!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Στοκάρετε παντεσπάνι και ετοιμαστείτε να πληρωθείτε σε μούστο για την όποια χασούρα.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Μαζέψου τώρα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:06

Δεν είδα πουθενά ουρές. Πουθενά όμως. Φυτοζωούν όλα τα μαγαζιά. Κάποια θα κλείσουν και δε θα ανοίξουν ποτέ ξανά.
ναι αλλα δεν φταιει το λοκνταουν για αυτο, φταιει ο ιος
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:00
- Casper - έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:54
Papa John έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:48

Αυτά ως γνωστόν μόνο ο fosci τα βλέπει.
Οδηγούς που μπαίνουν ΠΑΝΤΑ ανάποδα σε μονόδρομο κλπ
"Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς". Εγώ πάντως τον πιστεύω. Επικεντρώνεται σε πράγματα που ενισχύουν την ήδη αρνητική εντύπωση που είχε, για να "επιβεβαιώνεται" συνεχώς.
Τον ξέρω χρόνια,είναι παλιά καραβάνα στα φόρα.
Με τίποτα δεν θα τον ήθελα διαχειριστή στην πολυκατοικία μου ή σπιτονοικοκύρη,το έχω γράψει και παλιότερα αυτό :lol:
Αμα εχεις προσεξει αγνοω εσκεμμενα το stalking σου γιατι σε θεωρω εντελως χωρις ζωη.
CRWH
Phorum.gr user: CRWH

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από CRWH »

talaipwros έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:05
Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:06

Δεν είδα πουθενά ουρές. Πουθενά όμως. Φυτοζωούν όλα τα μαγαζιά. Κάποια θα κλείσουν και δε θα ανοίξουν ποτέ ξανά.
:smt005: :smt005: :smt005:
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:06 Δεν είδα πουθενά ουρές. Πουθενά όμως. Φυτοζωούν όλα τα μαγαζιά. Κάποια θα κλείσουν και δε θα ανοίξουν ποτέ ξανά.
Αποκλείεται να φταίει ο ιός. Μέχρι πριν από το lockdown τα μαγαζιά έκαναν χρυσές δουλειές. Δυστυχώς όμως ενώ πλησίασαν, δεν τα κατάφεραν να μαζέψουν κέρδη ικανά γιά να περάσουν ένα μήνα κλειστά. Εγώ φυσικά δεν τα ξέρω αυτά επειδή είμαι στην Β.Μακεδονία, αλλά ευτυχώς μου τα είπε ένας γνωστόος μου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:08
Θα ηρεμήσεις; Κούρασες.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Leporello έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:09
Gherschaagk έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:06 Δεν είδα πουθενά ουρές. Πουθενά όμως. Φυτοζωούν όλα τα μαγαζιά. Κάποια θα κλείσουν και δε θα ανοίξουν ποτέ ξανά.
Αποκλείεται να φταίει ο ιός. Μέχρι πριν από το lockdown τα μαγαζιά έκαναν χρυσές δουλειές. Δυστυχώς όμως ενώ πλησίασαν, δεν τα κατάφεραν να μαζέψουν κέρδη ικανά γιά να περάσουν ένα μήνα κλειστά. Εγώ φυσικά δεν τα ξέρω αυτά επειδή είμαι στην Β.Μακεδονία, αλλά ευτυχώς μου τα είπε ένας γνωστόος μου.
δυστυχως πολυς κοσμος δεν μπορει να ξεχωρισει το αιτιο απο το αιτιατο
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Αποκλείεται να φταίει ο ιός. Μέχρι πριν από το lockdown τα μαγαζιά έκαναν χρυσές δουλειές. Δυστυχώς όμως ενώ πλησίασαν, δεν τα κατάφεραν να μαζέψουν κέρδη ικανά γιά να περάσουν ένα μήνα κλειστά. .
18 ωρες κλειστα για την ακριβεια.

Στη Θεσσαλονικη και τις Σερρες. Αυτο μας εχει στοιχισει 20% του ΑΕΠ. Δηλαδη φαντασου αυριο.
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:06
Papa John έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:00
- Casper - έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:54

"Αν δεν κοιτάς εκεί που θες να πας, θα πας εκεί που κοιτάς". Εγώ πάντως τον πιστεύω. Επικεντρώνεται σε πράγματα που ενισχύουν την ήδη αρνητική εντύπωση που είχε, για να "επιβεβαιώνεται" συνεχώς.
Τον ξέρω χρόνια,είναι παλιά καραβάνα στα φόρα.
Με τίποτα δεν θα τον ήθελα διαχειριστή στην πολυκατοικία μου ή σπιτονοικοκύρη,το έχω γράψει και παλιότερα αυτό :lol:
Αμα εχεις προσεξει αγνοω εσκεμμενα το stalking σου γιατι σε θεωρω εντελως χωρις ζωη.
Μην δίνεις τόση αξία στον εαυτό σου,να είσαι ταπεινός.
Άβαταρ μέλους
The Age of Aquarius
Phorum.gr user: The Age of Aquarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από The Age of Aquarius »

Στηρίζουμε foscilis διακριτικά
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:08 γουρλοματα
τα υπολοιπα να τα συζητήσουμε (τρόπος του λέγειν) αλλά τώρα σοβαρά σου φαίνεται γουρλομάτα η κάσπερν; :102:
ματάρες έχει :102:
εσύ είσαι σαν ανάποδο γαμώτο :102:
κάνε μας την χάρη :fp:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Adidas την 04 Νοέμ 2020, 00:15, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Adidas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Adidas »

talaipwros έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:10
talaipwros έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:05ναι αλλα δεν φταιει το λοκνταουν για αυτο, φταιει ο ιος
δυστυχως πολυς κοσμος δεν μπορει να ξεχωρισει το αιτιο απο το αιτιατο
μεγάλη κουβέντα φίλε
Άβαταρ μέλους
Papa John

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Papa John »

foscilis έγραψε: 04 Νοέμ 2020, 00:08

Εσυ μαζεψου. Εισαι συντονιστρια και παρακολουθεις τη γουρλοματα να απαντα με ερασιτεχνικο μου ψυχογραφημα στον προβληματικο που λεει οτι με σταλκαρει χρονια.

Καλά σου είπε η Γκερ,μαζέψου.

Κρίνεσαι από την παρουσία σου στα φόρα,αν εγώ είμαι μία φορά προβληματικός,εσύ είσαι εφτακόσιες.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

GoBack έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 23:39 Να σε ρωτησω κατι αλλο,εχεις ακριβη εικονα της καταστασης των νοσοκομειων η ξερεις μονο τους διασωληνωμενους και το γεγονος οτι εχουν ανασταλει τα τακτικα χειρουργεια οπως ολοι μας;Γιατι αυτο ειναι το βασικο δεδομενο σε μια πανδημια για οποιαδηποτε πολιτικη αποφαση.
Φυσικά δεν έχω συνολική εικόνα. Ούτε και ποτέ άλλοτε είχα συνολική εικόνα. Έχω μόνο πελάτες που δουλεύουν σε νοσοκομεία. Παπαγεωργίου, ΑΧΕΠΑ, Αγ. Δημήτριος και άλλα.

Δεν έχει όμως σημασία γιατί δίνονται συνέχεια νούμερα από τα μέσα, όχι μόνο για τους διασωληνωμένους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”