Ε μα βρε άνθρωπε μου σχολιάζεις, σου απαντώ και εσύ ο ίδιος μου λες να μιλήσω με τον Καμερον, σου λέω οκ τότε μην σχολιάζεις και μου τη λες κι από πάνω γιατί σου ειπα να μην σχολιάζεις. Αφού άμα σου απαντήσω με παραπέμπεις στον Καμερον. Φταιω;ethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:12Παρακαλείται η κυρία Σύμβουλος να αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε φόρουμ και όχι στο σπίτι της όπου και θα μπορούσε να απαγορεύει κατά το δοκούν.
Επίσης, προκαλεί γέλιο η παραίνεση των 37,5 δημοσιεύσεων / ημέρα (!!) προς τις 0,3.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Ο πρώτος νεκρός
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Casper -
Ο Νίκαρος μας σήμερα απηύθυνε έκκληση κυρίως προς την νεολαία.
"Ζητώ ειδικά από τις νέες και νέους μας να αναλογιστούν πόσο πόνο θα τους προκαλέσει αν από δική τους αλόγιστη συμπεριφορά ή αμέλεια χάσει τη ζωή του ο πατέρας, η μάνα, ένα από τα αδέλφια ή ένας από τους αγαπημένους παππούς ή γιαγιά.
Τους καλώ να μην αγνοούν πόσο ανασφαλείς θα νιώθουν αν ένας εκ των γονιών περάσει στην ανεργία."
Δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω ή να κλάψω.
"Ζητώ ειδικά από τις νέες και νέους μας να αναλογιστούν πόσο πόνο θα τους προκαλέσει αν από δική τους αλόγιστη συμπεριφορά ή αμέλεια χάσει τη ζωή του ο πατέρας, η μάνα, ένα από τα αδέλφια ή ένας από τους αγαπημένους παππούς ή γιαγιά.
Τους καλώ να μην αγνοούν πόσο ανασφαλείς θα νιώθουν αν ένας εκ των γονιών περάσει στην ανεργία."
Αυτό αποτελεί και το λογικό άλμα πολλών εδώ μέσα.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:16Ε μα βρε άνθρωπε μου σχολιάζεις, σου απαντώethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:12Παρακαλείται η κυρία Σύμβουλος να αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε φόρουμ και όχι στο σπίτι της όπου και θα μπορούσε να απαγορεύει κατά το δοκούν.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:06
Ε τότε μην μπαίνεις στον κόπο να σχολιάζεις. Άσε τον Καμερούν να μιλάει και απλά παρακολουθήσε την συζήτηση.
Επίσης, προκαλεί γέλιο η παραίνεση των 37,5 δημοσιεύσεων / ημέρα (!!) προς τις 0,3.
Εμ για αυτό σου λέω, παρακολούθησε απλά τη συζήτηση.ethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:19Αυτό αποτελεί και το λογικό άλμα πολλών εδώ μέσα.Naida έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:16Ε μα βρε άνθρωπε μου σχολιάζεις, σου απαντώethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:12
Παρακαλείται η κυρία Σύμβουλος να αντιληφθεί ότι βρίσκεται σε φόρουμ και όχι στο σπίτι της όπου και θα μπορούσε να απαγορεύει κατά το δοκούν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 04 Νοέμ 2020, 23:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πρέπει να μάθουμε και να θυμώνουμε.- Casper - έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:17 Ο Νίκαρος μας σήμερα απηύθυνε έκκληση κυρίως προς την νεολαία.
Δημιουργικά.
Σε παρακαλώ...
Παπαριές εναντίον επιχειρημάτων ΔΕΝ αποτελεί συζήτηση.
Μάθετέ το να πάμε παρακάτω.
Εδώ έχεις ένα δίκιο. Αν πήγαινες πίσω 52 χρόνια, είχες καλές πιθανότητες τα επιχειρήματά σου να γίνουν δεκτά.hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:22Ναι; Δεν είχε νεκρώσει η οικονομία επειδή ο κόσμος φοβόταν που πέθαινε κόσμος; Κοίτα κάτι πράγματα...Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:28Θυμάσαι που συζητούσαμε γιά την γρίπη του Χονγκ-Κόνγκ του 1968; Μου είχε κάνει εντύπωση η διαφορά αντιμετώπισης. Τότε πέθαναν κάποιες χιλιάδες στην Ελλάδα, αλλά ο αντίκτυπος στην κοινωνία δεν ήταν μεγάλος. Τότε είχα πεί πως αυτό οφειλόταν στο ότι την εποχή εκείνη η έννοια ότι θα πάς στο νοσοκομείο και θα θεραπευθείς σχεδόν από κάθε αρρώστεια δεν ήταν δεδομένη. Γι'αυτό η επιδημία δεν αντιμετωπίσθηκε σαν κάτι το πρωτόγνωρο. Ε, σήμερα είχε μιά συζήτηση με κάποιον τής γενιάς μου και μου έλεγε το ίδιο ακριβώς πράγμα.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 20:55Η σύγχρονη δυτική και ελληνική κοινωνία δεν αποδέχεται την ιδέα μαζικών θανάτων και καλά κάνει.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
2.500 συμφωνα με τις ανωτατες εκτιμησεις, μαλλον 1500 στην πραγματικοτητα.kameron έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:30Σωστά, ακριβώς αυτή τη συζήτηση είχαμε κάνει.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:31Ούτε καν.Οι τότε κοινωνίες ήταν πιο σκληραγωγημένες και αποδεχόντουσαν τον θάνατο ως φυσιολογικό στάδιο κάθε ζωής.Οι γερασμένες δυτικές μαλθακές κοινωνίες έχουν την ψευδαίσθηση της αθανασίας.Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:28 Θυμάσαι που συζητούσαμε γιά την γρίπη του Χονγκ-Κόνγκ του 1968; Μου είχε κάνει εντύπωση η διαφορά αντιμετώπισης. Τότε πέθαναν κάποιες χιλιάδες στην Ελλάδα, αλλά ο αντίκτυπος στην κοινωνία δεν ήταν μεγάλος. Τότε είχα πεί πως αυτό οφειλόταν στο ότι την εποχή εκείνη η έννοια ότι θα πάς στο νοσοκομείο και θα θεραπευθείς σχεδόν από κάθε αρρώστεια δεν ήταν δεδομένη. Γι'αυτό η επιδημία δεν αντιμετωπίσθηκε σαν κάτι το πρωτόγνωρο. Ε, σήμερα είχε μιά συζήτηση με κάποιον τής γενιάς μου και μου έλεγε το ίδιο ακριβώς πράγμα.
Νομίζω όμως ότι είναι πλέον και θέμα ανεξέλεγκτης πολιτικής πίεσης, όπως είδαμε σε όλην την Ευρώπη οι κυβερνήσεις και γενικότερα το πολιτικό σύστημα δεν μπορεί πλέον να διαχειρισθεί το πολιτικό κόστος λόγω και των social media που μεταφέρουν μεγάλη πίεση στους opinion makers και κατ'επέκταση στην εκτελεστική εξουσία.
Θέλω να πω ότι περάσαμε στο αντίθετο άκρο, από την αποσιώπηση που λ.χ. το 1987 πέθαναν 15000 άνθρωποι στην Αττική από τον καύσωνα και πολιτικά δεν άνοιξε μύτη (φανταστείτε κάτι ανάλογο σήμερα...) στην αδυναμία αποδοχής και διαχείρισης χιλιάδων έστω θανάτων κατά κανόνα υπερηλίκων λόγω πανδημίας.
Και ο λογος που πολιτικα δεν ανοιξε μυτη ηταν οτι δε μπορουσε να γινει τιποτα. Το 1987 ειχαν a/c ελαχιστα κτιρια, οχι μονο στην Ελλαδα αλλα παντου στον κοσμο. Ουτε μπορει να ελεγξει η κυβερνηση το κλιμα.
Σιγουρα θα εφταιγε βεβαια αν επετρεπε στον κοσμο να αναψει χιλιαδες τζακια εκεινες τις μερες για να λειτουργησουν τα καυσοξυλαδικα να κινιεθιε του χρημα. ΚΑΙ θα ειχαμε στ'αληθεια 15.000 νεκρους.
Και σιγουρα θα εφταιγε αν ηξερε οτι ο καυσωνας θα κρατησει 1-2 χρονια και περιοριζοταν σε αυστηρες συστασεις να φοραμε καπελο.
Και να σου πω και κατι αλλο για τον σκληραγωγημενο κοσμο του 1987. Αν ελεγες ας πεθανουν μερικοι σημασια εχει να δουλεψει το φρεντοκαπουτσιναδικο θα ησουν τυχερος αν τη γλιτωνες μονο με φαπες αντι να στον φορμαρουν κιολας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 04 Νοέμ 2020, 23:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
Πάντως μεταξύ μας, το "δεν υπάρχει κορωνοϊός", έχει σβήσει το "λεφτά υπάρχουν".
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Για σένα είναι παπαρια που έχεις συγκεκριμένο τρόπο σκέψηςethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:21Σε παρακαλώ...
Παπαριές εναντίον επιχειρημάτων ΔΕΝ αποτελεί συζήτηση.
Μάθετέ το να πάμε παρακάτω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Βασικά η τωρινή κρίση έχει πολλές ομοιότητες με την κρίση τότε.Από την θωράκιση του Αλογοσκούφη μέχρι του Κικίλια και ότι για τον ιό φταίνε οι κακοί τουρίστες και για την κρίση οι κακοί τοκογλύφοι.Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 23:28 Πάντως μεταξύ μας, το "δεν υπάρχει κορωνοϊός", έχει σβήσει το "λεφτά υπάρχουν".
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ας δούμε ένα ελάχιστο μέρος της ολικής παπαριάς (σε μία και μόνη ανάρτηση).
"Ολικό λοκντάουν και κλείσιμο συνόρων στα 200 κρούσματα". (sic)
Εάν τα 200 κρούσματα αφορούσαν την Αττική, με βάση το οποίο απάντησε και ο kameron, προς τι το κλείσιμο συνόρων ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ;
Σε πόσα τεστ ανιχνεύθηκαν αυτά τα 200 "κρούσματα"; (Τα εισαγωγικά αφορούν τη δαιμονοποίηση εκ μέρους σου και πολλών άλλων, και μόνο της λέξης!) Γνωρίζουμε τι πληθυσμό έχει η Αττική; Γνωρίζουμε πόσοι άνθρωποι πεθαίνουν στην Ελλάδα ημερησίως;
Εάν ο αριθμός 200 αφορούσε τα κρούσματα από την αρχή της πανδημίας, γνωρίζουμε πότε είχε συμβεί αυτό;
Υπενθυμίζω ότι στις 31 Μαρτίου μετρούσαμε ΗΔΗ 1310 περίπου.
Αυτό το δείγμα δεν αποτελεί ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΑΠΑΡΙΑ; Και θες να καθήσω και να συζητήσω κιόλας;
Στον kameron - Ιωβ και γρήγορα. Που δεν σιχτιρίζει κιόλας.
Τα νοσοκομεία έχουν γεμίσει....
Οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει....
Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται για ποιον λόγο πάμε σε lock down...
Οι ΜΕΘ έχουν γεμίσει....
Και κάποιοι ακόμα αναρωτιούνται για ποιον λόγο πάμε σε lock down...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
Αλλά είμαι αισιόδοξος.
Ευτυχώς έχουμε καβάτζα τα 3-4 δις από τον τουρισμό...
Ευτυχώς έχουμε καβάτζα τα 3-4 δις από τον τουρισμό...
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Μαρία Καρυστιανού
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1628 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ