Καμία μπάλα στην εξέδρα. Αυτό φοριέται πολύ. Το θα πάθουν κατάθλιψη. Σοβαρή τηλεκπαιδευση από το σχολείο και φουλ ασχολία των γονιών με τα παιδιά τους και όχι κολλημένα σε ταμπλετ και τιβι.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:14Πετάς τη μπάλα στην εξέδρα.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Re: Nάτα μας! Μαθήτρια της τάξης μου με πυρετό!
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Θα σου βρει το κράτος πως θα περάσεις ευχάριστο χρόνο με το παιδί σου στο σπίτι;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτή τη στιγμή πράττεις αμάρτημα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:12
Υπάρχουμε οι ταπεινοί και χωρίς πολλά στολίδια χριστιανοί
Μας χλευάζουν μας μαστιγώνουν μας τιμωρούν
Θα νικήσουμε με τη Χάρι
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
ΌχιPapa John έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:19Αυτή τη στιγμή πράττεις αμάρτημα.Γενιά της Αμαρτίας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:12
Υπάρχουμε οι ταπεινοί και χωρίς πολλά στολίδια χριστιανοί
Μας χλευάζουν μας μαστιγώνουν μας τιμωρούν
Θα νικήσουμε με τη Χάρι
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
- Δημοκρατικός
Τίποτε δεν παθαίνουν, μην τα υποτιμάς. Στην Αυστραλία ή στην Ν. Αφρική υπάρχουν παιδιά που ποτέ τους δεν μπήκαν σε τάξη (παιδιά αγροτών σε απομακρυσμένες φάρμες). Διαβάζαν μόνα τους / τα διαβάζαν και κατέβαινουν στην κοντινότερη πόλη μόνο για εξέτασεις. Στα 18, έφυγαν και για σαμπάτικαλ στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, μια χαρά φυσιολογικά παιδιά. Μετά σπουδές κτλ.Gherschaagk έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:07Κατάθλιψη θα πάθουν τα έρμα.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Αυτο καταλαβες; Πρεπει να βρει το κρατος διεξοδο ώστε να αναπτυξει ενα παιδί διάφορες δεξιοτητες. Ο εγκλεισμός δεν βοηθάει. Δεν είπα, αν αυτο καταλαβες, να μην περνάει χρόνο και με τους γονείς.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:17Θα σου βρει το κράτος πως θα περάσεις ευχάριστο χρόνο με το παιδί σου στο σπίτι;
- Γενιά της Αμαρτίας
- Phorum.gr user: Γενιά των 700
Η οικογένεια είναι το κύτταρο της κοινωνίας. Και να προσθέσω, ο σκοπός της ζωής.
Έτσι πρέπει να γίνει, έτσι θα γίνει.
Μιλάω για το λοκνταουν, που θα κρατήσει 1-2 μήνες. Μου έρχεται αστείο ν' ακούω τα παιδιά θα πάθουν κατάθλιψη επειδή δεν πάνε σχολείο. Τα παιδιά θα πάθουν κατάθλιψη άμα οι γονείς βαριούνται να ασχοληθούν και τα πασάρουν στο ταμπλέτ και το κινητό. Εννοείται ότι το κράτος πρέπει να φροντίζει γενικότερα για διεξόδους των παιδιών ανεξαρτήτως λοκνταουν. Αλλά το να λέμε δεν θέλουμε κλειστά σχολεία γιατί θα πάθουν κατάθλιψη τα παιδιά δεν μου στέκει.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:23Αυτο καταλαβες; Πρεπει να βρει το κρατος διεξοδο ώστε να αναπτυξει ενα παιδί διάφορες δεξιοτητες. Ο εγκλεισμός δεν βοηθάει. Δεν είπα, αν αυτο καταλαβες, να μην περνάει χρόνο και με τους γονείς.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μια χαρά, προμπλεμ σολβντ.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:16Καμία μπάλα στην εξέδρα. Αυτό φοριέται πολύ. Το θα πάθουν κατάθλιψη. Σοβαρή τηλεκπαιδευση από το σχολείο και φουλ ασχολία των γονιών με τα παιδιά τους και όχι κολλημένα σε ταμπλετ και τιβι.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Κοινωνικοποιούντουσαν στα χωράφια και στα χωριά που ζούσαν. Το 70% των ανθρώπων είναι εξωστρεφείς και γεμίζουν ενέργεια από την συναναστροφή σε αντίθεση με τους εσωστρεφείς που καταναλώνουν. Δεν είναι όλοι όπως εσύ ΔΙΑΔΟΧΕ!Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:21Τίποτε δεν παθαίνουν, μην τα υποτιμάς. Στην Αυστραλία ή στην Ν. Αφρική υπάρχουν παιδιά που ποτέ τους δεν μπήκαν σε τάξη (παιδιά αγροτών σε απομακρυσμένες φάρμες). Διαβάζαν μόνα τους / τα διαβάζαν και κατέβαινουν στην κοντινότερη πόλη μόνο για εξέτασεις. Στα 18, έφυγαν και για σαμπάτικαλ στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, μια χαρά φυσιολογικά παιδιά. Μετά σπουδές κτλ.
- Δημοκρατικός
Ποια χωριά; Η κοντινότερη φάρμα στην δικιά τους είναι 200 χλμ.Green Dragon έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:29Κοινωνικοποιούντουσαν στα χωράφια και στα χωριά που ζούσαν. Το 70% των ανθρώπων είναι εξωστρεφείς και γεμίζουν ενέργεια από την συναναστροφή σε αντίθεση με τους εσωστρεφείς που καταναλώνουν. Δεν είναι όλοι όπως εσύ ΔΙΑΔΟΧΕ!Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:21Τίποτε δεν παθαίνουν, μην τα υποτιμάς. Στην Αυστραλία ή στην Ν. Αφρική υπάρχουν παιδιά που ποτέ τους δεν μπήκαν σε τάξη (παιδιά αγροτών σε απομακρυσμένες φάρμες). Διαβάζαν μόνα τους / τα διαβάζαν και κατέβαινουν στην κοντινότερη πόλη μόνο για εξέτασεις. Στα 18, έφυγαν και για σαμπάτικαλ στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, μια χαρά φυσιολογικά παιδιά. Μετά σπουδές κτλ.
Τα υπόλοιπα είναι κλαψίματα και ακατάληπτες ασυναρτησίες
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.
Δεν είπα για τα σχολεια, που χρησημοποιούνται ως παρκιν παντα, είπα για τον εγκλεισμό.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:27Μιλάω για το λοκνταουν, που θα κρατήσει 1-2 μήνες. Μου έρχεται αστείο ν' ακούω τα παιδιά θα πάθουν κατάθλιψη επειδή δεν πάνε σχολείο. Τα παιδιά θα πάθουν κατάθλιψη άμα οι γονείς βαριούνται να ασχοληθούν και τα πασάρουν στο ταμπλέτ και το κινητό. Εννοείται ότι το κράτος πρέπει να φροντίζει γενικότερα για διεξόδους των παιδιών ανεξαρτήτως λοκνταουν. Αλλά το να λέμε δεν θέλουμε κλειστά σχολεία γιατί θα πάθουν κατάθλιψη τα παιδιά δεν μου στέκει.Fluffy έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:23Αυτο καταλαβες; Πρεπει να βρει το κρατος διεξοδο ώστε να αναπτυξει ενα παιδί διάφορες δεξιοτητες. Ο εγκλεισμός δεν βοηθάει. Δεν είπα, αν αυτο καταλαβες, να μην περνάει χρόνο και με τους γονείς.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:17
Θα σου βρει το κράτος πως θα περάσεις ευχάριστο χρόνο με το παιδί σου στο σπίτι;
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Μιλάς για μεμονωμένες οικογένειες. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν συναναστραφώ με τέτοιο άτομο θα μου φανεί φυσιολογικό.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:31 Ποια χωριά; Η κοντινότερη φάρμα στην δικιά τους είναι 200 χλμ.
Τα υπόλοιπα είναι κλαψίματα και ακατάληπτες ασυναρτησίες![]()
Εμένα πάντως η κατάσταση μου έχει δώσει στα νεύρα, έχω αρχίσει να μην την παλεύω. Τώρα δεν έχει και δουλειά οπότε η κατάσταση χειροτερεύει πολύ από ψυχολογικής απόψεως. Έκανα το λάθος να μην πηγαίνω ούτε για καφέ για να συνέλθω λιγάκι το καλοκαίρι που ήταν χαλαρά τα πράγματα οπότε τώρα το σύστημα αρχίζει και χτυπά κόκκινα. Και εμβόλιο δεν προβλέπεται σε λιγότερο από 1 χρόνο για την μεγάλη μάζα, στην οποία ανήκω και εγώ.
μπορείς να αθλείσαι, για ευεξία, στο σπίτι ή σε εξωτερικο χωρο μεμονωμεναGreen Dragon έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:37Μιλάς για μεμονωμένες οικογένειες. Δεν είμαι καθόλου σίγουρος ότι αν συναναστραφώ με τέτοιο άτομο θα μου φανεί φυσιολογικό.Δημοκρατικός έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 20:31 Ποια χωριά; Η κοντινότερη φάρμα στην δικιά τους είναι 200 χλμ.
Τα υπόλοιπα είναι κλαψίματα και ακατάληπτες ασυναρτησίες![]()
Εμένα πάντως η κατάσταση μου έχει δώσει στα νεύρα, έχω αρχίσει να μην την παλεύω. Τώρα δεν έχει και δουλειά οπότε η κατάσταση χειροτερεύει πολύ από ψυχολογικής απόψεως. Έκανα το λάθος να μην πηγαίνω ούτε για καφέ για να συνέλθω λιγάκι το καλοκαίρι που ήταν χαλαρά τα πράγματα οπότε τώρα το σύστημα αρχίζει και χτυπά κόκκινα. Και εμβόλιο δεν προβλέπεται σε λιγότερο από 1 χρόνο για την μεγάλη μάζα, στην οποία ανήκω και εγώ.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 108 Απαντήσεις
- 2469 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-
- 107 Απαντήσεις