!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σίτυ - Ολυμπιακός

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Re: Σίτυ - Ολυμπιακός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Ρεαλιστικα, ταβάνι του Ολυμπιακού στον όμιλο ήταν η διεκδικηση ως αουτσάιντερ της δεύτερης θέσης. Τώρα αυτή η θέση μάλλον θα πάει στην Πόρτο οπότε η μάχη θα επικεντρωθεί στην κόντρα με τη Μαρσέιγ για την 3η θέση. Βασική προϋπόθεση να μην ηττηθει στη Γαλλία και αν μπορέσει να πάρει ένα πόντο εδώ από την Πόρτο.
Άβαταρ μέλους
Πάρταλος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάρταλος »

Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:34 νικη μαρσειγ ηττα δικια σου και πας για 4ος :smt038
Είπα θέλω νική της Μαρσέιγ, δεν είπα ήττα δική μας :lol: Έστω και έτσι να γίνει, κερδίζουμε μέσα στη Μασσαλία ,χάνει η Πόρτο από τους πολίτες, είμαστε ισόβαθμοι και όλα παίζονται στο τελευταίο μεταξύ μας παιχνίδι.
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Gewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:37
Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:36
Gewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:30

Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ για πρόκριση. Να διασφαλίσω την τρίτη θέση θέλω. Μάλλον ε μπερδευεις με άλλον
ε κατσε ντε τι ομιλο θες για να περασεις

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ κανέναν. Όταν μπορεσεις εσύ τα ξαναλέμε
ε καλα και ποτε μπορουσες :lol:
Άβαταρ μέλους
Namrail

Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:28 για προκριση τσ λ δεν λεγατε?
ηθελες να κατσει κανα χ η' να το παρει η Μαρσειγ για ναχεις περισσοτερες ελπιδες τι καλο νεο μου λες
Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ για πρόκριση. Να διασφαλίσω την τρίτη θέση θέλω. Μάλλον ε μπερδευεις με άλλον
Καμία Μίντιλαντ από 4ο γκρουπ, Πόρτο ή Ζενίτ από το πρώτο και Σαχτάρ από 2ο. Και αυτό για να διεκδικήσει με λίγο καλύτερους όρους την πρόκριση, όχι για να τη σιγουρέψει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για ομάδες από πρωταθλήματα υπανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρων.
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:44
Gewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:37

Αυτή την στιγμή δεν μπορώ κανέναν. Όταν μπορεσεις εσύ τα ξαναλέμε
ε καλα και ποτε μπορουσες :lol:
Ρώτα την Ντόρτμουντ και την Λάτσιο να σου πουν :lol:

Εσύ όλα καλά σήμερα; Το σκοτώσαμε το θηρίο τον Απόλλωνα;
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:45

Καμία Μίντιλαντ από 4ο γκρουπ, Πόρτο ή Ζενίτ από το πρώτο και Σαχτάρ από 2ο. Και αυτό για να διεκδικήσει με λίγο καλύτερους όρους την πρόκριση, όχι για να τη σιγουρέψει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για ομάδες από πρωταθλήματα υπανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρων.

Μην τα λες στον Πρέσβη αυτά. Αν έπαιζε η Παναθα με την Σίτυ θα το έπαιρνε το διπλό σήμερα μόνο με την φανελα
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από lafkiotis »

Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:41 Ρεαλιστικα, ταβάνι του Ολυμπιακού στον όμιλο ήταν η διεκδικηση ως αουτσάιντερ της δεύτερης θέσης. Τώρα αυτή η θέση μάλλον θα πάει στην Πόρτο οπότε η μάχη θα επικεντρωθεί στην κόντρα με τη Μαρσέιγ για την 3η θέση. Βασική προϋπόθεση να μην ηττηθει στη Γαλλία και αν μπορέσει να πάρει ένα πόντο εδώ από την Πόρτο.
Παλι εδω εισαι εσυ? Εχεις μουτρα να βγαλεις μετα το ρεζιλικι που επαθες με την πολυιδιοκτησια?
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?

"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Άβαταρ μέλους
Namrail

lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:56
Παλι εδω εισαι εσυ? Εχεις μουτρα να βγαλεις μετα το ρεζιλικι που επαθες με την πολυιδιοκτησια?
Έχω ίσαμε 500 φορές πιο καθαρά μούτρα από εσένα και μπορώ να εμφανιζομαι οπότε μου δίνεται χρόνος, στα αθλητικά και όχι μόνο. Γιατί σε αντίθεση με σένα, δεν έχω μια ηλίθια περσόνα που συνεισφέρει μόνο με παπαρολογιες και μαλακιτσες στο διάλογο.
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 01:00
lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:56
Έχω ίσαμε 500 φορές πιο καθαρά μούτρα από εσένα και μπορώ να εμφανιζομαι οπότε μου δίνεται χρόνος, στα αθλητικά και όχι μόνο. Γιατί σε αντίθεση με σένα, δεν έχω μια ηλίθια περσόνα που συνεισφέρει μόνο με παπαρολογιες και μαλακιτσες στο διάλογο.
Ακομα εδω?

Ποτε θα πεις "Συγνωμη ελεγα μαλακιες για την πολυιδιοκτησια επειδη ειμαι ασχετος, ξερολας και δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο" ?

Περιμενουμε.

Άβαταρ μέλους
Namrail

lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 01:05
Περιμενουμε.
Θα σου απαντήσω καλέ μου δημητράκη, όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις τις 50 μονάδες iq...
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

πολυ χειροτερος ο οσφπ φετος

η σιτι πτωμα-πουπουλο φανελα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:58 Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?
στον ευκολοτερο ομιλο της δεκαετιας και θα βγουν 4οι? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 01:13
lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:58 Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?
στον ευκολοτερο ομιλο της δεκαετιας και θα βγουν 4οι? :102:
Μπα. Οι 7οι στη βαθμολογια Γαλλοι δε βλεπονται φετος. Μπορει ευκολα να παρει κανα Χ εκει μεσα.

Άβαταρ μέλους
lafkiotis

Αν σκεφτείς ότι στον Ολυμπιακό έπαιζαν τέσσερα γεροντοπαλίκαρα, τα πήγε σχετικά καλά.

Σοβαρά τώρα, με ένα πρωτάθλημα της Μαρουπας, στο καλαμπούρι τους έχουν πάρει οι Ευρωπαίοι.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”