!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σίτυ - Ολυμπιακός
Re: Σίτυ - Ολυμπιακός
Ρεαλιστικα, ταβάνι του Ολυμπιακού στον όμιλο ήταν η διεκδικηση ως αουτσάιντερ της δεύτερης θέσης. Τώρα αυτή η θέση μάλλον θα πάει στην Πόρτο οπότε η μάχη θα επικεντρωθεί στην κόντρα με τη Μαρσέιγ για την 3η θέση. Βασική προϋπόθεση να μην ηττηθει στη Γαλλία και αν μπορέσει να πάρει ένα πόντο εδώ από την Πόρτο.
Είπα θέλω νική της Μαρσέιγ, δεν είπα ήττα δική μας
- Άμμες ποκ΄ ήμες άλκιμοι νεανίαι.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Άμμες δε γ΄ ειμέν, αι δε λης πείραν λάβε.
- Άμμες δε γ΄ εσσόμεθα πολλώ κάρρονες.
- Rocco Siffredi
ε καλα και ποτε μπορουσεςGewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:37Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:36ε κατσε ντε τι ομιλο θες για να περασειςGewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:30
Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ για πρόκριση. Να διασφαλίσω την τρίτη θέση θέλω. Μάλλον ε μπερδευεις με άλλον
Αυτή την στιγμή δεν μπορώ κανέναν. Όταν μπορεσεις εσύ τα ξαναλέμε
Καμία Μίντιλαντ από 4ο γκρουπ, Πόρτο ή Ζενίτ από το πρώτο και Σαχτάρ από 2ο. Και αυτό για να διεκδικήσει με λίγο καλύτερους όρους την πρόκριση, όχι για να τη σιγουρέψει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για ομάδες από πρωταθλήματα υπανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρων.Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:36ε κατσε ντε τι ομιλο θες για να περασειςGewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:30Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ για πρόκριση. Να διασφαλίσω την τρίτη θέση θέλω. Μάλλον ε μπερδευεις με άλλονRocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:28 για προκριση τσ λ δεν λεγατε?
ηθελες να κατσει κανα χ η' να το παρει η Μαρσειγ για ναχεις περισσοτερες ελπιδες τι καλο νεο μου λες
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ρώτα την Ντόρτμουντ και την Λάτσιο να σου πουνRocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:44ε καλα και ποτε μπορουσεςGewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:37
Αυτή την στιγμή δεν μπορώ κανέναν. Όταν μπορεσεις εσύ τα ξαναλέμε![]()
Εσύ όλα καλά σήμερα; Το σκοτώσαμε το θηρίο τον Απόλλωνα;
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:45Καμία Μίντιλαντ από 4ο γκρουπ, Πόρτο ή Ζενίτ από το πρώτο και Σαχτάρ από 2ο. Και αυτό για να διεκδικήσει με λίγο καλύτερους όρους την πρόκριση, όχι για να τη σιγουρέψει. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα για ομάδες από πρωταθλήματα υπανάπτυκτων ποδοσφαιρικά χωρων.Rocco Siffredi έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:36ε κατσε ντε τι ομιλο θες για να περασειςGewponos90 έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:30
Εγώ προσωπικά δεν είπα ποτέ για πρόκριση. Να διασφαλίσω την τρίτη θέση θέλω. Μάλλον ε μπερδευεις με άλλον
Μην τα λες στον Πρέσβη αυτά. Αν έπαιζε η Παναθα με την Σίτυ θα το έπαιρνε το διπλό σήμερα μόνο με την φανελα
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Παλι εδω εισαι εσυ? Εχεις μουτρα να βγαλεις μετα το ρεζιλικι που επαθες με την πολυιδιοκτησια?Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:41 Ρεαλιστικα, ταβάνι του Ολυμπιακού στον όμιλο ήταν η διεκδικηση ως αουτσάιντερ της δεύτερης θέσης. Τώρα αυτή η θέση μάλλον θα πάει στην Πόρτο οπότε η μάχη θα επικεντρωθεί στην κόντρα με τη Μαρσέιγ για την 3η θέση. Βασική προϋπόθεση να μην ηττηθει στη Γαλλία και αν μπορέσει να πάρει ένα πόντο εδώ από την Πόρτο.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?
Έχω ίσαμε 500 φορές πιο καθαρά μούτρα από εσένα και μπορώ να εμφανιζομαι οπότε μου δίνεται χρόνος, στα αθλητικά και όχι μόνο. Γιατί σε αντίθεση με σένα, δεν έχω μια ηλίθια περσόνα που συνεισφέρει μόνο με παπαρολογιες και μαλακιτσες στο διάλογο.lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:56
Παλι εδω εισαι εσυ? Εχεις μουτρα να βγαλεις μετα το ρεζιλικι που επαθες με την πολυιδιοκτησια?
Ακομα εδω?Namrail έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 01:00Έχω ίσαμε 500 φορές πιο καθαρά μούτρα από εσένα και μπορώ να εμφανιζομαι οπότε μου δίνεται χρόνος, στα αθλητικά και όχι μόνο. Γιατί σε αντίθεση με σένα, δεν έχω μια ηλίθια περσόνα που συνεισφέρει μόνο με παπαρολογιες και μαλακιτσες στο διάλογο.lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:56
Παλι εδω εισαι εσυ? Εχεις μουτρα να βγαλεις μετα το ρεζιλικι που επαθες με την πολυιδιοκτησια?
Ποτε θα πεις "Συγνωμη ελεγα μαλακιες για την πολυιδιοκτησια επειδη ειμαι ασχετος, ξερολας και δεν εχω ιδεα απο ποδοσφαιρο" ?
Περιμενουμε.
Θα σου απαντήσω καλέ μου δημητράκη, όταν καταφέρεις να ξεπεράσεις τις 50 μονάδες iq...
- Eθνικοκοινωνιστης
πολυ χειροτερος ο οσφπ φετος
η σιτι πτωμα-πουπουλο φανελα
η σιτι πτωμα-πουπουλο φανελα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
στον ευκολοτερο ομιλο της δεκαετιας και θα βγουν 4οι?lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:58 Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Μπα. Οι 7οι στη βαθμολογια Γαλλοι δε βλεπονται φετος. Μπορει ευκολα να παρει κανα Χ εκει μεσα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 01:13στον ευκολοτερο ομιλο της δεκαετιας και θα βγουν 4οι?lafkiotis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:58 Μηπως ειναι ωρα για τον προεδρο να κανει καμια μεταγραφικη "επιτυχια" με την πωληση Φορτουνη, για να ξαναβρει η ομαδα την Ευρωπαικη της αυρα?![]()
Αν σκεφτείς ότι στον Ολυμπιακό έπαιζαν τέσσερα γεροντοπαλίκαρα, τα πήγε σχετικά καλά.
Σοβαρά τώρα, με ένα πρωτάθλημα της Μαρουπας, στο καλαμπούρι τους έχουν πάρει οι Ευρωπαίοι.
Σοβαρά τώρα, με ένα πρωτάθλημα της Μαρουπας, στο καλαμπούρι τους έχουν πάρει οι Ευρωπαίοι.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 13 Απαντήσεις
- 218 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Rocco Siffredi
-
- 445 Απαντήσεις