Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 14:56
Ρε στο ινστα τους βάζει σε ειδική λίστα που φαίνεται, αν σε ψάξουν !!! Στο φβ δε θυμάμαι.
δεν το ήξερα, δεν έχει παραπονεθει καμία έως τώρα
Cecily Anne έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:05
Και με αυτό δεν μπορεί να σου στείλει ο άλλος μνμ; και στον άλλο τι φαίνεται; ότι δεν έχεις σήμα πχ; ή ότι τον έχεις βάλει σε διακοπή;
Όχι, το μήνυμα λαμβάνεται κανονικότατα, απλά δεν έρχεται ποτέ ειδοποίηση. Πρέπει να μπεις στις Συνομιλίες για να δεις ότι σου έχει στείλει το mut-αρισμένο άτομο (με τον κίνδυνο να απαντήσει πολλές ώρες αργότερα γιατί δεν έχεις δει την ειδοποίηση)
Υδράργυρος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:04
Όπως βλέπεις είμαστε πολλοί οι γιδοβοσκοί
elchav έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 14:53
όχι ρε κουκλάρα μου, πατάς συνεχόμενα πάνω στο chat μέχρι να σου ανοίξει ένα παράθυρο.
εκεί επιλέγεις "διακοπή ειδοποιήσεων"
Πιο απλό είναι το μη με καλείς τις τάδε ώρες. Όπως βλέπεις είμαστε πολλοί οι γιδοβοσκοί
Δεν μπορείς να επαναπαυτεις σε αυτό. Κι άμα της τη δώσει της αλληνης κι αρχίσει τα τηλ μέσα στην νύχτα; άσε που ο άλλος αν δεν ξέρει δεν μπορείς να το πεις αυτό. Θα αναρωτιέται γιατί;
όχι ρε κουκλάρα μου, πατάς συνεχόμενα πάνω στο chat μέχρι να σου ανοίξει ένα παράθυρο.
Πιο απλό είναι το μη με καλείς τις τάδε ώρες. Όπως βλέπεις είμαστε πολλοί οι γιδοβοσκοί
Δεν μπορείς να επαναπαυτεις σε αυτό. Κι άμα της τη δώσει της αλληνης κι αρχίσει τα τηλ μέσα στην νύχτα; άσε που ο άλλος αν δεν ξέρει δεν μπορείς να το πεις αυτό. Θα αναρωτιέται γιατί;
Αυτο ποτε δε γινεται. Κανεις δε θελει τις ανεπιθυμητες συναντησεις
Και με αυτό δεν μπορεί να σου στείλει ο άλλος μνμ; και στον άλλο τι φαίνεται; ότι δεν έχεις σήμα πχ; ή ότι τον έχεις βάλει σε διακοπή;
Δε νομίζω ότι το βλέπει ! Απλά.στελνει και εσύ δεν το λαμβάνεις. Βλέπει ότι δεν το διάβασες απλώς ακόμα. Αν ήταν έτσι θα μου είχε κάνει η αδερφή μου κωλονοσκοπηση.
elchav έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 15:07
Όχι, το μήνυμα λαμβάνεται κανονικότατα, απλά δεν έρχεται ποτέ ειδοποίηση. Πρέπει να μπεις στις Συνομιλίες για να δεις ότι σου έχει στείλει το mut-αρισμένο άτομο (με τον κίνδυνο να απαντήσει πολλές ώρες αργότερα γιατί δεν έχεις δει την ειδοποίηση)
Αα σου έρχεται απλά δεν χτυπάει. Αλλά αν ο άλλος μπει στις συνομιλίες το βλέπει. Εκτός κι αν το έχεις κρυφή συνομιλία και mute ταυτόχρονα. Αλλά το βλέπει ο άλλος την κρυφή.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40
Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06
Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον.
Δηλ., μετά από έναν χρόνο χωρισμού, μιλήσατε; Μιλάτε δηλαδή;
Τι την ήθελες την ομιλία; Ας το να πάει στο καλό...
Μιλάμε που και που, μια φορά τον μήνα ας πούμε λέμε ένα τι κάνεις. Γιατί να μην μιλαμε, δεν έχουμε τσακωθεί. Τέλος πάντων, όπως ήρθε έφυγε, τώρα είμαι καλά.
Georg Von Balkanen έγραψε: 06 Δεκ 2020, 19:38
Σβαστικες για όλους. Είμαστε όλοι αντιναζι.