Ποιος χέστηκε για το βρίσιμο;
Πίστευα ότι ο Λόγος είναι το σπουδαιότερο.
ποιος μωρέ τα λέει αυτά; σε ρωτάω για να σου απαντήσω αν αξίζει να ασχολείσαι.ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:05Ποιος χέστηκε για το βρίσιμο;
Και τα τεκ αουέι. Εκεί που πρώτα έπερνες ένα αμφίψωμο και ένα καφέ πηγαίνοντας στην δουλειά, τώρα θα τα πάρεις για να κάνεις γυμναστική και να επανέλθεις να τα καταναλώσεις σπίτι σου.ΜπλεΜπουμπυς έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 22:30 ΘΑ ΠΕΘΑΝETΕ ΟΛΟΙ με τους ηλίθιους που μπλέξατε
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ
https://twitter.com/News247gr/status/13 ... 9599546371
Με όσους τα πράττουν φυσικά και δεν αξίζει.the comet the course the tail έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:06ποιος μωρέ τα λέει αυτά; σε ρωτάω για να σου απαντήσω αν αξίζει να ασχολείσαι.ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:05Ποιος χέστηκε για το βρίσιμο;
Εκ του ασφαλούς και με μεταμεσονύχτιες εξάρσεις.
μπορείς να συνεισφέρεις εδώ, στον νήμα τουethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:09Με όσους τα πράττουν φυσικά και δεν αξίζει.the comet the course the tail έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:06ποιος μωρέ τα λέει αυτά; σε ρωτάω για να σου απαντήσω αν αξίζει να ασχολείσαι.ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:05
Με τις γύρω γύρω οσίες όμως...
Με την υποκρισία.
Και με το "νοιάξιμο" (που ξεχειλίζει σ' αυτό το νήμα).
Το ασπόνδυλο είναι μόνο αφορμή και καθρέφτης.
Χαοτικός έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 00:15 Πάνε όλα καλά; Πάνε χάλια;
Σας βλέπω που και που να μαλακοκαυλαντίζετε σε δυο τρία νήματα και σε όλα τα άλλα να βγάζετε όλη τη μαυρίλα της ψυχής!
Πάτε και ανοίγετε νήματα που κάτι αρνητικό παίζει, κάτι αγχωτικό, κάτι μαύρο. Αλήθεια αυτά που συμβαίνουν στον κόσμο στο σύνολό τους, είναι αρνητικά ή θετικά ως επί το πλείστον; (Έχετε αναρωτηθεί;)
Βασικά ήθελα να το βάλω σε ψηφοφορία, αλλά δεν ξέρω πως να το φτιάξω. Σκέφτομαι καλύτερο είναι να το αναπτύξει όποιος θέλει.
Σας ικανοποιεί δηλαδή πιο πολύ, να ταράξετε, να διαμαρτυρηθείτε, να καταγγείλετε, να καταδείξετε, να καταραστείτε, να αφορίσετε, να βρίσετε,
από το να χαβαλεδιάσετε;
Παλεύετε να περισώσετε κάτι ή δεν φοβάστε ότι θα καταστραφεί κάτι και νιώθετε σιγουριά με τον εαυτό σας;
Δεν είμαι παντός καιρού.the comet the course the tail έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:14
μπορείς να συνεισφέρεις εδώ, στον νήμα του...Χαοτικούλη:
viewtopic.php?f=12&t=26297#p1593750
Μάλλον όχι ,διότι εγώ εισέπραξα μπαν ,εσύ όχι. Δεν είμαστε το ίδιο , κι άλλη φορά θα αναφέρεσαι με τον δέοντα σεβασμό, κατανοητόν;ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:13Εκ του ασφαλούς και με μεταμεσονύχτιες εξάρσεις.
Και μετά όλα μέλι γάλα, κολλητηλίκια, χαϊδολογήματα και ανημπόρια να βάζουμε τελεία στο αποχαυνωτικό χαζολόγημα των δεκάδων αναρτήσεων.
Και κοιτάμε και αλλού όταν μας βρωμάει η αλήθεια.
Έτσι ψηλέ μου;
Το μπαν αγαπητέ μου δεν είναι τίτλος τιμής για τους νορμάλ ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:19Μάλλον όχι ,διότι εγώ εισέπραξα μπαν ,εσύ όχι. Δεν είμαστε το ίδιο , κι άλλη φορά θα αναφέρεσαι με τον δέοντα σεβασμό, κατανοητόν;ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:13Εκ του ασφαλούς και με μεταμεσονύχτιες εξάρσεις.
Και μετά όλα μέλι γάλα, κολλητηλίκια, χαϊδολογήματα και ανημπόρια να βάζουμε τελεία στο αποχαυνωτικό χαζολόγημα των δεκάδων αναρτήσεων.
Έτσι ψηλέ μου;
Συγγνωστή πλάνη.
Καμιά φορά το μπαν είναι τίτλος τιμής , όταν βάζεις στη θέση τους σκατάνθρωπους ,κάτι που φυσικά αγνοείς.ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:21Το μπαν αγαπητέ μου δεν είναι τίτλος τιμής για τους νορμάλ ανθρώπους.Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:19Μάλλον όχι ,διότι εγώ εισέπραξα μπαν ,εσύ όχι. Δεν είμαστε το ίδιο , κι άλλη φορά θα αναφέρεσαι με τον δέοντα σεβασμό, κατανοητόν;ethereal έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:13
Εκ του ασφαλούς και με μεταμεσονύχτιες εξάρσεις.
Έτσι ψηλέ μου;
Είναι αδυναμία επικοινωνίας βασισμένης σε κανόνες.
Το ότι κάποιοι δεν το γεύτηκαν ποτέ, όμως, δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται να είναι και διαμετρικά αντίθετοι.
Μπροστά σου το παράδειγμα.
Στύγιος έγραψε: 06 Νοέμ 2020, 01:27
Καμιά φορά το μπαν είναι τίτλος τιμής , όταν βάζεις στη θέση τους σκατάνθρωπους ,κάτι που φυσικά αγνοείς.
Δεν είσαι και το καλύτερο παράδειγμα εσχάτως , έχεις ξεσκιστεί να βγάζεις τα σώψυχα και τα απωθημένα σου ,συνέχισε![]()