Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:33
Δεν είπα για τα σχολεια, που χρησημοποιούνται ως παρκιν παντα, είπα για τον εγκλεισμό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Μην είσαι τόσο μιμόζα. Το νορμάλ απο τη φύση είναι να είσαι φαφούτης στα 30 σου και να τρώς μια στο τόσο όταν βρείς τίποτε μούρα ή πέσει κανένα μαμούθ απο τον γκρεμό. Να κινδυνεύεις να σε φάνε οι άλλοι της οικογένειας αν πέσει πείνα, και να σε τρώνε σίγουρα αν σε πετύχουν στο δάσος τίποτε ξένοι.Green Dragon έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:37Μιλάς για μεμονωμένες οικογένειες. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν συναναστραφώ με τέτοιο άτομο θα μου φανεί φυσιολογικό.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:31 Ποια χωριά; Η κοντινότερη φάρμα στην δικιά τους είναι 200 χλμ.
Τα υπόλοιπα είναι κλαψίματα και ακατάληπτες ασυναρτησίες![]()
Εμένα πάντως η κατάσταση μου έχει δώσει στα νεύρα, έχω αρχίσει να μην την παλεύω. Τώρα δεν έχει και δουλειά οπότε η κατάσταση χειροτερεύει πολύ από ψυχολογικής απόψεως. Έκανα το λάθος να μην πηγαίνω ούτε για καφέ για να συνέλθω λιγάκι το καλοκαίρι που ήταν χαλαρά τα πράγματα οπότε τώρα το σύστημα αρχίζει και χτυπά κόκκινα. Και εμβόλιο δεν προβλέπεται σε λιγότερο από 1 χρόνο για την μεγάλη μάζα, στην οποία ανήκω και εγώ.
Το να λες ότι δεν την παλεύεις γιατί έκατσες μερικώς σπίτι για 2 μήνες, έχοντας πλήρη επικοινωνία με τον έξω κόσμο με τεχνικά μέσα, φαγητό, ζεστούλα, στέγη, φως το βράδι, κτλ κτλ, δεν σε τιμά ως Άνθρωπο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Δημοκρατικός την 02 Νοέμ 2020, 20:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
μπορεί ανα μικρες ομάδες 3-4 παιδιώνNaida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:41Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:33
Δεν είπα για τα σχολεια, που χρησημοποιούνται ως παρκιν παντα, είπα για τον εγκλεισμό.
Ρίσκο.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:45μπορεί ανα μικρες ομάδες 3-4 παιδιώνNaida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:41Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:33
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Δημοκρατικός
Νάιντα, Γκερ, πείτε κάτι, εσάς που σας αρέσουν οι Πραγματικοί Άνδρες.
Είναι δυνατόν να σπάνε με λίγο κλείσιμο μέσα ετούτοι με τα θεληματικά σαγόνια και τις μεγάλες πλάτες;
Πιάστε τα στραπ ονς αν είναι να τους δείξετε πως γίνεται.
Είναι δυνατόν να σπάνε με λίγο κλείσιμο μέσα ετούτοι με τα θεληματικά σαγόνια και τις μεγάλες πλάτες;
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Εμένα που είναι πραγματικός Ανδρας με πλάτες και μούσια μόλις μου έφερε κάτι λάστιχα να τα δέσει στο διαχωριστικά κάγκελα να γυμνάστει του δωσα δύο χαστούκια να συνέλθει και τον έβαλα να παρακολουθήσει Πετρετζικη live και να σχολιάσει με καρδούλες . Συνήλθε και πήγε στην παιδική χαρα να κάνει μονόζυγο.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:48 Νάιντα, Γκερ, πείτε κάτι, εσάς που σας αρέσουν οι Πραγματικοί Άνδρες.
Εάν ξαναγίνει λοκνταουν ολικό θα του δείξω το στραπον.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
α οκFluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:10αποκορωνας
απο-κορωνας
κορωνα-ιος
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι η αλήθεια να λέγεται. Θα μετακομίσω σε φάρμα λοιπόν κι όλα καλά.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:21Τίποτε δεν παθαίνουν, μην τα υποτιμάς. Στην Αυστραλία ή στην Ν. Αφρική υπάρχουν παιδιά που ποτέ τους δεν μπήκαν σε τάξη (παιδιά αγροτών σε απομακρυσμένες φάρμες). Διαβάζαν μόνα τους / τα διαβάζαν και κατέβαινουν στην κοντινότερη πόλη μόνο για εξέτασεις. Στα 18, έφυγαν και για σαμπάτικαλ στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, μια χαρά φυσιολογικά παιδιά. Μετά σπουδές κτλ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Άσε μας ρε Διάδοχε, τα πάντα κρίνονται με βάση την εποχή. Αν ο άνθρωπος σκεφτόταν έτσι σαν είδος ακόμα στις σπηλιές θα ήταν αφού μόλις κάλυπτε 2-3 βασικά (πχ φωτιά) θα έλεγε 'καλά είμαστε τώρα, δεν πεθαίνουμε στα 25, πεθαίνουμε στα 28 οπότε ας αράξουμε'.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:44Μην είσαι τόσο μιμόζα. Το νορμάλ απο τη φύση είναι να είσαι φαφούτης στα 30 σου και να τρώς μια στο τόσο όταν βρείς τίποτε μούρα ή πέσει κανένα μαμούθ απο τον γκρεμό. Να κινδυνεύεις να σε φάνε οι άλλοι της οικογένειας αν πέσει πείνα, και να σε τρώνε σίγουρα αν σε πετύχουν στο δάσος τίποτε ξένοι.Green Dragon έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:37 Μιλάς για μεμονωμένες οικογένειες. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν συναναστραφώ με τέτοιο άτομο θα μου φανεί φυσιολογικό.
Εμένα πάντως η κατάσταση μου έχει δώσει στα νεύρα, έχω αρχίσει να μην την παλεύω. Τώρα δεν έχει και δουλειά οπότε η κατάσταση χειροτερεύει πολύ από ψυχολογικής απόψεως. Έκανα το λάθος να μην πηγαίνω ούτε για καφέ για να συνέλθω λιγάκι το καλοκαίρι που ήταν χαλαρά τα πράγματα οπότε τώρα το σύστημα αρχίζει και χτυπά κόκκινα. Και εμβόλιο δεν προβλέπεται σε λιγότερο από 1 χρόνο για την μεγάλη μάζα, στην οποία ανήκω και εγώ.
Το να λες ότι δεν την παλεύεις γιατί έκατσες μερικώς σπίτι για 2 μήνες, έχοντας πλήρη επικοινωνία με τον έξω κόσμο με τεχνικά μέσα, φαγητό, ζεστούλα, στέγη, φως το βράδι, κτλ κτλ, δεν σε τιμά ως Άνθρωπο.
- Μετανάστρια
- Phorum.gr user: Μετανάστρια
Αν δε γίνομαι αδιάκριτη, πόσα παιδιά έχεις Naida;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:41
Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.
Νομίζεις ότι το αφεντικό σου σ'αγαπάει;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι ενδιαφέρουσα ερώτηση;Μετανάστρια έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 22:42Αν δε γίνομαι αδιάκριτη, πόσα παιδιά έχεις Naida;Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:41
Ναι για τον εγκλεισμό, δεν μπορεί το κράτος να πει οκ φρη τα παιδιά έξω για παιχνίδι. Ακυρώνει όλο το εγχείρημα. Μπορεί να επιτρέψει την άσκηση πχ. με το παιδι. Τώρα αν εννοείς για μέσα να παρέχει πχ..πλατφορμες διαδραστικές με παιχνίδια ομαδικα, οικογενειακά κτλ. συμφωνώ. Αλλά αν σκεφτείς αν γίνεται σοβαρή τηλεκπαιδευση για ένα 6ωρο,διαβασμα, πχ αγγλικά, καμιά ώρα άσκηση με τον γονιό εξωτερικά και οι υπόλοιπες ώρες να ασχολείται και ο γονιός και διάφορες δράσεις δεν κινδυνεύει από κατάθλιψη. Από κατάθλιψη θα κινδυνεύει όταν αισθάνεται ότι ο γονιός το βαριέται, δυσανασχετεί κτλ Μιλάμε τώρα για 1-2 μήνες λοκνταουν έτσι.
Μαλλον η τσικουδιά φταίει που δεν πεθαίνει κάνεις.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:35Να μας πείτε τι πίνετε.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:29Έναν (1) θάνατο είχε η μεγάλη πανδημια στα Χανιά, γι'αυτον ακουσα. Αφού δεν είχαμε άλλον, τι να κάνουμε δηλαδή?GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:25
Μα να μην εχει τυχει να μαθεις ουτε για ενα περιστατικο που να παρεκλινει απο τη γραμμη που ακολουθεις απο την αρχη της πανδημιας;Σατανικες συμπτωσεις.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πρωτοράκι να πίνετε. Δεν θα πάτε από κορόνα αλλά θα πάτε από κύρωση του ύπατος.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:01Μαλλον η τσικουδιά φταίει που δεν πεθαίνει κάνεις.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:35Να μας πείτε τι πίνετε.panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:29
Έναν (1) θάνατο είχε η μεγάλη πανδημια στα Χανιά, γι'αυτον ακουσα. Αφού δεν είχαμε άλλον, τι να κάνουμε δηλαδή?
Απο που οι γνώσεις αυτές?Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:02Πρωτοράκι να πίνετε. Δεν θα πάτε από κορόνα αλλά θα πάτε από κύρωση του ύπατος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τις έχετε κρυφές;panos291 έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:06Απο που οι γνώσεις αυτές?Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 23:02Πρωτοράκι να πίνετε. Δεν θα πάτε από κορόνα αλλά θα πάτε από κύρωση του ύπατος.![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 107 Απαντήσεις