!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Re: Φύγε ρε γίγαντα απ' τη Λάρισα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 21:23 Οκ... Ότι πεις...

Κάτι πανιά Μικρασιάτες, ΤΕΙ Λάρισας κτλ μην απορείς πως χάθηκαν και τα πήραν οι δικοί μας. Ξέρεις καλά τι εννοώ.

Η πόλη μου είχε έχει και θα έχει αλλόθρησκους, λαρισαίους και μη... Θα ζουν όμως πάντα με τον φόβο και δεν θα τολμάνε ποτέ να κάνουν κάτι μαζικό και οργανωμένο, θα πηγαίνουν εκδρομές με το τρικαλοκάρδιτσο και τις λοιπές διερχόμενες περιοχές. Μαζικά με σημείο συνάντησης και αναχώρησης μέσα από την Λάρισα, το ξεχνάνε.
Να πανηγυρίζουν στην πόλη της Λάρισας το ξεχνάνε.

Επίσης ο Ξηροκώστας πριν τρία χρόνια στο Αλκαζάρ με τον Απόλλωνα στο Κύπελλο ήταν τυχερός που δεν με άφησαν οι άλλοι να την πέσω στον χοντρό συνοδό δίπλα του που είχε και το πανί μαζί του. Ναι εγώ ήμουν με κάτι άλλους που μπήκαμε στην κερκίδα φωνάζαμε "Μίλαν γάμα την αεκ την πουτάνα" και οι λαρισαίες χανούμισες μόλις μας είδαν κρύβαν τα διακριτικά.

Μεσημεράκι προς απόγευμα τους βγάλαμε έξω από τα γραφεία. Το τι γράφουν οι φυλλάδες δεν με απασχολεί. Το γεγονός είναι ότι το κάψαμε με συνοπτικές διαδικασίες.

Εικόνα

Πάρε και ένα απόκομμα Αθηναϊκής εφημερίδας για τον Προημιτελικό του 1993 - 1994. Το 1992 - 1993 στο Πρωτάθλημα, αλλά και στο Κύπελλο πάλι είχατε περάσει καλύτερα...

[img]https://i.postimg.cc/QC7XKw8g/ael- ... .jpg[/img]
Εγω λεω η τα ρεπορταζ? μου λες οτι μας την πεσατε απογευμα και τελικα ηταν ξημερωματα,μου λες οτι μας δειρατε στα Τρικαλα τελικα τις φαγατε εσεις.

Το ΤΕΙ Λάρισας προφανως 10 μαζι σε εναν φοιτητη.Μετα το Μικρασιάτες χαθηκε το ΑΕΛ Αθηνας αν ξερεις :lol:

Εδω συνδεσμο ειχαν ανοιξει τι πιο οργανωμενο και πηγατε χαραματα οταν ηταν κλειστα.Σπουδαιοι μαγκες.

Με τον Απολλωνα παλι δεν εμφανιστηκατε.Κατι λεγατε αλλα τελικα τζιφος.Και αν την επεφτες μονος σου στον χοντρο το πιθανοτερο ειναι να τις ετρωγες.

Ναι οι λαρισαιοι που κανανε το ρεπορταζ ηταν ΑΕΚ και εγραψαν για ξημερωματα ενω ηταν χαραματα.Εχεις βγει τελειως αναξιοπιστος φιλαρακο.Μην ξεχνας εδω δεν ειναι μονστεροφορουμ να λετε ιστοριες μεταξυ σας και να τις πιστευετε.Διαβαζει κοσμος απο ολες τις ομαδες.

Το αποκομμα το διαβασες?λεει οτι καποιοι Κορυδαλλιωτες μπηκαν στη θυρα σας.Αν δεν τους παιρνατε ουτε εκει θα μιλαγαμε για αο τυρναβου οχι για ΑΕΛ :lol:

Κατα τα αλλα πετρες απο μακρυα στα πουλμαν.Ασε που το αποκομμα ειναι σιγουρα απο δικους σας οταν γραφει για ''πλουσια γεωγραφικη ενημερωση''.

Γιατι δεν σας βλεπαμε φιλαδελφεια εσας τους αθηναιοφαγους θα μου απαντησεις?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από MiGiSukhoI »

Στα Τρίκαλα στο 4-1 δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν αυτά που λες.
Μόνο που το Μικρασιάτες χάθηκε μετά το 1-1 στο ΟΑΚΑ... Στην "έδρα" σου...
Γκόμενα το πήρε το πανί που έγραφε ΤΕΙ Λάρισας άμα θέλεις να μάθεις από τον "χούλιγκαν" που το είχε στις εστίες που διέμενε.

Πόσο κράτησε ο σύνδεσμος της ομαδούλας σου γνωρίζεις; Αν ναι, που να δεις και τα άτομα που τον είχαν, ο ένας πιο καθυστερημένος από τον άλλον και όλοι πενηντάρηδες και κάτι σήμερα.
Για να μαθαίνεις, Ιούλιο του 1998 στο Sportime κάναν αναφορά για ύπαρξη συστεγασμένου συνδέσμου, αλλά δεν είχαν πάρει άδεια από το Πρωτοδικείο και δεν τολμούσαν να δώσουν διεύθυνση, μόνο κινητά τηλέφωνα. Τον Μάρτη του 1999 πήραν την άδεια από το Πρωτοδικείο και μαθεύτηκε και η διεύθυνση και όλα γιατί οι πανηλίθιοι σας πήγαν μέρα μεσημέρι και βάλανε ταμπέλα στον 6ο όροφο.

Αφού είσαι τόσο δικτυωμένος πάρε τον τραπεζικό υπάλληλο να σου πει πως έγιναν τα πράγματα και αν μπήκαν κάποιοι το απόγευμα, την ημέρα που κάηκε η τρύπα, ενώ ήταν τρία άτομα μέσα και μόλις είχαν ανοίξει.

Το 1999 αυτά... Τρία χρόνια μετά που έπεσε η ΑΕΛ. Οι χειρότερες χρονιές ήταν το 2000 - 2003, τότε γιατί δεν έκανε κανείς τίποτα; Μιλάμε για απαξίωση στην ομάδα τεράστια, βγαίναμε για καφέ με διακριτικά και μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Κανένας δεν τόλμησε να ανοίξει σύνδεσμο και από τα τέλη του 2002 ο Κόκκαλης σταμάτησε να χρηματοδοτεί και την πεφο μέσω της Intramet. Έφαγε και το κάζο με την εγγραφή μελών που μαζεύτηκαν 30 νοματαίοι μαζί με τον Καραπιάλη και εμείς απ' έξω να τους βρίζουμε...

Ο ίδιος πανύβλακας τραπεζικός υπάλληλος το 2007 είχε πάει στους monsters να πάρει άδεια για να ανοίξει καινούριο σύνδεσμο και καλά και μόλις αντίκρυσε τον έναν που έβαλε την φωτιά στον προηγούμενο έφυγε σαν να του γάμησαν την γυναίκα.

Το 2004, τότε που είχατε συνάντηση σε όλες τις Νομαρχίες στην Ελλάδα για το γηπεδικό, εδώ καμιά δεκαριά βγήκαν και όπως βγήκαν για την Νομαρχία κάναν μεταβολή και πίσω γιατί τους περιμέναμε έξω από την Νομαρχία.

Εγώ έχω πάψει να είμαι οργανωμένος από το 2008 και δεν γουστάρω πλέον τους οργανωμένους για πολλούς και διαφόρους λόγους και χαίρομαι που στην Ελλάδα πλέον είναι υπό διάλυση και το οπαδικό κίνημα σε τέλμα.

Σου ξαναέγραψα στα καλύτερα οπαδικά χρόνια στην Ελλάδα, η ομάδα δεν ήταν στο προσκήνιο. Μέχρι και το 1996 που αλώνιζες λόγω Original και των χρημάτων που έπαιρνε από τις διοικήσεις, στην Λάρισα πάλι δεν κουνιόσασταν, ότι και να λες. Η Λάρισα σαν πόλη για την ΑΕΛ είχε πάντα 100 άτομα που ήταν έτοιμα για όλα, αν π.χ. η ομάδα σου είχε 1000 ειδικών αποστολών.

Ψάξε να μάθεις τι έχει γίνει στο κλειστό του Αλκαζάρ σε παιχνίδι που έπαιζε αρης - παοκ, λόγω τιμωρίας του Αλεξανδρείου, που ήταν 3000 δικοί μας έξω από το κλειστό και δεν άφηναν κανέναν να μπει μέσα, 1982 - 1983.

Ο Νομός Λάρισας έχει 300.000+ πληθυσμό, γιατί η πόλη της Λάρισας δεν έχει συνδέσμους άλλων ομάδων; Εξήγησέ το, αφού μας συγκρίνεις με τα χωριά στα πέριξ που είναι γεμάτα συνδέσμους ομάδων;
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Είσαι άρρωστος με γαμημένη εχθροπάθεια . Ζήτα βοήθεια........
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Είμαι οπαδός, απλά πράγματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ασχολήθηκα με την Πολιτική, γιατί κάποια πράγματα που κάνω στην ζωή, δεν συμβαδίζουν με τις Πολιτικές μου πεποιθήσεις.

Ακόμα και τώρα παίρνω ένα σπρέι και βάφω... Όπου μπορώ...
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27 Στα Τρίκαλα στο 4-1 δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν αυτά που λες.
Γκόμενα το πήρε το πανί που έγραφε ΤΕΙ Λάρισας άμα θέλεις να μάθεις από τον "χούλιγκαν" που το είχε στις εστίες που διέμενε.

Πόσο κράτησε ο σύνδεσμος της ομαδούλας σου γνωρίζεις; Αν ναι, που να δεις και τα άτομα που τον είχαν, ο ένας πιο καθυστερημένος από τον άλλον και όλοι πενηντάρηδες και κάτι σήμερα.
Για να μαθαίνεις, Ιούλιο του 1998 στο Sportime κάναν αναφορά για ύπαρξη συστεγασμένου συνδέσμου, αλλά δεν είχαν πάρει άδεια από το Πρωτοδικείο και δεν τολμούσαν να δώσουν διεύθυνση, μόνο κινητά τηλέφωνα. Τον Μάρτη του 1999 πήραν την άδεια από το Πρωτοδικείο και μαθεύτηκε και η διεύθυνση και όλα γιατί οι πανηλίθιοι σας πήγαν μέρα μεσημέρι και βάλανε ταμπέλα στον 6ο όροφο.

Αφού είσαι τόσο δικτυωμένος πάρε τον τραπεζικό υπάλληλο να σου πει πως έγιναν τα πράγματα και αν μπήκαν κάποιοι το απόγευμα, την ημέρα που κάηκε η τρύπα, ενώ ήταν τρία άτομα μέσα και μόλις είχαν ανοίξει.

Το 1999 αυτά... Τρία χρόνια μετά που έπεσε η ΑΕΛ. Οι χειρότερες χρονιές ήταν το 2000 - 2003, τότε γιατί δεν έκανε κανείς τίποτα; Μιλάμε για απαξίωση στην ομάδα τεράστια, βγαίναμε για καφέ με διακριτικά και μας κοιτούσαν σαν εξωγήινους. Κανένας δεν τόλμησε να ανοίξει σύνδεσμο και από τα τέλη του 2002 ο Κόκκαλης σταμάτησε να χρηματοδοτεί και την πεφο μέσω της Intramet. Έφαγε και το κάζο με την εγγραφή μελών που μαζεύτηκαν 30 νοματαίοι μαζί με τον Καραπιάλη και εμείς απ' έξω να τους βρίζουμε...

Ο ίδιος πανύβλακας τραπεζικός υπάλληλος το 2007 είχε πάει στους monsters να πάρει άδεια για να ανοίξει καινούριο σύνδεσμο και καλά και μόλις αντίκρυσε τον έναν που έβαλε την φωτιά στον προηγούμενο έφυγε σαν να του γάμησαν την γυναίκα.

Το 2004, τότε που είχατε συνάντηση σε όλες τις Νομαρχίες στην Ελλάδα για το γηπεδικό, εδώ καμιά δεκαριά βγήκαν και όπως βγήκαν για την Νομαρχία κάναν μεταβολή και πίσω γιατί τους περιμέναμε έξω από την Νομαρχία.

Εγώ έχω πάψει να είμαι οργανωμένος από το 2008 και δεν γουστάρω πλέον τους οργανωμένους για πολλούς και διαφόρους λόγους και χαίρομαι που στην Ελλάδα πλέον είναι υπό διάλυση και το οπαδικό κίνημα σε τέλμα.

Σου ξαναέγραψα στα καλύτερα οπαδικά χρόνια στην Ελλάδα, η ομάδα δεν ήταν στο προσκήνιο. Μέχρι και το 1996 που αλώνιζες λόγω Original και των χρημάτων που έπαιρνε από τις διοικήσεις, στην Λάρισα πάλι δεν κουνιόσασταν, ότι και να λες. Η Λάρισα σαν πόλη για την ΑΕΛ είχε πάντα 100 άτομα που ήταν έτοιμα για όλα, αν π.χ. η ομάδα σου είχε 1000 ειδικών αποστολών.

Ψάξε να μάθεις τι έχει γίνει στο κλειστό του Αλκαζάρ σε παιχνίδι που έπαιζε αρης - παοκ, λόγω τιμωρίας του Αλεξανδρείου, που ήταν 3000 δικοί μας έξω από το κλειστό και δεν άφηναν κανέναν να μπει μέσα, 1982 - 1983.

Ο Νομός Λάρισας έχει 300.000+ πληθυσμό, γιατί η πόλη της Λάρισας δεν έχει συνδέσμους άλλων ομάδων; Εξήγησέ το, αφού μας συγκρίνεις με τα χωριά στα πέριξ που είναι γεμάτα συνδέσμους ομάδων;
Δεν τα λεω εγω οι εφημεριδες.

Για το Μικρασιατες ακουσα οτι το εφαγαν βαζελοι και σας το εδωσαν.Ετσι κι αλλιως ενας σφ ηταν αυτος στον αγιο στεφανο ουτε καν original.

To TEI δεν το πηρε γκομενα την πεσατε στη γκομενα αυτου που το ειχε και αναγκαστηκε να σας το δωσει για να μην την χτυπησετε.Ποσο κουραδομαγκες ρε σεις.

Δεν ξερω ποσο κρατησε ο συνδεσμος αυτο που ξερω ειναι οτι αντι να πατε οταν ηταν ανοιχτος πηγατε σαν τις κοτες χαραματα.Εσας δηλαδη ειναι εξυπνοι στους μονστερς?γιατι αν κρινω απο τον γαυρο και τον ινδιανο μαλλον για τις κοινωνικες υπηρεσιες ειστε.

Καλα εκαναν και εβαλαν ταμπελα.Σαν εσας στην αθηνα που δεν λετε διευθυνση?μπηκα στη σελιδα σας και δεν γραφουν.Τοσο χεστες.

Η οriginal ποτε δεν πηρε λεφτα.Τους ειχε βαλει τζαμπα τσαρτερ ο Τροχανας για εξωτερικο και αρνηθηκαν.Μη λες οτι θες.

Τι 100 ατομα ετοιμα, αφαντοι με τον Απολλωνα και 10 ατομα στο κλειστο που αν δεν μας εκοβαν τα ΜΑΤ θα τα ειχαμε πεταξει εξω.Σε αλλο ματς στο κλειστο ηρθαμε ενα πουλμαν χωρις εισητηρια,μας απαγορευσαν την εισοδο,αραξαμε στη πλατεια κι αν δεν μας εδιωχνε η αστυνομια ακομα εκει θα ειμασταν.

Συνδεσμους δεν εχει γιατι δεν δινει αδεια η αστυνομια.Προφανως πηγατε κλαφτηκατε και εκει.Εκτος λαρισας που αφηνει υπαρχουν.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Στύγιος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:37 Είσαι άρρωστος με γαμημένη εχθροπάθεια . Ζήτα βοήθεια........
Περιμενω να μου πεις που κανω λαθος.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:44 Είμαι οπαδός, απλά πράγματα.

Αυτός ήταν και ο λόγος που δεν ασχολήθηκα με την Πολιτική, γιατί κάποια πράγματα που κάνω στην ζωή, δεν συμβαδίζουν με τις Πολιτικές μου πεποιθήσεις.

Ακόμα και τώρα παίρνω ένα σπρέι και βάφω... Όπου μπορώ...
Κι εγω ειμαι οπαδος.Δεν κανω ομως πεσιματα εκει που με παιρνει μαζι με αλλους.Ουτε απειλω γκομενες για να παρω πανο.Εκει ειναι η διαφορα μας χωρις να λεω οτι το δευτερο το εκανες εσυ.

Κομμουνιστης δεν εισαι?αρα ασχολησε με τη πολιτικη.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
MiGiSukhoI

Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου. Ποιοι βάζελοι; Και έτσι ε; Δεν σε συμφέρει να παραδεχτείς ότι του το έφαγε μια γκόμενα. Ο Ινδιάνος που ανέφερες είχε ξεκόψει από το 1996. Ο άλλος που δεν ζει πια, μόνο γάβρος δεν ήταν, ότι και να λες. Έκανε μια μαλακία και την πλήρωσε. Ασχέτως πως βρέθηκε στην Σαραγόσα το 1995. Και 'συ άμα ήσουν πρεζάκι και πειριθωριακός όπως ο συγκεκριμένος θα έκανες τα πάντα για μερικές χιλιάδες δραχμές. Για να μάθεις ο Ιωαννίδης, ναι ο Ξανθός του το κανόνισε.

Δεν δίνει άδεια η Αστυνομία; Επιμένεις...
Δεν μπορεί να υποστηριχθεί σύνδεσμος άλλης ομάδας στην Λάρισα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σήμερα ανοίγει, αύριο κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες. Με κάψιμο ή χωρίς.

Αφού δεν τα λες εσύ και δεν ήσουν παρών άστα... Μην επιμένεις. Η Λάρισα δεν είναι σαν το χωριό σου την Καλαμάτα.

Με τον Απόλλωνα ήσασταν 10 άτομα στην 1 γι' αυτό μη λες μαλακίες.

Στην Πλατεία Νεάπολης με συνοδεία μπάτσων έστω και διακριτική και καναδυό τις αρπάξανε που μπήκαν σε μαγαζιά για φαγητό.

Στην Ελασσόνα είχαν οι Βούλγαροι και από τα τόσα πεσίματα που έφαγαν τους έδιωξαν οι γείτονες στο τέλος.

Μόνο στα Φάρσαλα υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι δυσπρόσιτη περιοχή. Αλλά κάτι γίνεται. Ας αλλάξει η κατάσταση με τον Κούγια και θα γίνουν και πάλι αλλιώς τα πράγματα.

Ο σύνδεσμος της Αθήνας είναι νόμιμος με άδεια Πρωτοδικείου και βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο. Εκεί στα πέριξ βρίσκεται από το 1998. Δεν άλλαξε γειτονιά.
ΑΡΧΙΣΕ Η ΚΑΘΑΡΣΗ...
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:27 Στα Τρίκαλα στο 4-1 δεν υπάρχει περίπτωση να ισχύουν αυτά που λες.

Στα Τρίκαλα το 1983 έγιναν επεισόδια μεταξύ αεκτζήδων (από τα Τρίκαλα κυρίως) και Λαρισαίων. Μικρός ήμουν, ήμουν στο γήπεδο αλλά δεν θυμάμαι πραγματικά ποιος τις έφαγε περισσότερο. Το πιο πιθανό είναι να τις φάγατε εσείς. Επίσης, επειδή είμαι κατά το ήμισυ από τη Λάρισα από το 1996 μέχρι το 2004 οι περισσότεροι συγγενείς μου στη Λάρισα δήλωναν γαύροι (κυρίως) και βάζελοι. Το ίδιο δήλωναν και πριν το 1985. Μετά το 2006-2007 που πήρατε και το κύπελλο δήλωναν πάλι ΑΕΛ πρώτα. Σίγουρα πάντως είστε η μόνη επαρχιακή πόλη που οι περισσότεροι (όχι βέβαια όλοι) δηλώνουν μόνο ΑΕΛ τώρα αν και υπάρχουν ακόμα συμπάθειες σε κάποιους σε γαβροβάζελους. Πάντως κανένας δεν σε υπολογίζει οπαδικά πια, τη δεκαετία το 80 ήταν διαφορετικά τα πράγματα αλλά και πάλι μην νομίζεις οτι οι Παοκτζήδες ή εμείς πχ είχαμε κανένα φόβο όταν πηγαίναμε στη Λάρισα. Και φυσικά ο ΑΡΗΣ είναι μεγάλη ομάδα λόγω κόσμου και δεν μπορείς ούτε κατά διάνοια να συγκριθείς μαζί του.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

το νημα αφορα την ΑΕΛ ... αλλοθρησκοι αλλου :8)
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

MiGiSukhoI έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:35 Τα έχεις μπερδεμένα στο μυαλό σου. Ποιοι βάζελοι; Και έτσι ε; Δεν σε συμφέρει να παραδεχτείς ότι του το έφαγε μια γκόμενα. Ο Ινδιάνος που ανέφερες είχε ξεκόψει από το 1996. Ο άλλος που δεν ζει πια, μόνο γάβρος δεν ήταν, ότι και να λες. Έκανε μια μαλακία και την πλήρωσε. Ασχέτως πως βρέθηκε στην Σαραγόσα το 1995. Και 'συ άμα ήσουν πρεζάκι και πειριθωριακός όπως ο συγκεκριμένος θα έκανες τα πάντα για μερικές χιλιάδες δραχμές. Για να μάθεις ο Ιωαννίδης, ναι ο Ξανθός του το κανόνισε.

Δεν δίνει άδεια η Αστυνομία; Επιμένεις...
Δεν μπορεί να υποστηριχθεί σύνδεσμος άλλης ομάδας στην Λάρισα. Τι δεν καταλαβαίνεις; Σήμερα ανοίγει, αύριο κλείνει με συνοπτικές διαδικασίες. Με κάψιμο ή χωρίς.

Αφού δεν τα λες εσύ και δεν ήσουν παρών άστα... Μην επιμένεις. Η Λάρισα δεν είναι σαν το χωριό σου την Καλαμάτα.

Με τον Απόλλωνα ήσασταν 10 άτομα στην 1 γι' αυτό μη λες μαλακίες.

Στην Πλατεία Νεάπολης με συνοδεία μπάτσων έστω και διακριτική και καναδυό τις αρπάξανε που μπήκαν σε μαγαζιά για φαγητό.

Στην Ελασσόνα είχαν οι Βούλγαροι και από τα τόσα πεσίματα που έφαγαν τους έδιωξαν οι γείτονες στο τέλος.

Μόνο στα Φάρσαλα υπάρχει κάτι επίσημο. Είναι δυσπρόσιτη περιοχή. Αλλά κάτι γίνεται. Ας αλλάξει η κατάσταση με τον Κούγια και θα γίνουν και πάλι αλλιώς τα πράγματα.

Ο σύνδεσμος της Αθήνας είναι νόμιμος με άδεια Πρωτοδικείου και βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο. Εκεί στα πέριξ βρίσκεται από το 1998. Δεν άλλαξε γειτονιά.
Ρε φιλε πως θα φαει πανο γκομενα απο αντρα? η Ζηνα ειναι? :lol: Τι σημασια εχει αν ο γαυρος δεν ζει και ο Ινδιανος δεν ασχολειται?αρχηγοι σας δεν ηταν? πως να βρεθηκε στη Σαραγοσα δηλαδη απο λαθος? τοσες χιλιαδες γαυροι ειχαν παει χρειαζοταν να πληρωσουν τον λαρισαιο? :lol:

Ετσι εχω ακουσει για τις αδειες.Και μου φαινεται λογικο,καπου που υπηρχαν συνδεσμοι γιατι να μην ξανανοιξουν? και στο ξαναλεω οταν παει το σκατο στη καλτσα εξω απο τη πολη πχ στον Παλαμα δεν το παιζεις ιστορια σαν οπαδος.Εισαι απλα ενας θρασυδειλος που πας οπου σε παιρνει.Δικαιωμα σου αλλα μην λες μετα γιατι σε λενε ντροπη της επαρχιας.

Ειμασταν 10 και παλι κωλωσατε.Στα λογια μου ερχεσαι.

Τιποτα δεν εγινε στη πλατεια.Δεν πλησιασατε καν.

Ελασσονα δεν ειναι που σας καρπαζωνουν τα παοκια?μεσα στον εναν και μοναδικο νομο που υπαρχεις,ελεος!

Το βρισκεστε σε κεντρικοτατο σημειο στην αθηνα δεν λεει τιποτα.Ανοιγεις συνδεσμο τον εχεις φανερο με διευθυνση και ολα.Αυτα τα γενικα ''περιοχη ομονοιας'' δειχνουν δειλια.Οπως μια φορα που σκασατε στα μισα του ημιχρονου εξω απο το ΟΑΚΑ οταν ειμασταν ολοι μεσα παρακαλαγατε τα ΜΑΤ να σας βαλουν και οταν αρνηθηκαν την κοπανησατε μην τυχει και σας δουμε στο ημιχρονο :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

nostromos έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:00 το νημα αφορα την ΑΕΛ ... αλλοθρησκοι αλλου :8)
Για ΑΕΛ μιλαμε :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Arisvilla έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:58
Επίσης, επειδή είμαι κατά το ήμισυ από τη Λάρισα από το 1996 μέχρι το 2004 οι περισσότεροι συγγενείς μου στη Λάρισα δήλωναν γαύροι (κυρίως) και βάζελοι.
Αυτη ειναι και η δικη μου πληροφορηση.Υπαρχουν μαλιστα και μονστεραδες που τωρα το παιζουν αντιποκ αλλα στο σχολειο που η ΑΕΛ βολοδερνε στις μικροτερες κατηγοριες εσκαγαν με γαυρικα κασκολ :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:19
Arisvilla έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:58
Επίσης, επειδή είμαι κατά το ήμισυ από τη Λάρισα από το 1996 μέχρι το 2004 οι περισσότεροι συγγενείς μου στη Λάρισα δήλωναν γαύροι (κυρίως) και βάζελοι.
Αυτη ειναι και η δικη μου πληροφορηση.Υπαρχουν μαλιστα και μονστεραδες που τωρα το παιζουν αντιποκ αλλα στο σχολειο που η ΑΕΛ βολοδερνε στις μικροτερες κατηγοριες εσκαγαν με γαυρικα κασκολ :lol:
Ε ναι αυτό συνέβαινε. Και ο ξάδελφος μου που σου λέω τη δεκαετία του 80 γυρνούσε σε όλα τα γήπεδα με την ΑΕΛ. Το 1997 οταν τον ρώτουσα τι ομάδα είναι μου έλεγε ολυμπιακός. Του ελεγα εσύ που πήγαινες με την ΑΕΛ σε όλα τα γήπεδα και μου έλεγε οκ και ΑΕΛ είμαι αλλά από μικρός είμαι ολυμπιακός. Στη δε επαρχία της Λάρισας οι περισσότεροι είναι οπαδοί του ποκ. Υπάρχουν και παοκτζήδες. Και δικοί μας υπήρχαν και τη δεκαετία του 90 ήταν και καλά οργανωμένοι. Σύνδεσμο δεν είχαν όμως.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Arisvilla έγραψε: 01 Νοέμ 2020, 00:25
Ε ναι αυτό συνέβαινε. Και ο ξάδελφος μου που σου λέω τη δεκαετία του 80 γυρνούσε σε όλα τα γήπεδα με την ΑΕΛ. Το 1997 οταν τον ρώτουσα τι ομάδα είναι μου έλεγε ολυμπιακός. Του ελεγα εσύ που πήγαινες με την ΑΕΛ σε όλα τα γήπεδα και μου έλεγε οκ και ΑΕΛ είμαι αλλά από μικρός είμαι ολυμπιακός. Στη δε επαρχία της Λάρισας οι περισσότεροι είναι οπαδοί του ποκ. Υπάρχουν και παοκτζήδες. Και δικοί μας υπήρχαν και τη δεκαετία του 90 ήταν και καλά οργανωμένοι. Σύνδεσμο δεν είχαν όμως.
Αυτο ειναι το λογικο και συμβαινει παντου ολοι οι επαρχιωτες εχουν μια μεγαλη ομαδα και υποστηριζουν και τη τοπικη αναλογα πως παει.Αυτο το σκαλωμα των λαρισαιων να μας πεισουν οτι η μονη εξαιρεση ειναι στη πολη τους ειναι ανεξηγητο.

Εχω ακουσει και για εναν συνδεσμο της ΑΕΛ εξω απο τη πολη,νομιζω Τυρναβο που ηταν γαυροι και μολις ανεβηκε η ΑΕΛ εγιναν λαρισα :lol:

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”