Εδώ έχουν ποντάρει τα σπίτια τους στο εμβόλιο και διάλεξαν να καταστρέψουν την οικονομία γιατί οι δικοί μας γεροι δεν μπορούν να κατσουν σπιτι. Έχουν και ένα πολυτεχνείο εμπειρία, δεν δαμαζονται.foscilis έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 10:19Ε ναι, έχει ένα βάρος το "έδωσε εντολή για μαζική ευθανασία σε γέρους το 2020".panos291 έγραψε: 07 Νοέμ 2020, 09:59 Εντωμεταξύ το βιογραφικό του Tegnell ζυγίζει παραπάνω από όλα μαζί των υποχονδριων Ελ λοιμωξιολογων (καλά για εμπειρία on the field δεν μιλαμε, όταν πχ ήταν στο Ζαΐρ στην εξαρση της Εμπολας αυτοί σταυροκοπιοντουσαν στις εκκλησιες), αλλά δεν ξέρει αυτός.
Τελος παντων κατά την γνώμη μου και δέχομαι επιχειρηματολογημενη αντίθετη άποψη, για να πιάσεις ανοσία αγέλης θα πρέπει να αρρωστήσει ένα Χ ποσοστό πληθυσμού το οποίο είτε αρρωστήσει σε 1 μήνα είτε σε 3 χρόνια με συνεχόμενα λοκνταουν, θα έχει τον ίδιο αριθμό νεκρων.
Μόνη προϋπόθεση είναι σε κάθε περίπτωση να μην κρασαρει το σύστημα υγείας λόγω υπερφόρτωσης. Εννοείται ότι αν αρρωστουσαν όλοι αυτοί σε 1 μήνα αυτό θα γινόταν, για παράδειγμα το εγραψα.
Την θέση μου την έχω ξεκαθαρίσει και ουτε αρνητής είμαι, ούτε για τσιπ έχω πει ποτέ, ούτε ψεκ, απλά είναι επιλογή: Γεροι και ευπαθείς σπίτι και οι υπόλοιποι πάμε να το περασουμε στον μικρότερο δυνατό χρόνο με παρεμβάσεις τόσες ώστε να κρατήσει το ΕΣΥ. (για το οποίο εδώ και 9 μήνες δεν έκαναν τίποτα, ο Μπαλατσινος παίζει να είναι ο χειρότερος υπουργός της κυβέρνησης).
Με τις επιλογές που κάνουν τώρα, κάτσε να αργήσει λίγο το εμβόλιο και θα δεις τον φανταστικό συνδυασμό κατεστραμενης οικονομίας και νεκρούς Σουηδίας.