!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μποτοξάκια και καραντίνα
- Dwarven Blacksmith
Re: Μποτοξάκια και καραντίνα
Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
Για να μη με βλέπω στον καθέφτη σαν άστεγο.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
σε πληροφορώ πως τα βότοξ δε σταματούν καθόλου στην καραντίνα. σμσ για γιατρό και είσαι κυρία.Σενέκας έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:19 Τα κανάλια λένε για τις ουρές στα κομμωτήρια, που είναι εν μέρει κατανοητό, ωστόσο μαθαίνω απο έγκυρες διασταυρωμένες πηγές ότι απο τότε που ανακοινώθηκε η καραντίνα ότι γίνεται τις πουτάνας στα κέντρα αισθητικής, απο κυρίες κάθε ηλικίας που έτρεξανα να προλάβουν να κάνουν απο μακιγιάζ μέχρι μπότοξ και υαλοθεραπεία(έτσι δε λέγεται; Κάπως έτσι τέλος πάντων) όπως επίσης έχει γίνει σκοτωμός τα hondos.
και δημιουργείται το ερώτημα: τι ΔΙΑΟΛΟ τι θέλουν την κούρα τελευταία στιγμή για τις 3 βδομάδες που θα βλέπουν μόνο 4 τοίχους; Οι πηγές μου δεν έχουν απάντηση![]()
![]()
#naida
#don't speak
#Cecily anne
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Δεν ξερω αν αξιζε το ρισκοDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:03 Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
https://www.healthline.com/health-news/ ... -heres-why
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- EKPLIKTIKOS
Αυτό, εν μέρει. Θα σας σοκαρω τώρα αλλα πολύς κόσμος φτιάχνεται για την πάρτη του, γιατί θέλει να νιώθει όμορφα με τον εαυτό του
Βέβαια υπάρχει κ μια άλλη παράμετρος, το ξέρω ότι το 99% απο εσάς είναι αεργα κοπρόσκυλα ή μαλακες work from home σαν εμενα, αλλά πολύς κόσμος θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Μα όταν βγούμε από την καραντίνα θα είμαστε κούκλες.
Σήμερα πρέπει να γινόταν του νιμού.
Χτες πήγα
Όσο για την καραντίνα ευελπιστώ να κάνω κάτι, στην προηγούμενη δεν έκανα τίποτα απολύτως σε περιποίηση, ούτε κρέμα δεν έβαζα καθημερινά.
Σε αυτή λέω να ξεκινήσω με μια λεύκανση.
Σήμερα πρέπει να γινόταν του νιμού.
Χτες πήγα
Όσο για την καραντίνα ευελπιστώ να κάνω κάτι, στην προηγούμενη δεν έκανα τίποτα απολύτως σε περιποίηση, ούτε κρέμα δεν έβαζα καθημερινά.
Σε αυτή λέω να ξεκινήσω με μια λεύκανση.
i have to ask
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
I have the right to remain silent.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Για πρώτη φορά μπαίνω στον πειρασμό να δοκιμάσω το στυλ Γιάνη. Να ξέρω ότι τουλάχιστον αν δεν μου βγει έχω την καραντίνα και για έξω είναι χειμώνας και θα μπορώ να τη βγάζω με σκούφοDwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:03 Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Κακή εποχή για κουρέματα, έρχονται κρύα.
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Τις δύσκολες ώρες της καραντίνας σκέψου λίγο εμάς τους φαν των πατουσαρων σου. Θέλουμε ανανεωσηCecily Anne έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 21:21 Δεν ξέρω ρε αγάπη, το μόνο που ξέρω είναι ότι δεν βγήκα να πάω να πάρω μαγιά και αύριο δε θα βρίσκω σαν την άλλη φορά.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Αγόρασα μηχάνημα τον Μάιο με 6-7 κεφαλές και κάνω buzz cut ή 3 πλαγιά και πίσω και 7 στην κορυφή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:03 Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
Τα καλύτερα λεφτά που έχω ξοδέψει για προσωπική φροντίδα.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- EKPLIKTIKOS
Ελα ρε, κ γω μια απ τα ίδια. Το μάζεμα της τρίχας όμως είναι πικρα..Λεγεών έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:55Αγόρασα μηχάνημα τον Μάιο με 6-7 κεφαλές και κάνω buzz cut ή 3 πλαγιά και πίσω και 7 στην κορυφή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:03 Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
Μέσα στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα, και μετά τις παίρνει το νερό με το ντουζάκι. Αν έχεις μπαλκόνι και είσαι εξοχή, ακόμα καλύτερα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:57Ελα ρε, κ γω μια απ τα ίδια. Το μάζεμα της τρίχας όμως είναι πικρα..Λεγεών έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:55Αγόρασα μηχάνημα τον Μάιο με 6-7 κεφαλές και κάνω buzz cut ή 3 πλαγιά και πίσω και 7 στην κορυφή.Dwarven Blacksmith έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:03 Απλά κρατάνε ψηλά την ψυχολογία τους. Κι εγώ πήγα και κουρεύτηκα. Ούτε εγώ θα βγώ, οπότε γιατί;
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
- EKPLIKTIKOS
Εγω χρησιμοποιώ δυο καθρέφτες, του μπάνιου συν εναν δεύτερο για να βλέπω τα πίσω. Μεσα στη μπανιέρα πώς παίρνεις τα πίσω;Λεγεών έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 22:59
Μέσα στην μπανιέρα ή στην ντουζιέρα, και μετά τις παίρνει το νερό με το ντουζάκι. Αν έχεις μπαλκόνι και είσαι εξοχή, ακόμα καλύτερα.