρεις και μένα κατι που θέλω αφού πας εκεί γιατί από αύριο κλείνουν. Πήγε ο άνθρωπος στα ευρείας να το βρει και γινόταν της μουρλής, έφυγε αρων αρων φοβήθηκε λέει μη τον ποδοπατήσουνούτε τα αντισηπτικά δεν πήρε. Τελικά τα παρήγγειλα ονλαιν τα αντισηπτικά.
Μάλλον είναι μια ψυχολογική αντίδραση που έγινε της μάζας;Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:47Παρομοίως. Γνωστή υπάλληλος στα χοντος χτες ήταν στα πρόθυρα νευρικού κλωνισμού απο την προσέλευση. Άλλη άκρη, σε κέντρο αισθητικής, δουλεύει εκτάκτως και Σάββατο πρωί για να βγουν τα ραντεβούNaida έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:41 Που να ξέρω τι φτιάχνουν ρε φίλε. Λυσσαξαν. Πήγε κάποιος από τη δουλειά να πάρει αντισηπτικά σε μεγάλο κατάστημα καλλυντικών και του λέω θα μου πάρεις και μένα κατι που θέλω αφού πας εκεί γιατί από αύριο κλείνουν. Πήγε ο άνθρωπος στα ευρείας να το βρει και γινόταν της μουρλής, έφυγε αρων αρων φοβήθηκε λέει μη τον ποδοπατήσουνούτε τα αντισηπτικά δεν πήρε. Τελικά τα παρήγγειλα ονλαιν τα αντισηπτικά.