!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
Re: Αμερικανικές εκλογές 2020: τελικές προβλέψεις
and the next after next? ha ha ha ha ha ha ha
https://twitter.com/KamalaHarris/status ... 3482385409
https://twitter.com/KamalaHarris/status ... 3482385409
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- Οργισμένος
Nai ok. The elected president is here.πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:15Μόνο όταν συνέλθει το σώμα των εκλεκτόρων και ψηφίσει τον πρόεδρο,είναι πρόεδρος.Φυσικά όταν δεν υπάρχει αμφισβήτηση δίνονται συγχαρητήρια από το πρώτο βράδυ αλλά όταν υπάρχει τα πράγματα ειναι αλλιώς.Το μόνο που άλλαξε από χθες είναι ότι το είπαν τα κανάλια.Ούτε υπουργείο Εσωτερικών υπάρχει να κάνει ανακοίνωση ούτε κάτι άλλο ουδέτερο.panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:12E δεν μπορεί να περιμένει και 2,5 μήνες για να δώσει συγχαρητήρια.πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:10
Να μη βιαστεί.Μη ξεχνάς ότι ο Τραμπ είναι πρόεδρος έως τις 20 Ιανουαρίου.Στην Αμερική μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον Ταγίπ και να του πει έως τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.Εγώ δεν ασχολούμαι.
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Μπα,πως κι έτσι,έρχεσαι στα λόγια μου ;Beria έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 19:14Τι ακριβώς περιμένεις να φανεί, δηλαδή;LETO έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 19:10 πολυ θετικο που εφυγε ο επικινδυνος ακροδεξιος γραφικος φιλος του ερντογαν και προδοτης των κουρδων
το τι θα αποδειχθει ο αλλος μενει θα φανει
Ο υποψήφιος του άλλου κόμματος της ελίτ είναι
Μια από τα ίδια με λιγότερο καραγκιοζλίκι στη συμπεριφορά
Με εκπλήσσεις !
- Οργισμένος
KlaineDwarven Blacksmith έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 21:04ΕΕ, Καναδάς έχουν ήδη δώσει συγχαρητήρια.
Τι περιμένουν Ρωσία - Κίνα;![]()
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα έχουμε πιο φανατισμένους Τραμπικούς από ότι στην Αμερική.
Στην Αμερική όλο και περισσότεροι οπαδοί του Τραμπ αποδέχονται την ήττα τους οι ρεπουπλικάνοι άρχισαν να διαφοροποιούν την θέση τους από τον Τραμπ.
Στην Ελλάδα ακόμα συνεχίζουν οι οπαδοί του να τον υπερασπίζονται.
Στην Αμερική όλο και περισσότεροι οπαδοί του Τραμπ αποδέχονται την ήττα τους οι ρεπουπλικάνοι άρχισαν να διαφοροποιούν την θέση τους από τον Τραμπ.
Στην Ελλάδα ακόμα συνεχίζουν οι οπαδοί του να τον υπερασπίζονται.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
- Οργισμένος
Kαι μαλιστα για ποιον; Για τον ψεκασμενο απατεωνα Τραμπ. Ελεος ρε...Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:42Το γαρ πολύ τής θλίψεως γεννά παραφροσύνην.πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:10Να μη βιαστεί.Μη ξεχνάς ότι ο Τραμπ είναι πρόεδρος έως τις 20 Ιανουαρίου.Στην Αμερική μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον Ταγίπ και να του πει έως τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.Εγώ δεν ασχολούμαι.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Η μήνα
Της μήνας
- Οργισμένος
Ε ναι εδω το κινημα ψεκας ειναι πολυ πιο ισχυρο.Niki έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 21:17 Κατέληξα στο συμπέρασμα ότι στην Ελλάδα έχουμε πιο φανατισμένους Τραμπικούς από ότι στην Αμερική.
Στην Ελλάδα ακόμα συνεχίζουν οι οπαδοί ψεκασμενοι του να τον υπερασπίζονται.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Συγχαρητήρια στον Μπάιντεν, καλή θητεία. Τέλειωσε.
Ordem e Progresso.
Θα επικοινωνήσω με τον Μπάιντεν, και για να τον συγχαρώ, και για να του υπογραμμίσω τι πρέπει να δει ως προτεραιότητα στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη. Μπορείτε εδώ να μου γράψετε ερωτήσεις και παρατηρήσεις που έχετε να του μεταφέρω.
Ordem e Progresso.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Ελάτε να φάτε, φρέσκος σανος.
Εκλογές ΗΠΑ : Τι μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα από τη νίκη Μπάιντεν
Σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναμένεται φέρει η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές
https://www.in.gr/2020/11/07/world/eklo ... -mpainten/
Εκλογές ΗΠΑ : Τι μπορεί να ελπίζει η Ελλάδα από τη νίκη Μπάιντεν
Σημαντικές αλλαγές όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις αναμένεται φέρει η νίκη του Τζο Μπάιντεν στις αμερικανικές εκλογές
https://www.in.gr/2020/11/07/world/eklo ... -mpainten/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Του λες να μεσολαβήσει να ανέβει ο Πανιώνιος από αυτή τη χρονιά;Cavaliere έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 21:24 Θα επικοινωνήσω με τον Μπάιντεν, και για να τον συγχαρώ, και για να του υπογραμμίσω τι πρέπει να δει ως προτεραιότητα στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη. Μπορείτε εδώ να μου γράψετε ερωτήσεις και παρατηρήσεις που έχετε να του μεταφέρω.
Θα με υποχρεώσεις
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Οργισμένος έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 21:19Kαι μαλιστα για ποιον; Για τον ψεκασμενο απατεωνα Τραμπ. Ελεος ρε...Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:42Το γαρ πολύ τής θλίψεως γεννά παραφροσύνην.πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:10 Να μη βιαστεί.Μη ξεχνάς ότι ο Τραμπ είναι πρόεδρος έως τις 20 Ιανουαρίου.Στην Αμερική μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον Ταγίπ και να του πει έως τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.Εγώ δεν ασχολούμαι.
πσεκασμενοι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 07 Νοέμ 2020, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
- Dwarven Blacksmith
Δώσε τις εξής οδηγίες για όταν πάνε να πετάξουν τοn Τραμπ έξω: grab him by the pussy.Cavaliere έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 21:24 Θα επικοινωνήσω με τον Μπάιντεν, και για να τον συγχαρώ, και για να του υπογραμμίσω τι πρέπει να δει ως προτεραιότητα στη Μεσόγειο και στην Ευρώπη. Μπορείτε εδώ να μου γράψετε ερωτήσεις και παρατηρήσεις που έχετε να του μεταφέρω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 468 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 255 Απαντήσεις