!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
mao mao

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:11
mao mao έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:59
EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:55

Υπήρχε σαν οδηγία το "σύντομη" την άνοιξη αλλα εμενα δε μου λέει κάτι αυτό, αν δεν αναφέρεται συγκεκριμένη ώρα. Πχ επιτρέπεται να κάνω προπόνηση αλλα στο άθλημα μου θέλω μισή ώρα να ετοιμάσω τον εξοπλισμό κ αλλη τόση να μαζεψω. :102:
Δύσκολοι καιροί για παίκτες γκόλφ.
Πω ρε φιλε πως τον ξετρυπωσες ετσι;Αφου ειχε μεσα τις λεξεις "αθλημα" και "προπονηση"
πες εσύ τι άθλημα κάνει, που είσαι πιο τσακάλι.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Έκανα έντιτ λίγο μετά.

Συμφωνώ με τον χαρακτηρισμό "κορωνοπάρτι". Aυτό ακριβώς έκανε. Αίσχος. Επικίνδυνος.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:10
GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:39
hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:34

Σε καμμιά χώρα δεν φορούσαν μάσκες την άνοιξη, οπότε το επιχείρημά σου είναι άκυρο. Το μέτρο άρχισε να επιβάλλεται με το άνοιγμα σε κάθε χώρα. Η Σουηδία είχε χειρότερη πορεία γιατί δεν μπήκε σε καραντίνα.
Οκ απορω τοτε γιατι οι Σουηδοι ειχαν χτες 3441 κρουσματα αφου δεν φορανε μολυσμενες μασκες :102:
Γιατί έκαναν 189.000 τεστ, σύμφωνα με το Worldometer. Εμείς αντίστοιχα είχαμε 2915 κρούσματα σε 23.000 τεστ.
Λινκ;Γιατι τον κοβω φετες οτι ειναι εβδομαδιαια και σε πετσοκοψει ο φοσιλης
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
GoBack

mao mao έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:14
mao mao έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:59

Δύσκολοι καιροί για παίκτες γκόλφ.
Πω ρε φιλε πως τον ξετρυπωσες ετσι;Αφου ειχε μεσα τις λεξεις "αθλημα" και "προπονηση"
Δεν ηταν ειρωνικο το ποστ αφου το παραδεχθηκε παρακατω :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:44 Μα η ουσία είναι ότι αμάσκ, κολλάς πιο εύκολα κορωνοϊό και ακάπ πιάνεις πιο εύκολα παιδί Χέλλη. Τα ποσοστά σαφώς και δεν είναι ίδια με ένα εργαστήριο, δεν το συζητάμε. Τώρα σε ό,τι αφορά την κακή χρήση μάσκας, δεν είναι και rocket science, μετά από ένα σημείο δεν το δέχομαι σαν επιχείρημα, ειλικρινά. Τεσπα. Την έχουμε κάνει 5000 φορές τη συζήτηση αυτή, δεν θα πείσει ο ένας τον άλλο.
Δεν είναι αυτή η ουσία γιατί το ένα εμπεριέχει αύξηση πιθανότητας με κακή χρήση ενώ το άλλο όχι. Το δέχεσαι ή όχι, είναι και λογικά τεκμηριώσιμο και πάγια θέση των ειδικών. Η πάγια θέση είναι ότι η κακή χρήση μάσκας αυξάνει την πιθανότητα και η επιβολή μάσκας χωρίς ταυτόχρονη ΕΠΙΒΟΛΗ αποστάσεων είναι όχι απλώς άχρηστη αλλά επιζήμια, γιατί καλλιεργεί ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Μπορείς να συνεχίζεις να μην το δέχεσαι, αλλά προκύπτει και εκ του αποτελέσματος και οπτικά (βλέπε πορείες και συνωστισμούς σε ουρές και όχι μόνο) και από την γνώμη των ειδικών.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:17
Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:44 Μα η ουσία είναι ότι αμάσκ, κολλάς πιο εύκολα κορωνοϊό και ακάπ πιάνεις πιο εύκολα παιδί Χέλλη. Τα ποσοστά σαφώς και δεν είναι ίδια με ένα εργαστήριο, δεν το συζητάμε. Τώρα σε ό,τι αφορά την κακή χρήση μάσκας, δεν είναι και rocket science, μετά από ένα σημείο δεν το δέχομαι σαν επιχείρημα, ειλικρινά. Τεσπα. Την έχουμε κάνει 5000 φορές τη συζήτηση αυτή, δεν θα πείσει ο ένας τον άλλο.
Δεν είναι αυτή η ουσία γιατί το ένα εμπεριέχει αύξηση πιθανότητας με κακή χρήση ενώ το άλλο όχι. Το δέχεσαι ή όχι, είναι και λογικά τεκμηριώσιμο και πάγια θέση των ειδικών. Η πάγια θέση είναι ότι η κακή χρήση μάσκας αυξάνει την πιθανότητα και η επιβολή μάσκας χωρίς ταυτόχρονη ΕΠΙΒΟΛΗ αποστάσεων είναι όχι απλώς άχρηστη αλλά επιζήμια, γιατί καλλιεργεί ψευδή αίσθηση ασφάλειας. Μπορείς να συνεχίζεις να μην το δέχεσαι, αλλά προκύπτει και εκ του αποτελέσματος και οπτικά (βλέπε πορείες και συνωστισμούς σε ουρές και όχι μόνο) και από την γνώμη των ειδικών.
Δεν ξέρω, γιατί μου βάζεις την απόσταση στη συζήτηση της μάσκας. Προηγείται της μάσκας. Συνδυαστικό μέτρο είναι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:17
Μeanwhile οι ειδικοί:

https://www.who.int/emergencies/disease ... -use-masks
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... dance.html
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Πάω σήμερα στο σούπερ μάρκετ. Υπόψιν εμείς είμαστε σε λοκντάουν από τη Δευτέρα. Εϊμαι στην ουρά για το ταμείο όταν ακούω πίσω μου κάποιον να πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Γυρίζω πίσω να δω, γιατί μου φαίνεται ότι κάποιος θα έρθει να πέσει πάνω μου σχεδόν τρέχοντας. Βλέπω μια τύπισσα η οποία, την ώρα που γυρίζω, σταματάει στα όχι πάνω από 30 εκατοστά από μένα. Μισό βήμα ακόμα και θα με ακουμπήσει. Κρατάει στα χέρια δύο μπουκάλια σαμπάνια (τι θα τα κάνει άραγε; αφού απαγορεύονται ακόμα και οι επισκέψεις από συγγενείς). Φοράει μάσκα Ν95. Την κοιτάω. Τίποτα. Της λέω "θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να κρατήσετε την απόσταση;" Τίποτα. Επαναλαμβάνω εμφατικά "Μπο-ρεί-τε πα-ρα-κα-λώ πο-λύ να κρα-τήσετε την α-πό-στα-ση;" Τίποτα. Γυρίζω μπροστά. Απευθύνομαι στον υπάλληλο στο ταμείο. "Θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να ζητήσετε από την κυρία να σέβετε τον κανόνα το 1,5 μέτρου που η ταμπέλα απ΄έξω λέει ότι είναι υποχρεωτική στο κατάστημά σας;" Ο υπάλληλος κοιτάει εμένα, κοιτάει την τύπισσα και της λέει βαριεστημένα "Μαντάμ πρέπει να κρατάτε 1,5 μέτρο απόσταση" και συνεχίζει τη δουλειά του. Η τύπισσα δεν κουνιέται. Ο υπάλληλος συνεχίζει τη δουλειά του. Του ξαναλέω "Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά αν δεν επιβάλλετε στην κυρία να κρατήσει την απόσταση θα πάρω τώρα τηλέφωνο την αστυνομία να ενημερώσω ότι στο κατάστημά σας δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής". Ο υπάλληλος σηκώνεται από τη θέση του, πάει μπροστά στα μούτρα της τύπισσας και της λέει "Ή κρατήστε την απόσταση ή βγείτε από το μαγαζί" τσαντισμένος. Η τύπισσα κάνει ένα βήμα πίσω ξεφυσσόντας και μουρμουρίζοντας.

Και αυτό είναι το πρόβλημά μου με την υποχρεωτική μασκοφορία. Η τύπισσα με τις σαμπάνιες προφανώς δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν πιστεύουν ότι ο κορονοϊός υπάρχει. Αλλιώς δε θα πήγαινε να τα σκάσει για να πάρει μάσκες Ν95. Αλλά αφού τα έσκασε και τις πήρε τώρα νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε σπάνιο φαινόμενο.

Και περιέργως ενώ η τήρηση των αποστάσεων είναι το πλέον αποτελεσματικό μέτρο προστασίας, υπάρχει πρόστιμο για όποιον κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, έστω και αν είναι μόνος του στο δάσος, αλλά πρόστιμο για όποιον δεν τηρεί τις αποστάσεις δεν προβλέπεται.

Και αναγκάζομαι εγώ, και όποιος άλλος δε νομίζει ότι η μάσκα έχει μαγικές ιδιότητες, να κάνω ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να περπατάω στη μέση του δρόμου για να αποφύγω χαρωπούς τύπους που πάνε 3 ο ένας δίπλα στον άλλο καταλαμβάνοντας όλο το πεζοδρόμιο και δεν κουνάνε ρούπι όταν βλέπουν κάποιον να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση επειδή, γιατί να το κάνουν βρε αδερφέ; αφού φοράνε μάσκα.

Αυτά.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:16

Νταξ δεν ειναι γκολφ αλλα θα μπορούσε, το νόημα παραμένει το ίδιο. Αλλα επειδή καταλαβαίνω οτι προβληματιστηκατε για το ποιο σκατα αθλημα θέλει μιση ωρα να μαζέψεις, μιλάω για windsurf :102:
Άβαταρ μέλους
GoBack

EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:19
GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:16

Νταξ δεν ειναι γκολφ αλλα θα μπορούσε, το νόημα παραμένει το ίδιο. Αλλα επειδή καταλαβαίνω οτι προβληματιστηκατε για το ποιο σκατα αθλημα θέλει μιση ωρα να μαζέψεις, μιλάω για windsurf :102:
Α τελικα δεν ηταν τρολια οι συγκεκριμενες λεξεις.Παρεξηγηση
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Μετανάστρια έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:19 Πάω σήμερα στο σούπερ μάρκετ. Υπόψιν εμείς είμαστε σε λοκντάουν από τη Δευτέρα. Εϊμαι στην ουρά για το ταμείο όταν ακούω πίσω μου κάποιον να πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Γυρίζω πίσω να δω, γιατί μου φαίνεται ότι κάποιος θα έρθει να πέσει πάνω μου σχεδόν τρέχοντας. Βλέπω μια τύπισσα η οποία, την ώρα που γυρίζω, σταματάει στα όχι πάνω από 30 εκατοστά από μένα. Μισό βήμα ακόμα και θα με ακουμπήσει. Κρατάει στα χέρια δύο μπουκάλια σαμπάνια (τι θα τα κάνει άραγε; αφού απαγορεύονται ακόμα και οι επισκέψεις από συγγενείς). Φοράει μάσκα Ν95. Την κοιτάω. Τίποτα. Της λέω "θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να κρατήσετε την απόσταση;" Τίποτα. Επαναλαμβάνω εμφατικά "Μπο-ρεί-τε πα-ρα-κα-λώ πο-λύ να κρα-τήσετε την α-πό-στα-ση;" Τίποτα. Γυρίζω μπροστά. Απευθύνομαι στον υπάλληλο στο ταμείο. "Θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να ζητήσετε από την κυρία να σέβετε τον κανόνα το 1,5 μέτρου που η ταμπέλα απ΄έξω λέει ότι είναι υποχρεωτική στο κατάστημά σας;" Ο υπάλληλος κοιτάει εμένα, κοιτάει την τύπισσα και της λέει βαριεστημένα "Μαντάμ πρέπει να κρατάτε 1,5 μέτρο απόσταση" και συνεχίζει τη δουλειά του. Η τύπισσα δεν κουνιέται. Ο υπάλληλος συνεχίζει τη δουλειά του. Του ξαναλέω "Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά αν δεν επιβάλλετε στην κυρία να κρατήσει την απόσταση θα πάρω τώρα τηλέφωνο την αστυνομία να ενημερώσω ότι στο κατάστημά σας δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής". Ο υπάλληλος σηκώνεται από τη θέση του, πάει μπροστά στα μούτρα της τύπισσας και της λέει "Ή κρατήστε την απόσταση ή βγείτε από το μαγαζί" τσαντισμένος. Η τύπισσα κάνει ένα βήμα πίσω ξεφυσσόντας και μουρμουρίζοντας.

Και αυτό είναι το πρόβλημά μου με την υποχρεωτική μασκοφορία. Η τύπισσα με τις σαμπάνιες προφανώς δεν ανήκει στην κατηγορία αυτών που δεν πιστεύουν ότι ο κορονοϊός υπάρχει. Αλλιώς δε θα πήγαινε να τα σκάσει για να πάρει μάσκες Ν95. Αλλά αφού τα έσκασε και τις πήρε τώρα νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει. Και δεν είναι ούτε η μόνη, ούτε σπάνιο φαινόμενο.

Και περιέργως ενώ η τήρηση των αποστάσεων είναι το πλέον αποτελεσματικό μέτρο προστασίας, υπάρχει πρόστιμο για όποιον κυκλοφορεί χωρίς μάσκα, έστω και αν είναι μόνος του στο δάσος, αλλά πρόστιμο για όποιον δεν τηρεί τις αποστάσεις δεν προβλέπεται.

Και αναγκάζομαι εγώ, και όποιος άλλος δε νομίζει ότι η μάσκα έχει μαγικές ιδιότητες, να κάνω ζιγκ ζαγκ ανάμεσα στα παρκαρισμένα αυτοκίνητα και να περπατάω στη μέση του δρόμου για να αποφύγω χαρωπούς τύπους που πάνε 3 ο ένας δίπλα στον άλλο καταλαμβάνοντας όλο το πεζοδρόμιο και δεν κουνάνε ρούπι όταν βλέπουν κάποιον να έρχεται από την αντίθετη κατεύθυνση επειδή, γιατί να το κάνουν βρε αδερφέ; αφού φοράνε μάσκα.

Αυτά.
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα, αυτή θα κράταγε 2 μέτρα απόσταση;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

Μετανάστρια έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:19 Πάω σήμερα στο σούπερ μάρκετ. Υπόψιν εμείς είμαστε σε λοκντάουν από τη Δευτέρα. Εϊμαι στην ουρά για το ταμείο όταν ακούω πίσω μου κάποιον να πλησιάζει με γρήγορο βήμα. Γυρίζω πίσω να δω, γιατί μου φαίνεται ότι κάποιος θα έρθει να πέσει πάνω μου σχεδόν τρέχοντας. Βλέπω μια τύπισσα η οποία, την ώρα που γυρίζω, σταματάει στα όχι πάνω από 30 εκατοστά από μένα. Μισό βήμα ακόμα και θα με ακουμπήσει. Κρατάει στα χέρια δύο μπουκάλια σαμπάνια (τι θα τα κάνει άραγε; αφού απαγορεύονται ακόμα και οι επισκέψεις από συγγενείς). Φοράει μάσκα Ν95. Την κοιτάω. Τίποτα. Της λέω "θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να κρατήσετε την απόσταση;" Τίποτα. Επαναλαμβάνω εμφατικά "Μπο-ρεί-τε πα-ρα-κα-λώ πο-λύ να κρα-τήσετε την α-πό-στα-ση;" Τίποτα. Γυρίζω μπροστά. Απευθύνομαι στον υπάλληλο στο ταμείο. "Θα μπορούσατε παρακαλώ πολύ να ζητήσετε από την κυρία να σέβετε τον κανόνα το 1,5 μέτρου που η ταμπέλα απ΄έξω λέει ότι είναι υποχρεωτική στο κατάστημά σας;" Ο υπάλληλος κοιτάει εμένα, κοιτάει την τύπισσα και της λέει βαριεστημένα "Μαντάμ πρέπει να κρατάτε 1,5 μέτρο απόσταση" και συνεχίζει τη δουλειά του. Η τύπισσα δεν κουνιέται. Ο υπάλληλος συνεχίζει τη δουλειά του. Του ξαναλέω "Συγνώμη που σας ενοχλώ αλλά αν δεν επιβάλλετε στην κυρία να κρατήσει την απόσταση θα πάρω τώρα τηλέφωνο την αστυνομία να ενημερώσω ότι στο κατάστημά σας δεν τηρούνται τα προβλεπόμενα μέτρα υγιεινής". Ο υπάλληλος σηκώνεται από τη θέση του, πάει μπροστά στα μούτρα της τύπισσας και της λέει "Ή κρατήστε την απόσταση ή βγείτε από το μαγαζί" τσαντισμένος. Η τύπισσα κάνει ένα βήμα πίσω ξεφυσσόντας και μουρμουρίζοντας.

Αυτά.
Πολυ σωστή παρατήρηση και μεγάλη αλήθεια.
Την είχε κάνει ο Τσίορδας στο πρώτο lock down.
Γενικα ο κοσμος δεν νοιωθει. Τι να κανεις, να μαλωσεις?
Time is an illusion.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:10
GoBack έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:39
hellegennes έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:34

Σε καμμιά χώρα δεν φορούσαν μάσκες την άνοιξη, οπότε το επιχείρημά σου είναι άκυρο. Το μέτρο άρχισε να επιβάλλεται με το άνοιγμα σε κάθε χώρα. Η Σουηδία είχε χειρότερη πορεία γιατί δεν μπήκε σε καραντίνα.
Οκ απορω τοτε γιατι οι Σουηδοι ειχαν χτες 3441 κρουσματα αφου δεν φορανε μολυσμενες μασκες :102:
Γιατί έκαναν 189.000 τεστ, σύμφωνα με το Worldometer. Εμείς αντίστοιχα είχαμε 2915 κρούσματα σε 23.000 τεστ.
Προχθές έκαναν 0 πάλι σύμφωνα με το Wordometer που δείχνει τον ίδιο ακριβώς αριθμό (2,242,469) για χθες και και 2 days ago.

Η πικρή αλήθεια συνοψίζεται στις ακόλουθες τρεις υποαλήθειες:
1) Η Σουηδία έχει καταγράψει αυτή τη στιγμή 140.000 κρούσματα σε 2.4 εκατομμύρια τεστ ενώ η Ελλάδα 52.000 κρούσματα σε 1.9 εκατομμύρια τεστ.
2) Η Σουηδία ενημερώνει τον αριθμό των τεστ σε εβδομαδιαία βάση
3) Γελάει όλο το φόρουμ μαζί σου για άλλη μια φορά.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Αυτά.
Σόρρυ, αλλά συμπεριφέρθηκες σαν Κάρεν.
Άβαταρ μέλους
Μετανάστρια
Phorum.gr user: Μετανάστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μετανάστρια »

Cecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 23:22 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν δεν ήταν υποχρεωτική η μάσκα, αυτή θα κράταγε 2 μέτρα απόσταση;
Επειδή στο πρώτο λόκντάουν, που δεν είχαμε μάσκες, τις κρατάγανε όλοι. Γιατί φοβόντουσαν για τον εαυτούλη τους.

Και δεν είναι μόνο ο πρώτος τυχών. Στο πρώτο λοκντάουν είχαν βάλει π.χ.στα λεωφορεία και στο μετρό ταινίες στα καθίσματα και επιτρεπόταν να κάθεται ένας σε κάθε σετ των τεσσάρων θέσεων. Και καθόλου όρθιοι. Τώρα τα λεωφορεία είναι πήχτρα και κανένα μέτρο. Φοράμε μάσκες αφού.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”