!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:05
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:00
Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:52

Σου φαίνεται παράλογο που εκνευριστικέ και δεν σου φαίνεται παράλογο ότι την πρόσβαλες χωρίς λόγο;
Απ'τη στιγμή που γύρισε και κοιταξε τον τύπο, και μου ειπε "αα χμμ, ωραίος είναι", έπρεπε να τα περιμένει όλα. Κι εμένα δεν μου περασαν απο το μυαλό τα αθώα τσιμεντώματα/μακροβούτια/θαψίματα/τεμαχίσματα κτλ απ'το μυαλό, νομίζεις? Φυσικά και μου πέρασαν, αλλά επειδή είμαι μύσταρος, τα έπνιξα, το γύρισα και ξηγήθηκα αλμυρό φυστικι.
Το γεγονός ότι στην συνέχεια τα βρήκατε όλα καλά και ωραία δεν επαφίεται σε αυτό που έκανες αλλά στον χαρακτήρα της κοπέλας.
Όχι, επαφίεται κυρίως σε αυτό που της έκανα. Λεπτομέρειες μετά τις 23:00 αν θέλετε, όπως λεει και ο γκομπάκης.
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:03
Feindflug έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:01 Τύποι, σε περιπτώσεις που σας πει η δικιά σας ότι κάποιος την κοιτάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει για να σας δοκιμάσει.

Καλή απάντηση είναι το:

Αφού είσαι πολύ κάβλα, μανάρι μου!

ή κάτι σε αυτό το ύφος, γυρίστε την κουβέντα στο σεξουαλικό, ερωτικό.

Αφήστε τα νταηλίκια και τις γροθιές, για όταν πραγματικά χρειαστούν.
Μα δεν τους το λένε αυτές, τα χαιβανια εδώ τους το λένε μονοι τους.
Καμμιά φορά το καταλαβαίνουν και οι δύο, τύπισσα, αλλά οι γυναίκες από ντροπή ή για να μην δημιουργηθεί θέμα, δεν λένε κάτι. Στους άντρες χτυπάει στον εγωισμό τους, λογικό είναι. Η σχέση με μια γυναίκα όμως, δεν απαιτεί συνέχεια την λογική, αλλά μάλλον το συναίσθημα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:51
GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:46
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40

*Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
=
Ειπαμε δεν θελουν τετοια,να λες οτι θα τις βαλεις 5 μετρα κατω απο το χωμα και ας μην το πιστευεις.
Μην υπερβάλλεις. Άλλο να σου πει κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις κι άλλο να σου πει ή να κάνει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς απειλή.
Λιγοτερο πρεπει να εχει απειλησει η Τουρκια την Ελλαδα απ οτι ο καμεραμαν εσενα αλλα δεν σε βλεπω να ξεκολλας
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:08
Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:05
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:00
Απ'τη στιγμή που γύρισε και κοιταξε τον τύπο, και μου ειπε "αα χμμ, ωραίος είναι", έπρεπε να τα περιμένει όλα. Κι εμένα δεν μου περασαν απο το μυαλό τα αθώα τσιμεντώματα/μακροβούτια/θαψίματα/τεμαχίσματα κτλ απ'το μυαλό, νομίζεις? Φυσικά και μου πέρασαν, αλλά επειδή είμαι μύσταρος, τα έπνιξα, το γύρισα και ξηγήθηκα αλμυρό φυστικι.
Το γεγονός ότι στην συνέχεια τα βρήκατε όλα καλά και ωραία δεν επαφίεται σε αυτό που έκανες αλλά στον χαρακτήρα της κοπέλας.
Όχι, επαφίεται κυρίως σε αυτό που της έκανα. Λεπτομέρειες μετά τις 23:00 αν θέλετε, όπως λεει και ο γκομπάκης.
Όπου "σε παίρνει" να λες δεδομένου ότι έσβησες την υπόλοιπη απάντησή μου. :wink
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zarkadaki την 02 Νοέμ 2020, 18:16, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:07
Feindflug έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:01 Τύποι, σε περιπτώσεις που σας πει η δικιά σας ότι κάποιος την κοιτάει, κατά ένα μεγάλο ποσοστό το κάνει για να σας δοκιμάσει.

Καλή απάντηση είναι το:

Μα ολόκληρη η ελ κοινωνία είναι καθυστερημένη , όχι μόνο τα θήλεα μέλη της.
Όπως το 90% των Ελληνίδων είστε κατινίτσες που θελετε τη μπατσα σας, έτσι και το 90% των ανδρων είναι γιακουμηδες ανίκανοι να ζησουν μόνοι, που πιστεύουν ότι η μάνα τους είναι παρθένα και οι γυναίκες θελουν τη μπατσα τους.
Άσε μας χρυση μου με τις προσωπικές σου θεωρίες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Feindflug έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:10

Καλή απάντηση είναι το:

Καμμιά φορά το καταλαβαίνουν και οι δύο, τύπισσα, αλλά οι γυναίκες από ντροπή ή για να μην δημιουργηθεί θέμα, δεν λένε κάτι. Στους άντρες χτυπάει στον εγωισμό τους, λογικό είναι. Η σχέση με μια γυναίκα όμως, δεν απαιτεί συνέχεια την λογική, αλλά μάλλον το συναίσθημα.
Και μαζί σου συμφωνώ σήμερα!
2/2 , τι παίζει !!?
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:11
GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:46

Ειπαμε δεν θελουν τετοια,να λες οτι θα τις βαλεις 5 μετρα κατω απο το χωμα και ας μην το πιστευεις.
Μην υπερβάλλεις. Άλλο να σου πει κάτι που θα σε κάνει να γελάσεις κι άλλο να σου πει ή να κάνει κάτι που θα σε κάνει να αισθανθείς απειλή.
Λιγοτερο πρεπει να εχει απειλησει η Τουρκια την Ελλαδα απ οτι ο καμεραμαν εσενα αλλα δεν σε βλεπω να ξεκολλας
Για απειλές λέμε πραγματικές, όχι ψευτομαγκιές τώρα που τις ακούω και γελάω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
vantono

Dwarven Blacksmith έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:06 Σωστός για τα πρώτα.

Αλλά για την τελευταία παράγραφο δεν ξέρω πως μπορεί να το είπες χωρίς να ακουστείς bitter. Μου φαίνεται ότι ακούστηκες πιο πολύ έτσι παρά πλακατζής.
Αν το έλεγα σε κανένα πρώτο ραντεβου αυτο (που δεν προκειται να το ελεγα ποτέ αυτό σε τέτοιες συνθήκες), στα γνωρίσματα, που ακομα δεν ξερουμε ο ενας τον αλλον κτλ, σίγουρα θα ακουγόμουν ολίγον τι κρίντζυ. Και πολυ λογικο να βουταγε το καπελάκι της η άλλη, και να χαιρετούσε μια για πάντα. Αλλά μετά απο σχεδόν 4 χρονια σχέσης, που εχουμε μάθει ο ενας τον άλλον, γνωρίζοντας και εκεινη οτι όταν τα παίρνω άσχημα, αντί να βρίζω και να απειλώ με φόνους κτλ, το γυριζω σε αντιδράσεις και καυστική ειρωνεία τύπου ντοκτορ Χάους, μπορουσε να το παρει και λιγο πιο gently. Aλλά και πάλι, δεν με χάλασε. Ουτε και εκεινη. :003:
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:20

Με ποιο τροπο γινεται να ακουστει σαν πραγματικη πραγματικη,μια απειλη που συνιστα κακουργημα και προβλεπει καμια 10ετια στη φυλακη :lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:15

Όπως το 90% των Ελληνίδων είστε κατινίτσες που θελετε τη μπατσα σας, έτσι και το 90% των ανδρων είναι γιακουμηδες ανίκανοι να ζησουν μόνοι, που πιστεύουν ότι η μάνα τους είναι παρθένα και οι γυναίκες θελουν τη μπατσα τους.
Να εδώ, έχουμε μια προσπάθεια υποτίμησης με αλλαγή του φυλου του αντιπαρατιθεμενου στο θηλυκό.
Εγγενές εσωτερικευμενο αισθήμα κατωτερότητας λόγω φύλου.
Ελ κατινιτσες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:23
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:15

Να εδώ, έχουμε μια προσπάθεια υποτίμησης με αλλαγή στο θηλυκό.
Εγγενής εσωτερικευμενα αισθήματα κατωτερότητας λόγω φύλου.
Ελ κατινιτσες.
Δεν θα μπω σε διαδικασία να ασχολούμαι με τις ασυναρτησίες του κάθε καημένου.
Άβαταρ μέλους
vantono

Πολλές φορές η γραμμή που τα χωρίζει αυτά τα δύο ειναι λεπτότατη, στα όρια του δυσδιάκριτου. Ψευτομαγκιές παίζει να θεωρούσε και τις απειλες του σκιπετάριου ποινικού εκεινη η Ουκρανέζα στο Λουτράκι τις προάλλες, ώσπου εισέβαλλε στο σπιτι της με τσεκουρι και την έκανε πατσές και ποδαράκια μαζί με τον φαρμακοποιό επιβήτορά της.
Ας ειμαστε λίγο πιο υποψιασμένοι και προσεκτικοί, σε αυτη τη ζωή.
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Τώρα σοβαρά, δεν μπορείτε να πείτε τόσα αλλα για να γελάσετε πραγματικα;
Και σε αντίστροφη φάση, έχω ένα φίλο που τα έχει με μια μικρή.
Η μικρή είναι κουκλίτσα, ο φίλος μου σα χοντρό γιδι (γαματος τύπος όμως καθοτι φίλος μου).
Ε Κάθε φορά μας τα κάνει ζεπελιν η μικρή με το ποσο θα του βγάλει τα μάτια αν κοιτάει άλλες κλπ κλπ. Το οποίο το λέει "για αστείο". Μετά από 5 χρόνια έχει κουράσει που δε μας αφήνει να μιλήσουμε σαν αθρώποι και να κάνουμε τα αληθινα πνευματωδη και ευφυή αστεία μας...Και του ιδίου, ο οποίος όμως δεν της το κόβει και φουσκώνει σα διανος που τον ζηλεύει η μικρα- την κρατά απασχολημένη έτσι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Zarkadaki

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zarkadaki »

Sid Vicious έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:59
Zarkadaki έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:52
vantono έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 17:40 *Θυμήθηκα τώρα σκηνικό με τη δικιά μου πριν κάτι χρόνια, με τύπο που καταλάθος έπιασα να την κοιτάει πριν όμως έρθω εγω στο τραπέζι της, της το είπα, γύρισε τον κοιταξε, μου είπε "α μάλιστα χμμ, ωραίος είναι", της απαντάω οτι εχει δίκιο και όντως ειναι ωραίος, και της είπα οτι ειναι ελεύθερη να πάει στο τραπέζι του αν θέλει. Ή να παω εγώ σε εκεινον, να του μιλήσω και να τους κάνω κονέ. Τι ήταν να το πω, στράβωσε πιο άσχημα κι απ'το να της έλεγα ότι θα την κρεμάσω απο το Συνταγμα αλειμμένη με πίσσα και πούπουλα.
Εν τέλει, τέτοιες φασεις δεν θέλουν κόπο, θέλουν τρόπο.
Σου φαίνεται παράλογο που εκνευριστικέ και δεν σου φαίνεται παράλογο ότι την πρόσβαλες χωρίς λόγο;
Σωστή, αυτό δεν είναι τρόπος αυτό ήταν γκάφα πώς δημιουργεί θέμα εκεί που δεν υπάρχει. Δηλαδή καθόταν αυτή εκεί, δεν ασχολουταν καν και αίφνης ο vantono εκ του μηδενός δημιούργησε θέμα, ο μόνος παραλογισμός που βλέπω στην φάση είναι του vantono
Αν το δεις από την μεριά της κοπέλας τότε αυτή η κίνηση δηλώνει άρρωστο ζηλιάρη. Αν στην αρχή υπάρχει τέτοια συμπεριφορά πως θα εξελιχθεί αργότερα;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

GoBack έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 18:22

Με ποιο τροπο γινεται να ακουστει σαν πραγματικη πραγματικη,μια απειλη που συνιστα κακουργημα και προβλεπει καμια 10ετια στη φυλακη :lol:
Όταν είναι ρεαλιστική, έχεις ενδείξεις ότι μπορεί να την πραγματοποιήσει κτλ. Πιο πολύ θα με φοβίσει πχ όταν με γραπώσει από τον αυχένα και μου πει ήρεμα και χαμηλόφωνα κόψε την συζήτηση κτλ, που σιγά μην τη κόβω συνεχίζω ακάθεκτη μέχρι να δω φλέβα στον κρόταφο να πάλλεται :lol: παρά άμα μου πει θα σε κάνω, θα σε ρανω.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”