!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πρώτος νεκρός

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nrg

Re: Ο πρώτος νεκρός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nrg »

Planis έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:37
nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:32 Υπόψιν ότι στην Γαλλία άρχισαν πάλι να πεθαίνουν στα γηροκομεία παρά τα μέτρα που έχουν λάβει.
Με απλά λόγια αν η διασπορά είναι μεγάλη, είναι θέμα χρόνου να διαδοθεί και ο ιός σε αυτά.

Δεν υπάρχει κανένας φυσικός φραγμός που να εμποδίζει την διάδοση, αργά ή γρήγορα, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες... όπου και αν βρίσκονται...
Εκτός και μιλάμε για εγκαταστάσεις που αντέχουν και σε βιολογικό πόλεμο.
Ψιτ... Ο Γιώργος Παπανδ... συγγνώμη, ο Ηλίας Μόσιαλος λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων δεν θα πάθει απολύτως τίποτα. Ούτε καν θα αρρωστήσει σοβαρά.
Στην Ελλάδα ζουν 5,5 εκατ από 40 και πάνω.

Ο ΕΟΔΥ έχει καταγράφει ότι σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα από τα 17.000 κρούσματα έχουν πεθάνει οι 600, δηλαδή ποσοστό 3,5%.
Άρα πράγματι η συντριπτική πλειοψηφία του 96,5% δεν έπαθε τίποτα.

Πόσοι λοιπόν θα πεθάνουν από covid από τα 5,5 εκατ;
Έχουμε παραδώσει την λειτουργία του κράτους στο παρακράτος.
Μαρία Καρυστιανού
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Υδράργυρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:20 Βαζουμε λοκ νταουν για να μην κατσουν στα σπιτια οι συνταξιουχοι, οι οποιοι δεν παθαινουν και τιποτα να κατσουν μεσα, παιρνουν συνταξη. Ενω αμα δε δουλεψουν οι νεοι ξεκινανε τη ζωη τους με χρεη
Τοσο καιρο τα λεμε αυτα. Την πλακα την εχουν οι νεοδημοκρατες παντως. Εδω και χρόνια ειρωνευονται (και σωστα) τα λεφτοδεντρα, φετος που ο Μητσοτάκης μοιραζει αβερτα τα δις ειναι απλα Σαββατο.
Planis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Planis »

nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:47
nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:32 Υπόψιν ότι στην Γαλλία άρχισαν πάλι να πεθαίνουν στα γηροκομεία παρά τα μέτρα που έχουν λάβει.
Με απλά λόγια αν η διασπορά είναι μεγάλη, είναι θέμα χρόνου να διαδοθεί και ο ιός σε αυτά.

Δεν υπάρχει κανένας φυσικός φραγμός που να εμποδίζει την διάδοση, αργά ή γρήγορα, σε όλες τις ηλικιακές ομάδες... όπου και αν βρίσκονται...
Εκτός και μιλάμε για εγκαταστάσεις που αντέχουν και σε βιολογικό πόλεμο.
Ψιτ... Ο Γιώργος Παπανδ... συγγνώμη, ο Ηλίας Μόσιαλος λέει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των κρουσμάτων δεν θα πάθει απολύτως τίποτα. Ούτε καν θα αρρωστήσει σοβαρά.

Ο ΕΟΔΥ έχει καταγράφει ότι σε αυτήν την ηλικιακή ομάδα από τα 17.000 κρούσματα έχουν πεθάνει οι 600, δηλαδή ποσοστό 3,5%.

Πόσοι λοιπόν ότι θα πεθάνουν από covid από τα 5,5 εκατ;
Με την παραδοχή φυσικά ότι όλοι θα αρρωστήσουν. Επίσης οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι στην πραγματικότητα τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα και αυτά είναι απλώς τα επιβεβαιωμένα. Η θνητότητα είναι σημαντικά μικρότερη και δεν υπάρχει καμία λογική στην πρόβλεψη ότι θα αρρωστήσουν όλοι αν δεν κλείσουν τα μαγαζιά. Αυτές είναι αυθαίρετες παραδοχές με θεωρητικά μοντέλα. Κι εγώ μπορώ να σου βγάλω μοντέλα ότι οι πάντες θα αρρωστήσουν. Προφανώς δεν μιλάμε για τη βουβωνική πανώλη του Μεσαίωνα και σίγουρα δεν έχουμε τις συνθήκες υγιεινής ούτε του Μεσαίωνα ούτε καν των αρχών του 20ου αιώνος.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

waldorf έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:44 Σε άλλο νήμα με άλλο θέμα ξέφυγα και έβρισα χυδαία,αν και δεν το συνηθίζω,τους σκατόψυχους μισάνθρωπους.
Planis είσαι χαρακτηριστικό παράδειγμα των παραπάνω.Είσαι γνωστός ναζιστής ήδη απ`το παλιό (apeirostikos),οπότε η άποψη σου περί εξολόθρευσης των γέρων-άρρωστων-ανήμπορων κλπ δεν με βρίσκει απροετοίμαστο.Ωστόσο, για κάποιο λόγο που δεν θα καταλάβω ποτέ,συνεχίζει να με εκπλήσσει.

Ας αναγνωρίζουμε τους σκατόψυχους μισάνθρωπους παντού και όχι μόνο στη συγκυριακή συμπόρευσή μας μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
nrg

Planis έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:52

Με την παραδοχή φυσικά ότι όλοι θα αρρωστήσουν. Επίσης οι ίδιοι οι γιατροί λένε ότι στην πραγματικότητα τα κρούσματα είναι πολύ περισσότερα και αυτά είναι απλώς τα επιβεβαιωμένα. Η θνητότητα είναι σημαντικά μικρότερη και δεν υπάρχει καμία λογική στην πρόβλεψη ότι θα αρρωστήσουν όλοι αν δεν κλείσουν τα μαγαζιά. Αυτές είναι αυθαίρετες παραδοχές με θεωρητικά μοντέλα. Κι εγώ μπορώ να σου βγάλω μοντέλα ότι οι πάντες θα αρρωστήσουν. Προφανώς δεν μιλάμε για τη βουβωνική πανώλη του Μεσαίωνα και σίγουρα δεν έχουμε τις συνθήκες υγιεινής ούτε του Μεσαίωνα ούτε καν των αρχών του 20ου αιώνος.
Και το 10% να κολλήσει (και όχι αρρωστήσει) πάλι μιλάμε για 21.500 νεκρούς από 40 και πάνω.

Λίγοι είναι;
Μαρία Καρυστιανού
Planis

nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:57

Και το 10% να κολλήσει (και όχι αρρωστήσει) πάλι μιλάμε για 21.500 νεκρούς από 40 και πάνω.

Λίγοι είναι;
Δεν ξέρω αν είναι λίγοι ή πολλοί. Ξέρω ότι την ελευθερία μου και τη ζωή μου δεν την δίνω σε κανέναν επειδή ισχυρίζεται ότι έτσι θα γλιτώσει τη χώρα από μερικούς υποθετικούς θανάτους στο μέλλον. Ούτε φίμωτρο πρόκειται να φορέσω. Και αυτό το λέω ακόμα και αν τύχει να πεθάνω εγώ ο ίδιος από αυτόν τον ιό.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Planis την 31 Οκτ 2020, 17:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:22 Το 12% των κρουσμάτων από 65 και πάνω έχουν πεθάνει.
Άρα μιλάμε για 190.000 κόσμο πάνω από 65.

Το 0,82% των κρουσμάτων από 40 μέχρι 64 έχουν πεθάνει.
Άρα μιλάμε για 25.000 κόσμο από 40 μέχρι 60.

Σύνολο 215.000 κόσμος θα πεθάνει αν κολλήσει το 100% του πληθυσμού.

Αν κολλήσει όμως μόνο το 10% του πληθυσμού, έτσι γιατί ανοσία αγέλης και το χαμόγελο σκοτώνει το ιό, πάλι μιλάμε για 21.500 νεκρούς.

2150 νεκρούς από 40 μέχρι 60 ετών και οι υπόλοιποι από εκεί και πάνω.

Οπότε κλείνουμε τα κεφέ ή όχι;
Πανικοβάλλεις τον κόσμο χωρίς λόγο. Υπάρχει και ένα όριο στο τράβηγμα των στατιστικών.

:011:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:31
Υδράργυρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:20 Βαζουμε λοκ νταουν για να μην κατσουν στα σπιτια οι συνταξιουχοι, οι οποιοι δεν παθαινουν και τιποτα να κατσουν μεσα, παιρνουν συνταξη. Ενω αμα δε δουλεψουν οι νεοι ξεκινανε τη ζωη τους με χρεη
Ο 50ρης με ανήλικα παιδιά και ασθματικος είναι συνταξιούχος;ο 30ρης νεφροπαθης είναι συνταξιούχος; συνέλθετε.
Αντι να κανουν γενικο λοκ νταουν και να καταστραφουμε ολοι, καλυτερα να μπουν σε μια αυτοβουλη καραντινα οι ευπαθεις ομαδες, οπωσδηποτε με τη βοηθεια του κρατους. Πιο φθηνα θα ειναι. Και πιο αποτελεσματικα
Άβαταρ μέλους
nrg

Planis έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:59

Λίγοι είναι;
Δεν ξέρω αν είναι λίγοι ή πολλοί. Ξέρω ότι την ελευθερία μου και τη ζωή μου δεν την δίνω σε κανέναν επειδή ισχυρίζεται ότι έτσι θα γλιτώσει τη χώρα από μερικούς υποθετικούς θανάτους στο μέλλον. Ούτε φίμωτρο πρόκειται να φορέσω.
Οι 600 θάνατοι στα 17000 κρούσματα (και όχι σε 17000 αρρώστους) δεν είναι καθόλου υποθετικοί.
Μαρία Καρυστιανού
Planis

nrg έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:02

Οι 600 θάνατοι στα 17000 κρούσματα (και όχι σε 17000 αρρώστους) δεν είναι καθόλου υποθετικοί.
Κρούσματα ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ. Τα πραγματικά είναι τάξεις περισσότερα και το ξέρεις και το ξέρω και το ξέρει και ο Χατζηπετρής. Και οι πραγματικοί θάνατοι είναι σαφώς λιγότεροι και αυτό επίσης το ξέρουμε όλοι.
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Λίγοι είναι;
Δεν ξέρω αν είναι λίγοι ή πολλοί. Ξέρω ότι την ελευθερία μου και τη ζωή μου δεν την δίνω σε κανέναν επειδή ισχυρίζεται ότι έτσι θα γλιτώσει τη χώρα από μερικούς υποθετικούς θανάτους στο μέλλον. Ούτε φίμωτρο πρόκειται να φορέσω.
Μιλάμε για την υποκαταγραφή της υποκαταγραφής για τα κρούσματα, έλεος δηλαδή!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υδράργυρος έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:02
Naida έγραψε: 31 Οκτ 2020, 16:31
Ο 50ρης με ανήλικα παιδιά και ασθματικος είναι συνταξιούχος;ο 30ρης νεφροπαθης είναι συνταξιούχος; συνέλθετε.
Αντι να κανουν γενικο λοκ νταουν και να καταστραφουμε ολοι, καλυτερα να μπουν σε μια αυτοβουλη καραντινα οι ευπαθεις ομαδες, οπωσδηποτε με τη βοηθεια του κρατους. Πιο φθηνα θα ειναι. Και πιο αποτελεσματικα
Καταστροφή επειδή κλείνει η εστίαση;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Planis

Green Dragon έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:05

Και την υπερκαταγραφή της υπερκαταγραφής των θανάτων.
Άβαταρ μέλους
Δημοκρατικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκρατικός »

Έρχεται καθολικό lockdown.

Αποκλειστικοί υπεύθυνοι οι ψεκασμένοι που υπονομεύουν τα μέτρα και μολύνουν συνειδητά τους συμπολίτες τους.

Σε αυτούς ευχόμεθα να μείνουν στον δρόμο.
Ο χρήστης που κονιορτοποίησε τον τραμπισμό, προασπίζει την υγειονομική ευμάρεια της Ελλάδος, αποκαθιστά την ιστορική αλήθεια και διώκει τις πολεοδομικές αυθαιρεσίες.

https://twitter.com/JoeBiden
https://twitter.com/KamalaHarris
Άβαταρ μέλους
Green Dragon

Planis έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:06
Green Dragon έγραψε: 31 Οκτ 2020, 17:05

Και την υπερκαταγραφή της υπερκαταγραφής των θανάτων.
Εκεί δε νομίζω να είναι μεγάλη η διαφορά, ίσως ένα 25% το πολύ. Αλλά στα κρούσματα, ειδικά στο πρώτο κύμα, δεν καταγραφόταν ούτε το 10%!
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”