δεν παιζει αυτο που λες.τεν τεν έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 14:46 Μίλησα με πελατη λιμενικο και τον ρώτησα τι παίζει.
Ορολογίες δεν θυμάμαι, χονδρικά: βγαίναν και τα 2 από το λιμάνι για να μπουνε σε μια νοητή γραμμή από την οποία τι κάθε ένα παιρνει την δική του ρότα, σε αυτή τη περιοχη προτεραιότητα έχει αυτός που προηγείται. Στην συγκεκριμένη περιπτωση το ναρκαλιευτικό. Δική του εκτίμηση ότι μπορουσαν να το αποφυγουν αλλά υπήρξε ανουσιος τσαμπουκάς του στυλ εγώ είμαι ολόκληρο φορτηγό και ο άλλος εγώ είμαι το πν.
Αλλά θα πληρωσει τι φορτηγό
σιγουρα θα παιξει συνυπαιτιοτητα, σε ολα τα ναυτικα ατυχηματα παιζει, ειναι σχεδον κανονας οτι παντα φταινε και οι 2. αλλα αυτο θα παει 90-10. ανουσιος τσαμπουκας μπορει να παιζει απο το πολεμικο, το εμπορικο στ αληθεια δεν μπορει να κανει μανουβρες αποφυγης. επισης, ποσο μαλακας μπορει να εισαι κανοντας τσαμπουκα σε κατι που μπορει να σε βυθισει και να δεις τα ραδικια αναποδα κι εσυ και το πληρωμα, ενω το χειροτερο που θα παθει αυτο ειναι μια γραντζουνια.
να ξαναπω οτι το μεγαλο δεν σε βλεπει με τα ματια, λογο ογκου, αλλα δεν σε βλεπει ουτε στο χαρτη, γιατι τα πολεμικα δε δινουν το στιγμα τους. αντιθετα το πολεμικο βλεπει ολοκληρο παπορι και με τα ματια, και στο χαρτη. και ξερει οτι το ιδιο ειναι αορατο. δεν παιζει να βρεθει δικαστης να μην του κοπανησει στο κεφαλι τη μεγαλυτερη δυνατον ευθυνη.
ειδικα αν αποδειχτει οτι υπηρξε επικοινωνια, και ηταν ενημεροι και οι δυο οτι πανε για στουκα. ο μεγαλος εχει τη δικαιολογια οτι δε στριβει κοτζαμ θηριο.θα πει προσπαθησα να αποφυγω, ματαια. ο μικρος τι; οτι ειμαι μαγκας και ειχα προτεραιοτητα και στη μπουτσα μου αν πνιγω κι εγω κι ολο το πληρωμα;