!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
netmaggas21
Phorum.gr user: netmaggas21

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από netmaggas21 »

Ειναι σε πανικο η κυβερνηση.
Ανα 4 μερες διαγγελματα και μετρα
γελαει ο κοσμος
Time is an illusion.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

λοκ νταουν ξελοκ νταουν,υπομονη μεχρι τις 17 του νοεμβρη,μη μας κοψουν τις πορειες.
μια αναπαυλα μετα και επιστροφη στην κανονικοτητα για τα μπαχαλα του δεκεμβρη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σέρπικο την 05 Νοέμ 2020, 00:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται σε κράτος μπουρδέλο , δεν ξέρω αν και τι θα βρω στο σχολείο αύριο , δεν ξέρω αν θα κλείσουμε , δεν ξέρω.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

foscilis έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:08

Εσυ βεβαια εκεινη την περιοδο απλα υπεσκαπτες τα τοτε υποτυπωδη μετρα επαναλαμβανοντας ad nauseam οτι οποιος περιμενει απο τον κοσμο να φοραει μασκα και να τηρει τα μετρα ασφαλειας με την ελευθερη θεληση του ειναι ηλιθιος.

Εχουμε λοιπον τωρα μετρα ασφαλειας με το ζορι, οπως και ζηταγες. Αλλα συνεχιζεις να μουρμουρας. Γιατι;

Γνωρίζεις ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι ΠΟΤΕ δεν έγραψα κάτι τέτοιο.

Και το γνωρίζεις επειδή το έγραφα κατ' επανάληψη και με "εγκαλούσες" για αυτό.

Το ότι το διαστρεβλώνεις καταδεικνύει όχι το ποιος είναι ο ηλίθιος, αλλά ποιος είναι ο σιχαμερός καραγκιόζης.

Περιμένω να παραθέσεις ΠΟΥ το έχω γράψει αυτό. Δεν θα δυσκολευτείς. Πάντα ερχόσουν ως ουρά για να το σχολιάσεις.

Εάν δεν το πράξεις είσαι αυτό που κατηγόρησες ΟΛΟΥΣ τους χρήστες του παρόντος φόρουμ.

ΜΑΛΑΚΑΣ. (Αποτελεί copy paste ανάρτησής του και απαιτώ να έχει την ίδια βιωσιμότητα)
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

kameron έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:07
nrg έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:01
Έλα εξυπνάδες.
Α, ναι, ξέχασα τη θεωρία σου ότι πρέπει να συγκρίνουμε πάντα σε σχέση με την επίδοση του πρώτου κύματος και ότι η Ελλάδα είναι υποχρεωμένη να έχει σταθερά την ίδια συγκριτικά εξαιρετική επίδοση, άρα το ότι έχουμε στο δεύτερο αναλογικά τα μισά θύματα από την Πορτογαλία, το 1/4 από την Ιταλία και το 1/6 από την Ιταλία πρέπει να το αγνοούμε.

Άλλωστε αυτές οι χώρες είχαν (δήθεν) επιβάλει μάσκες, εμείς όχι...
Τι δήθεν;
Σου έδειξα επίσημες σελίδες που το έγραφαν, όταν μας έλεγες ότι ο YOLO τουρισμός ήταν κεντρική απόφαση
Τελικά δεν ήταν κεντρική. Ήταν απόφαση της δική μας κυβέρνησης.

Έχουμε ξαναπεί ότι η μάσκα δεν είναι πανάκεια, αλλά βοηθά στην μείωση της διασποράς.

Ήθελες όμως τουρισμό χωρίς μάσκα και μέτρα που χαλάρωναν κάθε μέρα.

Προφανώς τα 3-4 δις είναι υπεραρκετά για να περάσουμε τον χειμώνα στα σπίτια μας.

Μια χαρά!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nrg την 05 Νοέμ 2020, 00:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:10
Ο διεθνές περίγυρος είναι μεγάλος, δεν είναι μόνο οι Ευρωπαϊκές χώρες. Και δεν θα συγκριθείς μόνο με αυτές που, κατά τη γνωμη σου, πας καλύτερα λόγω λιγότερων θανάτων. Θεωρείς ότι έχει πράξει καλώς η Ελλάδα;
Οι ευρωπαϊκές χώρες είναι περίπου 40, εγώ συνυπολογίζω και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και του περσικού κόλπου, σύνολο περί τις 60, οι οποίες στο σύνολό τους καλύπτουν όλη την ευρύτερη γεωγραφική εγγύτητα της Ελλάδας. Νομίζω ότι το δείγμα είναι επαρκές, αν πάμε και στην αμερικανική Ήπειρο θα βρούμε ακόμα χειρότερα στοιχεία στο 95% των περιπτώσεων.

Στις 60 λοιπόν αυτές χώρες, η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις 8 από το τέλος. Αν πιάσουμε μόνο το δεύτερο κύμα, στις 15 από το τέλος. Σχεδόν όλες δε οι χώρες που βρίσκονται ακόμα πιο κάτω είναι είτε μικροκράτη ή νήσοι (εξαίρεση η Αίγυπτος και η Αλγερία που δεν είναι πάντως ευρωπαϊκά και υπάρχουν λογικές αμφιβολίες για την εγκυρότητα ορισμένων στοιχείων τους) Όταν λοιπόν έχεις αυτά τα στοιχεία, μεταξύ πολλών χωρών πολύ πιο εύπορων από εσένα και με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες υλικοτεχνικές, εκ των πραγμάτων κάτι κάνεις καλά. Ή μάλλον πολύ καλά. Συνυπολογίζοντας ότι οφείλεις να συμβιβάσεις απολύτως αντιφατικές μεταξύ τους επιδιώξεις.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Στύγιος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:17 Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται σε κράτος μπουρδέλο , δεν ξέρω αν και τι θα βρω στο σχολείο αύριο , δεν ξέρω αν θα κλείσουμε , δεν ξέρω.
Αυριο δεν έχει λοκνταουν. Πας κανονικά σχολειο.
kameron έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:19
Ο διεθνές περίγυρος είναι μεγάλος, δεν είναι μόνο οι Ευρωπαϊκές χώρες. Και δεν θα συγκριθείς μόνο με αυτές που, κατά τη γνωμη σου, πας καλύτερα λόγω λιγότερων θανάτων. Θεωρείς ότι έχει πράξει καλώς η Ελλάδα;
Οι ευρωπαϊκές χώρες είναι περίπου 40, εγώ συνυπολογίζω και τις χώρες της Βόρειας Αφρικής και της Μέσης Ανατολής και του περσικού κόλπου, σύνολο περί τις 60, οι οποίες στο σύνολό τους καλύπτουν όλη την ευρύτερη γεωγραφική εγγύτητα της Ελλάδας. Νομίζω ότι το δείγμα είναι επαρκές, αν πάμε και στην αμερικανική Ήπειρο θα βρούμε ακόμα χειρότερα στοιχεία στο 95% των περιπτώσεων.

Στις 60 λοιπόν αυτές χώρες, η Ελλάδα βρίσκεται σταθερά στις 8 από το τέλος. Αν πιάσουμε μόνο το δεύτερο κύμα, στις 15 από το τέλος. Σχεδόν όλες δε οι χώρες που βρίσκονται ακόμα πιο κάτω είναι είτε μικροκράτη ή νήσοι (εξαίρεση η Αίγυπτος και η Αλγερία που δεν είναι πάντως ευρωπαϊκά και υπάρχουν λογικές αμφιβολίες για την εγκυρότητα ορισμένων στοιχείων τους) Όταν λοιπόν έχεις αυτά τα στοιχεία, μεταξύ πολλών χωρών πολύ πιο εύπορων από εσένα και με σαφώς μεγαλύτερες δυνατότητες υλικοτεχνικές, εκ των πραγμάτων κάτι κάνεις καλά. Ή μάλλον πολύ καλά. Συνυπολογίζοντας ότι οφείλεις να συμβιβάσεις απολύτως αντιφατικές μεταξύ τους επιδιώξεις.
Δεν μου αρέσει η απάντηση σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
kameron

nrg έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:18
Τι δήθεν;
Σου έδειξα επίσημες σελίδες που το έγραφαν, όταν μας έλεγες ότι ο YOLO τουρισμός ήταν κεντρική απόφαση

Έχουμε ξαναπεί ότι η μάσκα δεν είναι πανάκεια, αλλά βοηθά στην μείωση της διασποράς.

Προφανώς τα 3-4 δις είναι υπεραρκετά για να περάσουμε τον χειμώνα στα σπίτια μας.

Μια χαρά!
Και σου απάντησα ότι τουλάχιστον στην Ιταλία όλοι κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα, ανεξάρτητα τι έλεγαν τα επίσημα κείμενα.
Ο τουρισμός άνοιξε σε όλην την Ευρώπη, εδώ σου έφερε 3 δις, 1,5 ΕΝΦΙΑ, εσύ που είσαι τόσο λαρζ να πληρώσεις εθελοντικά διπλάσιο φόρο να καλύψεις τις δημοσιονομικές ανάγκες.

Το να αποδίδεις στον τουρισμό τα κρούσματα 2 και 3 μήνες μετά είναι άτοπο. Ειδικά όταν όλη η Ευρώπη βρίθει κρουσμάτων, ανεξάρτητα από το αν άνοιξαν ή όχι τον τουρισμό.

Αλλά εσύ προ διμήνου μας σύγκρινες συνέχεια με Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους. Πού είναι αυτές οι χώρες τώρα που κατ'εσέ δεν ήταν yolo;
Άβαταρ μέλους
kameron

Naida έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:21
Θα το αντέξω.
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Αυτη η καραμέλα με το ότι προσπαθούσαν να κερδίσουν περισσότερο χρόνο με ξεπέρνα
Να κερδίσουν ως προς τί??
Ειχες 8 μήνες μπροστά σου να καλυψεις κενα του ΕΣΥ και κυρίως να εκπαιδευσεις κόσμο για ΜΕΘ και τι έκανες ... ουσιαστικα αναπληρώθηκαν αυτοι που συταξιοδοτήθηκάν και μετατρέπεις νοσοκομεία σε νοσοκομεία μίας νόσου, για όλα τα άλλα αν έχεις λεφτα πηγαινε στον ιδιωτικό τομέα αν δεν έχεις ψόφα Τωρα ζητάνε να πάνε εθελοντες να δουλέψουν στα νοσοκομεία .
Κεντρα υγείας αποψιλώθηκαν, ιχνηλατήσεις στον πλυθησμο ουσιαστικά δεν γίνονται και αν είσαι ψιλιασμένος ότι μπορει να εχεις ελθει σε επαφη πηγαινε πληρωσε εξω και κάνε

Στα σχολεια άλλο δραμα , Εισαι Υπουργείο παιδείας ειναι Μάρτης και τι σχεδιάζεις για τη νέα σχολική χρονιά . Παγουρίνο και μασκουλα απο παιδάκια προνηπίου και τσουβαλιασμένα σε 25αρια και 30αρια τμηματα. Ουτε κάν η σκέψη για ενναλάξ πρωι απογευμα. Εδω για τις μικρες μου που πάνε στο προνήπιο κατόρθωσαν να βάλουν καθαρίστρια για να λειτουργεί το ολοήμερο την προηγούμενη βδομάδα για τέτοια ετοιμότητα μιλάμε.

Τουρισμός μπάτε σκυλοι αλέστε ενω θα μπορουσες να προωθήσεις και επικοινωνιακα οτι εισαι safe χωρα που όποιος έρχεται πρέπει να κάνει τεστ και θα χες και ποιοτικότερο και πιθανον περισσότερο τουρισμο απ το φετινο αισχος

Σε μαζικους εργασιακους χωρους καμία πολιτική πρόληψης και σε μέσα μεταφορας το έλα να δείς

Η δικαιολογία το ότι δεν υπάρχουν πόροι για προσλήψεις και τα απαιτουμενα μέτρα δεν ευσταθει είναι απλά θέμα επιλογων , στην τελική το κόστος που θα πληρωθει και σε επίπεδο κοινωνίας και σε επίπεδο δαπανών νοσοκομείων επιδομάτων κλπ είναι κατα πολυ μεγαλύτερο εδω που φτάσαμε πάλι
Στύγιος

Στύγιος έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:17 Δεν ξέρουμε τι μας γίνεται σε κράτος μπουρδέλο , δεν ξέρω αν και τι θα βρω στο σχολείο αύριο , δεν ξέρω αν θα κλείσουμε , δεν ξέρω.

Στύγιος

Ναι ,με 2 κρούσματα και καθηγήτρια θετική.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

O ζωμός
Άβαταρ μέλους
nrg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

kameron έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:25
nrg έγραψε: 05 Νοέμ 2020, 00:18
Τι δήθεν;

Μια χαρά!
Και σου απάντησα ότι τουλάχιστον στην Ιταλία όλοι κυκλοφορούσαν χωρίς μάσκα, ανεξάρτητα τι έλεγαν τα επίσημα κείμενα.
Ο τουρισμός άνοιξε σε όλην την Ευρώπη, εδώ σου έφερε 3 δις, 1,5 ΕΝΦΙΑ, εσύ που είσαι τόσο λαρζ να πληρώσεις εθελοντικά διπλάσιο φόρο να καλύψεις τις δημοσιονομικές ανάγκες.

Το να αποδίδεις στον τουρισμό τα κρούσματα 2 και 3 μήνες μετά είναι άτοπο. Ειδικά όταν όλη η Ευρώπη βρίθει κρουσμάτων, ανεξάρτητα από το αν άνοιξαν ή όχι τον τουρισμό.

Αλλά εσύ προ διμήνου μας σύγκρινες συνέχεια με Ιταλούς, Ισπανούς και Πορτογάλους. Πού είναι αυτές οι χώρες τώρα που κατ'εσέ δεν ήταν yolo;
Είδες 10 τουρίστες χωρίς μάσκα και έβγαλες συμπέρασμα...
Άντε μετά να κάνεις κουβέντα σοβαρή...

Πόσες φορές πρέπει να γράψω ότι το Ευρωπαϊκό άνοιγμα του τουρισμού ήταν μέγα λάθος και έπρεπε να δοθούν αντικίνητρα;

Μάσκα ή χωρίς... ο τουρισμός με ανοιχτά σύνορα ήταν λάθος.
Το δικό μας που ήταν και χωρίς μέτρα, ήταν μεγαλύτερο και θα το πληρώσουμε ακριβά.

Τα 3-4 δις, ούτε για τις ασπιρίνες δεν φτάνουν για αυτό που έρχεται...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

οι μασκες στα σχολεια,ετοιμαζονται? :003:
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές