Όχι από κρίση πανικού θα κινδυνεύα
Να κοκκινησω δεν θα κοκκινιζα. Το κεφάλι μες στη θάλασσα θα στο βουταγα όμως άμα έβριζες χριστοπαναγιες.
Όχι από κρίση πανικού θα κινδυνεύα
του μαγειρευεις ενα καλο φαι και του κανεις στοματικο ερωτα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:52 Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ από χθες που στράβωσε με κάτι, έχει 23 ώρες να μπει στο μεσεντζερ. Τον χωρίζω; τον χωρίζω και τον διαγράφω και δεν του λέω τίποτα; περιμένω πότε θα επικοινωνήσει τον ρωτάω που εξαφανίστηκε και αφού μου πει τον χωρίζω και τον διαγράφω;
Βεβαίως έτσι θα γίνει.Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:08του μαγειρευεις ενα καλο φαι και του κανεις στοματικο ερωτα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:52 Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ από χθες που στράβωσε με κάτι, έχει 23 ώρες να μπει στο μεσεντζερ. Τον χωρίζω; τον χωρίζω και τον διαγράφω και δεν του λέω τίποτα; περιμένω πότε θα επικοινωνήσει τον ρωτάω που εξαφανίστηκε και αφού μου πει τον χωρίζω και τον διαγράφω;
αν και δεν εχω παει ποτε μου σε πουτανα, εδω ειμαι με τον χαο, για παρομοιο λογο. ειχαμε πουτανα γειτονισσα, επι πολλα χρονια.Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:24Οι έλεγχοι είναι συχνοί και πυκνοί. οι εξετάσεις το ίδιο. Οι κοπέλες αν πας συγκεκριμένη ώρα έστω κι απέψω θα δεις ότι φεύγουν και έρχονται μόνες τους. πάνε κανονικά στα σπίτια τους. Το τελευταίο πια το ξέρω από παιδάκι γιατί είχαμε πουτάνα στη γειτονιά. Είχε και γιο μεγαλύτερο από μένα. Υπόδειγμα κι αυτός κι αυτή και τους εκτιμούσαν όλοι.
Δεν είναι λοιπόν ότι δεν απαντάω είναι ότι δεν ρωτάς. Αυτό που παρουσιάζεις σαν ερώτηση περιέχει κι άλλα. και το ξέρεις. Όχι σε μένα αυτά ρε νήπιο.
Το ότι μπορούν οι γυναίκες να το κάνουν αυτό είναι από τις μεγάλες αδικίες που έκανε Ο Θεός.Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:08του μαγειρευεις ενα καλο φαι και του κανεις στοματικο ερωτα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:52 Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ από χθες που στράβωσε με κάτι, έχει 23 ώρες να μπει στο μεσεντζερ. Τον χωρίζω; τον χωρίζω και τον διαγράφω και δεν του λέω τίποτα; περιμένω πότε θα επικοινωνήσει τον ρωτάω που εξαφανίστηκε και αφού μου πει τον χωρίζω και τον διαγράφω;
ενας φυσιολογικος αντρας θελει να πηδηξει πανω απο το 50% του γυναικειου πληθυσμου.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:23Αν μου πει ότι θέλει να την πηδηξει θα του δώσω το κινητό να το καταπιει. Αυτό και τέρμα.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:21Κι αν την έχει πηδήξει. Αλλά μέχρι εκεί. Κι αν όχι, αν επιθυμεί να την πηδήξει. Τέλος. Αν πει όχι βέβαια που πολύ πιθανόν να πει, τότε που την γνώρισε. Αυτά μόνο. Α! κι αν είναι ωραία. Αυτά και τέρμαNaida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:14
Ούτε καν όμως. Μόνο αν είναι δίπλα μου και σκάσει μνμ θα λοξοκοιταξω να δω αν είναι από γυναίκα αλλά ως εκεί. Και άμα είναι από γυναίκα θα τον ρωτήσω επί τόπου ποια είναι. Ως εκεί. Και θα τον ρωτήσω και τι θέλει . Τίποτα άλλο.
Spoiler
για σήμερα.
γιατι ρε σεις. τι ζορι τραβατε με τα βιτσια του καθενος/καθεμιας;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:44Τι να πεις; Κρίμα το κορίτσι.Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:41 Εγώ φέτος έκανα πρωτότυπη γνωριμία με ένα ζευγάρι, αυτός σε ελεύθερη σχέση μαζί της, αυτή σε αποκλειστική σχέση μαζί του. Αυτός ήταν σα γαμώ το καντήλι μου, φανταστείτε διασταύρωση του Ιωσήφ από το σίριαλ του Πάσχα και του προβάτου που έκανε ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ στο Χριστούλη, ενώ αυτή ξανθιά με μπλε μάτια, ολίγον τσουπωτή, αρκετά καλό κομμάτι.
Δηλ., μετά από έναν χρόνο χωρισμού, μιλήσατε; Μιλάτε δηλαδή;Null έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 03:06 Μίλησα με την πρώην και μου αποκάλυψε ότι εδώ και έναν μήνα βλέπει άλλον.
αν μαθαινες, απο σποντα, απο καλοθελητες η απο τους ιδιους, πως θα σου φαινοταν;Gherschaagk έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:50Δεν μας αφορά η σεξουαλική ζωή των γονιών μας.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:47 ........
"Τι πιστεύετε; Έχει απατήσει η μητέρα σας τον πατέρα σας;"
......
ρε σεις, αυτον θελει, τι σας κοφτει;Cecily Anne έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:52Μπα, αυτό είναι πταίσμα, μπροστά στο ότι το γίδι ιδρώνει μέσα της.Καραμελίτσα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:51
Περί γούστου τι να πεις, αλλά για ποιο λόγο να δεχτεί να είναι αυτή σε αποκλειστική και ο άλλος σε ελεύθερη;
νύχτα έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:05 δλδ άμα κάποιος είναι όμορφος, παει να πει πως τα χει όλα υπέροχα;
και το αντίστροφο;
θα μας μουρλάνετε εσείς
ολα αρρωστα ειναι.Χαοτικός έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 01:39 Θα επαναλάβω εδώ ειδικά για τον σύνφυλο Γκο Μπακ, ότι όλα αυτά που λέτε φαντάζουν τόσο υγιή και φυσιολογικά εν αντιθέσει με μια απλή επίσκεψη σε ένα μπουρδέλο που γαμάς και φεύγεις. Εκεί είναι άρρωστο. Σωστά;
Ώστε έτσι ε;Βλήμα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:19Το ότι μπορούν οι γυναίκες να το κάνουν αυτό είναι από τις μεγάλες αδικίες που έκανε Ο Θεός.Ασέβαστος έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:08του μαγειρευεις ενα καλο φαι και του κανεις στοματικο ερωτα.Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:52 Δεν με έχει πάρει καθόλου τηλ από χθες που στράβωσε με κάτι, έχει 23 ώρες να μπει στο μεσεντζερ. Τον χωρίζω; τον χωρίζω και τον διαγράφω και δεν του λέω τίποτα; περιμένω πότε θα επικοινωνήσει τον ρωτάω που εξαφανίστηκε και αφού μου πει τον χωρίζω και τον διαγράφω;
Δεν πα' να έχεις καταλάβει ότι κάποια σου κάνει κακό, δεν πα να σ' έχει κερατώσει με εκατό και μετά να σε βάραγε, δε πα να είσαι αποφασισμένος να το τελειώσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει περισσότερο, αν σκύψει και σου κατεβάσει το φερμουάρ τέλειωσε. Κέρδισε παράταση το λιγότερο μιας εβδομάδας.
Ίσως δεν είναι σωστό να το λέω δημόσια και να το μαθαίνουν κι αυτές που δεν το ξέρουν, αλλά θα σκάσω.
δεν θα επρεπε, αλλα το κανεις, την ωρα που κοιμαται η ειναι στο μπανιο. ελα, παραδεξου το.Naida έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 02:43
Δεν είναι τείχος. Το κινητό είναι προσωπικό αντικείμενο. Δεν είναι κοινό. Η σχέση όμως εφόσον αφορά 2 άτομα και δεν είναι φρη, μπορώ να σε ρωτήσω τι σου γράφει κάποια άσχετη και σαφώς με αφορά.
Δηλαδή εσύ θεωρείς ότι έπρεπε να παίρνω το κινητό του να το ψάχνω με ποιους μίλησε, με ποιον αντάλλαξε μηνύματα, τι ακριβώς εγραψε στις συνομιλίες του;
Τώρα που το ξαναβλέπω, ""γονατίσει" και σου κατεβάσει το φερμουάρ" είναι πιο σωστό ρήμα.Naida έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:44Ώστε έτσι ε;Βλήμα έγραψε: 02 Νοέμ 2020, 13:19Το ότι μπορούν οι γυναίκες να το κάνουν αυτό είναι από τις μεγάλες αδικίες που έκανε Ο Θεός.
Δεν πα' να έχεις καταλάβει ότι κάποια σου κάνει κακό, δεν πα να σ' έχει κερατώσει με εκατό και μετά να σε βάραγε, δε πα να είσαι αποφασισμένος να το τελειώσεις μέχρι εκεί που δεν παίρνει περισσότερο, αν σκύψει και σου κατεβάσει το φερμουάρ τέλειωσε. Κέρδισε παράταση το λιγότερο μιας εβδομάδας.
Ίσως δεν είναι σωστό να το λέω δημόσια και να το μαθαίνουν κι αυτές που δεν το ξέρουν, αλλά θα σκάσω.