Ομολογία από το «χαμένο» μυαλό του Τ.Μπάιντεν: «Κάναμε την μεγαλύτερη νοθεία στην ιστορία»
Προφανώς κάτι άλλο ήθελε να πει αλλά το φθαρμένο από το Αλτσχάιμερ μυαλό του, μπέρδεψε την αλήθεια με αυτό το κάτι άλλο και κατέληξε να πει την αλήθεια:
«Δημιουργήσαμε, νομίζω, τον πιο εκτεταμένο και τον πιο αποτελεσματικό οργανισμό νοθείας της ψήφου στην ιστορία της αμερικανικής πολιτικής».
Τουλάχιστον ομολόγησε ότι κερδίζει με νοθεία τις εκλογές των ΗΠΑ. Από εδώ και πέρα τι γίνεται; Ποιος θα κρατά το βαλιτσάκι με τα πυρηνικά, ποιος θα αποφασίζει για τους πολέμους της αυτοκρατορίας;
Πάντως, απαράδεκτη η συμπεριφορά των οπαδών του Μπάιντεν. Συνωστίζονται λες και πιστεύουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Μάλλον νομίζουν ότι δεν υπάρχει κορονοϊός. Θα πεθάνουν πολλοί εξ αιτίας αυτού, μπορεί και ο ίδιος ο Μπάιντεν.
Και φυσικά τα πορνοκάναλα δεν σχολιάζουν το ζήτημα αυτό...
Εύχομαι τα καλύτερα στον Αμερικανικό λαό σήμερα είναι μία λύτρωση για τον φίλο Αμερικανικό λαό και μία νίκη της μεγάλης αυτής δημοκρατίας.
Τις καλύτερες μου ευχές.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Jolly Roger έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 19:19
δεν εννοούν τη δικαστίνα
εννοοούν το μιλφόνι που με κάθε του επίκληση στέλνει εκατομμύρια λεγεώνες από Αφρικανούς Τραμπικούς Αγγέλους (ΑΤΑ) σε εκλογικά κέντρα της Πενσυλβάνια:
Εν τω μεταξύ, στο Twitter έχει γίνει [τρολλο]χαμός:
Να μη βιαστεί.Μη ξεχνάς ότι ο Τραμπ είναι πρόεδρος έως τις 20 Ιανουαρίου.Στην Αμερική μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον Ταγίπ και να του πει έως τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.Εγώ δεν ασχολούμαι.
Να μη βιαστεί.Μη ξεχνάς ότι ο Τραμπ είναι πρόεδρος έως τις 20 Ιανουαρίου.Στην Αμερική μπορεί να μην κάνει πολλά αλλά μπορεί να πάρει τηλέφωνο τον Ταγίπ και να του πει έως τις 20 Ιανουαρίου μπορείς να κάνεις ότι θέλεις.Εγώ δεν ασχολούμαι.
E δεν μπορεί να περιμένει και 2,5 μήνες για να δώσει συγχαρητήρια.
Χουργιατς έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:07
Daje έχουμε τα ζυζάκια της Πρώτης Κόρης
χούλη, βλέπω δεν πτοείσαι καθόλου τώρα που Drumpf is officialy finished. Παραμένεις το σιχαμένο ακροδεξιό, συνομοσιολογικό σκουλίκι με παντελή έλλειψη χιούμορ που όλοι γνωρίζουμε και λατρεύουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σενέκας την 07 Νοέμ 2020, 20:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
πατησιωτης έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 20:10
Ναι γιατί κορόιδο είναι ο Ταγιπ, δεν το ξέρει ήδη.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Πάντως δεν αξίζει η συγκεκριμένη μορφή τέτοια αντιμετώπιση. Για μόνιμο έκθεμα στο μουσείο ναι!
Έχει γίνει χαμός από σχόλια για την μπλούζα του. Ακόμα και όσοι διαφωνούσαν με τα όσα έλεγε,
όλοι έφαγαν σκάλωμα με το "BBQ, Beer, Freedom"...