!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτοδικείο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Ερωτοδικείο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Zarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:19
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:12
Zarkadaki έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:10

:str8jack:
Η απεγνωσμένη προσπάθεια να την πεις και να αξιώνεις ότι έχεις και υλικό για κάτι τέτοιο; :smt005:
Αν μου πεις σε ποιο γυναικολόγο πας θα σου πω και γω. Αλλά 10 λεπτά; :smt005: 10 λεπτά! :003:
Άμα δουλέψεις εσύ κάνε μισάωρο τι να πω; Γιατί να πρέπει να κάτσουν παραπάνω οι κοπέλες και να μην περάσει ο επόμενος; Λεφτά είναι αυτά.

Μα το ποιο ωραίο με σένα είναι ο κοσμάκης σου περνιέται για κυρίαρχος σε όλην την πλάση. Τις προάλλες θεωρούσες ότι βάλεται η θέση μου (που έλεγα για ανωμαλίες) εξορισμού και μόνο. Και το εγχείρημα να μου την πεις περιοριζόταν στον να μου το αναφέρεις απλά.
Μάθε λίγο μπάλα.
Τι θα πει δέκα λεπτά που το τονίζεις. Επειδή γνώρισες ένα γκόμενο στη ζωή σου άντε δύο και άντε να το έκανες κι άλλη μια φορά έτσι σκόρπια έγινες βετεράνος της σεξουαλικότητας και μπορείς να εκφέρεις και άποψη και κρίση; :003:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:26
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:17
Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:13

Πώς μπορεί να έκανε καλά που έσπασε το κινητό; Τον δάγκωσε;

Επειδη μου το ζήταγε να δει συνομιλία και δεν του το έδινα θεωρεί ότι δίκαια αντέδρασε γιατί και καλά κάτι του έκρυβα.
Εννοείς το έσπασε επίτηδες; Στο στυλ, εσύ δε μου δείχνεις και εγώ το σπάω; Και δεν του το φερες στο κεφάλι; Να μην πω τίποτε άλλο...

ΕΝΟΧΟΣ, κυρία πρόεδρε.
Ναι καλέ επίτηδες, μου το αρπαξε από το χέρι με το ΖΟΡΙ να πω και αυτό και μου το πέταξε απέναντι στον τοίχο. Φυσικά και είναι ένοχος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:30 Εϊναι υπεράνω των δυνάμεών μου χαχαχαχααχ πρέπει να συνέλθεις.
Πήγαινε με το μέρος τους

Εικόνα

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:24
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:19
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:13
Είμαι σίγουρος ότι με τα ερωτήματα αυτά πιστεύεις ότι καλύπτεις όλη τη γκάμα της πραγματικότητας.
Δεν απαντάς ομως.
Οι έλεγχοι είναι συχνοί και πυκνοί. οι εξετάσεις το ίδιο. Οι κοπέλες αν πας συγκεκριμένη ώρα έστω κι απέψω θα δεις ότι φεύγουν και έρχονται μόνες τους. πάνε κανονικά στα σπίτια τους. Το τελευταίο πια το ξέρω από παιδάκι γιατί είχαμε πουτάνα στη γειτονιά. Είχε και γιο μεγαλύτερο από μένα. Υπόδειγμα κι αυτός κι αυτή και τους εκτιμούσαν όλοι.

Δεν είναι λοιπόν ότι δεν απαντάω είναι ότι δεν ρωτάς. Αυτό που παρουσιάζεις σαν ερώτηση περιέχει κι άλλα. και το ξέρεις. Όχι σε μένα αυτά ρε νήπιο.
Τι λες! Σαν διαφήμιση του skip μου ακούστηκε. Αστραφτερή λευκότητα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:33
Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:30 Εϊναι υπεράνω των δυνάμεών μου χαχαχαχααχ πρέπει να συνέλθεις.
Πήγαινε με το μέρος τους

Εικόνα
Φίλε, σοβαρά τώρα, ήθελε σουτάρισμα από τότε. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:36
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:33
Πήγαινε με το μέρος τους

Εικόνα
Φίλε, σοβαρά τώρα, ήθελε σουτάρισμα από τότε. Από εκεί και πέρα είναι δικό σου θέμα.
Τον σούταρα τότε!

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:31

Επειδη μου το ζήταγε να δει συνομιλία και δεν του το έδινα θεωρεί ότι δίκαια αντέδρασε γιατί και καλά κάτι του έκρυβα.
Εννοείς το έσπασε επίτηδες; Στο στυλ, εσύ δε μου δείχνεις και εγώ το σπάω; Και δεν του το φερες στο κεφάλι; Να μην πω τίποτε άλλο...

ΕΝΟΧΟΣ, κυρία πρόεδρε.
Ναι καλέ επίτηδες, μου το αρπαξε από το χέρι με το ΖΟΡΙ να πω και αυτό και μου το πέταξε απέναντι στον τοίχο. Φυσικά και είναι ένοχος.
Αυτή είναι πράξη εκφοβισμού, πρέπει να δικαστεί με τον αντιτρομοκρατικό. Μηδενική ανοχή.
Z
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:36
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:24
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:19

Δεν απαντάς ομως.
Οι έλεγχοι είναι συχνοί και πυκνοί. οι εξετάσεις το ίδιο. Οι κοπέλες αν πας συγκεκριμένη ώρα έστω κι απέψω θα δεις ότι φεύγουν και έρχονται μόνες τους. πάνε κανονικά στα σπίτια τους. Το τελευταίο πια το ξέρω από παιδάκι γιατί είχαμε πουτάνα στη γειτονιά. Είχε και γιο μεγαλύτερο από μένα. Υπόδειγμα κι αυτός κι αυτή και τους εκτιμούσαν όλοι.

Δεν είναι λοιπόν ότι δεν απαντάω είναι ότι δεν ρωτάς. Αυτό που παρουσιάζεις σαν ερώτηση περιέχει κι άλλα. και το ξέρεις. Όχι σε μένα αυτά ρε νήπιο.
Τι λες! Σαν διαφήμιση του skip μου ακούστηκε. Αστραφτερή λευκότητα.

Φωσφοριζέ ενίοτε. Γιατί στη Φυλής βάζουνε τέτοιες ειδικές λάμπες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Καραμελίτσα έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:38

ΕΝΟΧΟΣ, κυρία πρόεδρε.
Αυτή είναι πράξη εκφοβισμού, πρέπει να δικαστεί με τον αντιτρομοκρατικό. Μηδενική ανοχή.
Βέβαια. Ισόβια.

Συνδέθηκε το καμάρι μου :hebit:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:22 Ακούστε και το δικό μου πόνο. Σε ένα μπουρδέλο που πήγαινα είχε μια Ουκρανέζα με κάτι βυζάρες θάνατος. Την είχα πηδήξει 2-3 φορές και μια μέρα
βλέπω ότι έχουν φέρει μια καινούργια, Ρωσίδα. Μια χαρά η κοπέλα δε λέω αλλά την Ουκρανέζα την είχα ερωτευτεί μπορώ να πω.
Γύρισα όλα τα μπουρδέλα μήπως έχει πάει αλλού. Ένα μήνα έψαχνα. Μάλλον πάει, για πάντα.
Από τότε έχω μελαγχολική διάθεση και δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. :c040:

Τι να κάνω;
Υπομονη. Λογικα μολις ανακαμψει δυναμεις απο την επεμβαση θα επιστρεψει στη δουλεια της. αλλα να εισαι προσκεκτικος στν αρχη που θα ναι φρεσκοεγχειρισμενη
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Yochanan έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:41
Χαοτικός έγραψε: 31 Οκτ 2020, 22:22 Ακούστε και το δικό μου πόνο. Σε ένα μπουρδέλο που πήγαινα είχε μια Ουκρανέζα με κάτι βυζάρες θάνατος. Την είχα πηδήξει 2-3 φορές και μια μέρα
βλέπω ότι έχουν φέρει μια καινούργια, Ρωσίδα. Μια χαρά η κοπέλα δε λέω αλλά την Ουκρανέζα την είχα ερωτευτεί μπορώ να πω.
Γύρισα όλα τα μπουρδέλα μήπως έχει πάει αλλού. Ένα μήνα έψαχνα. Μάλλον πάει, για πάντα.
Από τότε έχω μελαγχολική διάθεση και δεν μπορώ να απολαύσω τίποτα. :c040:

Τι να κάνω;
Υπομονη. Λογικα μολις ανακαμψει δυναμεις απο την επεμβαση θα επιστρεψει στη δουλεια της. αλλα να εισαι προσκεκτικος στν αρχη που θα ναι φρεσκοεγχειρισμενη
Α κοζάρεις και από εγχειρισμένες ε;

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:26
Ποσο σοφη επιλογη,ελπιζω να μην πηγε για υπνο
Παιδιά, είναι 40 σελίδες νήμα. Επιφυλάσσομαι για αύριο το πρωί. :D
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:26
Rocco Siffredi έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:25

και καλα η΄του εκρυβες;
Δεν ήθελα να δει τις συνομιλίες μου. Εγώ δεν ζήτησα ποτέ να δω τις δικές του.
Φυσικά και δεν ζήτησες. Αφού τις βλέπεις κρυφά όταν δεν είναι μπροστά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Namrail έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:57
GoBack έγραψε: 31 Οκτ 2020, 23:26
Ποσο σοφη επιλογη,ελπιζω να μην πηγε για υπνο
Παιδιά, είναι 40 σελίδες νήμα. Επιφυλάσσομαι για αύριο το πρωί. :D
Χρειάζεσαι ξεκούραση, άστους να λένε αυτούς.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΕΝΟΧΟΣ, κυρία πρόεδρε.
Αμα σε είχα γκομενα, και δεν μου δείχνεις με ποιον σαχλαμαριζεις στο κινητό, για να μην φτάσω στο σημείο να κάνω το ίδιο, ή κάτι χειρότερο, όπως να πετάξω εσένα στον απεναντι τοίχο, απλά θα σε παρατουσα και θα έφευγα. Μου έχει τύχει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Απάντηση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”