!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος νεκρός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Re: Ο πρώτος νεκρός
2166 κρούσματα 13 νεκροί 169 διασωληνωμένοι !
- nik_killthemall
3 Νοε : 169 διασωληνωμένοι (+13 νεκροι), λίγο πάνω από 8% το κρούσμα / τεστ. Ο πανεπιστήμονας μπακάλης δικαιώνεται. Με αυτόν τον ρυθμό στις 18 Νοε θα είμαστε 2-3 φορές πάνω από το 150.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:05 Πόσες είναι οι μακροχρόνιες επιπτώσεις από το lockdown τής άνοιξης;
Leporello έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:05Εδώ μου θυμίζεις αυτό που είπες γιά τους νεκρούς, ότι έτσι κι'αλλιώς θα είναι 65+αρηδες. Ετσι και οι επιχειρήσεις. Αυτές που θα χρεωκοπήσουν με ένα βραχυχρόνιο lockdown, θα είναι αυτές που είναι στα πρόθυρα τής χρεωκοπίας έτσι κι'αλλιώς.
https://www.newsit.gr/topikes-eidhseis/ ... o/3134636/
πολυ λιγο το παπαδαριο για την περισταση
ντροπη τους
πολυ λιγο το παπαδαριο για την περισταση
ντροπη τους
2-3 μήνες για να στρώσει το πράγμα και αν
Εγώ πάντως δεν έχω καταλάβει τι περιμένει ο Κούλης για να κάνει καθολικό λοκ ντάουν. Σήμερα είχε μέχρι και 7 κρούσματα στη Φωκίδα. Και 1 στην Ευρυτανία. Περιμένει να γεμίσει όλη η Ελλάδα κορωνοιό και να καλυφθούνε και οι 100 περίπου μεθ που μένουν και μετά να κάνει λοκ νταουν? Είπαμε δεν θέλει να δώσει φράγκα για επιδόματα αλλά δεν γίνεται διαφορετικά. Δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική. Και όσο το καθυστερεί τόσο χειρότερα και για την υγεία αλλά και την οικονομία. Με τους διασωληνωμένους να διπλασιάζονται σχεδόν σε δέκα μέρες οδηγούμαστε με μαθηματική ακρίβεια σε κάλυψη των θέσεων σε ΜΕΘ μέσα στις επόμενες 10 μέρες. Αντε 15.
Ολο και περισσότερο γίνεται φανερό μπρος τα ματια μας η ανάγκη του κομμουνισμού-σοσιαλισμού
Μπρος στα κέρδη του κεφαλαίου η υγεία του λαού δεν είναι και τοσο σημαντική.
- ΜπλεΜπουμπυς
Οι ΗΠΑ θα πολεμανε την Ρωσια μεχρι τον ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ Ουκρανο !
Επιπλέον 25075 εργαστηριακά +2913 rapid ag δείγματα.
- ΜπλεΜπουμπυς
Χαχαχα, καθε ημέρα μου φτιάχνεται το κέφι
Keep walking guys
Keep walking guys
- hellegennes
Ο πανεπιστήμονας σού έδωσε την σωστή προβολή για τα δεδομένα σου. Και είχε δίκιο, πρώτον γιατί έπεσες τραγικά έξω και δεύτερον γιατί η επίλυση είναι μοναδική. Τα μαθηματικά δεν είναι θέμα άποψης, είναι θέμα υπολογισμού.nik_killthemall έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 18:10 3 Νοε : 169 διασωληνωμένοι (+13 νεκροι), λίγο πάνω από 8% το κρούσμα / τεστ. Ο πανεπιστήμονας μπακάλης δικαιώνεται. Με αυτόν τον ρυθμό στις 18 Νοε θα είμαστε 2-3 φορές πάνω από το 150.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Τρελά κέρδη το κεφάλαιο με την κορωνοΰφεση.Fluffy έγραψε: 03 Νοέμ 2020, 19:01 Ολο και περισσότερο γίνεται φανερό μπρος τα ματια μας η ανάγκη του κομμουνισμού-σοσιαλισμού
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Απαγορεύτηκε και το take away στη Θεσσαλονίκη;;
Έλεος.
Έλεος.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Μιλάμε οι άνθρωποι είναι ανέκδοτα
Οι εκδικητές των επιχειρήσεων
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1625 Προβολές
-