Μπουρδέλο. Κι όσο σκέφτομαι πώς κατάφεραν στην Κίνα και το ρεγουλάρησαν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Ordem e Progresso.
- nik_killthemall
Λες τεκμηριωμένα πίπες ! (και κανονικά θα έπρεπε να σταματήσω εδώ)panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:43Εδώ έχουν ποντάρει τα σπίτια τους στο εμβόλιο και διάλεξαν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί οι δικοί μας γεροι δεν μπορούν να κατσουν σπιτι. Έχουν και ένα πολυτεχνείο εμπειρία, δεν δαμαζονται.foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:19Ε ναι, έχει ένα βάρος το "έδωσε εντολή για μαζική ευθανασία σε γέρους το 2020".panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 09:59 Εντωμεταξύ το βιογραφικό του Tegnell ζυγίζει παραπάνω από όλα μαζί των υποχονδριων Ελ λοιμωξιολογων (καλά για εμπειρία on the field δεν μιλαμε, όταν πχ ήταν στο Ζαΐρ στην εξαρση της Εμπολας αυτοί σταυροκοπιοντουσαν στις εκκλησιες), αλλά δεν ξέρει αυτός.
Τελος παντων κατά την γνώμη μου και δέχομαι επιχειρηματολογημενη αντίθετη άποψη, για να πιάσεις ανοσία αγέλης θα πρέπει να αρρωστήσει ένα Χ ποσοστό πληθυσμού το οποίο είτε αρρωστήσει σε 1 μήνα είτε σε 3 χρόνια με συνεχόμενα λοκνταουν, θα έχει τον ίδιο αριθμό νεκρων.
Αν το χ ποσοστό αντί σε βαθος 3 ετων, αρρωστήσει μονοκοπανιά σε 1 μήνα, το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει και θα πεθάνουν πολλαπλάσιοι και ΟΧΙ οι ίδιοι ! Η "μικρή" θνησιμότητα ισχύει εφόσον αν ο ασθενής χρειαστεί ΜΕΘ ή κλίνη να υπάρξει τέτοια, για να νοσηλευτεί. Αν υπάρξει αποκλεισμός από την παροχή υγείας λόγω κατάρρευσης, οι νεκροί θα είναι πολλαπλάσιοι και δεν θα συγκρίνονται με "όσους θα πεθάνουν από ασιτία, μαγκάλια, λιποθυμίες" κλπες ζαίικες ειδήσεις.
ΥΓ Όταν διάβαζα για πρώτη φορά την Παλαιά Διαθηκή το πρώτο στοιχείο ψευτιάς το αναγνώριζα στο γεγονός πως η μάζα (οι Εβραίοι εν προκειμένω) παρουσιάζονται να ενεργούν εντελώς βλακωδώς απέναντι στον "Θεόν", απλά για να γραφτεί μια ανερμάτιστη ιστορία προς ηλιθίους. Τελευταία έχω αρχίσει να αναθεωρώ, ο συντάκτης της Παλαιάς Διαθήκης πρέπει να είχε βαθειά γνώση της διαχρονικής βλακείας της μάζας, που ο λόγος ύπαρξής της είναι η βλακεία.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Αυτη η πλεμπα ειναι που διεδιδε fake news για ξυλοδαρμο 5 χρονου απο αστυνομικους.Ακομα δεν τον χωσανε μεσα για διασπορα ψευδων ειδησεων?
Είσαι εντελώς ηλιθιος ή παριστάνεις τον ξυπνιο και κόβεις αυτά που έγραψα μέχρι εκεί που σε βόλευε για να μου την πεις? Αντε με τις πιπες σου και εσένα..nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:04Λες τεκμηριωμένα πίπες ! (και κανονικά θα έπρεπε να σταματήσω εδώ)panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:43Εδώ έχουν ποντάρει τα σπίτια τους στο εμβόλιο και διάλεξαν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί οι δικοί μας γεροι δεν μπορούν να κατσουν σπιτι. Έχουν και ένα πολυτεχνείο εμπειρία, δεν δαμαζονται.foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:19
Ε ναι, έχει ένα βάρος το "έδωσε εντολή για μαζική ευθανασία σε γέρους το 2020".
Τελος παντων κατά την γνώμη μου και δέχομαι επιχειρηματολογημενη αντίθετη άποψη, για να πιάσεις ανοσία αγέλης θα πρέπει να αρρωστήσει ένα Χ ποσοστό πληθυσμού το οποίο είτε αρρωστήσει σε 1 μήνα είτε σε 3 χρόνια με συνεχόμενα λοκνταουν, θα έχει τον ίδιο αριθμό νεκρων.
Αν το χ ποσοστό αντί σε βαθος 3 ετων, αρρωστήσει μονοκοπανιά σε 1 μήνα, το σύστημα υγείας θα καταρρεύσει και θα πεθάνουν πολλαπλάσιοι και ΟΧΙ οι ίδιοι ! Η "μικρή" θνησιμότητα ισχύει εφόσον αν ο ασθενής χρειαστεί ΜΕΘ ή κλίνη να υπάρξει τέτοια, για να νοσηλευτεί. Αν υπάρξει αποκλεισμός από την παροχή υγείας λόγω κατάρρευσης, οι νεκροί θα είναι πολλαπλάσιοι και δεν θα συγκρίνονται με "όσους θα πεθάνουν από ασιτία, μαγκάλια, λιποθυμίες" κλπες ζαίικες ειδήσεις.
ΥΓ Όταν διάβαζα για πρώτη φορά την Παλαιά Διαθηκή το πρώτο στοιχείο ψευτιάς το αναγνώριζα στο γεγονός πως η μάζα (οι Εβραίοι εν προκειμένω) παρουσιάζονται να ενεργούν εντελώς βλακωδώς απέναντι στον "Θεόν", απλά για να γραφτεί μια ανερμάτιστη ιστορία προς ηλιθίους. Τελευταία έχω αρχίσει να αναθεωρώ, ο συντάκτης της Παλαιάς Διαθήκης πρέπει να είχε βαθειά γνώση της διαχρονικής βλακείας της μάζας, που ο λόγος ύπαρξής της είναι η βλακεία.
Αμέσως παρακάτω από εκεί που σταμάτησες έγραφα..
"Μόνη προϋπόθεση είναι σε κάθε περίπτωση να μην κρασαρει το σύστημα υγείας λόγω υπερφόρτωσης. Εννοείται ότι αν αρρωστουσαν όλοι αυτοί σε 1 μήνα αυτό θα γινόταν, για παράδειγμα το εγραψα.
Την θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει και ουτε αρνητής είμαι, ούτε για τσιπ έχω πει ποτέ, ούτε ψεκ, απλά είναι επιλογή: Γεροι και ευπαθείς σπίτι και οι υπόλοιποι πάμε να το περασουμε στον μικρότερο δυνατό χρόνο με παρεμβάσεις τόσες ώστε να κρατήσει το ΕΣΥ."
viewtopic.php?f=13&t=19765&start=18765#p1596885
Αντε από δω ρε χασκα.
- nik_killthemall
Δεν φτάνει πως συνεχίζεις στη βλακεία αλλά παραδέχεσαι πως γράφεις και αντικρουόμενες πίπες, αναφέροντας παραδείγματα που ο ίδιος παραδέχεσαι πως ΔΕΝ μπορούν να συμβούν ! Κοινώς καλύτερα να μασάς.panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:15
Είσαι εντελώς ηλιθιος ή παριστάνεις τον ξυπνιο και κόβεις αυτά που έγραψα μέχρι εκεί που σε βόλευε για να μου την πεις? Αντε με τις πιπες σου και εσένα..
"Μόνη προϋπόθεση είναι σε κάθε περίπτωση να μην κρασαρει το σύστημα υγείας λόγω υπερφόρτωσης. Εννοείται ότι αν αρρωστουσαν όλοι αυτοί σε 1 μήνα αυτό θα γινόταν, για παράδειγμα το εγραψα.
Την θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει και ουτε αρνητής είμαι, ούτε για τσιπ έχω πει ποτέ, ούτε ψεκ, απλά είναι επιλογή: Γεροι και ευπαθείς σπίτι και οι υπόλοιποι πάμε να το περασουμε στον μικρότερο δυνατό χρόνο με παρεμβάσεις τόσες ώστε να κρατήσει το ΕΣΥ."
Αντε από δω ρε χασκα.
(ΚΑΙ) Αυτό που λες εδώ ΔΕΝ μπορεί να συμβεί, γιατί ΔΕΝ είναι όλοι στη χώρα μουλτι-ιδιοκτήτες ακινήτων, ώστε να μπορούν σε ξεχωριστή στέγη - χώρο να ζούνε ηλικιωμένοι και ευπαθείς και σε ξεχωριστή στέγη - χώρο όλοι οι υπόλοιποι. Στα μισά νοικοκυριά ζούνε όλοι μαζί παππούδες αντρόγυνα εγγόνια, ενώ τον ρόλο του βρεφονηπιακού - νταντάς τον αναλαμβάνουν τα γερόντια.
Η ψευδολύση "περιορίστε μόνο τους ευπαθείς και ηλικιωμένους και όχι όλους" είναι απλά ένας πούστικος τρόπος διατύπωσης της άποψης "αφήστε τον κορονοϊο να καθαρίσει όσους καθαρίσει με καταρρέων σύστημα υγείας, γιατί έτσι νομίζουμε εμείς οι μπετόβλακες πως θα συνεχίσουμε να βγάζουμε λεφτά και να πίνουμε καφέ".
όπου στην πραγματικότητα νομίζουμε = ΔΕΝ θα βγάλουμε λεφτά αλλά θα καταρρεύσουμε όπως ακριβώς και με το λοκντάουν, γιατί ΚΑΝΕΙΣ δεν πρόκειται να καταναλώνει οτιδήποτε εκτός από φαί και θέρμανση, αν το σύστημα υγείας του καταληφθεί από χάος !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 07 Νοέμ 2020, 13:49, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
νομπελ επιδημιολογιαςpanos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:43
Εδώ έχουν ποντάρει τα σπίτια τους στο εμβόλιο και διάλεξαν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί οι δικοί μας γεροι δεν μπορούν να κατσουν σπιτι. Έχουν και ένα πολυτεχνείο εμπειρία, δεν δαμαζονται.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Να και ο δεύτερος που ποσταρει μέχρι το σημείο που τον βολεύει.GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:35νομπελ επιδημιολογιαςpanos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:43
Εδώ έχουν ποντάρει τα σπίτια τους στο εμβόλιο και διάλεξαν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί οι δικοί μας γεροι δεν μπορούν να κατσουν σπιτι. Έχουν και ένα πολυτεχνείο εμπειρία, δεν δαμαζονται.
Να σε αρραβωνιασουμε με τον άλλο απατεώνα.
Το υπολοιπο ηταν για νομπελ οικονομιας γι αυτο το κοψαpanos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:41Να και ο δεύτερος που ποσταρει μέχρι το σημείο που τον βολεύει.GoBack έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:35νομπελ επιδημιολογιαςpanos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:43
Να σε αρραβωνιασουμε με τον άλλο απατεώνα.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αυτό θα το μοιραστούν ο Τσιοδρας με τον Μητσοτακη, δεν έχω ελπίδες.
- nik_killthemall
αυτό με τα νοσοκομεία που καταρρέουν και πεθαίνουμε στον δρόμο, δεν βασίζεται σε νούμερο. Μέχρι τώρα δηλαδή που το βιντεάκι του Ιωαννίδη δίνει κάποια νούμερα, αν κάποιος έχει δικά του καλύτερα ας τα παραθέσει να γίνει διάσημος.
Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν, αν τα νοσοκομεία δεν δεχθούν κανέναν ασθενή κόνβιντ, η θνησιμότητα του ιου θα ανέβει 30%. Αυτό. Η σημερινή θεραπεία αυτό προσφέρει, ένα 30%, δεν ειναι μάγοι. Αντίθετα κιόλας, αν κάποιος είχε πάει στο νοσοκομείο με την προηγούμενη θεραπεία, οι πιθανότητες να πεθάνει ανέβαιναν 10%, καλύτερα να μην πήγαινε, τι να κάνουμε, κάνει και λάθη η επιστήμη. Και αυτό απο την θεραπεία ακαι μόνο, όχι απο λοιμώξεις της μέθ.
Δεν τα ήξερα αυτα εγώ, πρώτη φορά τα ακούω, ο μόνος είμαι;
https://streamable.com/kfa9bm
Με τα σημερινά δεδομένα λοιπόν, αν τα νοσοκομεία δεν δεχθούν κανέναν ασθενή κόνβιντ, η θνησιμότητα του ιου θα ανέβει 30%. Αυτό. Η σημερινή θεραπεία αυτό προσφέρει, ένα 30%, δεν ειναι μάγοι. Αντίθετα κιόλας, αν κάποιος είχε πάει στο νοσοκομείο με την προηγούμενη θεραπεία, οι πιθανότητες να πεθάνει ανέβαιναν 10%, καλύτερα να μην πήγαινε, τι να κάνουμε, κάνει και λάθη η επιστήμη. Και αυτό απο την θεραπεία ακαι μόνο, όχι απο λοιμώξεις της μέθ.
Δεν τα ήξερα αυτα εγώ, πρώτη φορά τα ακούω, ο μόνος είμαι;
https://streamable.com/kfa9bm
- unholydiver
Δες το βίντεο και μετά πες ότι θες. Προσωπικά δεν κρίνω τους ανθρώπους και την εγκυρότητα ή μη αυτών που λένε, βάση του αν είναι δεξιοί ή αριστεροί.( οι φασίστες εξαιρούνται)Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 12:10Εννοείς ότι δεν έχει τραμπική ατζέντα ο Ιωαννίδης και μιλάει μόνο βάσει των επιστημονικών δεδομένων;unholydiver έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 11:13Το έχετε τερματίσει, παρωπίδες φουλLeporello έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 09:17 Δεν είδα το βίντεο. Αν ο καλεσμένος είναι ο Ιωαννίδης, θα έλεγα ότι είναι επιστήμονας με τραμπική ατζέντα.![]()
![]()
![]()
![]()
"- Ρε φίλε καιγεται το σπίτι σου!!!!!
- Άσε μας ρε, λες ψέματα αφού είσαι δεξιός - αριστερός!!!!!
Και το σπίτι έγινε στάχτη
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
- unholydiver
Συνέχισε εσύ να διαστρεβλώνεις, παραθέτοντας τις παπαριές ενός γιατρού υπονοώντας ότι ο Ιωαννίδης υποστηρίζει ότι ο ιός δεν είναι πρόβλημα, το ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ.Fluffy έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 12:23εγώ είχα δει ένα άλλο βίντεο ενός βοβαλη, βουβαλη δεν ξερω ακριβως, γιατρου και σε ανύποτπο χρόνο πετάει «δεν είναι προβλημα ο ιός αλλά η μακεδονία μας και το αιγαίο με τους πρόσφυγες».Leporello έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 12:10Εννοείς ότι δεν έχει τραμπική ατζέντα ο Ιωαννίδης και μιλάει μόνο βάσει των επιστημονικών δεδομένων;![]()
Στις προηγούμενες εκλογές το κόμμα σου ψήφησα. (με βαριά ψυχή είναι η αλήθεια, γιατί μία πραγματική κομμουνιστική ηγεσία θα είχε αποχωρήσει από τη βουλή με την υπογραφή της πρώτης δανειακής σύμβασης που έβαλε την Ελλάδα υπό καθεστώς προτεκτοράτου και οικονομικής ΚΑΤΟΧΗΣ). Γύρνα τώρα στη στάνη.... ΜΠΕ ΡΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος unholydiver την 07 Νοέμ 2020, 14:04, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η αστρολογία είναι περισσότερο έγκυρη από τη διατροφική "επιστήμη" 
Τελικά εχεις μειωμένη αντίληψη, δεν μπορώ να σε βοηθήσω.nik_killthemall έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:31Δεν φτάνει πως συνεχίζεις στη βλακεία αλλά παραδέχεσαι πως γράφεις και αντικρουόμενες πίπες, αναφέροντας παραδείγματα που ο ίδιος παραδέχεσαι πως ΔΕΝ μπορούν να συμβούν ! Κοινώς καλύτερα να μασάς.panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 13:15
Είσαι εντελώς ηλιθιος ή παριστάνεις τον ξυπνιο και κόβεις αυτά που έγραψα μέχρι εκεί που σε βόλευε για να μου την πεις? Αντε με τις πιπες σου και εσένα..
Αντε από δω ρε χασκα.
Δεν καταλάβατε.
Έδωσε κυριολεκτικά εντολή για ευθανασία. Όχι καθ'υπερβολη.
Οι γιατροί πήραν οδηγίες ότι σε καμία περίπτωση δεν στέλνουν γερό στο νοσοκομείο, και αντί για οξυγόνο να χορηγούν μορφίνη.
Κι όλα αυτά σε γηροκομεία. Κανένας δε βόλταρε πουθενά. Δολοφονηθηκαν στο κρεβάτι τους.
Έδωσε κυριολεκτικά εντολή για ευθανασία. Όχι καθ'υπερβολη.
Οι γιατροί πήραν οδηγίες ότι σε καμία περίπτωση δεν στέλνουν γερό στο νοσοκομείο, και αντί για οξυγόνο να χορηγούν μορφίνη.
Κι όλα αυτά σε γηροκομεία. Κανένας δε βόλταρε πουθενά. Δολοφονηθηκαν στο κρεβάτι τους.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-
- 6 Απαντήσεις