!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:52

αυτοι γιατι δεν πανε εθελοντες τωρα που το κρατος δεν εχει και μια? :smt017
Γιατί θα κάνουν 200% διασπορά από βλακεία. Γύρευε τη δουλειά σου και μην κάνεις παράτολμες προτάσεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Η τραγική σύμπτωση taliban είναι ότι είμαι στη Βοιωτία αυτή τη στιγμή στο ασσάσινς κρηντ, συγκεκριμένα στη φάση που πρέπει να βρω το όρακλ στην οικία της καθώς την μαζέψανε όταν μου έσκασε το παραμύθι στο ναό του Απόλλωνα. Εγώ ξέρεις, παίζω όποιο side quest βρεθεί μπροστά μου, αν τύχει και περάσω κοντά από κάποιο main quest καλώς, κάνω και λίγο αντβάνς το στόρυ. Όπως καταλαβαίνεις, αργά αλλά σταθερά, μέχρι να τελειώσει και αυτό το lock-down θα μηδενίσω όλα τα παιχνίδια που με έχεις προτείνει.
:lol:
Καλές προτάσεις btw.
:D
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 04 Νοέμ 2020, 21:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:53

Γιατί θα κάνουν 200% διασπορά από βλακεία. Γύρευε τη δουλειά σου και μην κάνεις παράτολμες προτάσεις.
ρε να πανε εθελοντες να φυλανε τα πανεπιστημια λεω να μην τα σπανε τα αναρχοκομμουνια
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

alekhine έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:54
Cecily Anne έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:53

ρε να πανε εθελοντες να φυλανε τα πανεπιστημια λεω να μην τα σπανε τα αναρχοκομμουνια
ΑΑΑ τρόμαξα ρε μλκ ότι θες να τους βάλεις εθελοντές για το κορωνοϊό και με έπιασε ταχυπαλμία.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

nik_killthemall έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:49

Η πλέον αποτυχημένη τακτική είναι να περιμένεις να γιγαντωθεί η διασπορά (μαζί με τη μαλκια πολιτικάντηδων και ψεκ), ώστε να πας σε λοκνταουν, γιατι τότε το λοκνταουν θα είναι μεγάλο και καταστροφικό, για να μπορεσει να ρίξει τη διασπορά (και τους διασωληνωμενους) από το θεό που έχει φτάσει.
Η πλέον επιτυχημένη τακτική είναι να γίνονται προληπτικά λοκντάουν, κατ' απαίτηση διαταραγμένων σε βαθμό υστερίας υποχόνδριων και, αν είναι δυνατόν, έπειτα από πρόσληψη συμβούλων μέσα από το παρόν ίδρυμα.
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Θα πεθαινουμε απο πεινα αλλα θα λεμε οι ευτυχως δεν θα πεθανουμε απο κοροναϊό...
Απο την μια οι ευρωλαγνοι απο την αλλοι οι κορονοϊοφοβικοί, καταστρεφουν το κρατος.
Αν και νομζω ειναι τα ιδια άτομα :lol:
Άβαταρ μέλους
Κεντροδεξιός Ψάλτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κεντροδεξιός Ψάλτης »

Οι καραντινάκηδες έχουν την ελπίδα του θανατοποινίτη που τον πάνε για εκτέλεση.Περιμένει αυτός ότι τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει και θα σωθεί από τον θάνατο.Έτσι και οι καραντινάκηδες περιμένουν ότι κάτι θα γίνει και θα σωθεί η Ελλάδα από την οικονομική κατάρρευση.Ο elchav περιμένει διαγραφή χρεών στην Δύση ο kameron ότι θα μοιράσει χρήμα η Μέρκελ κλπκλπ.
Βέβαια αυτό που θα γίνει θα είναι να κοιτάμε χρεοκοπημένοι τα καλά μας στατιστικά στο 8ο μνηνόνιο το 2040 σε μια κινεζοποιημένη ελλάδα.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:55

Η πλέον αποτυχημένη τακτική είναι να περιμένεις να γιγαντωθεί η διασπορά (μαζί με τη μαλκια πολιτικάντηδων και ψεκ), ώστε να πας σε λοκνταουν, γιατι τότε το λοκνταουν θα είναι μεγάλο και καταστροφικό, για να μπορεσει να ρίξει τη διασπορά (και τους διασωληνωμενους) από το θεό που έχει φτάσει.
Η πλέον επιτυχημένη τακτική είναι να γίνονται προληπτικά λοκντάουν, κατ' απαίτηση διαταραγμένων σε βαθμό υστερίας υποχόνδριων και, αν είναι δυνατόν, έπειτα από πρόσληψη συμβούλων μέσα από το παρόν ίδρυμα.
αν έχουμε άδικο η Ευρώπη θα έχει λιγότερο από 0.8% πτώση ΑΕΠ που προβλέπεται για τη Νότια Κορέα. Οι δε ΗΠΑ θα έχουν την τρίτη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κόσμο μετά από Σουηδία και Βραζιλία.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

hellegennes έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:42
nik_killthemall έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:38 Της καριολας ... 18 νεκροι, 179 ΜΕΘ, πανω απο 10% κρουσμα / τεστ και οβερ 2,5 χιλιαρικα κρουσματα ... ελα να σφίγγουν οι κωλοι
Άνθρωπος που σχολιάζει θανάτους με «έλα να σφίγγουν οι κώλοι» είναι ποταπός κατά την γνώμη μου. Δώσε δυο μπάτσες στον εαυτό σου και σύνελθε.
καθόλου ποταπός δεν είμαι, εσύ είσαι ο ορισμός του ποταπού σε αυτό νήμα. Εγω έχω φάει τόσο σκατό απο ψεκ και πολιτικάντηδες μπακάληδες σαν και σένα, ενώ σκούζω συνέχεια για να αποφύγουμε αυτό που συμβαινει ΤΩΡΑ, που πλέον έχω γίνει υπέρμαχος του Σουηδικου μοντελου. Αν δεν νοιάζεστε "εσείς" για τους "ευπαθείς μου" γιατί να νοιαστώ "εγώ" για τους "ευπαθείς σας" ? Τι σοι μονομερη ηθικη και αλληλεγγύη επικαλείσαι ?

Αν εσείς δεν μπορείτε να καταλάβετε πως πανδημία ΔΕΝ σημαινει πλουτισμος και διατηρηση του βιοτικου επιπεδου, αλλά σημαινει ΦΤΩΧΕΙΑ (ειτε ο κουλης παρει μετρα, ειτε οχι), οποτε το μονο που μενει ειναι να προστατευτουμε για να μην καταρρευσει το συστημα υγειας, τότε γιατί να μην σφιξουν οι κώλοι ?

Να σφίξουνε !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

elchav έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:03
Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 18:58
Καλά καλά.Καλή τύχη με την διαχείριση χρέους γύρω στο 220% του ΑΕΠ ανεργία γύρω στο 30% και άλλα κατί δις ιδιωτικού χρέους και κόκκινων δανείων σε μια χώρα που έχει βγει(?) από 10 χρόνια κρίσης.
Σκούξτε όσο θέλετε αλλά η καραντίνα θα είναι η τελειωτική ταφόπλακα για την Ελλάδα αν βάλεις και τόσες χιλιάδες γεννήσεις που δεν θα γίνουν.Δεν υπάρχει πιθανότητα αναστροφής.
Τι λες ρε μαλάκα; Βάλε και το σενάριο που πέφτει μετεωρίτης μόνο στην Ελλάδα και αφήνει την Ευρώπη άθικτη, τώρα που πήρες φόρα

Βέβαια, αν μετά, πέσει χρήμα και διαγραφές χρεών σε όλη τη Δύση ενώ εσύ έκανες τον λογιστάκο με δεκάδες χιλιάδες νεκρούς, μη νιώσεις μαλάκας.Ήσουν καλό παιδί.

Μη γράφεις άλλο στο νήμα, θα ακούσεις χειρότερα.
Είμαι από τους πιο μετριοπάθεις
Δεν είσαι δίκαιος όμως. Κι εγώ πάνω-κάτω τα ίδια γράφω και δεν πιστεύω ότι η Ευρώπη θα δώσει περισσότερα λεφτά στην Ελλάδα, γιατί αναλογικά θα χρειαστούμε πολύ περισσότερα, άλλωστε δεν έχουμε δυνατότητες δανεισμού*. Δεν με βρίζεις γιατί με συμπαθείς ή γιατί δεν είμαι τόσο κυνικός να λέω «ας πεθάνουν μερικές χιλιάδες, το προτιμώ».

* κι εδώ θέλω να θυμάσαι ότι από την αρχή έλεγα ότι η γερμανική κυβέρνηση παρουσιάζει στρεβλή εικόνα της επιδημίας στην Γερμανία και δεν το θεωρώ ασύνδετο με την μελλοντική στάση της που μαντεύω ότι είναι να υπάρχει ένα όριο στην βοήθεια και άρνηση διαγραφών χρεών, αφού «δεν είναι δίκαιο να πληρώσει ο γερμανικός λαός που η επιδημία στις άλλες χώρες ήταν χειρότερη· την διαχειριστήκατε χειρότερα. Δανειστείτε κι εσείς από τις αγορές, όπως θα κάνουμε εμείς».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:02 Οι καραντινάκηδες έχουν την ελπίδα του θανατοποινίτη που τον πάνε για εκτέλεση.Περιμένει αυτός ότι τελευταία στιγμή κάτι θα γίνει και θα σωθεί από τον θάνατο.Έτσι και οι καραντινάκηδες περιμένουν ότι κάτι θα γίνει και θα σωθεί η Ελλάδα από την οικονομική κατάρρευση.
καθόλου δεν το περιμένουμε αυτό. Όπως και το 2010-1015 αναγνωρίζουμε ότι η κατάρρευση έχει ήδη επέλθει και παλεύουμε να μη γίνουν τα πράγματα απείρως χειρότερα, ενάντια σε εκατομμύρια μαλάκες που το προσπαθούν μανιωδώς και έναν ιό που σε αντίθεση με τη Μέρκελ τους κάνει τη χάρη.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 22:03
ethereal έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:55

αν έχουμε άδικο η Ευρώπη θα έχει λιγότερο από 0.8% πτώση ΑΕΠ που προβλέπεται για τη Νότια Κορέα. Οι δε ΗΠΑ θα έχουν την τρίτη μεγαλύτερη ανάπτυξη στον κόσμο μετά από Σουηδία και Βραζιλία.
Έχουμε την 1η πρόσληψη:
Σύμβουλος ειδικός επί θεμάτων δημοσιονομικού ενδιαφέροντος, κατά τρόπον ιδιαζόντως περίπλοκο και αριστοτεχνικά συγκεχυμένο, ώστε εκ του ασφαλούς να μην οδηγηθούμε ποτέ και καθ' οιονδήποτε τρόπο σε λογικό συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

GoBack έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 19:41 Τα κουκια δεν βγαινουν για να παμε οπως φετος μεχρι το Μαιο.Κακο timing,επρεπε η νωριτερα η αργοτερα αλλα ο συνδυασμος ανικανοτητας της κυβερνησης μαζι τον υπερψεκασμο τα γαμησαν ολα.Ερωτηματικο τι θα γινει με το πρωτο ανοιγμα μεσα στο καταχειμωνο.
Για ποιο άνοιγμα, ποιο καταχείμωνο;
Τρέλα πουλάς φυσικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
kameron
Phorum.gr user: kameron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από kameron »

Arisvilla έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:30
Τα ιδια και τα ιδια. Λοκ νταουν έκανε τελικά και ο κούλης σου και το έκανε και καθυστερημένα. Και εσύ συνεχίζει τον χαβά σου και λες οτι είμαστε καλά γιατί σήμερα πέθαναν 23 και οχι 100.
Τα ίδια και τα ίδια όντως.

Το λοκντάουν ήταν σίγουρο, αν θυμάσαι εγώ εδώ έγραφα από το Μάϊο ότι θα γίνει το φθινόπωρο, μάλλον από Νοέμβριο και ότι το δεύτερο κύμα θα είναι χειρότερο του πρώτου, όπως είχε γίνει με την ισπανική γρίπη. Εσύ όμως ήθελες να νεκρώσεις τα πάντα από την άνοιξη, είναι λογικό οι κυβερνήσεις να προσπαθούν να διατηρήσουν την οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα.

Αλλά βλέπω δεν σου αρέσει ότι η Ελλάδα είχε και έχει από τους λιγότερους θανάτους εν μέσω γενικευμένης πανδημίας. Απαράδεκτο, sky is the limit, να παραιτηθούν, ο Πολάκης σου θα τα κατάφερνε καλύτερα, δεν θα μας είχε πέμπτους από το τέλος, θα μας είχε δεύτερους. Ευλόγησον.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

sys3x έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 21:54 Η τραγική σύμπτωση taliban είναι ότι είμαι στη Βοιωτία αυτή τη στιγμή στο ασσάσινς κρηντ, συγκεκριμένα στη φάση που πρέπει να βρω το όρακλ στην οικία της καθώς την μαζέψανε όταν μου έσκασε το παραμύθι στο ναό του Απόλλωνα. Εγώ ξέρεις, παίζω όποιο side quest βρεθεί μπροστά μου, αν τύχει και περάσω κοντά από κάποιο main quest καλώς, κάνω και λίγο αντβάνς το στόρυ. Όπως καταλαβαίνεις, αργά αλλά σταθερά, μέχρι να τελειώσει και αυτό το lock-down θα μηδενίσω όλα τα παιχνίδια που με έχεις προτείνει.
Καλές προτάσεις btw.
:D
Έχεις ψωμί ακόμη στο ασσασινς.
Εγω περιμένω το καινούριο την άλλη βδομάδα.
Θα σπαμαρω φωτο στο ανάλογο νημα .
Μέχρι τότε παίζω rdr2 . Φτιάχνω τα satchels, κυνηγάω σαν να μην υπάρχει αύριο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”