Εγω λεω η τα ρεπορταζ? μου λες οτι μας την πεσατε απογευμα και τελικα ηταν ξημερωματα,μου λες οτι μας δειρατε στα Τρικαλα τελικα τις φαγατε εσεις.MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:23 Οκ... Ότι πεις...
Κάτι πανιά Μικρασιάτες, ΤΕΙ Λάρισας κτλ μην απορείς πως χάθηκαν και τα πήραν οι δικοί μας. Ξέρεις καλά τι εννοώ.
Η πόλη μου είχε έχει και θα έχει αλλόθρησκους, λαρισαίους και μη... Θα ζουν όμως πάντα με τον φόβο και δεν θα τολμάνε ποτέ να κάνουν κάτι μαζικό και οργανωμένο, θα πηγαίνουν εκδρομές με το τρικαλοκάρδιτσο και τις λοιπές διερχόμενες περιοχές. Μαζικά με σημείο συνάντησης και αναχώρησης μέσα από την Λάρισα, το ξεχνάνε.
Να πανηγυρίζουν στην πόλη της Λάρισας το ξεχνάνε.
Επίσης ο Ξηροκώστας πριν τρία χρόνια στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο ήταν τυχερός που δεν με άφησαν οι άλλοι να την πέσω στον χοντρό συνοδό δίπλα του που είχε και το πανί μαζί του. Ναι εγώ ήμουν με κάτι άλλους που μπήκαμε στην κερκίδα φωνάζαμε "Μίλαν γάμα την αεκ την πουτάνα" και οι λαρισαίες χανούμισες μόλις μας είδαν κρύβαν τα διακριτικά.
Μεσημεράκι προς απόγευμα τους βγάλαμε έξω από τα γραφεία. Το τι γράφουν οι φυλλάδες δεν με απασχολεί. Το γεγονός είναι ότι το κάψαμε με συνοπτικές διαδικασίες.
Πάρε και ένα απόκομμα Αθηναϊκής εφημερίδας για τον Προημιτελικό του 1993 - 1994. Το 1992 - 1993 στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο πάλι είχατε περάσει καλύτερα...
[img]https://i.postimg.cc/QC7XKw8g/ael- ... .jpg[/img]
Το ΤΕΙ Λάρισας προφανως 10 μαζι σε εναν φοιτητη.Μετα το Μικρασιάτες χαθηκε το ΑΕΛ Αθηνας αν ξερεις
Εδω συνδεσμο ειχαν ανοιξει τι πιο οργανωμενο και πηγατε χαραματα οταν ηταν κλειστα.Σπουδαιοι μαγκες.
Με τον Απολλωνα παλι δεν εμφανιστηκατε.Κατι λεγατε αλλα τελικα τζιφος.Και αν την επεφτες μονος σου στον χοντρο το πιθανοτερο ειναι να τις ετρωγες.
Ναι οι λαρισαιοι που κανανε το ρεπορταζ ηταν ΑΕΚ και εγραψαν για ξημερωματα ενω ηταν χαραματα.Εχεις βγει τελειως αναξιοπιστος φιλαρακο.Μην ξεχνας εδω δεν ειναι μονστεροφορουμ να λετε ιστοριες μεταξυ σας και να τις πιστευετε.Διαβαζει κοσμος απο ολες τις ομαδες.
Το αποκομμα το διαβασες?λεει οτι καποιοι Κορυδαλλιωτες μπηκαν στη θυρα σας.Αν δεν τους παιρνατε ουτε εκει θα μιλαγαμε για αο τυρναβου οχι για ΑΕΛ
Κατα τα αλλα πετρες απο μακρυα στα πουλμαν.Ασε που το αποκομμα ειναι σιγουρα απο δικους σας οταν γραφει για ''πλουσια γεωγραφικη ενημερωση''.
Γιατι δεν σας βλεπαμε φιλαδελφεια εσας τους αθηναιοφαγους θα μου απαντησεις?